2012 kasım bebekleri büyüyor..

selam kızlar umarım herkes iiyidir

güldenim bir gün önceden bişey olmaz bencede afiyetle yesin inşallah prensesin

beni ben bodensee civarındayım canım yakınmıyız acaba? :26:

bu arada şeker yüklemem iyi çıktı çok şükür hiç bir sorun yok,
ama bebişi göremedim malesef, burdaki kanunlara göre 3 ultrason yapılıyor sadece bizim son ultrasonumuzda 14 martta
özel istersen paralı yapıyorlar ama dünya kadar para istiyorlar anlamadım gitti, kaanda böyle değildi her gittiğimde giriyordum ultrasona 2013de yürürlüğe girdi sanırım bu kanun

Cok sevinfim.cnm problem olmamasina
usg isu cok sinir fransadasa eltimin ayniydi oda ozele gitti
sindi marttan sonra hic girmuckmisin

hosgeldın canım
sevındım seker yuklemende ıyı cıkmıs
aa o kotu olmus ıste ınsan sureklı gormek ıster bebısını
dedğın gıbı değişmıstr canım

Cok sevinfim.cnm problem olmamasina
usg isu cok sinir fransadasa eltimin ayniydi oda ozele gitti
sindi marttan sonra hic girmuckmisin

valla sinir oldum songülüm kaanda böyle bişey yoktu birden öyle diyince neye uğradığımı şaşırdım dün,
en son ocak ortasında girmiştim oda baya ayrıntılıydı bakalım olmazsa bi iki hafta sonra hastaneye gideriz baktırmaya,
dayanamam ki martın 14üne kadar.
bu arada annen geliyormuş akşam gözünaydın canım

hosgeldın canım
sevındım seker yuklemende ıyı cıkmıs
aa o kotu olmus ıste ınsan sureklı gormek ıster bebısını
dedğın gıbı değişmıstr canım

hoşbulduk canım, aynen öyle sürekli görmek istiyor insan ama buranın kanunlarıda böyle gıcıklar ya

bide kızlar malum kaan yürümüyor hala, bizde fizik tedaviye başladık ya hani parmak ucu olayı yüzünden,
fizikcimiz ayakkabı alın ama yumuşak olandan değil biraz sert olsun ve bağcıklı olsun dedi kendisi açmasın ayakkabıyı diye.
dün gittik ayakkabıcıya kaanın ayaklarını ölçtürdük 21-22 çıktı ama ayaklarının üstü biraz büyük kalıyor dar ayakkabı olmuyor yani,
aynı babasına çekmiş sıpam
eh darlar olmayınca kaldık bu sefer spor ayakkabılarına, bugün yine gidip bakıcaz başka yerde, ama benim düşüncem sert ayakkabı ayakları için sağlıklı olur mu ki acaba? Terapistin dediğine göre sert olmasının sebebi ayakları mecbur basıcak sert oldupu için parmak ucuna geçemicek ama bilmiyorum ki napsak :26:

günnaydın cnm:
nasılsın bakalım kızlar nasıl?

Iyıyız cnm sagol annemle konustum tel atmıs benı yıne:)
nıl ın ıyı olmasına cok sevındım

Hevın oralar bıze uzak sanırsam bız aachen yakınlarındayız cnm
Seker yuklemen ıyı cıkmıs sevındım
Burdada uc ten sonra paralı 120 € du yanlıs hatırlamıyosam ama doguma kadar baktılar bıde ben nıda da son uc ay her hafta gıttım dr umuz ıyıydı sagolsun

Sımdı cıkmam lazım krese gıdıcez
Gorusuruz

He songulcum bende pazarı cook severım gecen konusulmustu yazamamıstım kıskanıyorum pazara gıdenlerı:)
Esım de hıc sevmez tatılde bıle pazara suruklemıstım adamı sabıt bıyerde bekler ben dolanırım:)

Sonra bir daha dinua facia dimi
bizim birde 4.kat apartman kapida anluyot dusun
ay gin boyumu
Arasin yedigi kofte sayi soylemeyim
ay söyleme songülüm çok pşs kıskanabilirim:) afiyet şeker olsun paşama...

Hiv bana sevdigini soylemedin ama
ay bana da

çok sevindim cnm sonucun ii olmasına... zararlı diye mi yasaklandı acaba fazla ultrason...

Ne kadar kisa surede sistem degismis degilmi
dogru djuorsun dayanamaz insan
eee kucuk abi nasil

Canim.burada boylr durumlar icin ozel ayyakabilar yapikiyor ablamin kizindada icebasma problemi vardi bir ayakkabisi vardi tas vibiydi bildigin
sizin orda yaptirilmiyirmi acaba

ya benim ablamin kizi yuzde 8o parmak ucu yuruyor 2 bucuk yasinda 3 yasina kadar sure vermisler

Son düzenleme:

Aachen uzak kalıyor evet neyse almanyadan birinin olmasıda güzel yinede

çok sevindim cnm sonucun ii olmasına... zararlı diye mi yasaklandı acaba fazla ultrason...

sağol canım valla bilmiyorum ama merkel teyzenin işi işte, hala ne diye oy verirler bu kadına bilmiyorum

Ne kadar kisa surede sistem degismis degilmi
dogru djuorsun dayanamaz insan
eee kucuk abi nasil

küçük abi iyi teyzesi, çok hiperaktif bir çocuk ama buna rağmen hala yürümüyor, napsam artık bilmiyorum valla şaştım kaldım :18:

wavss, ben, görüşürüz kızlar

ya onuda dedi terapist ortopedikmi yaptırsak acaba diye ama kaan inatcı bi çocuk değil dedi önce bi böyle deneyelim alın bitane, olmazsa baktık hala devam ediyor o zaman ortopedik yaptırırız dedi.
songülüm parmak ucu 3 yşına kadar süre veriyorlarda sorun şu ki kaan parmak ucu olduğu için yürümüyor, ayakta 5saniyeden fazla duramıyor birde biyere tutunmadan. bu yüzden bunu ona unutturmamız gerek :44:

Cnm takip eden dr unuz daha iyi bilir tabi
benim kuzenim ve yegenim 18 aylik yurudu parmak icu basmiyirlardi onlar
ufaklik hep parmak ucu 1 yasini az gectigubde yurudu
ay hep havada havada gidiyor ablamsa ne gusel rahat ben olsam neden bukaar buyudu parmak ucu diye illah endise ederdim
.

çocuk doktorumuz 18 aya kadar beklicez dedi ama benim ısrarlarıma karşı fiziğe yolladı, çok endişelendiğimi gördü acıdı herhalde halime :26:
ya songülüm bende sağlıkcıyım normalde takmamam gerek bunu ama işte hem annelik psikolojisi hemde hamilelik her gün kafama takıyorum üzülüyorum yavrumu öyle görünce
bide üst komşum var benden 3 gün sonra doğum yaptı onunki aylardır yürüyor bizimki hala emekleme pozisyonunda, dün kızcağız msj yazmış niye görüşemiyoruz artık niye uzaklaştın benden diye bi vicdan azabı çektim anlatamam, üzülüyorum yani yapcak bişey yok biliyorum çok saçma düşünüyorum ama napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…