- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.121
geçmiş olsun güldenim çıkmaz inşallah birdaha:18:
canım çıkmaz inşallah korkma dua edelim bol bol
sağol cnm ..
çıkmasın gerçekten çok korkuyorumya hep o an gelliyo sanki gözümün önüne
evet canım bi başladım şimdi bitti
nasılsın kizkar napiyor elifle parka gittik bugün benim mizmirellam gene yaptı yapacağını
gülden canm tam inşallah yükselmez diyecektm ki düştüğünü okudum ohh çok rahatladım ben de
Allah korusun canim nili ve butun bebisleri zor gercekten neyseki dusmus atesi rahatlamissindir sende ins. cikmaz bidaha atesi.neyseki haber güzelmiş cnm:
hayırlı haberler inşallah...
kızlar nilin ateşi 38 olmuş yine ama elle bakıyoruz yok diyolar derece 38 ölçüyomuş kaç dereceyle denediler offf kızlar dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum...
Daha cok kucukler canim simdiden cikolataya alismasinlar ben kraker harici bisey vermiyorum oda cogunlukla disari ciktigimizda dursun diye ama arada evdede veriyorum tabi.hem disleri icin hem istahi icin sakincali canim izin verme yani seker falan vermelerine en azindan nekadar az verirlerse okadar iyi.cnm endişelenme
gece zaten uyku zamanına denk gelirse süper olur
zeynep ilay uyuyor olursa çok rahat edersin
valla zeynep ilay şanslı
defne her gün şeker yiyor sağolsun kv günde 3-4 kez çikolata,gofret,şeker ne bulursa veriyor
eşim de her gelişinde heves edip şeker getiriyor
evet canım bi başladım şimdi bitti
nasılsın kizkar napiyor elifle parka gittik bugün benim mizmirellam gene yaptı yapacağını
Gülden dualarım seninle inşallah en kısa zamanda düşer ateşi üzülme ne olur sürekli kontrol altında zaten sağlık ocağına götürün önceki gibi olmasın
Insallah bi daha cikmaz cnm ya herzaman biraz daha fazla ilgi olucak ister istemez
Annelik fedakarlik bosuna dememisler
Senin korkularinda zamanla azalacak cnm insallah
cnm defne de her yerini salya yapıyorşeker işi kötü gerçekten bende nile vermiyorrum
bikere kan alırken tapitop verdiler açtık ağlamasın diye ama çocuk yemesini bilmiyoki ağzı açık yaladığı için heryer su oldu
cnm evde 4 5tane derece var hepsi öyle ölçğüyo buanlından ölçenle ölçüyoruz birde koltuk altı ölçenle ikisini baza alıyoruz.
Offf ya korkuyorum gerçekten..
off cnm sağlık ocağının yapacağı hiç bişey yokki bize bide nilin havale durumu olduğu için her ilacı kullanamıyo..
Malesef.
Az önce telefonumçaldı bakıcımız aradı size anlatamam kalbim duracak zannnettim çünkü 10 dakka önce konuşmuştuk
neyseki 36.6 olmuş ateşi
oda ben rahatlıyayım diye araşmış
çıkamıyorum cnm buraya servisle geliyoruz
çok acil bişey olsa tabi rica ederim götürürler ama
allahım acile getirmesin tabi..
Offf
Evet çok şükür düşmüş sevindim çok gecmis olsun gülden
Allah korusun canim nili ve butun bebisleri zor gercekten neyseki dusmus atesi rahatlamissindir sende ins. cikmaz bidaha atesi.
Daha cok kucukler canim simdiden cikolataya alismasinlar ben kraker harici bisey vermiyorum oda cogunlukla disari ciktigimizda dursun diye ama arada evdede veriyorum tabi.hem disleri icin hem istahi icin sakincali canim izin verme yani seker falan vermelerine en azindan nekadar az verirlerse okadar iyi.
Parki her cocuk sever aslinda ama senin kiz niye huysuzluk yapiyo canim evdede oyle degildir ins.
Iyiyiz cnm sukur
Kizlar uyuyodu nida uyandi simdi sesi geliyo baba baba diye:)
Elif parki bulunca birakmiyo tabi demi
Saglikli olsunlarda napcan:)
cnm defne de her yerini salya yapıyor
ayrıca sağlığı açısından da kötü
ama yapacak bişey yok malesef
oh çok şükür düşmüş
seni çok iyi anlıyorum cnm
çalışan annelerin en büyük derdi
çocuğunun sana ihtiyacı olduğunda yanında olamıyorsun, hasta olduğunu duyduğun anda çıkıp gidemiyorsun
aklın ve yüreğin çocuğundayken kalıp çalışman gerekiyor
allah hepsine sağlık versin
allah korusun canim nili ve butun bebisleri zor gercekten neyseki dusmus atesi rahatlamissindir sende ins. Cikmaz bidaha atesi.
Daha cok kucukler canim simdiden cikolataya alismasinlar ben kraker harici bisey vermiyorum oda cogunlukla disari ciktigimizda dursun diye ama arada evdede veriyorum tabi.hem disleri icin hem istahi icin sakincali canim izin verme yani seker falan vermelerine en azindan nekadar az verirlerse okadar iyi.
Parki her cocuk sever aslinda ama senin kiz niye huysuzluk yapiyo canim evdede oyle degildir ins.
hep sallansin istiyor canım ya.indirdigim zaman ağlıyor kucak.istiyor bugün çok yordu beni
babaci senin kız.demekki kızlar.hep.mi babaci olur ya
Sallanmayi seviyor demekki canim ben ereni en son salincakta salliyali cook oldu ya ozamanlar korkuyodu ama simdi napar bilmiyorum.
cnm verme dediğin zaman yanlış anlaşılıyorsun
gelinsin ya her dediğin yanlış yere çekiliyor
daha tam yemek yedireceğim zaman göstermediğine şükrediyorum çünkü arada ben defneye yemek yedireceğim zaman getiriyor şeker veriyor e doğal olarak defne de yemek yemiyor ondan sonra da benim sinirlerim tepeme çıkıyor
dün de eşimin haftasonu getirdiği şekerşi attım defne sürekli görüp istediği için
kızlar atvde bebek ve çocuklarin beslenmesi ile.ilgili program var geçen gün burda konuşulmuştu balık ve yoğurt arasında en az iki saat olmalı diyor
bide iki tatlı kasığından fazla bal vermeyin günlük dedi bal zehirlenmesi olurmus ilerki yaslarda astım çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?