- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.081
amin inşlh yok canım olurmu ilk denemem 8teleyı buldu 3.5hastaneye yatırdık 4filanda igneler işlemler buldu .dondurulmuş yenı olan 2bucuk verdık
onun için kötü bişey demedi tutmuyoya rahımı baktılar bu ameliytta doktorumun demesıne göre tutma şansı daha yüksekmş bakalım artık hayırlısı ama kormuıyorumda degılım yarın içn cok heycanlıyım
Cnm benim arkadasimin 375o ye mal.oldu
demetun dondurulmuslari oldigu icin daha dusuk fiyattir fiktimce
sğol tatlım beim abimin çocuğu yok azospermi var ve malesef o tedeviye filan yanaşmıo . çokta bilgim yok bu konuyla ilgili ama bi sorayım dedim işte.
çok iimiş tatlım sakaryada mı merkez peki yoksa istanbul mu. hiçde bildiğim konular değil ama iş başa düşüo artık sanırım
istanbulda nerde tatlım... öğrenirsen çok sevinirim... abla olsa bi şekilde ikna edersinde abi olunca bi yere kadar konuşabiliyorsun tatlım. malesefIstanbulda cnm raporla o fiyat
istedugin zaman ben snein icin tum detayini ogrenirim
ilk tup bebkte tutti bir tupude yok.kendisinin bir kizi olcak nasipse
benimde eşim spermi düşük bide ben istnbul tüpbebk merkezınde yapıyom aret kamer doktorum bazı arkadşlr 5mılyara yaptırmş başka yerde demek yer yerde deyişiyosğol tatlım beim abimin çocuğu yok azospermi var ve malesef o tedeviye filan yanaşmıo . çokta bilgim yok bu konuyla ilgili ama bi sorayım dedim işte.
ay farkında olmaz mıyım sağolsun ablam hergün hatırlatıo. 2 aydan az bi zaman kaldı inş. 15 nisanda uçuyoruz:)çok özledim ablamıııı... ihtiyacım var onunla sohbete. bide eşimle ilk kez gitcez çok heyecanlıııı... ama sorduğun ii oldu tatlım aklımda bi soru işareti var. uçağa bindiğimde benim kulaklarım basınçtan etkilenmişti özellikle inişte. acaba zeynep ilayın maruz kalmaması için yapabileceğim bişey var mı bebişiyle uçağa binen tecrübeli annişlerden yardım istiyorummm. dilekefem binmişti sanki.... yardımmmm
slm annişler işleri biraz toparlayıp geldim,
hala netten bakıyorum tel ile randevu fln almaya çalışıyorum ama işim zor ya bu randevu sistemkızleri beni bitirdi, yok sabah 8-9 arası arayın diyolar tel hep meşgul, randevu günümüz cuma diyolar, mart sonuna kadar dolu diyolar hatta sıra sabah 4.e dağıtılıyor dyen yer bile var şaka gibi resmen özellikle üniv. hast ve endokrinoloji merkezlerini aramaya çalıştım ama bakalı nolcak...
yasmincim biz minayla bir kaç defa uçağa bindik biri gayet iyi diğeri tam bir felaketti. iyi olanda hem büyümüştü çabalarıma cevap vermişti kızlarında dediği gibi atıştırmalık şeyler ve ilginç şeyler baya oyalıyor, bi pipet ya da pet şişe bile.. ama kötü tecrübemiz beni 1 saatlik yolda ömürlük yordu çünkü mina 1 saat aralıksız ağladı, kalkıştaki basınç kulağını mahvetti. hostesin yaptığı bi dengesizlik nedeniyle yavrum kendimden geçti ki o dönem mina ne emzik ne de biberon kabul ediyordu. diyeceğim o ki inş iyi gider ama kalkış ve iniş çok önemli.
demetcim inş bu sefer hayırlı haberler alırsınız..
özcanan bence rana için de iyi olur diye düşünüyorum kimi bebekler kucakta sıkılıyor orası rahat geliyor..
sibelcim sabah sporu, verilen kilolar bayağı azimlisin sanırım :)
reces canım bunlar olacak napalım sen sürmeye devam etraf densiz dolu :)
diğer tüm arkadaşlara da selsm ...
sahi ayşegül ciddi ciddi yok..
O zaman durum oldukca umutlu
bu sene cevremdeki tum tup bebekler tuttu biliyotmusun
canım biz 2 kez bindik erdeme kalakerken ve inerken emzirdim kocaman bir şalı doladım kan ter içinde kalmıştık ama cam kenarına oturup yanına eşini alıyorsun o sana çeper oluyo kimsecik göremiyor şimdi perşembe akşam binicez nasipse artık büyüdü nasıl olur bilmem yazarım pazartesi artık inşallah sıkıntı olmadı die yasminim
kızlar biz geldik doktordan oğluşum çok şükür iyi büttün azılarımız çok kabarmış onlar yapar kulak ağrısı dedi nezle gibi az akıntısı var dedi pipimiz normele dönmüş sıkıntı yok dedi iyiyiz yani teyzoşlar öpüldünüz
bu arada bişey sorcam emziren anneler gündüz ne sıklıkla emziriyosunuz..yasemn sen nasıl yapıyosun çalışıyosun ya..gittiğpinde mi emziriyosun sadece
Allah yardimcin olsun canim ins. tutmustur benim ablaminda olmuyo ama hic tup bebek falan denemedi kiziyorum bende ona ama bak sen neguzel elinden geleni yapiyosun Allah emeklerini isteklerini bosa cikarmasin canim.mrb kızlar nasılsınz yarın gebelık testim var bana dua edermısın 6cı denememinşlh şimdiden allh razı olsun
Ben gunduz pek emzirmiyorum canim zaten azaldi geceye biriksin istiyorum.bu arada bişey sorcam emziren anneler gündüz ne sıklıkla emziriyosunuz..yasemn sen nasıl yapıyosun çalışıyosun ya..gittiğpinde mi emziriyosun sadece
sağol fundacım yaa sizler yazdıkça rahatlıyorum inanki. ben daha zeynep ilayla hiç binmedim uçağa o nedenle biraz endişeliyim. normalde çok problemli değildir sağa sola bakınacağını düşünüyorum ama şu basınç meselesi beni korkutuo açıkçası.ama tecrübeleriniz ii oldu deniycem mutlaka. gece bincez uçağa uyuyo olursa ne yaparım bilemiyorum sıkıntı olmaz inş.
deme öyle tatlım yaa çok endişeliyim çokkk... ay al deyince de bişey yiyip içmez i benim kız zaten en büyük sorunumuz yemek pufffff
Allah yardimcin olsun canim ins. tutmustur benim ablaminda olmuyo ama hic tup bebek falan denemedi kiziyorum bende ona ama bak sen neguzel elinden geleni yapiyosun Allah emeklerini isteklerini bosa cikarmasin canim.
Ben gunduz pek emzirmiyorum canim zaten azaldi geceye biriksin istiyorum.
Emzik verirsin canim uyurken en azindan onu emer.bence hic korktugun gibi olmiycak bak rahatca gidip gelirsiniz ins. canim.
canım biz 2 kez bindik erdeme kalakerken ve inerken emzirdim kocaman bir şalı doladım kan ter içinde kalmıştık ama cam kenarına oturup yanına eşini alıyorsun o sana çeper oluyo kimsecik göremiyor şimdi perşembe akşam binicez nasipse artık büyüdü nasıl olur bilmem yazarım pazartesi artık inşallah sıkıntı olmadı die yasminim
kızlar biz geldik doktordan oğluşum çok şükür iyi büttün azılarımız çok kabarmış onlar yapar kulak ağrısı dedi nezle gibi az akıntısı var dedi pipimiz normele dönmüş sıkıntı yok dedi iyiyiz yani teyzoşlar öpüldünüz
bizde cam kenarı istemek için havaalnından yapcaz cnm check-in i. inş. sorunsuz gidriz dediğingibi çubuk kraker verbilirim oyalanır. artık yapacak bişey yok bulcaz bi yolunu. sıpam inatlaşmazsa emziririmde ne yapayım. ama farklı biyere girinc bile çevresindekileri izlemekten emmez bilirim huyunu. tabular yılılacak lolipop filan verilecek eline ne yapalım 1 seferlikten bişey olmaz di micanım sen endişelenme hatta endişelensen de bebişe yansıtma ki o da gerilmesin bence emzirme konusu işini çok kolaylaştırır bir emzirme önlüğü işini görür özellikle check-in i netten değil havalimanından yap ve görevliye söyle sana cam kenarı versin ozaman daha rahat hareket ediyorsun zaten... çubuk krakere hayır demz bence kızın zaten önemli olan yutkunmak ...
bizde cam kenarı istemek için havaalnından yapcaz cnm check-in i. inş. sorunsuz gidriz dediğingibi çubuk kraker verbilirim oyalanır. artık yapacak bişey yok bulcaz bi yolunu. sıpam inatlaşmazsa emziririmde ne yapayım. ama farklı biyere girinc bile çevresindekileri izlemekten emmez bilirim huyunu. tabular yılılacak lolipop filan verilecek eline ne yapalım 1 seferlikten bişey olmaz di mi
canım amaç sorunsuz uçmaksa gerisi teferruattır dicez artık ne diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?