2012 kasım bebekleri büyüyor..

şimdi dycektim canım wavss bana selam vermedenmi gidiyosun dişye yazıdığını gördüm. alp tuğra nasıl
evet canım gece gündüz hep ayakta sizler nasıl uyutuyorsunuz merak ettim bak şimdi.

wass şimdi çıkıyosun daha ne zaman kaçta gelcen yani bu gecemi ay songülde bekliycem diyo , kız kaça kadar yazışıyosunuz benmi anlamadım.

alp ıyı canım
ben herturlu uyutuyorum canım kucakta ayakta yanına yatarak veya kendı
canım bız bazen 2 lere kadar burda oluyoruz

Sozde bende bakip cikicaktim canim ama bak yine kandirildim bizimde yarin aldigimiz dusakabini getirip kurucaklar bakalim ins. guzel olur bende gec olmadan yaticam sabah kalkmasi zor oluyo sonra iyi geceler sana canim.

aa bu olmadı bak sımdı erkenden kacmıssın
saka yapıyorum canım bende bugun erken kacmayı planlıyorum saatte 1 e gelıyo ama

kızmıyorum canım saka yapıyorum

Yok canim ne 3yasi benim okuldan arkadasim var kizi simdi 4yasini bitiriyo cok gazliymis oda ben iki sene uyumadim diyo gazdan dolayi sut icse bile gaz yapiyomus 2yasina kadar ama ondan sonra duzelmis sizinde en fazla okadar surer daha fazla zannetmiyorum canim.

aa songulde bak benı beklemeden gıtmıs
bıberon hadı bızde gıdelım canım
ıyı geceler optum
Aa kimse kalmadimi tel.den goremiyorumki canim tamam iyi geceler sanada bende optum.
Bu arada sabahcilarada gunaydin simdi isim olarak yazsam birilerini unuturum diye korkuyorum kim okursa ona gitsin msjim.

nurcum kızzben de mersinliyim:)))

Merhaba inş. tedavim olumlu sonuçlanır gerçi başlamadım henüz yazdığın için çok teşekkür ederim o merkezde pozitif sonuçları alanları gòrünce kafam baya rahatlıyo Allah izin verirse bende inş. pozitif sonucu alırım

fatma,gül,zeynep ii geceler...

çok şükür kocişim sarsağlim geldi eve...aldığımız müjdeli haberi kutlamak için de bişeyler almış gelmiş baya yedim diyet falan kalmadı bugün...bi de eşim yarın izinli o yüzden de pc ona zimmetli yüksek ihtimalle uğrayamam...şimdiden herkese kocaman günaydın...

allahım sabır versin cnm işin zor..

:) bende çok sevindim tanıştığımıza canım benim biliyo musun güldenin sitemi görememiştim sen yazdıktan sonra sana yazdim ama onu unuttum yarın sabah ilk ona yazacam :)

j mesaj alındı cnm nebileyim bende üst üste yazınca sende cevap yazmayınca acaba ne oldu bişeymi dedim kırıldın diye düşündüm öptüm seni..

insanın bahçeli bi evi olması bi nimet gerçekten çocuklar için..

geçmiş olsun cnm:

benı unutmussun

cnm bu ateşten 5 yaşına kadar korkmamız gerekiyomuş 3 yaşından sonra tehlike biraz daha azala bilirmiş ama en önemli yaşımız 5
yani önümüzde daha çok uzun zamanımız var allah yardımcımız olsun bizimve herkesin tabi..
bu arada bizimde uyku sorunumuz var cnm hadi emir emiyo nil emmiyo ama sık sık uyanıyo
yanlız nil sallanarak değil birlikte yatıyoruz öyle uyuyo..

cnm inşallah bulurum kafama göre bi dr
bu arada sen ne yazmıştın ben atladım onuda yazarsan meraktayım cnm..

ay nille emir çok benziyolar uyku konusunda tek fark nil benimle uyuyo ama sık uyanıyo emir sallanıyo allahım yardımcı olsun ama en azından salıkları yerinde olsun cnm biz herşeye rağzıyız..

cnm günaydın ozman bendende sana:
bu arada bende yapıcam tayinli kurabiye
bilgi içinde çok sağol bu ara bağışıkla ihtiyacımız var..

Aa kimse kalmadimi tel.den goremiyorumki canim tamam iyi geceler sanada bende optum.
Bu arada sabahcilarada gunaydin simdi isim olarak yazsam birilerini unuturum diye korkuyorum kim okursa ona gitsin msjim.

günaydın cnm:

güzel haberler alıcaz inşallah cnm beklemedeyiz..

aaa sormayayım dedim ama sen böyle yazıncada merak ettim neydi o müjdeli haber acaba şekerim?

kızlar herkese kocaman günaydın..

günaydın canım
ay canım koltuk tepelerine çıkıyorsa hiç yanlız bırakmaya gelmez elifte ugrasiyor çıkmak için ama beceremiyor bazen ayağının altına biseyler koyuyor ama caktirmadan alıyorum şimdilik rahatım
ece ismine gelince.alp tuğra.beni ismimle çağırıyor demiştin daha önce benim.de aklıma ece geldi soylenmesi kolay ya ondan

günaydın canım nil nasıl iyimi biraz daha
ahh guldencim ya me zaman uyuyarak bu kuzular gerçi bünyemizde alıştı artık ama söyle yatıp sabaha kalkmayı çok özledim arkadaşım ya

herkese kocaman günaydın

herkese günaydın kızlar... nuraycm güldenim günaydınnn... nasılsınız ne var ne yok. ne güzel topic eski günlerine döndü bayağı canlandı maşallh... güldencim tatlım canını sıkmamaya çalıştı nilim gayet ii her bebek kadar hastalanıo . havaleyi düşünmemeye çalışo zor bi dönemdi sağ salim atlattınız çok şükür. nilime de nazar mı değiyor nedir bol bol oku annesi mutlaka faydasını görürsün. cvr teşekkürler tatlım beni de hatırladığın için... ii olmana sevindim uyku problemi nerdeyse hepimizde var tez zamanda çözeriz inş.

günaydın nurayım sorma bende deliksis uykuya hsretim ama sonra diyorum ama onlar iyi olsunda ben herşeye rağzıyım..
nil iyi çok şükür cnm akşam 4 tane birden ilaç verdim çokta üzüldüm ilaçlara mahruz kaldığımız için tabi aralarına hep yarım saat koydum ama işte ann yüreyi.
çok şükür çıkmadı ateşimiz akşam..

günaydın cnm en çok korktuğum şey havale evet aklıma geliyo engel olamıyorum
dünkü paniğimi anlatamam size.
sanki ben yanında olmalıyım hep güvenemiyorum kimseye.
havaleyi benim yanımda geçirdi ama yinede kimseye güvenemiyorum..
allahım bütün bebişleri korusun
yazmıştımya size biyerde okudum
bebekler çabuk atlatırmış ama anneler atlatamazmış diye şimdi çokdaha iyi anlıyorumki çok doğru gerçekten elimde değil..

seni en ii anlayanlardan biriryim tatlım çünkü söylemiştim ya bende havale geçirmişim. annem hala her anlatmasında duygulanır gözlerinde hissederim o korkuyu

iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın evet şenlendi burası devamlı paylaşım oluyor çok güzel
bende okumuştum o yazıyı canım çok doğru gerçekten elifte enfeksiyondan hastanede yattıktan sonra her kabız olduğunda gene öyle olacak diye çok korkuyorum bi sene geçti aradan ama cikmiyor insanın aklindan
nil bi daha havale gecirmiyecek ins canım dualarimiz hep o yönde
canım iyi olmak.için içiyor ilaçlarını öyle dusun

Son düzenleme:

sağol cnm inşallahhh:

kızlar size bişey sormam lazım ama acil..
dün bizim bakıcı nile tavuk yapmış tavuğu köyden buluyoruz
çiyken parçalayıp dondurucuya atıyorumdün bir parça çıkartmış yapmış fakat pişirince 2ye bölmüş birinden çorba yapmış birazdıda pişmiş olarak kalmış onuda normal dolaba atmış..
ben biyerde pişmiş tavuk etinin bakteri ürettiğini okumuştum sanki yanılmıyosam bi gün sonra
şmdi o tavuğu verelimmi diye soruyo bana
ama bende karar veremedim sizin bi bilginiz varmı bu konuyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…