- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.141
Ben yatarken sütüne karıştırıyorum bir tatlı kaşığı bile değil korkuyorum hala
Bu arada nasılsın nuraycim kızlar hep babaci maalesef
Bence eren de inmek istemez salıncaktan ranaya gidelim diyorum bağırıyor park görmeye korkuyoruz ailecek
Ben yogurtla baligin zararina inanmiyorum canim bununla ilgili hicbi yazida okumadim tamamen halk soylentisi.ama bali arilar yaptigi icin ciceklerden polen topluyolar oyle yapiyolar buda bebisleri kotu etkiliyo yani kucuk olduklari icin bagisikligi tam guclu degiller.bir yasina kadar kesin yasak ama 3yasina kadarda bebek olumleri gorulmus baldan dolayi oyuzden ben hic vermedim daha biraz daha buyusun sanirim 2yasindan once vermem.kızlar atvde bebek ve çocuklarin beslenmesi ile.ilgili program var geçen gün burda konuşulmuştu balık ve yoğurt arasında en az iki saat olmalı diyor
bide iki tatlı kasığından fazla bal vermeyin günlük dedi bal zehirlenmesi olurmus ilerki yaslarda astım çıkarmış
evet tatlım ya ama park kalabalık oluyor sırada bekleyenler var indirdigim zaman çığlık cigliga bağırıyor
çok sever eminim ki canım artık her şeyi anlıyorlar keyif alıyorlar
İyiyim nuraycim evde net yok kapattık telden giriyorum alıntı da yapamıyorum bu yüzden kendi aile tarafımda sorunlar vardı yıprandım baya ama çok şükür geçti benimle alakalı değildi gerçi çok uzakta olup da yanlarında olamadığım için baya sıkıldım :-(
Ben yogurtla baligin zararina inanmiyorum canim bununla ilgili hicbi yazida okumadim tamamen halk soylentisi.ama bali arilar yaptigi icin ciceklerden polen topluyolar oyle yapiyolar buda bebisleri kotu etkiliyo yani kucuk olduklari icin bagisikligi tam guclu degiller.bir yasina kadar kesin yasak ama 3yasina kadarda bebek olumleri gorulmus baldan dolayi oyuzden ben hic vermedim daha biraz daha buyusun sanirim 2yasindan once vermem.
Erende severse ayni senin kiz gibi yapar eminim evde bile bardak falan aliyo kirilir diye elinden aldigimda nasil agliyo kendini atiyoya.
Doğru diyorsun aynı şehirde bile kaldim ama o zamanlar babam konuşmuyordu benimle eve bile gidemezdim babam çıkınca annem arardi zor ya ama imtihan dünyası ışte
Kızlar buara kv arkamdan konuşuyor ve işin ilginci sessiz konuştuğunu sanıyor
pazar günü öğlen eşimle makarna yedik.akşam da kvlere gittik (balık almıştık 1 gün önceden) onu pişirecekti.eşim makrnayı çok sever ve çok yer.doğal olarak akşama da acıkmadı.ben bişeyler atıştırdım, defne durmadığı için defneyi sakinleşsin diye parka götürecektim.arada üstümüzü giyiniyorduk. Eşimacıkmadığını balığın hepsini yiyemeyeceğini söyledi.kv de neden acıkmadın dedi.eşim de makarna yediğini söyledi.kv de sesini kısarak neden benim yaptığım makrnayı yediğini, neden böyle boş şeylerle karnını doyurduğunu vs söyledi.ben de bunu duydum. çok bozuldum.defne durmadığı için defneyle ben çıktım başka bişey konuştular mı bilmiyorum.bu ilk olaydı
dün akşam da defneye yemek yedirmeye çalışıyordum.defne de ne verdiysem çıkardı ve doğal olarak kv nin ev battı.ben de kv bana evimi batırıyorsunuz diye söylendiği için defneye kızım neden çıkarıyorsun diye kızdım.o sırada kapı çaldı. Ben defneyle kapıyı açmak için gittim.kv hemen kaynıma "ben akşama kadar bişey demiyorum, bu gelip çocuğa kızıyor, şuna bak, bendeki sabırşunda yok, valla ben peygamberim" diye söylenmeye başladı ama ben duyuyorum.neyse o sırada çöp var mı anne diye seslenince sustu
sizce ne yapmalıyım.ben sesimi çıkarmıyorum allah görsün diyorum. Ama arkamdan sessiz sessiz dedikodumu yapmasına da sinir oluyorum.
Cumartesi günü de kaynımın doğum günü var.çpasta alıyım kutlayalım,sürpriz yapalım dedim. Kv senin pasta almana gerek yok alacaksan başka bişey al dedi.iyi o zaman hediye alıyım dedim.boynerden falan kaliteli bişey al dedi.ben bu kadar iyi niyetli düşünüyorum ama bu yaptığı beni çok üzüyor.
Kızlar buara kv arkamdan konuşuyor ve işin ilginci sessiz konuştuğunu sanıyor
pazar günü öğlen eşimle makarna yedik.akşam da kvlere gittik (balık almıştık 1 gün önceden) onu pişirecekti.eşim makrnayı çok sever ve çok yer.doğal olarak akşama da acıkmadı.ben bişeyler atıştırdım, defne durmadığı için defneyi sakinleşsin diye parka götürecektim.arada üstümüzü giyiniyorduk. Eşimacıkmadığını balığın hepsini yiyemeyeceğini söyledi.kv de neden acıkmadın dedi.eşim de makarna yediğini söyledi.kv de sesini kısarak neden benim yaptığım makrnayı yediğini, neden böyle boş şeylerle karnını doyurduğunu vs söyledi.ben de bunu duydum. çok bozuldum.defne durmadığı için defneyle ben çıktım başka bişey konuştular mı bilmiyorum.bu ilk olaydı
dün akşam da defneye yemek yedirmeye çalışıyordum.defne de ne verdiysem çıkardı ve doğal olarak kv nin ev battı.ben de kv bana evimi batırıyorsunuz diye söylendiği için defneye kızım neden çıkarıyorsun diye kızdım.o sırada kapı çaldı. Ben defneyle kapıyı açmak için gittim.kv hemen kaynıma "ben akşama kadar bişey demiyorum, bu gelip çocuğa kızıyor, şuna bak, bendeki sabırşunda yok, valla ben peygamberim" diye söylenmeye başladı ama ben duyuyorum.neyse o sırada çöp var mı anne diye seslenince sustu
sizce ne yapmalıyım.ben sesimi çıkarmıyorum allah görsün diyorum. Ama arkamdan sessiz sessiz dedikodumu yapmasına da sinir oluyorum.
Cumartesi günü de kaynımın doğum günü var.çpasta alıyım kutlayalım,sürpriz yapalım dedim. Kv senin pasta almana gerek yok alacaksan başka bişey al dedi.iyi o zaman hediye alıyım dedim.boynerden falan kaliteli bişey al dedi.ben bu kadar iyi niyetli düşünüyorum ama bu yaptığı beni çok üzüyor.
cnm sen sesiz kaldıkça kadınüzerine geliyo bide acı olacakya..
bu biraz kullanmaya girmiyomuya nedemek boynerden al sanane nerden istersem ordan alırım..
reces bence duyduğunu belli et ama böyle sakince yanii illaki cevap ver bundan dolayı böyle oldu de konuşuyo bari duyurmasın ya ne güzel günahını alıyo boşver ama sakince soyle utanma duygusu var mi bilmiyorum ama dene şansını haşa kendini peygamber diye ifade eden birinden ne kadar utanma beklersin orası da muamma
cnm normal bişey söylemeye de korkuyorum.geçenlerde anlatmıştım.defneyi ilk kez dr a götürecekti.kimliği ile sigorta kartını dr un sekreterine vermeyi unutma dedim diye eşimi aramış karın beni aşağılıyor diye dert yanmış.o yüzden bişey demeye inan korkuyorumcanım sen zaten sesini hiçbir zaman cikarmiyorsun büyüktür kalbi kırılmasın diye aslında dinimize de belki doğru bişey yapıyorsun ama canım kendini bu kadar ezdirmende günah ya tatlı tatlı söylesen cevabını versen sanki laf söylüyormuş gibi değil de normal bişey soyluyormus gibi bir iki derken oda seni üzmedi bırakır belki senin kv biraz kıskanç ne kadar iyi niyetle yaklaşırsanyaklas bu şekilde bi şeey degismez
cnm sen sesiz kaldıkça kadınüzerine geliyo bide acı olacakya..
Bu biraz kullanmaya girmiyomuya nedemek boynerden al sanane nerden istersem ordan alırım..
ya kızlar kendi ihtiyacımdan kısarım oradan da alırım hiç sorun değil çünkü allah razı olsun kaynım defneyle ilgili,benimle ilgili en ufak bişeyde koşturuyor.ama davranış insanı kırıyor iştehiç ya bide ismarlama yapiyir boynerden al diye bi mendil al boynerden götür ya kusura bakma ama gıcık oldum
valla uzman soyleyince bende yazayim dedim elif çok balık asigi değil zaten iki lokma anca yer
kız pqrmaginda oynatiyor bunlar bizi ne isterlerse olsun istiyorlar ben elifin her istediğini yapmıyorum ama babası kiyamiyor herşeyi yapıyor
Ben i 1012
Tanışma fırsatımız olmadı hata benim biliyorum çok çok özür dilerim vallahi kasıtlı değil iyi ki geldin aramıza tekrar kusura bakma nerde oturuyorsun ben çanakkaledeyim ama aslen konyalıyim uzun bir süre de van da oturdum belki yakınsa yerler kesişiriz
Çalıştığım için çok kısıtlı oluyor zamanlarıo. Çok geçmiş yapamıyorum tekrar özür dilerim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?