- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.281
ay keşke sizlerde burda olsanız:
hep beraber bi buluşma yapsak cnm:
yapalım şekerimmm:
maşşalh prof ada yani... ben vermiyorum şeker deyince uazydan inmiş muamelesi görüyorumm sanki çok faydalı bişeymiş gibi:)
Sımdı baktım uyumus ama parmakta bant falan yokcıkarmıs sıpa bıde o kadar özenlı taktık ıkı tane ust uste nasıl cıkardı anlamadım:)
Cnm sadece uyurken yapıyo ama artık yavastan mudahale etsemmı dıye dusunmeye basladım cunku parmak baya degısmeye basladı artıkbu yöntemı duymustum ama nıda sokmıycek galıba net ten arastırma yapmam lazım
Keske ne guzel olurdu:)
Ama cocuklar buyuyo dıye burdan uzaklasmayalım bence
Burdakı ark cok guzel ben omrum sartlarım ızın verdıgı surece burdayım allahın ıznıyle:)
bende mersin geliniyim :) yarın akşam mersine uçuyorum kayınpederim amleiiyat oldu onu ziyaret ediceznurcum kızzben de mersinliyim:)))
bide kızlar malum kaan yürümüyor hala, bizde fizik tedaviye başladık ya hani parmak ucu olayı yüzünden,
fizikcimiz ayakkabı alın ama yumuşak olandan değil biraz sert olsun ve bağcıklı olsun dedi kendisi açmasın ayakkabıyı diye.
dün gittik ayakkabıcıya kaanın ayaklarını ölçtürdük 21-22 çıktı ama ayaklarının üstü biraz büyük kalıyor dar ayakkabı olmuyor yani,
aynı babasına çekmiş sıpam
eh darlar olmayınca kaldık bu sefer spor ayakkabılarına, bugün yine gidip bakıcaz başka yerde, ama benim düşüncem sert ayakkabı ayakları için sağlıklı olur mu ki acaba? Terapistin dediğine göre sert olmasının sebebi ayakları mecbur basıcak sert oldupu için parmak ucuna geçemicek ama bilmiyorum ki napsak :26:
cnm dün akşam bayağı açıklayıcı anlattı ama bu kadar aklımda kaldı. buarada şeker tüketimiyle ilgili konuşuyordu çok zaralı şeker diye anlattı. vücudun en büyük düşmanı kanser sebebi dedi resmen yaa. çok tüketmem ama eşim çok tüketir çok üzüldüm. 70 kg insanın vücudunda 5 lt kan var ve bu kişini şeker ihtiyacı sadece 5 gr dedi. ve biz zatem meyve ve sebzelerle fazlasıyla alıyoruz bi de üsütne şeker tüketiyoruz düşnün vücudun halini dedi. ibni sina yüzyıllar önce günde sadece 1 meyve tükaetin ve yedikten sonra 5 km koşun demiş biz yiyip yiyip oturan toplum olduk dedi. haksızda değil hani e boşa çoğalmadı hastalıklar...kuzuları bari uzak tutalım tutabildiğimiz yere kadar şu şeker illetinden...
selam güzel anneler,
bugün çok yorgun bi gün geçirdim sabahtn tahliller için kan verdim, cildiyeye gittim ayrıca, sabahtan beri de iş yapıyorum temizlik cam sil felan,,, gece de minanın 11. dişi patladı 3 saat ağlayarak ayakta geçirdik... mahvoldu kuzum.. hiç calpol dolven vs de içmiyor ki hafiflesin.. anca oturdum.. daha yemek var yapılacak(
güldencim dilekcim bebişlerin ateşleri düşmüş çok sevindim.
hevin senin adına da çok üzüldm ya insan bebişini çok özlüyor karnındayken bile nasıl dayanacaksın bilmem..
yasmin ben de ibrahim saraçoğlundan dinlemiştim canım o da ksinlikle sabah aç karna içilmesin vucutta öğleden sonra yorgunluk yapar kahvaltıda yemkl beraber için ve 1den fazla bardak içmeyin demişti yetişkinler için..
beni canım mina da bi ara emmişti. gerçi şu an ben senin gibi yarabandı taksam kesin mina bandı çıkarır ve ağzına atar :))
sibelcim dayanamadın demi eşinin getiriklerine :))
güldencim ben de hiç vermem çilolata çok karşıyım dişlere çok zarar ya zaten yeni çıkıyorlar bi de tıkıyor çocukları yemek yemiyorlar sonra ....
songülcüm işlerini hallet bakalım sen de gerçi anne yabancı değil ama insan istemiyor kimsenin dağınık görmesini evini..
diğer tüm arkadaşlara merhaba konuşulanlardan hatırladıklarımı yazdım unuttuysam affola ...
bi de mina da koltuk tepeinde geziyor ya ödüm kopuyor çok tehlikeli bi de panikle naptın sen felan diyince iyice telaşlı koşuyor...
cnm yeni inciniz hayırlı olsun..
ay sorma cnm ya çok zor oluyo gerçekten
bu arada bende hastalanıyorum gırip oluyorum..
offf tabi direncim düştü
demekki
ee demekki buldun sonunda kendine uygun bi doktor..
sevindim cnm:
şu koltuk olayı çok kötü gerçektenya
tepki verme bi anda atıyolar kendilerini cnm:
aman canım dikkat et hastalanma sakın ıhlamur vs iç meyve ye bol bol , zencefil çok güzel vuvüt direnci artırıyor bir de keçiboynuzu pekmezi tabi ... sahi o ne lezzetli yiyecek ya resmen doğal çikolata...
sağol canım amin..
ya aslında doktor buldum sayılmaz eşim bugün randevu almaya çalışacak ben tahlilleri başka yere yaptırdım elimde bulunsun, hastaneye kırk defa gitmeyi sevmiyorum sonuca bakıp değerlendirir işte bkalım..
artık tepki vermiyorum zaten fark ettiğimden beri ...
Sıbellll ben senı kacırmısım cnm ama zaten burdakı herkes sıcakkanlı:)
oraları bılmıyorum ama bıgun guneydogu gezısı yapmayı cok ıstıyorum urfa antep mersın ıns nasp olur..
Beysal kp gecmıs olsun cnm sızede hayırlı yolculuklar sımdıden
Kaanla super erdem ınsallah en kısa zamanda sızı peslerınde kosturacaklar:)
canım derler ya ağzın bal yesin burda anlatıyorsunuz ya kanepeye çıktı çekmeceleri karıştırdı vs die ben dua ediyorum inşallah erdem de yapar diye neyse duygusala bağlamadan ben kaçıyım öptüm sizi...rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
betülüm kpye geçmiş olsun
erdemime gelince yakında süpermen erdemim kendini gösterecek bak sende göreceksin
bugün yazdım ama sen kaçırdın galiba ben 3 yaşında yürümüşüm cnm:
canım benim görmemişim kusura bakma yazdığını korkuyorum gülden bir hastalık olma şüphesi beni çıldırtmak üzere düşündüğüm anda başlıyorum ağlamaya çok korkuyorum dua edin ne olur
canım benim görmemişim kusura bakma yazdığını korkuyorum gülden bir hastalık olma şüphesi beni çıldırtmak üzere düşündüğüm anda başlıyorum ağlamaya çok korkuyorum dua edin ne olur
evet bende tan dicektim bende buluşalım bana gelin kızlarYapın yapın ne guzel olur hatta nuray da ıst degıl mı onunlada anlasın ohh:)
yasemin ablan nerde oturuyor ins bize çok uzak değildir buraya gelirsinizo zmannn istanbulda buluşmak lazımmm güldennn:)
evet bende tan dicektim bende buluşalım bana gelin kızlar
yasemin ablan nerde oturuyor ins bize çok uzak değildir buraya gelirsiniz
Allah korusun canım kotuyu çağırma derler iyi dusun iyi.olsun erdem en kısa zamanda koşarak yapacak yaramazlikalrini insallah
beni canım bencede bi arastir olmadı dr falan sor yasak olunca bebekler daha bi üstüne dusuyor inatlasiyir
nilay canım hayırlı olsun inciniz ohh temizlik yapılış ama çok yorulmussundur
fatmacim hayırlı olsun sizinde dusakabininiz eren yikansin içinde mis gibi olsun
Netten arastir canim en mantiklisi bu olmadi doktora sorarsin.Sımdı baktım uyumus ama parmakta bant falan yokcıkarmıs sıpa bıde o kadar özenlı taktık ıkı tane ust uste nasıl cıkardı anlamadım:)
Cnm sadece uyurken yapıyo ama artık yavastan mudahale etsemmı dıye dusunmeye basladım cunku parmak baya degısmeye basladı artıkbu yöntemı duymustum ama nıda sokmıycek galıba net ten arastırma yapmam lazım
Aynen canim elimden geldigi kadar aksi bisey olmadikca bende buralardayim.Keske ne guzel olurdu:)
Ama cocuklar buyuyo dıye burdan uzaklasmayalım bence
Burdakı ark cok guzel ben omrum sartlarım ızın verdıgı surece burdayım allahın ıznıyle:)
Sagol canim ins. bakalim yarin kullanmaya basliycaz ereni bende merak ediyorum icinde neler yapicak.Allah herkese gonlune gore olani versin canim.evet bende tan dicektim bende buluşalım bana gelin kızlar
yasemin ablan nerde oturuyor ins bize çok uzak değildir buraya gelirsiniz
Allah korusun canım kotuyu çağırma derler iyi dusun iyi.olsun erdem en kısa zamanda koşarak yapacak yaramazlikalrini insallah
beni canım bencede bi arastir olmadı dr falan sor yasak olunca bebekler daha bi üstüne dusuyor inatlasiyir
nilay canım hayırlı olsun inciniz ohh temizlik yapılış ama çok yorulmussundur
fatmacim hayırlı olsun sizinde dusakabininiz eren yikansin içinde mis gibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?