- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.181
wass şimdi çıkıyosun daha ne zaman kaçta gelcen yani bu gecemi ay songülde bekliycem diyo, kız kaça kadar yazışıyosunuz benmi anlamadım.
şimdi dycektim canım wavss bana selam vermedenmi gidiyosun dişye yazıdığını gördüm.alp tuğra nasıl
evet canım gece gündüz hep ayakta sizler nasıl uyutuyorsunuz merak ettim bak şimdi.
Haklisin cnm esin az yardimci olsa isin hafifler aslinda ama iste yapi meselesi yorgunluk ve uykusuzluk bir arada zor cnm
Uyku egitime gelince bende aglatmaya karsiyim ben aglatmak icin getirmedim dunyaya
yaren uc yasinda yoktu kendi uyumaya basladi yani belli bir zaman sonra isteswnde sallatmaz
ay sac ben cok iatedim kivircik olmado nr hos masalla
Canim aras bir kere gunduz uykuya yatiyor birde gece uykuya ikisindede salincakta uyutir bir daha yatagina koyarim uyuyinca
canım bak bizdede salıncak var biz keyif için kullanıyoruz hiç uyku için düşünmemiştim. salıncak yatak odasındamı duruyor. yani şimdi kalksa onamı koyuyorsun hemen. birde canım salıncağın önden açılma yeri yokki uyuyunca nasıl çıkarıyorsun çocuğu uyanmazmı
uyku eğitimi bana göre keyfinden uyumayan geçek kalkıp oyun isteyen , geceilegündüzükarıştırmış yadauykuyu sevmeyen..vs aklı oyunda kalan çocuklara verilmeli bnecee. biizm emir çok uyumak isteyen uykuyu seven ama tam uykuya çok zor dalan bir çocuk en ufacık sıkıntısında uyanan bir çocuk. düşün hala gazı olsun uyanıyo ağlamıyo ama bir o tarafa. bir bu tarafa döner uykusu kaçar. çıkarıyo rahatlıyo. hala gündüz eğer erken kalktıysa 2 kere uyuyo.birde ağlamayı çok seviyo düşün azıcık kafası değsin bir yere çok hafif değdi duyuyorum nasıl ağlıyo.uykudan da hep tam dalamadan uyandığı için ağlayarak uyanıyo.
ay canım bizimkinin saçlarına hayranız biz o yüzden kestiremiyoruz.birde ince telli korkuyorum kestirince yerine daha kalınlaşır diye.
albüm yapıp koycam bende görürsün inşallah.
Bsn on barini hic takmadim.xnm kemerini cozup koyuyorum
bizim salincak oturma odasinda duruyor cnm
uyuyunca yataguna yatiriyorim
ancak hastaysa slklntiai olursa kalkar eger emzirdigum halde uyumassa alirim sakincaga arasi
ama cok sukur bir problem yoksa kalkna huyu yok
ama ablam.odasina alirdi cok.slk emerdi gazi olurdu memeyi birakinca ablam.uyku gordu
Canim iste aglama devreye girince ben cok uzuluyorum hangi sartlatda olursa olsun
demek emirin slklntisi var belki.disleri zorluyir
Dusme olayina gelince arasta cok.hassaa bir cocuk yikiliyor kaliyor kapaniyor yere gulermisin aglarmjsjn
ay en yakin zamanda album.iatiyoruz
ay canım üşenmeyip gidip salıncağa baktımne akıllı kadınsın öyle bir deyeyim bende bak hiç aklıma gelmemişti. bundan sonra öyle denesem uyurmuki. bilmem. işte canım bazı çocukalr böyle gaz çok rahatsız ediyor artık zaten hemen anlıyorum diştenmi agzdanmı uyandığını . kaldı şurda 1,5 sene 3 yaşına gelince uyuycağınıı umut ediyorum.
hahah gözümün önüne geldi o hali çok komikler yaa
K.bakma canim ozaman gecmisi okuyup msj yazanlara yazmistim sanirim aktif olduklari icin ama bidaha senide olan olmayan herkesi yazarim girmeyenler sonradan okur kizma canim.benı unutmussun
Ah canim seni cok iyi anliyorum bende senin gibiydim insanin psikolojisi cok bozuluyo dedigin gibi bende cok arastirdim heryerde aglatarak uyku egitimi yaziyo baskada cozum yok.eren emdigi icin geceleri zirt pirt yat kalk iyice bunyem sasmisti bende bir hafta denedim gece emzirmeyip sadece su ve sut verdim gunduz emzirdim gece uyumayi ogrensin diye iste ozaman biraz ise yaramisti hatta ozaman emzirmedigim icin cok agliyodu geceleri ayagimda sallayarak uyutuyodum yanima yatirmistim rastgele baktim guzel uyumaya basladi hatta ben yanindayim diye kendini guvende huzurda hissederek uyuyodu tabi ozamandan sonra beraber yatmaya basladik ama simdi besiginde uyuyo tabi uyansin emzirip yanima yatiricam gunduzde besiginde uyuyo.ayrica hep ayakta sallayarak uyutuyorum gunde iki kere ve fazla surmuyo 5dk.da uyuyo.artik uykularimizda duzenli cok sukur.seninki emiyomuydu canim bide calisiyosun esinden destek yok ayy ben kafayi yerdim heralde oyle olsaydi.şimdi dycektim canım wavss bana selam vermedenmi gidiyosun dişye yazıdığını gördüm.alp tuğra nasıl
evet canım gece gündüz hep ayakta sizler nasıl uyutuyorsunuz merak ettim bak şimdi.
Iyı geceler arkadaslar keyıfler yerındedır ıns
Kalıp sohbet etmeyı cok ısterdım ama bıkac gecenın uykusuzlugu ıyıce cöktu
Fatma cnm bazen bende beyzayı ögle uykusuna yatırınca ısıgı görmesın dıye saklıyorum zor oluyo gercekten:)
Songul masallah dun gece ıkı tost yemıssın bu gece ne var sırada:)
Cvr hosgeldın cnm allah kolaylık versın zor gercekten hem calısıp hem ev hem cocuk
Keske esınde bıraz yardımcı olsa
Ins yakın zamanda emırın uykusu duzene gırerde ıkınızde rahatlarsınız..
Ara sıra yaz cnm merakta bırakma bızı:)
Wavs cım gul cum sanada ıyı geceler bol muhabbetler cnm:)
Baska kımse yoktu galıba:)
hevını de merak ettım seker yuklemesı ıyı cıkmıstır ıns..
Bakmadan duramadım öpuyorum sızı:)
kızlar saat 12 olmuş. gitmem lazım
herkese iyi geceler , sabahki annlere selam vereyim şimdiden , gülden , yasemin tokat, beysal, masal , yağmurcandan ,reces , dilekefem , ozcanan ( kaçak nerelerdesin sen) unuttuğum varsa affola hepinizin günü güzel geçsin
ha bu aradayarın oğlumun elinde kemirmesi için tahinli kurabiye yapıcam, gurme bebekte okumuştum tahin kemik gelişimine inanılmaz faydalıymış. ve özü bozulmayan katkı girmeyen tek besinmiş. kansızlığı önlüyor,bağışıklığı güçlendiriyor, hücrelerin sağlıklı büyümesine yardımcı iyi bir protein.
http://www.portakalagaci.com/oburcuk/2003/08/tahinli_kurabiy.html
Canim uyumayi ogrenen bebekler genelde oyle hemen uyanmiyo mesela eren gozlerinden uyku aksin emneye kalkinca yada gunduz uykusunda bikere gozunu acsin tekrar uyumuyodu illaki ayagimda sallamam gerekiyodu simdilerde uyansa yat oglum diyorum yatiyo bazen gunduz bakiyorum besikte ters tarafa yatmis heralde uyanmis uykusu oldugu icin diger tarafa yatmis ayy eskiden oylemiydi bi uyansa azcik bidaha katiyen uyumazdi geceleri bile ayakta sallamaktan gina gelmisti ins. sende en kisa zamanda kurtulursun bu uykusuzluktan canim.canım bak bizdede salıncak var biz keyif için kullanıyoruz hiç uyku için düşünmemiştim. salıncak yatak odasındamı duruyor. yani şimdi kalksa onamı koyuyorsun hemen. birde canım salıncağın önden açılma yeri yokki uyuyunca nasıl çıkarıyorsun çocuğu uyanmazmı
Sana msj yaziyodum canim tel.den uzun oluyo yazmasi bisry sorucak olursan ben tecrubeliyim sorabilirsin.biberon nasılsın canım iyi geceler
Sen simdi cik beklicem hemde pc acarak
Aa hadi ya erkencisin
ay bende eeken yatayim xikayim bari
aksam tost uc oldu sonrada:)
Iyu geceler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?