2012 kasım bebekleri büyüyor..

Selamm kızlar nasilsiniz ne var ne yok biz iki güne ateşle uğraştık bugün doktora gittik aşı için ama hasta olduğu için olmadık iki gündür mizmiz yiğit efe kucagimdan hiç inmedi bugün daha iyi allaha şükür

Canım üzülme allahin izniyle erdem iyi olacak yürüçek dualarimiz hep sizinle benim burda bir arkadaşımın oğlu 5 yaşında konuşamiyor maalesef rabbim kimseyi evladiyla sınamasin büyük acı göstermesin(amin)

sıbelcım canım senın adına cok sevndım ıstanbula tasınacaksn ne guzel daha yakınlara gelıyosun
ee sen ankaraya gıdecektın neolack sımdı kafam karstı

Amın canım allah kımseyı evladıyla sınamasın
Aksam ustu dogumda bebegı oksıjensız kalan arkadasın annesıne gıttık eltımle..
Yuregımız parcalandı resmen bebek cıktı hast. den ama evde ayrı bı odada sureklı hemsıre eslıgınde suan
Annesıde perısan nasıl olmasın evlat canından parca ve dr hatasıyla oldugu söylenıyor
Allahım o masumu anasına babasına bagıslasın cok az gözunu acmıs ve kafasını cevırmıs
Insallah daha ıyı olur

Amın cnm en önemlısı saglıklı olsunlarda gerısı bos....
Efe daha ıyıdır ınsallah

Canım uzulme allah hayırlısını nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın
Tekrar deneme ımkanın varsa yıne denersın

korkuyorum artık 6cı oldu canım 4dondurulmuş emruyom daha var ama korkuyorum oda tutmazsa üzülmeyım diyorum ama içim acıyo allh büyüktür tek istediyim anne olmak evlat sahibi ama nasip edilmş

Bakıcam cnm netten
En buyuk derdımız bu olsun gercekten moralım cok bozuk

Yarın erencık kuvet acılısı yapsın bakalım cok sever emınım

korkuyorum artık 6cı oldu canım 4dondurulmuş emruyom daha var ama korkuyorum oda tutmazsa üzülmeyım diyorum ama içim acıyo allh büyüktür tek istediyim anne olmak evlat sahibi ama nasip edilmş

Allahtan umıdını kesme canım O bızı bızden ıyı bılendır
Insallah onlar tutar sende kavusursun yavruna

o bebeğın yanına gıtmısın canım nasılkı durumu bı ılerleme varmı
normal doğummuydu
ıyıyım canım gezdı sayılır evden cıkıp eve gırdı

Cnm bız bebegın yanına gıtmedık anane oluyo gıttıgımız ondan aldık haberlerı ama öyle perısanlar kı ınsan detaylı bıseyde soramıyo
Bebegın odasına en yakınları gırebılıyo suan sadece

Gözunuz aydın canım
Esınden ayrılmıycaksın ne guzel

amin inşlh evt elimde degil içim acıyo cok saolun
.
canım bu dünyada insanlar çeşitli şeylerle sınanıyor eş, dost, evlat, mal,mülk kimin hangisine bağlılığı daha fazlaysa belki de onunla sınanıyor. sen şu an sadece sabret ve dua et evladın da hayırlısı ve sağlıklısına sahip olmak için, bi zamanı var bizim bilmediğimiz o zaman gelince olur inşallah. biliyorum dışarıdan söylemesi kolay az mı 6 deneme olmuş, biz seni anlayamayız ancak yanında olmaya hislerini paylaşmaya çalışabiliriz. dua edelim inş hayırlı ve sağlıklı bir evladının olması çünkü evlat sahibi olup onunla imtihan olmak da çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…