- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.161
hep sallansin istiyor canım ya.indirdigim zaman ağlıyor kucak.istiyor bugün çok yordu beni
babaci senin kız.demekki kızlar.hep.mi babaci olur ya
Kızlar buara kv arkamdan konuşuyor ve işin ilginci sessiz konuştuğunu sanıyor
pazar günü öğlen eşimle makarna yedik.akşam da kvlere gittik (balık almıştık 1 gün önceden) onu pişirecekti.eşim makrnayı çok sever ve çok yer.doğal olarak akşama da acıkmadı.ben bişeyler atıştırdım, defne durmadığı için defneyi sakinleşsin diye parka götürecektim.arada üstümüzü giyiniyorduk. Eşimacıkmadığını balığın hepsini yiyemeyeceğini söyledi.kv de neden acıkmadın dedi.eşim de makarna yediğini söyledi.kv de sesini kısarak neden benim yaptığım makrnayı yediğini, neden böyle boş şeylerle karnını doyurduğunu vs söyledi.ben de bunu duydum. çok bozuldum.defne durmadığı için defneyle ben çıktım başka bişey konuştular mı bilmiyorum.bu ilk olaydı
dün akşam da defneye yemek yedirmeye çalışıyordum.defne de ne verdiysem çıkardı ve doğal olarak kv nin ev battı.ben de kv bana evimi batırıyorsunuz diye söylendiği için defneye kızım neden çıkarıyorsun diye kızdım.o sırada kapı çaldı. Ben defneyle kapıyı açmak için gittim.kv hemen kaynıma "ben akşama kadar bişey demiyorum, bu gelip çocuğa kızıyor, şuna bak, bendeki sabırşunda yok, valla ben peygamberim" diye söylenmeye başladı ama ben duyuyorum.neyse o sırada çöp var mı anne diye seslenince sustu
sizce ne yapmalıyım.ben sesimi çıkarmıyorum allah görsün diyorum. Ama arkamdan sessiz sessiz dedikodumu yapmasına da sinir oluyorum.
Cumartesi günü de kaynımın doğum günü var.çpasta alıyım kutlayalım,sürpriz yapalım dedim. Kv senin pasta almana gerek yok alacaksan başka bişey al dedi.iyi o zaman hediye alıyım dedim.boynerden falan kaliteli bişey al dedi.ben bu kadar iyi niyetli düşünüyorum ama bu yaptığı beni çok üzüyor.
:) bende çok sevindim tanıştığımıza canım benim biliyo musun güldenin sitemi görememiştim sen yazdıktan sonra sana yazdim ama onu unuttum yarın sabah ilk ona yazacam :)
bu arad gül ayakkabıyı senin dediğin gibi ölçtüm hem önde hem arkada boşluk var..ayakları da 12 13 cm arasuı tam ölçtrmedi..yani kesinlikle değişmesi gerekiyo ayakkabının:)=
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın gece bana mesaj birakmamissin(
alp tuğra nasıl Seninde gündüz firsatin olmuyor dimi girmeye bende çoğunlukla sabah girebiliyorum sonra ipin ucu kaçıyor
adın gülmuş ben hep ece diye düşünmüştüm senin adını gülu garipsedim
Aaa seni atladimmi canim k.bakma ya gece eren yanimdaydi bi ara uyanmisti bende girdim battaniyenin altina isigi gormesin diye yani zor sartlarda yaziyodum o ara atlamisimdir canim cok sagol Allah herkese nasip etsin ins.
Gunaydin herkese kizlaar reces gulden yagmurcandan yasmintokat minam nutsaks beysal unuttugum yoktur umarim hepinize guzel bir gun guzelde bir hafta diliyorum.
gulden gonlune gore bi doktor bulursun ins. canim boyle belirsizlik daha kotu oluyo.
songülcüm beni merak etmişsin arkadaşım çok sağol. iyiyim çok şükür çocuklar büyüdükçe girmek daha zor oluyor , anlatığım gibi emir doğdu doğalı hiç uyku düzeni yok canım , onun dışında işten gel yemek , ye ertesi güne yemek düşün yap , emiri giydir yıka oyna falan filan derken , saat çok geç oluyor. 1 saat sürüyor emrin gece uykuya dalması sonrasında 40 dk. sonra filan illaki bir ağlar gider emziririm hatta şimdi emzirdim geldim uyuyor bakalım gece 1-2 gibi yine kesin uyanır.
bu ara hafta sonları hep bir programımız vardı 1-2 haftada mesai yaptım ondan hiç girmedim. senin kiler nasıl sen nasılsın, aras, yaren . arasın saçlarını gördüm canım çok şeker olmuş hiç mi ağlamadı Allah aşkına
songülcüm beni merak etmişsin arkadaşım çok sağol. iyiyim çok şükür çocuklar büyüdükçe girmek daha zor oluyor , anlatığım gibi emir doğdu doğalı hiç uyku düzeni yok canım , onun dışında işten gel yemek , ye ertesi güne yemek düşün yap , emiri giydir yıka oyna falan filan derken , saat çok geç oluyor. 1 saat sürüyor emrin gece uykuya dalması sonrasında 40 dk. sonra filan illaki bir ağlar gider emziririm hatta şimdi emzirdim geldim uyuyor bakalım gece 1-2 gibi yine kesin uyanır.
bu ara hafta sonları hep bir programımız vardı 1-2 haftada mesai yaptım ondan hiç girmedim. senin kiler nasıl sen nasılsın, aras, yaren . arasın saçlarını gördüm canım çok şeker olmuş hiç mi ağlamadı Allah aşkına
songul hosgedlın canım
sımdı cıkyorum ama yıne gelıcem
Canik cok haklisin inanki oldukca zor geliyor bana ben evdeyken denk geliyorum.hatta gelemiyorum zaman zamab
gunduzleri.kizlar takiliyor arada ama yok bitmiyor is guc
Emirij uyku duzeninin oturmamasida senin acindan kotu isten gel kosturmaca e birde sabah erken kalkmak.derken tabikide sinirlerin bozulur esin nasil yardimcimi
bize gelince cok sukur iyiyiz
arasin sac kestirmeye gelince taam bir faciaydi sizin saclar be durumda
hosgeldın canım
uzun zaman yoktun ama haklısın hem ıs hem ev cok yoruluyosundur
ah canım nasıl okadr sallıysun ayakta ayakların uyusuyodur emınım gunduzdemı aykta sallayarka uyuyo
eşim hiç yardımcı değil canım geçer uyur horul horul . ben bu kadar koştururum birde eve gelince herşeyi ayağına ister, önceden çok tartışırdıkda bu yüzden artık takmıyorum gölge etmesin yeter . ama işte uykusuzluk insanı çok gergin yapıyor normal de kızmıycağın şeylere bile sinir olabiliyorsun . çok site gezdim canım herkes uyku eğitimi diyor , uyku eğitimi vermek için çocuğu ağlatmak gerekiyor , çok karşıyım niye ağlatıyımki çocuğumu daha 1 yaşındaki çocuğa ne eğitimi Allah aşkına . zaten en fazla 1-2 sene sonra belkide kendi kendine zaten uyuycak dimi ama.bir derdi sıkıntısı olmasa belkide uyuycak onuda bilemeyiz. zaten çok gazlı bir çocuktu , sonrasında diş ağrıları başladı , hiç problemi olmadığı gecezaten uyuycağını düşünüyorum. belki meme için kalkar oda keyiften.
biizm saçlar kıvır kıvır uzadı canım normalde lüle arkasında toplanıyo çok hoşumuz gidiyo , sadece önlerini ben kebndim biraz kestim gözüne giriyor diye. yıkadığım zaman omuzlarından aşağıda saçları. bakalım yaza nasıl olur bilemem ama şimdilik kestirmez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?