2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay keşke sizlerde burda olsanız:
hep beraber bi buluşma yapsak cnm:

yapalım şekerimmm:

Keske ne guzel olurdu:)
Ama cocuklar buyuyo dıye burdan uzaklasmayalım bence
Burdakı ark cok guzel ben omrum sartlarım ızın verdıgı surece burdayım allahın ıznıyle:)

maşşalh prof ada yani... ben vermiyorum şeker deyince uazydan inmiş muamelesi görüyorumm sanki çok faydalı bişeymiş gibi:)

aynen cnm bizim akrabalar bile öyle bakıyolar garipsiyolar beni sanki yanlışı yapan benmişim gibi..

cnm müdale edeyim derken daha çok yanlış olmasın iyi bi araştırma yapalım ona göre karar ver
cnm:

Burdakı ark cok guzel ben omrum sartlarım ızın verdıgı surece burdayım allahın ıznıyle:)

aynen cnm
ömrümüz olduğuu sürece burdayız inşallahh

nurcum kızzben de mersinliyim:)))
bende mersin geliniyim :) yarın akşam mersine uçuyorum kayınpederim amleiiyat oldu onu ziyaret edicez

canım bizde fizik tedavi görüyoruz ya bizede aynı şeyi söyledi doktor biz bir tane yaptırdık ve ayrıca aldıklarımızda sert tabanlı düzgün basması için kesinlikle fark ediyor

Dogru söyluyosun cnm ne kadar uzak tutarsak o kadar kardır
Benımkılerde abur cubura cok duskun degıl allahtan ıns oyle devam eder cekmece ellerının altında ama beyzaya bı tane dedıgım zaman tamam der nıda gıdıp gıdıp cubuk alır:)
Esımde bende tatlıyla aramız yok eve asıtlı ıcecek fâlan almıyoruz bınde bır
Cok cocuk var tanıdıgım resmen o sulara bagımlı oluyolar benımkıler maden suyu ıcıyo:)
Esımde tansıyon ve kolestrol sınırda cıkınca hepten azalttı sımdı tuzu sekerı yagı:)dıkkat etmek lazım hele cocukların beslenme alıskanlıgı cok önemlı
Bızım dr asıdan sonra seker verıyo cocuklara bunlar hep aynı mı ya:)

Sıbellll ben senı kacırmısım cnm ama zaten burdakı herkes sıcakkanlı:)
oraları bılmıyorum ama bıgun guneydogu gezısı yapmayı cok ıstıyorum urfa antep mersın ıns nasp olur..
Beysal kp gecmıs olsun cnm sızede hayırlı yolculuklar sımdıden
Kaanla super erdem ınsallah en kısa zamanda sızı peslerınde kosturacaklar:)

selam güzel anneler,

bugün çok yorgun bi gün geçirdim sabahtn tahliller için kan verdim, cildiyeye gittim ayrıca, sabahtan beri de iş yapıyorum temizlik cam sil felan,,, gece de minanın 11. dişi patladı 3 saat ağlayarak ayakta geçirdik... mahvoldu kuzum.. hiç calpol dolven vs de içmiyor ki hafiflesin.. anca oturdum.. daha yemek var yapılacak (

güldencim dilekcim bebişlerin ateşleri düşmüş çok sevindim.

hevin senin adına da çok üzüldm ya insan bebişini çok özlüyor karnındayken bile nasıl dayanacaksın bilmem..

yasmin ben de ibrahim saraçoğlundan dinlemiştim canım o da ksinlikle sabah aç karna içilmesin vucutta öğleden sonra yorgunluk yapar kahvaltıda yemkl beraber için ve 1den fazla bardak içmeyin demişti yetişkinler için..

beni canım mina da bi ara emmişti. gerçi şu an ben senin gibi yarabandı taksam kesin mina bandı çıkarır ve ağzına atar :))

sibelcim dayanamadın demi eşinin getiriklerine :))

güldencim ben de hiç vermem çilolata çok karşıyım dişlere çok zarar ya zaten yeni çıkıyorlar bi de tıkıyor çocukları yemek yemiyorlar sonra ....
songülcüm işlerini hallet bakalım sen de gerçi anne yabancı değil ama insan istemiyor kimsenin dağınık görmesini evini..

diğer tüm arkadaşlara merhaba konuşulanlardan hatırladıklarımı yazdım unuttuysam affola ...

bi de mina da koltuk tepeinde geziyor ya ödüm kopuyor çok tehlikeli bi de panikle naptın sen felan diyince iyice telaşlı koşuyor...

Son düzenleme:

cnm yeni inciniz hayırlı olsun..

ay sorma cnm ya çok zor oluyo gerçekten
bu arada bende hastalanıyorum gırip oluyorum..

offf tabi direncim düştü
demekki
ee demekki buldun sonunda kendine uygun bi doktor..

sevindim cnm:
şu koltuk olayı çok kötü gerçektenya
tepki verme bi anda atıyolar kendilerini cnm:

aman canım dikkat et hastalanma sakın ıhlamur vs iç meyve ye bol bol , zencefil çok güzel vuvüt direnci artırıyor bir de keçiboynuzu pekmezi tabi ... sahi o ne lezzetli yiyecek ya resmen doğal çikolata...

sağol canım amin..

ya aslında doktor buldum sayılmaz eşim bugün randevu almaya çalışacak ben tahlilleri başka yere yaptırdım elimde bulunsun, hastaneye kırk defa gitmeyi sevmiyorum sonuca bakıp değerlendirir işte bkalım..

artık tepki vermiyorum zaten fark ettiğimden beri ...

inşallah bulursun cnm:

ay kötüyüm gerçekten
şu keçi boynuzu pekmezini bende deniyeyim bari..

canım derler ya ağzın bal yesin burda anlatıyorsunuz ya kanepeye çıktı çekmeceleri karıştırdı vs die ben dua ediyorum inşallah erdem de yapar diye neyse duygusala bağlamadan ben kaçıyım öptüm sizi...rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

betülüm kpye geçmiş olsun
erdemime gelince yakında süpermen erdemim kendini gösterecek bak sende göreceksin
bugün yazdım ama sen kaçırdın galiba ben 3 yaşında yürümüşüm cnm:

beysalcım seni untmuşum kusura bakma canım inş sıkıntılarınız en kısa zamanda hallolur gerçekten en büyük imtihan insanın bebeğiyle...

betülüm kpye geçmiş olsun
erdemime gelince yakında süpermen erdemim kendini gösterecek bak sende göreceksin
bugün yazdım ama sen kaçırdın galiba ben 3 yaşında yürümüşüm cnm:

canım benim görmemişim kusura bakma yazdığını korkuyorum gülden bir hastalık olma şüphesi beni çıldırtmak üzere düşündüğüm anda başlıyorum ağlamaya çok korkuyorum dua edin ne olur

canım benim yeğenim de 2 yaşında yürüdü hatta fizik tedavi de görmedi kimi bebekler istemeyebiliyormuş, ya da korkabiliyormuş birşeylerden üzülme en kısa zamanda yürüyecektir ve bir hastalık yoktur eminim...

cnm ben seni inan çok iyi anlıyorum.
benim yaşadıklarımıda biliyosun

oyüzden ama dualarımız sizinle erdemimde bişey çıkmıyacak sadece biraz annesini bekletiyo ..
hayırlı haberler alıcaz ben inanıyorum..

Yapın yapın ne guzel olur hatta nuray da ıst degıl mı onunlada anlasın ohh:)
evet bende tan dicektim bende buluşalım bana gelin kızlar
o zmannn istanbulda buluşmak lazımmm güldennn:)
yasemin ablan nerde oturuyor ins bize çok uzak değildir buraya gelirsiniz

Allah korusun canım kotuyu çağırma derler iyi dusun iyi.olsun erdem en kısa zamanda koşarak yapacak yaramazlikalrini insallah

beni canım bencede bi arastir olmadı dr falan sor yasak olunca bebekler daha bi üstüne dusuyor inatlasiyir

nilay canım hayırlı olsun inciniz ohh temizlik yapılış ama çok yorulmussundur

fatmacim hayırlı olsun sizinde dusakabininiz eren yikansin içinde mis gibi olsun

canım sağol valla temizlendi ama ben de bittim yani kadın olmak zor zanaat :)

slm güzel bayanlar......az sonra online deneme sınavm var o yüzden kuruldum pc ye ama tabii zize bakmadan geçemedim:))))müjdeli haber şuu bir ay sonra tamamen ayrılıyoruz burdan....eşimin bi sınavı vardı onu kazandığını öğrendik yaz sonuda istenbula geliyoruz çok mutluyum..istanbulu çok seviyorum:))))

geçmiş yaptım biraz ama aceleyle okuduğum için ve sınavm başlamak üzere olduğu için çıkmak zorundayım..öpüldünüz....

betülll görümce olurum bak şöyle eli sopalılardan:)))

Netten arastir canim en mantiklisi bu olmadi doktora sorarsin.
Aynen canim elimden geldigi kadar aksi bisey olmadikca bende buralardayim.
Sagol canim ins. bakalim yarin kullanmaya basliycaz ereni bende merak ediyorum icinde neler yapicak.Allah herkese gonlune gore olani versin canim.

Bende erene hic cikolata vermiyorum ve karsiyimda zaten en azindan nekadar gec yerse okadar iyi sadece arada kraker veriyorum.Gulden hasta olma canim dikkat et kendine.

Sibelcim istanbula tasiniyomussunuz cok sevindim canim esinden ayri kalmiycaksin yani ama siz ankaraya gitmiycekmiydiniz sen nerde calisicaksin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…