2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gülden dualarım seninle inşallah en kısa zamanda düşer ateşi üzülme ne olur sürekli kontrol altında zaten sağlık ocağına götürün önceki gibi olmasın

Allah korusun canim nili ve butun bebisleri zor gercekten neyseki dusmus atesi rahatlamissindir sende ins. cikmaz bidaha atesi.
Daha cok kucukler canim simdiden cikolataya alismasinlar ben kraker harici bisey vermiyorum oda cogunlukla disari ciktigimizda dursun diye ama arada evdede veriyorum tabi.hem disleri icin hem istahi icin sakincali canim izin verme yani seker falan vermelerine en azindan nekadar az verirlerse okadar iyi.
evet canım bi başladım şimdi bitti
nasılsın kizkar napiyor elifle parka gittik bugün benim mizmirellam gene yaptı yapacağını

Parki her cocuk sever aslinda ama senin kiz niye huysuzluk yapiyo canim evdede oyle degildir ins.

Gülden dualarım seninle inşallah en kısa zamanda düşer ateşi üzülme ne olur sürekli kontrol altında zaten sağlık ocağına götürün önceki gibi olmasın

sağol cnm:

Insallah bi daha cikmaz cnm ya herzaman biraz daha fazla ilgi olucak ister istemez
Annelik fedakarlik bosuna dememisler
Senin korkularinda zamanla azalacak cnm insallah

aynen cnm annelik herşey demek..

cnm defne de her yerini salya yapıyor
ayrıca sağlığı açısından da kötü
ama yapacak bişey yok malesef

oh çok şükür düşmüş
seni çok iyi anlıyorum cnm
çalışan annelerin en büyük derdi
çocuğunun sana ihtiyacı olduğunda yanında olamıyorsun, hasta olduğunu duyduğun anda çıkıp gidemiyorsun
aklın ve yüreğin çocuğundayken kalıp çalışman gerekiyor
allah hepsine sağlık versin

Evet çok şükür düşmüş sevindim çok gecmis olsun gülden

sağol cnm :

sağol cnm
inşallah çıkmaz..

gerçekten çalışan anne olmak çok zor..
offf

allahım bütün bebişleri korusun..

cnm verme dediğin zaman yanlış anlaşılıyorsun
gelinsin ya her dediğin yanlış yere çekiliyor
daha tam yemek yedireceğim zaman göstermediğine şükrediyorum çünkü arada ben defneye yemek yedireceğim zaman getiriyor şeker veriyor e doğal olarak defne de yemek yemiyor ondan sonra da benim sinirlerim tepeme çıkıyor
dün de eşimin haftasonu getirdiği şekerşi attım defne sürekli görüp istediği için

Ben i 1012
Tanışma fırsatımız olmadı hata benim biliyorum çok çok özür dilerim vallahi kasıtlı değil iyi ki geldin aramıza tekrar kusura bakma nerde oturuyorsun ben çanakkaledeyim ama aslen konyalıyim uzun bir süre de van da oturdum belki yakınsa yerler kesişiriz
Çalıştığım için çok kısıtlı oluyor zamanlarıo. Çok geçmiş yapamıyorum tekrar özür dilerim canım benim

kızlar atvde bebek ve çocuklarin beslenmesi ile.ilgili program var geçen gün burda konuşulmuştu balık ve yoğurt arasında en az iki saat olmalı diyor
bide iki tatlı kasığından fazla bal vermeyin günlük dedi bal zehirlenmesi olurmus ilerki yaslarda astım çıkarmış

Ben yatarken sütüne karıştırıyorum bir tatlı kaşığı bile değil korkuyorum hala
Bu arada nasılsın nuraycim kızlar hep babaci maalesef

Sallanmayi seviyor demekki canim ben ereni en son salincakta salliyali cook oldu ya ozamanlar korkuyodu ama simdi napar bilmiyorum.

evet tatlım ya ama park kalabalık oluyor sırada bekleyenler var indirdigim zaman çığlık cigliga bağırıyor
çok sever eminim ki canım artık her şeyi anlıyorlar keyif alıyorlar

En azindan esinle konusup onu ikna et canim yada herzaman degil cok arada bir getirsin.kv. ilede guzelce soylersin oda en azindan hergun vermek yerine daha seyrek versin canim.

ohhh ohhhh:
ay izleyemiyoruzki kızllar siz izleyin bizede bilgi verin olmazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…