- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.201
şimdi dycektim canım wavss bana selam vermedenmi gidiyosun dişye yazıdığını gördüm.alp tuğra nasıl
evet canım gece gündüz hep ayakta sizler nasıl uyutuyorsunuz merak ettim bak şimdi.
wass şimdi çıkıyosun daha ne zaman kaçta gelcen yani bu gecemi ay songülde bekliycem diyo, kız kaça kadar yazışıyosunuz benmi anlamadım.
Iyı geceler arkadaslar keyıfler yerındedır ıns
Kalıp sohbet etmeyı cok ısterdım ama bıkac gecenın uykusuzlugu ıyıce cöktu
Fatma cnm bazen bende beyzayı ögle uykusuna yatırınca ısıgı görmesın dıye saklıyorum zor oluyo gercekten:)
Songul masallah dun gece ıkı tost yemıssın bu gece ne var sırada:)
Cvr hosgeldın cnm allah kolaylık versın zor gercekten hem calısıp hem ev hem cocuk
Keske esınde bıraz yardımcı olsa
Ins yakın zamanda emırın uykusu duzene gırerde ıkınızde rahatlarsınız..
Ara sıra yaz cnm merakta bırakma bızı:)
Wavs cım gul cum sanada ıyı geceler bol muhabbetler cnm:)
Baska kımse yoktu galıba:)
hevını de merak ettım seker yuklemesı ıyı cıkmıstır ıns..
Bakmadan duramadım öpuyorum sızı:)
Iyı geceler arkadaslar keyıfler yerındedır ıns
Kalıp sohbet etmeyı cok ısterdım ama bıkac gecenın uykusuzlugu ıyıce cöktu
Fatma cnm bazen bende beyzayı ögle uykusuna yatırınca ısıgı görmesın dıye saklıyorum zor oluyo gercekten:)
Songul masallah dun gece ıkı tost yemıssın bu gece ne var sırada:)
Cvr hosgeldın cnm allah kolaylık versın zor gercekten hem calısıp hem ev hem cocuk
Keske esınde bıraz yardımcı olsa
Ins yakın zamanda emırın uykusu duzene gırerde ıkınızde rahatlarsınız..
Ara sıra yaz cnm merakta bırakma bızı:)
Wavs cım gul cum sanada ıyı geceler bol muhabbetler cnm:)
Baska kımse yoktu galıba:)
hevını de merak ettım seker yuklemesı ıyı cıkmıstır ıns..
Bakmadan duramadım öpuyorum sızı:)
K.bakma canim ozaman gecmisi okuyup msj yazanlara yazmistim sanirim aktif olduklari icin ama bidaha senide olan olmayan herkesi yazarim girmeyenler sonradan okur kizma canim.
Ah canim seni cok iyi anliyorum bende senin gibiydim insanin psikolojisi cok bozuluyo dedigin gibi bende cok arastirdim heryerde aglatarak uyku egitimi yaziyo baskada cozum yok.eren emdigi icin geceleri zirt pirt yat kalk iyice bunyem sasmisti bende bir hafta denedim gece emzirmeyip sadece su ve sut verdim gunduz emzirdim gece uyumayi ogrensin diye iste ozaman biraz ise yaramisti hatta ozaman emzirmedigim icin cok agliyodu geceleri ayagimda sallayarak uyutuyodum yanima yatirmistim rastgele baktim guzel uyumaya basladi hatta ben yanindayim diye kendini guvende huzurda hissederek uyuyodu tabi ozamandan sonra beraber yatmaya basladik ama simdi besiginde uyuyo tabi uyansin emzirip yanima yatiricam gunduzde besiginde uyuyo.ayrica hep ayakta sallayarak uyutuyorum gunde iki kere ve fazla surmuyo 5dk.da uyuyo.artik uykularimizda duzenli cok sukur.seninki emiyomuydu canim bide calisiyosun esinden destek yok ayy ben kafayi yerdim heralde oyle olsaydi.
ay canım üşenmeyip gidip salıncağa baktımne akıllı kadınsın öyle bir deyeyim bende bak hiç aklıma gelmemişti. bundan sonra öyle denesem uyurmuki. bilmem. işte canım bazı çocukalr böyle gaz çok rahatsız ediyor artık zaten hemen anlıyorum diştenmi agzdanmı uyandığını . kaldı şurda 1,5 sene 3 yaşına gelince uyuycağınıı umut ediyorum.
Aa kimse kalmadimi tel.den goremiyorumki canim tamam iyi geceler sanada bende optum.aa songulde bak benı beklemeden gıtmıs
bıberon hadı bızde gıdelım canım
ıyı geceler optum
Ah cnm sitem ettigime uzulsemmi sevinsemmi bilemedim
Estagfirullah özur dilemeni gerektirecek bi durum yok
Bende kasitli oldugunu dusunmedim zaten ama icten ice nasil dolduysam patlayiverdim guldende söyleyince
Ama sevdigim deger verdigim insana sitem ederim bunu da bilmeni isterim:)
Bi yandanda icim rahatladi ne yalan söylim:)
Ben zongdk liyim cnm ama almanyada yasiyorum senin taraflarda hic tanidigim yoksadece bizim komsu kizi askerle kacip tarsusa evlenmisti:) mersinli birilerini öyle tanimistik cok sicakkanli insanlardi.. Ama hayat bu belli de olmaz:)
Neyse bundan sonra gorsrz ins aile sıkıntılarınızin cözulmesine sevindim allah kimsenin huzurunu bozmasin..
Tekrar tanistigimiza memnun oldum:)
cnm bizim bi doktor arkadaşımız var 3 tane çocuğu var 3. çocuk bana bütün ezberimi bozdurdu diyo ben bütün hastalarıma asla çocuğu ayaklarda sallamayın derken onu sallıyarak uyutuyoruz diyo bu birazda çocukla alakalı büyüyünce kural koya bilirsin ama bence bebek kuraldan anlamaz uykuda dahil..
bende ayıracam ama yaza yanımda yatırıyorum mecburen kıyamıyorumçünkü şuanda ama nil emmemesine rağmen gecede 6 7 defa uyanıyodu ne yapa bilirmki ben hergece çekilmez bu oyüzden ..
bende kıremlerde mustela şanpuanda sebamet kullanıyorum..
fundam bu arada çoksevindim hediyeye ama özeldeğilse ne olduğunu merak etttimmm:
cnm sen dediğimizi uygula bozulduğunda asla yaklaşma bırak hatalıysa o yaklaşsın sana..
evet şekerim çiçek almış ama benim istediğim bu değilki biliytorum içinden gelerek almıyo çünkü neyse..
cnm inşallah en kısa zamanda sorunları çözersiniz güzel hhaberlerinizi bekliyorum..
mecburiyerten aldı şekerim ama olsun ne yapalım bunada şükür zamanla yontulacaklar hehehe:)
maşallah rannama..
sağol cnm...
süper dadı eğetimi 3 yaşından sonra veriyo yanlız hep.
bende çok beğeniyorum ama bence çocuk anladığı zaman uyku eğitimi olmalı benim düşüncemde bu
kızlar yanlış anlamayın niyetim bu konuyu uzatmak değil bende fikrimi yazayım dedim..
ayyy ayy o uykusuzluğu bide bana sorun her sabah 6da işe gelen biri olarak bide..
cnm merhaba allahım hakkında hyırlısını versin inşallah sende alırsın bebeğini en kısa zamanda kucağına ve bizimle burda paylaşırsın
yanlız için rahat olsun benim doktorumda oraya gönderiyo hastalarını ve bugüne kadar bütün gidenlerin hepsi olumlu
yazmak istedim
hayırlı haberlerini bekliyorum..
ayyy bana 2 zor geliyo bide 3 eminim çok zordur cnm..
maşallah size allhım nazarlardan korusun..
günaydın cnm hayırlısıyla git gel inşallahhh:
günaydın cnm nasılsın defnem nasıl?
günaydın özcenanım farkındamısın hiç konuşamıyoz artık cnm..
günaydın cnm ay çok sağol sevindim ama isteyerek almadığını biliyorumya havalara uçmadım yani
ana o özürünü diledi o ayrı:):)
atladın atladın beni beni
ama ben atlamam seni gğünaydın cnmmm:
günaydın cnmm:
ay kızlar oku oku anca geldim ne yaptınız öyle ya maşallah size hep böyle olsun..
Iyi geceker arkadasim
ne zaman konusmak istersen ben buralardayim
iki yil gecsede aradan o gunlerimizi hic unutmadim
bilmiyorum ki cnm
ya sabır diyorum ama 2 gündür böyle üst üste gelmesi beni çok kırdı
ben ne kadar aman iyi davranıyım,kırmayım dediysem olmuyor
tamam beni sevmek zorunda değil ama en azından belli etmesin
inan cumartesi markete gidecektim evde ne eksik dedim ve elime liste verdi hiç ikiletmeden aldım, balık aldım yiyelim birlikte diye,geçen kuaföre götürdüm saçının boya zamanı geldi diye,gözünden hasta oldu 2 kere özel dr a götürdüm parasını cebimden vererek,bunlar söylenmez ama anneme bile 1 kg bişey almıyorum ama eşim erkek aklına gelmez ben kızı gibi oluyum diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum.insan kırılıyor işte.
Yine de kötü bişey demek istemem allah ıslah etsin diyorum.allah var sinemaya gideceğimiz zaman defneye bakıyor, akşam yemeğini orda yiyorum.sağolsun o konuda ama ne biliyim işte.
:) bende çok sevindim tanıştığımıza canım benim biliyo musun güldenin sitemi görememiştim sen yazdıktan sonra sana yazdim ama onu unuttum yarın sabah ilk ona yazacam :)
Nuraycim bilemedimki bugun babaciligi tuttu bizim kizin:)
Butun gun benle babayi görunce cildiriyo ama bi sure sonra anneee diye dibimde:)
Kizlar babaya ama benimkiler daha cok anneye:) gerci beyza artik babayla vakit gecirmeyi seviyo ikisi bensizde cok guzel vakit geciriyolar
Elifcik parkta annesini baya yoruyo desene:) bunlarin hepsi benmerkezci hep kendi dedikleri olacak:) nasil mutlu oluyodur sallanirken:)
Nida allaha sukur diretmiyo bahcede salincagimiz kaydiragimiz var oturma odamizdan gorunuyo hep gözunun önunde bazen yapisiyo cama ceketini sakliyorum yoksa kiyameti kopariyo gidecekmis:) burdada havalar hep soguk iyi oldugunda cikariyorum biraz, sokagimizin basindada park var yaz gelsin ins orayada gidicez, buraya gecen sene tasindik bu sene keyfini cikaricaz ins:)
Canım benim çok teşekkürler ama oto koltuğunu göremedim bi daha seçim yaklaştı eşim de geç gelmeye başladı kuramadık daha yaparken zorlanırsam yardım isterim
Almanyadan türkiye kaç saat uzak değil mi ya sen çok zorlanırsin aman gözümde büyüdü benim 16 saat geçen gittiğimizde konyada mola vermiştik belki yine öyle birşey olur hem çok istiyorum gitmeyi annemi çok özledim hem de rana ile nasıl geçer bilmiyorum valla
Benim kızın da uyku saati ama pek dirençli salliyorum habire ne zaman uyur bilmem
Surup verdim dişi geliyo herhal eli ile ağzını gösterip ağlıyor
benı unutmussun
iyigeceler herkese ,
uzun bir aradan sonra şükür gelebildim. .yazamıyorum ama inanın gece yatağıma yattığımda geç saatte biraz okuyorum sizleri sonra yatıyorum . her gelişmeden haberim var bu yüzdenama bir türlü şu telden yazmak hiç hoşuma gidemedi yazmasam daha iyi diyorum zaten arada internet takılıyor hevesim kaçıyo yani.
nerden kimden başlasam bilemiyorum ama inanın hepinizi çok özledim.
güldencim çok ama çok geçmiş olsun ben atlamış olabilriim ama merak ettim bu ateş olayı ne zamana kadar sürermiş bu şekilde çünkü çocuk bu illaki en ufak bir hastalık bile ateş yapabiliyor. ne zamana kadar dikkat etmek gerekiyor. Allahım korusun canım yavrunu dualarımdasın , ayrıca çalışan bir anne olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki.....
kızlar bu arada ben hemen hemen her sabah bal veriyorum ilk kez duydum .1 yaşından sonra zararı olsa doktorumuz söylerdi herhalde.
emirin uyku düzeni hala yok. ama tabi o çok sık kalkmaları birazda olsa düzeldi 2 kere 3 kere kalktımı kendimi o gece bayağa şanslı görüyorum sonunda 2 azı dişi çıkmış gördük çok şükür. ama benimde problemim sürekli ayağında sallanması , inanın artık çok yoruldum şikayet etmek istemiyorum Allah başka dert vermesin ama artık çocuklar büyüdü 12 kg. bazen ayaklarım uyuşuyo kalçalarım ağrıyo sallamaktan. en az1 saat en fazla 2-3 saat salladığım oluyor ve gece uyandığında da o sersemlikle ayakta sallamak çok zor. o yatana kadar benimde pertim çıkıyor inanın hiç bir şeye fırsat bulamıyorum eskiden kendime nasıl bakardım. ama şimdi hiç bir şey yapamıyorum.
uykusuzluk insanı çok gergin yapıyor geçen gün sadece 2 sattlik uykuyla işe gittim düşünün yani. ben gergin olduğum için çoğu zaman eşimlede tartışıyoruz.
gulden canım okudum korktum bende nıl ın atesı cıkmıs yıne ama sukur dusmus sen guzel bı dr bulmaya calıs canım nıl ı ona gotur ıcın rahatlasın
yasmıncım foto koyamıyorum hep hata verıyo ,daha var ama yolculuğunz ınsallah guzel gecer
reces canım gercekten cooook sabırlısın ben bukadr yapamzdm acıkcası bıde sunu soylemek ıstıyorum bu benım fıkrım dıyosn ya anneme yapmadğım seylerı kv ye yapıyorum dıye ben yapmam mesela yapsam anneme yaparım nevarsa annemden fayda var okadr emeklerle buyutmus benı sen yakınsın kızına bakıyo tabı bıseyler yapacaksın kv ama baksana kıymet bılmıyo .Allahım enkısa zamnda kv ne doğru yolu gosterır ınsallah senın gıbı bı gelın bulmus daha ne ıstıyokı
ozcanan canım soylemstın aılevı problemlerım var dıye sevındım duzelmıs hersey
uyku eğitimi bana göre keyfinden uyumayan geçek kalkıp oyun isteyen , geceilegündüzükarıştırmış yadauykuyu sevmeyen..vs aklı oyunda kalan çocuklara verilmeli bnecee. biizm emir çok uyumak isteyen uykuyu seven ama tam uykuya çok zor dalan bir çocuk en ufacık sıkıntısında uyanan bir çocuk. düşün hala gazı olsun uyanıyo ağlamıyo ama bir o tarafa. bir bu tarafa döner uykusu kaçar. çıkarıyo rahatlıyo. hala gündüz eğer erken kalktıysa 2 kere uyuyo.birde ağlamayı çok seviyo düşün azıcık kafası değsin bir yere çok hafif değdi duyuyorum nasıl ağlıyo.uykudan da hep tam dalamadan uyandığı için ağlayarak uyanıyo.
ay canım bizimkinin saçlarına hayranız biz o yüzden kestiremiyoruz.birde ince telli korkuyorum kestirince yerine daha kalınlaşır diye.
albüm yapıp koycam bende görürsün inşallah.
kızlar saat 12 olmuş. gitmem lazım
herkese iyi geceler , sabahki annlere selam vereyim şimdiden , gülden , yasemin tokat, beysal, masal , yağmurcandan ,reces , dilekefem , ozcanan ( kaçak nerelerdesin sen) unuttuğum varsa affola hepinizin günü güzel geçsin
ha bu aradayarın oğlumun elinde kemirmesi için tahinli kurabiye yapıcam, gurme bebekte okumuştum tahin kemik gelişimine inanılmaz faydalıymış. ve özü bozulmayan katkı girmeyen tek besinmiş. kansızlığı önlüyor,bağışıklığı güçlendiriyor, hücrelerin sağlıklı büyümesine yardımcı iyi bir protein.
http://www.portakalagaci.com/oburcuk/2003/08/tahinli_kurabiy.html
Aa kimse kalmadimi tel.den goremiyorumki canim tamam iyi geceler sanada bende optum.
Bu arada sabahcilarada gunaydin simdi isim olarak yazsam birilerini unuturum diye korkuyorum kim okursa ona gitsin msjim.
Merhaba inş. tedavim olumlu sonuçlanır gerçi başlamadım henüz yazdığın için çok teşekkür ederim o merkezde pozitif sonuçları alanları gòrünce kafam baya rahatlıyo Allah izin verirse bende inş. pozitif sonucu alırım
fatma,gül,zeynep ii geceler...
çok şükür kocişim sarsağlim geldi eve...aldığımız müjdeli haberi kutlamak için de bişeyler almış gelmiş baya yedim diyet falan kalmadı bugün...bi de eşim yarın izinli o yüzden de pc ona zimmetli yüksek ihtimalle uğrayamam...şimdiden herkese kocaman günaydın...
günaydın canımbende ıyıyım canım sağol daha erken gırenler ıcın yazmıstım senınle karsılasrız dıye dusunmustum canım senı hıc unuturmuyum
alp tuğra ıyı ama buara gunduzlerı cok huysuz bıde koltuk ve sandalye tepelerınde hep bazende dusuyo ama yıne cıkıyo
gunduz pek fırsatm olmuyo gece alp tuğra uyduktan sonra gıreblyorum canım bende
kısaca gul canım:)
neden oyle dusundun acaba canım
ece ısmını cok severım senın ıcın ece de olabılırım
allahım sabır versin cnm işin zor..
mesaj alındı cnm nebileyim bende üst üste yazınca sende cevap yazmayınca acaba ne oldu bişeymi dedim kırıldın diye düşündüm öptüm seni..
insanın bahçeli bi evi olması bi nimet gerçekten çocuklar için..
geçmiş olsun cnm:
cnm bu ateşten 5 yaşına kadar korkmamız gerekiyomuş 3 yaşından sonra tehlike biraz daha azala bilirmiş ama en önemli yaşımız 5
yani önümüzde daha çok uzun zamanımız var allah yardımcımız olsun bizimve herkesin tabi..
bu arada bizimde uyku sorunumuz var cnm hadi emir emiyo nil emmiyo ama sık sık uyanıyo
yanlız nil sallanarak değil birlikte yatıyoruz öyle uyuyo..
cnm inşallah bulurum kafama göre bi dr
bu arada sen ne yazmıştın ben atladım onuda yazarsan meraktayım cnm..
ay nille emir çok benziyolar uyku konusunda tek fark nil benimle uyuyo ama sık uyanıyo emir sallanıyo allahım yardımcı olsun ama en azından salıkları yerinde olsun cnm biz herşeye rağzıyız..
cnm günaydın ozman bendende sana:
bu arada bende yapıcam tayinli kurabiye
bilgi içinde çok sağol bu ara bağışıkla ihtiyacımız var..
günaydın cnm:
güzel haberler alıcaz inşallah cnm beklemedeyiz..
aaa sormayayım dedim ama sen böyle yazıncada merak ettim neydi o müjdeli haber acaba şekerim?
kızlar herkese kocaman günaydın..
günaydın canım
ay canım koltuk tepelerine çıkıyorsa hiç yanlız bırakmaya gelmez elifte ugrasiyor çıkmak için ama beceremiyor bazen ayağının altına biseyler koyuyor ama caktirmadan alıyorum şimdilik rahatım
ece ismine gelince.alp tuğra.beni ismimle çağırıyor demiştin daha önce benim.de aklıma ece geldi soylenmesi kolay ya ondan
günaydın canım nil nasıl iyimi biraz daha
ahh guldencim ya me zaman uyuyarak bu kuzular gerçi bünyemizde alıştı artık ama söyle yatıp sabaha kalkmayı çok özledim arkadaşım ya
herkese kocaman günaydın
herkese günaydın kızlar... nuraycm güldenim günaydınnn... nasılsınız ne var ne yok. ne güzel topic eski günlerine döndü bayağı canlandı maşallh... güldencim tatlım canını sıkmamaya çalıştı nilim gayet ii her bebek kadar hastalanıo . havaleyi düşünmemeye çalışo zor bi dönemdi sağ salim atlattınız çok şükür. nilime de nazar mı değiyor nedir bol bol oku annesi mutlaka faydasını görürsün. cvr teşekkürler tatlım beni de hatırladığın için... ii olmana sevindim uyku problemi nerdeyse hepimizde var tez zamanda çözeriz inş.
seni en ii anlayanlardan biriryim tatlım çünkü söylemiştim ya bende havale geçirmişim. annem hala her anlatmasında duygulanır gözlerinde hissederim o korkuyugünaydın nurayım sorma bende deliksis uykuya hsretim ama sonra diyorum ama onlar iyi olsunda ben herşeye rağzıyım..
nil iyi çok şükür cnm akşam 4 tane birden ilaç verdim çokta üzüldüm ilaçlara mahruz kaldığımız için tabi aralarına hep yarım saat koydum ama işte ann yüreyi.
çok şükür çıkmadı ateşimiz akşam..
günaydın cnm en çok korktuğum şey havale evet aklıma geliyo engel olamıyorum
dünkü paniğimi anlatamam size.
sanki ben yanında olmalıyım hep güvenemiyorum kimseye.
havaleyi benim yanımda geçirdi ama yinede kimseye güvenemiyorum..
allahım bütün bebişleri korusun
yazmıştımya size biyerde okudum
bebekler çabuk atlatırmış ama anneler atlatamazmış diye şimdi çokdaha iyi anlıyorumki çok doğru gerçekten elimde değil..
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın evet şenlendi burası devamlı paylaşım oluyor çok güzelherkese günaydın kızlar... nuraycm güldenim günaydınnn... nasılsınız ne var ne yok. ne güzel topic eski günlerine döndü bayağı canlandı maşallh... güldencim tatlım canını sıkmamaya çalıştı nilim gayet ii her bebek kadar hastalanıo . havaleyi düşünmemeye çalışo zor bi dönemdi sağ salim atlattınız çok şükür. nilime de nazar mı değiyor nedir bol bol oku annesi mutlaka faydasını görürsün. cvr teşekkürler tatlım beni de hatırladığın için... ii olmana sevindim uyku problemi nerdeyse hepimizde var tez zamanda çözeriz inş.
bende okumuştum o yazıyı canım çok doğru gerçekten elifte enfeksiyondan hastanede yattıktan sonra her kabız olduğunda gene öyle olacak diye çok korkuyorum bi sene geçti aradan ama cikmiyor insanın aklindangünaydın nurayım sorma bende deliksis uykuya hsretim ama sonra diyorum ama onlar iyi olsunda ben herşeye rağzıyım..
nil iyi çok şükür cnm akşam 4 tane birden ilaç verdim çokta üzüldüm ilaçlara mahruz kaldığımız için tabi aralarına hep yarım saat koydum ama işte ann yüreyi.
çok şükür çıkmadı ateşimiz akşam..
günaydın cnm en çok korktuğum şey havale evet aklıma geliyo engel olamıyorum
dünkü paniğimi anlatamam size.
sanki ben yanında olmalıyım hep güvenemiyorum kimseye.
havaleyi benim yanımda geçirdi ama yinede kimseye güvenemiyorum..
allahım bütün bebişleri korusun
yazmıştımya size biyerde okudum
bebekler çabuk atlatırmış ama anneler atlatamazmış diye şimdi çokdaha iyi anlıyorumki çok doğru gerçekten elimde değil..
seni en ii anlayanlardan biriryim tatlım çünkü söylemiştim ya bende havale geçirmişim. annem hala her anlatmasında duygulanır gözlerinde hissederim o korkuyu
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın evet şenlendi burası devamlı paylaşım oluyor çok güzel
bende okumuştum o yazıyı canım çok doğru gerçekten elifte enfeksiyondan hastanede yattıktan sonra her kabız olduğunda gene öyle olacak diye çok korkuyorum bi sene geçti aradan ama cikmiyor insanın aklindan
nil bi daha havale gecirmiyecek ins canım dualarimiz hep o yönde
canım iyi olmak.için içiyor ilaçlarını öyle dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?