2012 kasım bebekleri büyüyor..

inşlh canım amin

sorma nurayım annelik aslında çok şey demekkkk:

cnm hepsıne den alıntı yapıyosun en sonundada konuya cevap ver diyosun bu arada teşekkür ederim umarım buluruz..

eğer arabada ben varsam nil oto koltuğuna oturmuyo ama ben yoksam ozaman işdeyişiyo ve oturuyo..
cnm birde bişey diyecem ya sana kaç gündür hep bişeyler yazıyorum selam veriyorum ama ya gözden kaçırıyosun yada bişeye mi kırıldın merak ediyorum..

aman çok şükür sorun yokmuşcnm..

ay selam kızlar tam kızı uyuttum size geliyodum ki telefonum çaldı ve bnm kız uyandı yarım saatten fazladır onunla uğraşıyorum neyseki uyudu ve neyseki telefon müjdeli bir haber içşin çalmış:)))

yasemncm ii düşün ii olsun inşallah sorunsuz geçer oyalanacak bişeyler bulursunuz bi de gece olacakmış ya bakarsın uyanmaz hiç uyur:))

betülcm sevndim enf olammasına dişler çıkınca rahatlar inşallah...

nilaycım azimli miyim bilmiyorum az evvel koca bir tabak makarna yedim:)))

ben az emziriyorum sanırım yaa..sabah 6 7 gibi emiyo..11 gibi kahvaltı.kahvaltı iyi yapmşsa emzirmiyorum yapmamaışsa emziriyorum sonra 2 3 gibi emziriyorum ondan sonra da yatarken emziriyorum....yasemn sen baya sık emziriyomuşsun canm zeynep istiyo mu peki sen mi veriyosun..bnm ki illa ver demiyo da:)

Demet cnm insallah hersey yolunda gider bebisini kucagina alirsin sonra sende bizim gibi yaramazliklarini yazarsin:)

Yasmin ins kardesini ikna edersiniz allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Minikgelinin hikayesini bende okumustum rabbim isterse mucize hicte zor degil

Ucakla ilgili arkadslar yazmis tecrubelerini onlarin dedigi gibi isn sorunsuz atlatirsin
bizde hersene ucakla gidiyoruz beyza emzik kullsniyodu sorun olmuyodu nida gecen sene ilkti bende cok panik yapmistim su biberonu cubuk falan etkili oluyo bide uyku saati denk gelirse super olur:)
Sizin kisa yolculuk yine bizim 3,5 saat gecen sene donuste perisan olmustuk direk gelecek olan ucak uc kez indi havalandi:)
Zongdak tan ist a ordan almanyanin baska sehrine ordan bizim oraya dolmus gibiydi resmen isyan cikti ucakta
Bide bizde iki cocuk :) tam uyuyolar hadi ucak inmek zorunda yine uyaniyolar ritmus bozuluyo:)
Beyza ucmayi sever cocuk bikmisti anne ucmak istemiyom inelim artik diye:)
Sizinki göz acip kapayana gecer ins:)

inşlh amin canım tuttarda yazarım

Sagol guldencim deniycem ins

Ya aslinda benimde icimde var biraz burdaki herkesi cok benimsedim ondan herhal:) bazen gözden kaciyo gercekten bide calisan annesiniz..
Ama ben özcanana yazdigim hicbir yazima bi karsilik yazmadi hic sohbetimiz olamadi kendisiyle oysa ben ne cok isteyerek geldim buraya:) konuyu acmak istemiyorum ama sizi takip ederken ekim annelerinide takip ederdim tatsiz seyler yasanmisti orda songul demisti kizlar yuvaya dönuyoruz diye bende tipis tipis burdaydim:) yani ekim dogumlu kizim var ama ruhum burali:)
Özcanancim belki kasitli bisey yok ama gulden söyleyince icimi doktum tavsan daha kusmus dagin haberi yok misali:)
Hepinizi cok seviyorum
Aysegulde ins en kisa zamanda döner..

neyseki haber güzelmiş cnm:

inşlh amin canım tuttarda yazarım

hayırlı haberler inşallah...

kızlar nilin ateşi 38 olmuş yine ama elle bakıyoruz yok diyolar derece 38 ölçüyomuş kaç dereceyle denediler offf kızlar dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum...

cnm endişelenme
gece zaten uyku zamanına denk gelirse süper olur
zeynep ilay uyuyor olursa çok rahat edersin

valla zeynep ilay şanslı
defne her gün şeker yiyor sağolsun kv günde 3-4 kez çikolata,gofret,şeker ne bulursa veriyor
eşim de her gelişinde heves edip şeker getiriyor

cnm bu böyle olmaz
bi sağlık ocağına vs götürsünler orada ölçtürsünler

şeker işi kötü gerçekten bende nile vermiyorrum
bikere kan alırken tapitop verdiler açtık ağlamasın diye ama çocuk yemesini bilmiyoki ağzı açık yaladığı için heryer su oldu

cnm bu böyle olmaz
bi sağlık ocağına vs götürsünler orada ölçtürsünler

cnm evde 4 5tane derece var hepsi öyle ölçğüyo buanlından ölçenle ölçüyoruz birde koltuk altı ölçenle ikisini baza alıyoruz.
offf ya korkuyorum gerçekten..

Cnm insallah yukselmez
Butun derecelerin de bozuk olma ihtimali varmi onuda bilemedim
Bencede saglik ocagi gibi bi yere götursunler
Panik yapma desekte elde degil malesef isten erken cikma imkanin varmi yanindayken daha rahat olurdun

Cnm insallah yukselmez
Butun derecelerin de bozuk olma ihtimali varmi onuda bilemedim
Bencede saglik ocagi gibi bi yere götursunler
Panik yapma desekte elde degil malesef isten erken cikma imkanin varmi yanindayken daha rahat olurdun

off cnm sağlık ocağının yapacağı hiç bişey yokki bize bide nilin havale durumu olduğu için her ilacı kullanamıyo..
malesef.
az önce telefonumçaldı bakıcımız aradı size anlatamam kalbim duracak zannnettim çünkü 10 dakka önce konuşmuştuk

neyseki 36.6 olmuş ateşi
oda ben rahatlıyayım diye araşmış

çıkamıyorum cnm buraya servisle geliyoruz
çok acil bişey olsa tabi rica ederim götürürler ama
allahım acile getirmesin tabi..
offf

Insallah cnm kimseyi dusurmesin zor duruma
Neyseki dusmus sevindim

gülden canm tam inşallah yükselmez diyecektm ki düştüğünü okudum ohh çok rahatladım ben de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…