- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.221
aynen tatlım anneler daha çok etkilenioiyiyiz çok şükür canım sen nasılsın evet şenlendi burası devamlı paylaşım oluyor çok güzel
bende okumuştum o yazıyı canım çok doğru gerçekten elifte enfeksiyondan hastanede yattıktan sonra her kabız olduğunda gene öyle olacak diye çok korkuyorum bi sene geçti aradan ama cikmiyor insanın aklindan
nil bi daha havale gecirmiyecek ins canım dualarimiz hep o yönde
canım iyi olmak.için içiyor ilaçlarını öyle dusun
aminnnnnallahım tüm bebişleri ve annelerini korusun cnm
dün pişmiş bugün verebilirsin bence tatlım 24 saat içinde veriyorum ben. dün ki pişirdiği saate kadar verilebilir bencekızlar size bişey sormam lazım ama acil..
dün bizim bakıcı nile tavuk yapmış tavuğu köyden buluyoruz
çiyken parçalayıp dondurucuya atıyorumdün bir parça çıkartmış yapmış fakat pişirince 2ye bölmüş birinden çorba yapmış birazdıda pişmiş olarak kalmış onuda normal dolaba atmış..
ben biyerde pişmiş tavuk etinin bakteri ürettiğini okumuştum sanki yanılmıyosam bi gün sonra
şmdi o tavuğu verelimmi diye soruyo bana
ama bende karar veremedim sizin bi bilginiz varmı bu konuyla ilgili
kızlar size bişey sormam lazım ama acil..
dün bizim bakıcı nile tavuk yapmış tavuğu köyden buluyoruz
çiyken parçalayıp dondurucuya atıyorumdün bir parça çıkartmış yapmış fakat pişirince 2ye bölmüş birinden çorba yapmış birazdıda pişmiş olarak kalmış onuda normal dolaba atmış..
ben biyerde pişmiş tavuk etinin bakteri ürettiğini okumuştum sanki yanılmıyosam bi gün sonra
şmdi o tavuğu verelimmi diye soruyo bana
ama bende karar veremedim sizin bi bilginiz varmı bu konuyla ilgili
Gunaydin cnm
tabikide verebilir
Herkeze gunaudin kixlarr
amanında amanın kim gelmişşş:) he he dün erken gel demiştim ama beklemiodumgitmedin mi pazar yoksa hazırlanıon mu:) bi görüşemedik dün... ay songülll ebnim kız dün uzun bi aradan sonra ilk kez 1 tane köfte ve 1 yemek kaşığı yoğurt yedi hemde isteyerek ay çok mutlu oldummmm:) bi da ben bu kızı akşam eve gidince içeri alamıyorum yaa işet o zaman seni aramıştım tecrübeli bi anneye danışayım diye he he:)
:) yok cnm gitsemde bu saatte gitmiyirum esumunin uyanik olmasi arasa bakmasi lazim
bal bocukune cok sevindim devamini dileri
Sen aradigun sirada bizdede ayni mucadeke vardi yareni okulda aldik arasi eve sokamiyirduk girmicekmi sipam
kelin ilaci olsa misali yardumci olamadim.bak
Kizzz mujdeli haber ne bi onu soylemedin.fatma,gül,zeynep ii geceler...
çok şükür kocişim sarsağlim geldi eve...aldığımız müjdeli haberi kutlamak için de bişeyler almış gelmiş baya yedim diyet falan kalmadı bugün...bi de eşim yarın izinli o yüzden de pc ona zimmetli yüksek ihtimalle uğrayamam...şimdiden herkese kocaman günaydın...
Gunaydin canim bizimde sunger koltuk vardi erende hep ona basip oyle cikiyodu koltuklara hatta ben burayada yazmistim tek basina cikamiyo diye sonra duser diye sunger koltugu yuksek biyere kaldirdim cikmasin diye ama bir hafta icinde baktim koltuga birkerede cikmaya basladi hicte zorlanmiyo artik.ama iyimi kotumu bilmem..günaydın canım
ay canım koltuk tepelerine çıkıyorsa hiç yanlız bırakmaya gelmez elifte ugrasiyor çıkmak için ama beceremiyor bazen ayağının altına biseyler koyuyor ama caktirmadan alıyorum şimdilik rahatım
ece ismine gelince.alp tuğra.beni ismimle çağırıyor demiştin daha önce benim.de aklıma ece geldi soylenmesi kolay ya ondan
günaydın canım nil nasıl iyimi biraz daha
ahh guldencim ya me zaman uyuyarak bu kuzular gerçi bünyemizde alıştı artık ama söyle yatıp sabaha kalkmayı çok özledim arkadaşım ya
herkese kocaman günaydın
Kizzz mujdeli haber ne bi onu soylemedin.
Gunaydin canim bizimde sunger koltuk vardi erende hep ona basip oyle cikiyodu koltuklara hatta ben burayada yazmistim tek basina cikamiyo diye sonra duser diye sunger koltugu yuksek biyere kaldirdim cikmasin diye ama bir hafta icinde baktim koltuga birkerede cikmaya basladi hicte zorlanmiyo artik.ama iyimi kotumu bilmem..
Gulden gunaydin canim tavuk hakkinda pismis yemek olarak zarari oldugunu sanmiyorum ama sadece haslanmis olarak tavugu verilirse onu bilmiyorum iste emin olamadim bende.
Gunaydın kızlar
aa bu olmadı bak sımdı erkenden kacmıssın
saka yapıyorum canım bende bugun erken kacmayı planlıyorum saatte 1 e gelıyo ama
Dun gece uyku galıp geldı hepımıze
Bu gece gorusrz ıns:)
günaydın canım
ay canım koltuk tepelerine çıkıyorsa hiç yanlız bırakmaya gelmez elifte ugrasiyor çıkmak için ama beceremiyor bazen ayağının altına biseyler koyuyor ama caktirmadan alıyorum şimdilik rahatım
ece ismine gelince.alp tuğra.beni ismimle çağırıyor demiştin daha önce benim.de aklıma ece geldi soylenmesi kolay ya ondan
günaydın canım nil nasıl iyimi biraz daha
ahh guldencim ya me zaman uyuyarak bu kuzular gerçi bünyemizde alıştı artık ama söyle yatıp sabaha kalkmayı çok özledim arkadaşım ya
herkese kocaman günaydın
he he aynı durumdaymışız demek ki. sorma cnm yaa ecin önünde bahçeli bi ev var bahçesinde tavuk köpek var . benim kızı oranın önünden alamıyorum ki.bıraksam tel örgülere yapışacak. yarım saat dolandık kapının önünde... buarada dün gün boyu yediği toplamda bu kadardı tatlım buna şükür
Gülden tavuğu ver gitsin nilime afiyet olsun
Bu arada seni çoook seviyorum sadece hep geçmiş yapamıyorum bi tanecik arkadaşım benim kırılma bana olur mu
Cnm benim aksam gelmeyince umudumu kestim cnm kusurra bakma muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?