2012 kasım bebekleri büyüyor..

hep sallansin istiyor canım ya.indirdigim zaman ağlıyor kucak.istiyor bugün çok yordu beni
babaci senin kız.demekki kızlar.hep.mi babaci olur ya

Nuraycim bilemedimki bugun babaciligi tuttu bizim kizin:)
Butun gun benle babayi görunce cildiriyo ama bi sure sonra anneee diye dibimde:)
Kizlar babaya ama benimkiler daha cok anneye:) gerci beyza artik babayla vakit gecirmeyi seviyo ikisi bensizde cok guzel vakit geciriyolar
Elifcik parkta annesini baya yoruyo desene:) bunlarin hepsi benmerkezci hep kendi dedikleri olacak:) nasil mutlu oluyodur sallanirken:)
Nida allaha sukur diretmiyo bahcede salincagimiz kaydiragimiz var oturma odamizdan gorunuyo hep gözunun önunde bazen yapisiyo cama ceketini sakliyorum yoksa kiyameti kopariyo gidecekmis:) burdada havalar hep soguk iyi oldugunda cikariyorum biraz, sokagimizin basindada park var yaz gelsin ins orayada gidicez, buraya gecen sene tasindik bu sene keyfini cikaricaz ins:)

canım ya senin kv çok ilginç bi kadın ya dedim ya uzun zamandır takip ediyorum sizi diye senin kv. ile ilişkini de okumuştum bi türlü çözemdim senden ne istiyor genel anlamda. yahu insan oğlunun evinde huzurlu ıolmasını ister bu huzur da senden geçiyor bilmiyor mu bu kadın ya. sana şu diye de hitap ediyor ayıp ya kız sana saygısızlık etmmemeye çalışıyor resmen sabrını zorluyor. canım Alah sana kolaylık versin acaba defneye bakıyor diye mi böyle yapıyor sana herşeyi yapabileceğini sanıyor

:) bende çok sevindim tanıştığımıza canım benim biliyo musun güldenin sitemi görememiştim sen yazdıktan sonra sana yazdim ama onu unuttum yarın sabah ilk ona yazacam :)

Yarin yazarsin cnm oda benim gibi iclenmis:)
Ben sana koltuk hakkinda da yazacaktim sitem girince araya unuttum zaten ögrenmissinizdir nasil yapildigini herhalde:)

Biz beyzaya almistik izofixlilerdendi kemeri ayaginin arasinda dugmesi var ordan ayarlaniyo, 9 aylikken nidayi ona gecirdik beyzaya araba kemeri takilanlardan aldik yanliz beyzaninki yatmiyo uyudugu zaman biraz sıkıntı oluyo ıkı buklum oluyo koltukta:) ınsallah rana rahat eder bız uzun yolculuk yapmadık tr ye gıtmek ıstıyoruz ama nıda durmaz dıye vazgecıyoruz nıda bazen kısa surelı yolculukta bıle sıkılıyo:) ben ucakla gıderken daha once görmedıklerı degısık bıseyler alıyorum yanıma kurtarıcı oluyo baya oyalanıyolar oyuncak tan cok onlarla oynamıslardı kucuk aynalı taraklar falan sanada fıkır olabılır:) bıde cızgı fılmler yuklemıstık tablete:) ınsallah guzel gecer yolculugunuz

Canım benim çok teşekkürler ama oto koltuğunu göremedim bi daha seçim yaklaştı eşim de geç gelmeye başladı kuramadık daha yaparken zorlanırsam yardım isterim
Almanyadan türkiye kaç saat uzak değil mi ya sen çok zorlanırsin aman gözümde büyüdü benim 16 saat geçen gittiğimizde konyada mola vermiştik belki yine öyle birşey olur hem çok istiyorum gitmeyi annemi çok özledim hem de rana ile nasıl geçer bilmiyorum valla
Benim kızın da uyku saati ama pek dirençli salliyorum habire ne zaman uyur bilmem
Surup verdim dişi geliyo herhal eli ile ağzını gösterip ağlıyor

bende ıyıyım canım sağol daha erken gırenler ıcın yazmıstım senınle karsılasrız dıye dusunmustum canım senı hıc unuturmuyum
alp tuğra ıyı ama buara gunduzlerı cok huysuz bıde koltuk ve sandalye tepelerınde hep bazende dusuyo ama yıne cıkıyo
gunduz pek fırsatm olmuyo gece alp tuğra uyduktan sonra gıreblyorum canım bende
kısaca gul canım:)
neden oyle dusundun acaba canım
ece ısmını cok severım senın ıcın ece de olabılırım

benı unutmussun

iyigeceler herkese ,
uzun bir aradan sonra şükür gelebildim. .yazamıyorum ama inanın gece yatağıma yattığımda geç saatte biraz okuyorum sizleri sonra yatıyorum . her gelişmeden haberim var bu yüzden ama bir türlü şu telden yazmak hiç hoşuma gidemedi yazmasam daha iyi diyorum zaten arada internet takılıyor hevesim kaçıyo yani.

nerden kimden başlasam bilemiyorum ama inanın hepinizi çok özledim.

güldencim çok ama çok geçmiş olsun ben atlamış olabilriim ama merak ettim bu ateş olayı ne zamana kadar sürermiş bu şekilde çünkü çocuk bu illaki en ufak bir hastalık bile ateş yapabiliyor. ne zamana kadar dikkat etmek gerekiyor. Allahım korusun canım yavrunu dualarımdasın , ayrıca çalışan bir anne olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki.....

kızlar bu arada ben hemen hemen her sabah bal veriyorum ilk kez duydum .1 yaşından sonra zararı olsa doktorumuz söylerdi herhalde.

emirin uyku düzeni hala yok. ama tabi o çok sık kalkmaları birazda olsa düzeldi 2 kere 3 kere kalktımı kendimi o gece bayağa şanslı görüyorum sonunda 2 azı dişi çıkmış gördük çok şükür. ama benimde problemim sürekli ayağında sallanması , inanın artık çok yoruldum şikayet etmek istemiyorum Allah başka dert vermesin ama artık çocuklar büyüdü 12 kg. bazen ayaklarım uyuşuyo kalçalarım ağrıyo sallamaktan. en az1 saat en fazla 2-3 saat salladığım oluyor ve gece uyandığında da o sersemlikle ayakta sallamak çok zor. o yatana kadar benimde pertim çıkıyor inanın hiç bir şeye fırsat bulamıyorum eskiden kendime nasıl bakardım. ama şimdi hiç bir şey yapamıyorum.
uykusuzluk insanı çok gergin yapıyor geçen gün sadece 2 sattlik uykuyla işe gittim düşünün yani. ben gergin olduğum için çoğu zaman eşimlede tartışıyoruz.

songülcüm beni merak etmişsin arkadaşım çok sağol. iyiyim çok şükür çocuklar büyüdükçe girmek daha zor oluyor , anlatığım gibi emir doğdu doğalı hiç uyku düzeni yok canım , onun dışında işten gel yemek , ye ertesi güne yemek düşün yap , emiri giydir yıka oyna falan filan derken , saat çok geç oluyor. 1 saat sürüyor emrin gece uykuya dalması sonrasında 40 dk. sonra filan illaki bir ağlar gider emziririm hatta şimdi emzirdim geldim uyuyor bakalım gece 1-2 gibi yine kesin uyanır.
bu ara hafta sonları hep bir programımız vardı 1-2 haftada mesai yaptım ondan hiç girmedim. senin kiler nasıl sen nasılsın, aras, yaren . arasın saçlarını gördüm canım çok şeker olmuş hiç mi ağlamadı Allah aşkına

Canik cok haklisin inanki oldukca zor geliyor bana ben evdeyken denk geliyorum.hatta gelemiyorum zaman zamab
gunduzleri.kizlar takiliyor arada ama yok bitmiyor is guc
Emirij uyku duzeninin oturmamasida senin acindan kotu isten gel kosturmaca e birde sabah erken kalkmak.derken tabikide sinirlerin bozulur esin nasil yardimcimi
bize gelince cok sukur iyiyiz
arasin sac kestirmeye gelince taam bir faciaydi sizin saclar be durumda

gulden canım okudum korktum bende nıl ın atesı cıkmıs yıne ama sukur dusmus sen guzel bı dr bulmaya calıs canım nıl ı ona gotur ıcın rahatlasın
yasmıncım foto koyamıyorum hep hata verıyo ,daha var ama yolculuğunz ınsallah guzel gecer
reces canım gercekten cooook sabırlısın ben bukadr yapamzdm acıkcası bıde sunu soylemek ıstıyorum bu benım fıkrım dıyosn ya anneme yapmadğım seylerı kv ye yapıyorum dıye ben yapmam mesela yapsam anneme yaparım nevarsa annemden fayda var okadr emeklerle buyutmus benı sen yakınsın kızına bakıyo tabı bıseyler yapacaksın kv ama baksana kıymet bılmıyo .Allahım enkısa zamnda kv ne doğru yolu gosterır ınsallah senın gıbı bı gelın bulmus daha ne ıstıyokı
ozcanan canım soylemstın aılevı problemlerım var dıye sevındım duzelmıs hersey

hosgeldın canım
uzun zaman yoktun ama haklısın hem ıs hem ev cok yoruluyosundur
ah canım nasıl okadr sallıysun ayakta ayakların uyusuyodur emınım gunduzdemı aykta sallayarka uyuyo

eşim hiç yardımcı değil canım geçer uyur horul horul . ben bu kadar koştururum birde eve gelince herşeyi ayağına ister, önceden çok tartışırdıkda bu yüzden artık takmıyorum gölge etmesin yeter . ama işte uykusuzluk insanı çok gergin yapıyor normal de kızmıycağın şeylere bile sinir olabiliyorsun . çok site gezdim canım herkes uyku eğitimi diyor , uyku eğitimi vermek için çocuğu ağlatmak gerekiyor , çok karşıyım niye ağlatıyımki çocuğumu daha 1 yaşındaki çocuğa ne eğitimi Allah aşkına . zaten en fazla 1-2 sene sonra belkide kendi kendine zaten uyuycak dimi ama.bir derdi sıkıntısı olmasa belkide uyuycak onuda bilemeyiz. zaten çok gazlı bir çocuktu , sonrasında diş ağrıları başladı , hiç problemi olmadığı gecezaten uyuycağını düşünüyorum. belki meme için kalkar oda keyiften.

biizm saçlar kıvır kıvır uzadı canım normalde lüle arkasında toplanıyo çok hoşumuz gidiyo , sadece önlerini ben kebndim biraz kestim gözüne giriyor diye. yıkadığım zaman omuzlarından aşağıda saçları. bakalım yaza nasıl olur bilemem ama şimdilik kestirmez zaten

hosgeldın canım
uzun zaman yoktun ama haklısın hem ıs hem ev cok yoruluyosundur
ah canım nasıl okadr sallıysun ayakta ayakların uyusuyodur emınım gunduzdemı aykta sallayarka uyuyo

şimdi dycektim canım wavss bana selam vermedenmi gidiyosun dişye yazıdığını gördüm. alp tuğra nasıl
evet canım gece gündüz hep ayakta sizler nasıl uyutuyorsunuz merak ettim bak şimdi.

wass şimdi çıkıyosun daha ne zaman kaçta gelcen yani bu gecemi ay songülde bekliycem diyo , kız kaça kadar yazışıyosunuz benmi anlamadım.

Haklisin cnm esin az yardimci olsa isin hafifler aslinda ama iste yapi meselesi yorgunluk ve uykusuzluk bir arada zor cnm
Uyku egitime gelince bende aglatmaya karsiyim ben aglatmak icin getirmedim dunyaya
yaren uc yasinda yoktu kendi uyumaya basladi yani belli bir zaman sonra isteswnde sallatmaz
ay sac ben cok iatedim kivircik olmado nr hos masalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…