2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen tatlım anneler daha çok etkilenio

allahım tüm bebişleri ve annelerini korusun cnm
aminnnnn

dün pişmiş bugün verebilirsin bence tatlım 24 saat içinde veriyorum ben. dün ki pişirdiği saate kadar verilebilir bence

Gunaydin cnm
tabikide verebilir

Herkeze gunaudin kixlarr

amanında amanın kim gelmişşş:) he he dün erken gel demiştim ama beklemiodum gitmedin mi pazar yoksa hazırlanıon mu:) bi görüşemedik dün... ay songülll ebnim kız dün uzun bi aradan sonra ilk kez 1 tane köfte ve 1 yemek kaşığı yoğurt yedi hemde isteyerek ay çok mutlu oldummmm:) bi da ben bu kızı akşam eve gidince içeri alamıyorum yaa işet o zaman seni aramıştım tecrübeli bi anneye danışayım diye he he:)

:) yok cnm gitsemde bu saatte gitmiyirum esumunin uyanik olmasi arasa bakmasi lazim
bal bocukune cok sevindim devamini dileri
Sen aradigun sirada bizdede ayni mucadeke vardi yareni okulda aldik arasi eve sokamiyirduk girmicekmi sipam
kelin ilaci olsa misali yardumci olamadim.bak

he he aynı durumdaymışız demek ki. sorma cnm yaa ecin önünde bahçeli bi ev var bahçesinde tavuk köpek var . benim kızı oranın önünden alamıyorum ki.bıraksam tel örgülere yapışacak. yarım saat dolandık kapının önünde... buarada dün gün boyu yediği toplamda bu kadardı tatlım buna şükür

Kizzz mujdeli haber ne bi onu soylemedin.
Gunaydin canim bizimde sunger koltuk vardi erende hep ona basip oyle cikiyodu koltuklara hatta ben burayada yazmistim tek basina cikamiyo diye sonra duser diye sunger koltugu yuksek biyere kaldirdim cikmasin diye ama bir hafta icinde baktim koltuga birkerede cikmaya basladi hicte zorlanmiyo artik.ama iyimi kotumu bilmem..

Gulden gunaydin canim tavuk hakkinda pismis yemek olarak zarari oldugunu sanmiyorum ama sadece haslanmis olarak tavugu verilirse onu bilmiyorum iste emin olamadim bende.

günaydın cnm:
nasıl eren iyimi..

canım yalnız bırakmıyorum ama dun yanımdayken dustu anlık oldu bende anlamadım sanıye durmadğı ıcın yerınde sukur bısey olmadı
alp tuğra da cok yapıyo onu mutfağa gıdıp bıseyler alıyo onların ustune cıkyo ıstedğı herseyı yapıyo yan
canım bugunlerın tadnı cıkar valla cıkmaya baslayınca zor oluyo

guldencım nıl ı sormustum nasıl oldu dıye cvb ımı aldım zaten merak etme yanı tatlım
tavuğu verebılrsın canım ama ben vermıyorum suyuzden bıgun sonra kokuyo bana yıyemıyorum alp ede vermyorum oyuzden

Gülden tavuğu ver gitsin nilime afiyet olsun
Bu arada seni çoook seviyorum sadece hep geçmiş yapamıyorum bi tanecik arkadaşım benim kırılma bana olur mu

Sonra bir daha dinua facia dimi
bizim birde 4.kat apartman kapida anluyot dusun
ay gin boyumu
Arasin yedigi kofte sayi soylemeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…