2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hiv bana sevdigini soylemedin ama

ay söyleme songülüm çok pşs kıskanabilirim:) afiyet şeker olsun paşama...

ay bana da

çok sevindim cnm sonucun ii olmasına... zararlı diye mi yasaklandı acaba fazla ultrason...

kasım annelerine bakın hele ne kadar alıngansınız yahuu aslında tahmin ettim böyle diyeceğinizi ben hepinizi gerçekten çok seviyorum çoğu zaman annemden eşimden babamdan kardeşlerimden yakın oldunuz ilgilendiniz her birinizin ayrı ayrı yeri var ben de güldenime bi jest yapayım dedim pişman oldum hee :)) bebişleriniz size çekmesin alıngan olmasınlar olur mu

cnm sağol oh gez bakalım alpimle:

Gülden tavuğu ver gitsin nilime afiyet olsun
Bu arada seni çoook seviyorum sadece hep geçmiş yapamıyorum bi tanecik arkadaşım benim kırılma bana olur mu

cnm bende seni çok seviyorum
eskiden çok sohpet ediyoduk biliyosun baktım birkaç kez yazmayınca kırılmadım ama dedim herhalde birşeye alındın sen
oyüzdden sordum cnm:

Hiv bana sevdigini soylemedin ama

kıskanmayalım lütfennnn:

cnm hoşgeldin oh sonuçlara çok sevindim ama
neden öyle yapmışlarki kötü olmuş bu olsun o sağlıklı olsunda..

cnm nilinde ayakları 22 ama malesef dar ayakkabı giyemiyo mesela hediye gelen bi ayakkabısı var 24 numara ama nile olmuyo ama eninden dolayı ayağı girmiyo
ayrıca yürüme işine gelincede benimde 2 arkadaşım var onların bebekleride 18 aylık yürüdü
ben de 3 yaşında yürümüşümki hiç bişeyim yokmuş

oyüzden rahat ol tatlım..

Kizlar bende kacayim.aras uyidu ev dandini
annemde gelicek
opuldunu xok

yaaaa ben geldim sen kaçtın şekerimmmm:

ayy sormaya çok kıskanç bunlar şekerim bak bana hiç kıskanıyomuyum dim ama hahahahaahahah:::::::):):).):)

günaydın cnm:
nasıl eren iyimi..
İyi canim uyuttum simdi burayada bi bakayim dedim bakmadan olmuyo.
tamam canım anlastık
ben sımdı cıkyorum gezmeye gıdıcez kuzumla
gorusuruz kızlar sızlere ıyı sohbetler
Oh iyi bakalim gezin kuzucunla tadini cikarin.
Kizlar bende kacayim.aras uyidu ev dandini
annemde gelicek
opuldunu xok
Herkes gidiyo igi bakam bende cikicam zaten.
Hevin seker yuklemen iyi cikmis canim sevindim ama kanunlarinizada kizdim yani iyiki orda degilim bi anne icin nekadar kotu sanirim baskaninizmiydi bayan heralde ay ins. bayansa hamile kalirda anlar.

Bizimde dusakabini getirip yaptilar bugun ve cok guzel oldu ya banyo biraz kucuk diye buyukmu olur heryeri kaplarmi falan dedik ama cok guzel oldu hicte buyuk olmadi iyiki almisiz dedik yani songuul tekrar tesekkurler.eren uyumusken bende gidip temizlik falan yapayim yine gelirim.

kolay gelsin cnm güle güle kullanın..

cnm benmi kıskancım hahahah

sen onu boşverde
istanbula gelince biz görüşelim
beysallla songül gibi bak itiraf ediyorumki onları çok kıskanıyorum :):):)

ayy bak bende onları çook kıskanıyorum:) buluşalımda bizde onalrı çatlatalım hatta buluştuğumuzda songülü arayıp nispet yapalım:)

Kuzuları yatırdım bende geldım
Kızlar nida parmak emıyo demıstımya bugunlerde baya sertlesmeye basladı parmagı az önce yara bandı yapıstırdım bak uf olmus falan dıye sonra yatırdım cıktım odadan sesı de gelmıyo acaba emıyomu oyle meraktayım bıraksa
Görumcem söyledı bı cocuga yapmıslar böyle dıger parmaklarını emmeye baslamıs ıns dıger parmagını emmıyodur:)

kızlar dün akşam bi programda Prof. Canan karatay vardı. çocuklarınıza kesinlikle portakal suyu içirmeyin hiç bir faydası yok aksine bağışıklık sistemini olumsuz etkiliyor dedi. portakal sıkıldığında içindeki şeker sıvı hale geliyormuş içildiği anda vücut ilk olarak şekeri alıyormuş buda vücut direncini düşürüor ve c vitamini vücuda girdiği gibi atılıyor dedi. ancak meyve olarak tüketilirse faydası var portakalın elma gibi soyup beyaz yeriyle birlikte tüketin dedi. benim kuzu zaten içmio da belki veren annelerimiz vardır paylaşayım dedim

cnm ben onunla ilgili bi yazı okumuştum ama şimdi tam hatırlamıyorum
netten bi araştırsana ne yapıla bilir diye ama çok üzerine gitmemek lazım bnce dikkatini bişekilde dağıtmaya çalış..

benim kızda içmiyo cnm:
ama bende duymuştum meyveleri sıkınca suları çok şekerli oluyomuş ve mümkünse meyveyi direk yemek gerekiyo diye
ama bak beyaz yerininde yenmesi gerektiğini bilmiyodum sağol cnm:

Hadı yaa
Benmkıne yedıremıyorum ben barı ıcsın dıye sıkıyodum
Bende hangı dr dınledım unuttum buyukler ıcın ac karnına ıcmeyın bas donmesı falan yapar demıstı kahvaltı arasında ıcın ve bı bardaktan fazla ıcmeyın dıyodu
Bı yararı yokmus demek

cnm dün akşam bayağı açıklayıcı anlattı ama bu kadar aklımda kaldı. buarada şeker tüketimiyle ilgili konuşuyordu çok zaralı şeker diye anlattı. vücudun en büyük düşmanı kanser sebebi dedi resmen yaa. çok tüketmem ama eşim çok tüketir çok üzüldüm. 70 kg insanın vücudunda 5 lt kan var ve bu kişini şeker ihtiyacı sadece 5 gr dedi. ve biz zatem meyve ve sebzelerle fazlasıyla alıyoruz bi de üsütne şeker tüketiyoruz düşnün vücudun halini dedi. ibni sina yüzyıllar önce günde sadece 1 meyve tükaetin ve yedikten sonra 5 km koşun demiş biz yiyip yiyip oturan toplum olduk dedi. haksızda değil hani e boşa çoğalmadı hastalıklar...kuzuları bari uzak tutalım tutabildiğimiz yere kadar şu şeker illetinden...

aynen bende onu duymuştum özellikle bu zamanlarda çocuğunuza tatlı vermeyin diyolar.
bu arada ben nili hani 1 yaş konturolüne götürdümya göz profuna adam nile çukulata verdi hayır dedim nasıl yani dedi ben nile şeker çukulata vermiyorum dedim çok şaşırdı...

maşşalh prof ada yani... ben vermiyorum şeker deyince uazydan inmiş muamelesi görüyorumm sanki çok faydalı bişeymiş gibi:)

Sımdı baktım uyumus ama parmakta bant falan yok cıkarmıs sıpa bıde o kadar özenlı taktık ıkı tane ust uste nasıl cıkardı anlamadım:)
Cnm sadece uyurken yapıyo ama artık yavastan mudahale etsemmı dıye dusunmeye basladım cunku parmak baya degısmeye basladı artık bu yöntemı duymustum ama nıda sokmıycek galıba net ten arastırma yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…