2012 kasım bebekleri büyüyor..

Nılay cnm hakkında hayırlısı olur ınsallah
Mına nın dısı de hayırlı olsun dısten cekıyo kuzular surup ıcse rahatlardı bıraz
Sımdı daha ıyıdır ıns
Benım parmak olayına bakıcaz bakam bızımkı sadece uyurken emıyo

Kusura bakma cnm gecmıse bakıyodum bı taraftan

sımdı sana yazacaktım canım baktım sen yazmssın
aa askolsun olurmu oyle sey bısey kacırdysam kusura bakma canım
doktor ıslerını neyaptın onu soracaktım

napayım canım işte kan verdim bugün tahlil sonuçlarım çıktı sabah alıp gidebilirsem muayeneye gideceğim bakalım ya bu gideceğim yer sadece endokrinoloji hastanesi ancak randevu sistemi çok berbat sabah 4 ile 7 arası gidip alıyorsun zaten 7'ye kadar randevu bitiyor .eşim alırsa bugün halletmeye çalışacağım kısmet artık. sen nasılsın canım ğzındaki yara geçti mi iyi geldi mi kekiği yaptın mı?

Son düzenleme:

ınsallah esın sıra alabılırde halledersın canım ıslerını sadece o bolumun olmasıda ıyıymıs
sonuclarında guzel cıkar ınsallah
ıyıyım canım tam değil ama bıraz gectı saylır yaptım canım o ıyı geldı heralde sağol canım verdğın bılgı ıcın

sağol canım bakalım gece nasıl olacak gece azıyor bu diş olayları hep.. aslında şurup içse belki hafifleyecek ama ağzına sürmüyor 5 gün ateşler içinde yandı 38.5 hiç birşey içmedi çocuğu yıkamaktan mahvolmuştuk ya.

belki kendini güvende hissediyordur canım. emme durumu nasıl gece acaba ondan kalan boşluğu mu doldurmya çalışıyorki?

haklısın herseyde vardır bi sebeb dua edenlerdenm asla allh hisyan etmem rabbim hakımızda hayırlı olanı versın herşeyi bilen gören o sıgınırım inşlh beni benim gibilerinde yüzünü güldürür allahtan umıt kesılmez allah razı olsun hepinzden inşlh

rica ederim tatlım ben ilaç kullanmayı hiç sevimyorum hele zaten emzirdiğimiz için iyice bitkisel doğal yollardan çözüm bulmaya çalışıyorum. bakalım şimdi tiroit için de ibrahim saraçoğlunun kürlerini deneyeceğim ilaç tedavisine ek..

canım sıkıntını eşelemek istemiyorum tüp bebek tedavisi olduğunu biliyorum ancak sebep neydi yani senin yumurtanda mı eşinin sperminden mi kaynaklanıyor? bitkisel tedaviler denediniz mi sperm kalite ve sayısını artırmak için?

Insallah bu gecenız guzel gecer
surup ıcmıyosa cok zor benımkıler sevıyo allahtan sırıngayla falan denesen almaz mı kı

Cnm benım kız 9 aylıkken bıraktı emmeyı malesef
parmaga da bır ıkı aylıkken basladı dogdugunda bırcok emzık denedım hıc bırını almadı parmak tatlı gelıyo

Hastanenın sıstemı ne kötuymus öyle
Ins esın alırda gıdersın bıran önce

canım bütün yolları denedim şırınga, yemeğe, suya kattmak vs hiçbiri fayda etmiyor hatta o gıdayı da yemiyor bi de o şuruplar biraz kıvamlı ya boğazına takılıp nefes almasını engelliyor zorlayınca..

nş canım inş..
bebekler çok ilginçler ya neyi neden yaptıklarını anlayamayıp çözüm bulamıyoruz ya çok kötü oluyor...

aslında enıyısını yapıyosun canım herseyın doğalı guzel
dene canım ınsallah sıfa bulursun

bende adet düzensizligi eşimde sprm düşüklühu var edendk canım ümreden hacılıktn bile şifali otlar geldi sogan kuru keci boynuzu polen ama olmayınca olmuyo nasıp degılmş demek allahım inşlh nasp eder

Evet cnm aynen

Mına da cok ılgıncmıs gercekten yemekle falan anlamaması lazım aslında
Damak tadı kuvvetlı olacak muhtemel
Ins surup ıcmek zorunda kalacak kadar hastalanmasın yoksa ısın zor
Gönul ıster hıc hasta olmasınlar ama..Allah dermansız dert vermesın..

inş canım inş bazı şeyler tam da beklenmeyen zamanda umut ışığı gibi geliyor inş bebiş de size en sıkıntıl zamanınızda bi umut olark gelir.

valla öyle canım yayeme konusunda kök söktürüyo bana sevmediği şeyden hayatta bir yudum almaz, olaki bi şekilde verdiysem ikinci durumda herşeyi reddeder .. zorlama ile sonuca varılabilecek bir çocuk değl... öyle canım amin işte bi kere oldu bittik resmen havale geçirecek diye 5 gün boyunca öldüm dirildim..

O zaman ıstesende zorlayamassın zaten Allah kötu hastalıklardan korusun butun yavruları
Anne olmak zor cnm ya onların kılına zarar gelse yuregımız yanıyo..

Kızlar sanırım bende hasta oluyorum bogazım acıyo
Evın ıcı sabıt 22 23 derece ama ben donuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…