- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.301
canım benim görmemişim kusura bakma yazdığını korkuyorum gülden bir hastalık olma şüphesi beni çıldırtmak üzere düşündüğüm anda başlıyorum ağlamaya çok korkuyorum dua edin ne olur
canım derler ya ağzın bal yesin burda anlatıyorsunuz ya kanepeye çıktı çekmeceleri karıştırdı vs die ben dua ediyorum inşallah erdem de yapar diye neyse duygusala bağlamadan ben kaçıyım öptüm sizi...rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
kızlar gene olmadı sonuç negatif moralim cok mozuk ama elimden bişey gelmiyo cok üzgünümmmm cok
benı canım nasılsın napıyosun
kızlar gene olmadı sonuç negatif moralim cok mozuk ama elimden bişey gelmiyo cok üzgünümmmm cok
Canım üzülme allahin izniyle erdem iyi olacak yürüçek dualarimiz hep sizinle benim burda bir arkadaşımın oğlu 5 yaşında konuşamiyor maalesef rabbim kimseyi evladiyla sınamasin büyük acı göstermesin(amin)
Canım uzulme allah hayırlısını nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın
Tekrar deneme ımkanın varsa yıne denersın
Iyı dıyelım ıyı olalım canım ya
Sen nasılsın gezdımı bugun alptugra
Netten arastir canim en mantiklisi bu olmadi doktora sorarsin.
Aynen canim elimden geldigi kadar aksi bisey olmadikca bende buralardayim.
Sagol canim ins. bakalim yarin kullanmaya basliycaz ereni bende merak ediyorum icinde neler yapicak.Allah herkese gonlune gore olani versin canim.
Bende erene hic cikolata vermiyorum ve karsiyimda zaten en azindan nekadar gec yerse okadar iyi sadece arada kraker veriyorum.Gulden hasta olma canim dikkat et kendine.
uzulme dıcem ama elınde değil bılıyorum canım
Allahım ınsallah sana enkısa zamnda bı evlat verır
korkuyorum artık 6cı oldu canım 4dondurulmuş emruyom daha var ama korkuyorum oda tutmazsa üzülmeyım diyorum ama içim acıyo allh büyüktür tek istediyim anne olmak evlat sahibi ama nasip edilmş
o bebeğın yanına gıtmısın canım nasılkı durumu bı ılerleme varmı
normal doğummuydu
ıyıyım canım gezdı sayılır evden cıkıp eve gırdı
Allahtan umıdını kesme canım O bızı bızden ıyı bılendır
Insallah onlar tutar sende kavusursun yavruna
slm güzel bayanlar......az sonra online deneme sınavm var o yüzden kuruldum pc ye ama tabii zize bakmadan geçemedim:))))müjdeli haber şuu bir ay sonra tamamen ayrılıyoruz burdan....eşimin bi sınavı vardı onu kazandığını öğrendik yaz sonuda istenbula geliyoruz çok mutluyum..istanbulu çok seviyorum:))))
geçmiş yaptım biraz ama aceleyle okuduğum için ve sınavm başlamak üzere olduğu için çıkmak zorundayım..öpüldünüz....
betülll görümce olurum bak şöyle eli sopalılardan:)))
.amin inşlh evt elimde degil içim acıyo cok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?