2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay canım dıkkat et hemen ıhlamur falan ıc
hasta olursan kuzular kım bakıcak bızım ıyı olmamz gerek

Geçmiş olsun canim ben daha yeni atlatiyorum hastalığı gerçekten çok Zor oluyor bi yanda çocuk bi yanda koca şimdiden önlemini al

Gecmiz olsun canim ne asisi olucaktinizki bak bugun daha iyiymis efe ins. kisa surede eskisine doner canim.
kızlar gene olmadı sonuç negatif moralim cok mozuk ama elimden bişey gelmiyo cok üzgünümmmm cok

Ayy cok uzuldum canim ben bile heycanlanmistim ama olsun belki boylesi daha hayirlidir zamani vardir belki Allah kucagini bos birakmasin canim.

Sağol canim son iki aşı si kalmıştı ama hasta olduğu için vurmadilar
Kızlar sizin bebisleriniz kaç kere aşı oldu biz burda tam 6 tane aşı oldu efe

iyi geceler kızlar, yüzyıl bitti benim gözler ağlamaktan şişti
Allahım kimseye evlat acısı vermesin

Güldenim sorma ya canım nasıl sıkıldı anlatamam gıcıklar
aynen Kaanın ayaklarıda Nil gibi, dar kesinlikle olmuyor,
yürüme işine gelincede artık takmıcam napim Rabbim ne zaman yürü ya kulum derse o zaman olur inşallah

Hevin seker yuklemen iyi cikmis canim sevindim ama kanunlarinizada kizdim yani iyiki orda degilim bi anne icin nekadar kotu sanirim baskaninizmiydi bayan heralde ay ins. bayansa hamile kalirda anlar.

Duşakabininiz hayırlı olsun canım sağlık banyolarınız olsun içinde
he ya başbakan buranın, kız onun hamile kalcak hali kalmamış

merak ettim canım noldu baktınmı sonradan?

yasminim bende duymuştum bunu, o günden beri sıkmıyorum meyveleri öyle veriyorum Allahtan yiyor kaan yemese büyük sorun olurdu, beyaz kısmın özellikle iyi olduğunu biliyordum ama ben vermiyordum onu nedense soyuyordum hep yarından sonra vericem artık bende. bilgi için sağol canım

canım bizde fizik tedavi görüyoruz ya bizede aynı şeyi söyledi doktor biz bir tane yaptırdık ve ayrıca aldıklarımızda sert tabanlı düzgün basması için kesinlikle fark ediyor

betülüm bilmiyordum canım sizinde fizik gördüğünüzü. sen öyle diyorsan tamamdır bugün gidip alamadık zaman açısından yarına kaldı artık

Kaanla super erdem ınsallah en kısa zamanda sızı peslerınde kosturacaklar:)

kızlarınızı koruyun bizimkilerden bence yavaş ama güvenli bi şekilde geliyoruzz erdemle

hevin senin adına da çok üzüldm ya insan bebişini çok özlüyor karnındayken bile nasıl dayanacaksın bilmem..

canım çok geçmiş olsun sana, minanın yeni inciside hayırlı olsun,
dayanıcaz artık napalım mecbur

Amiiinnn betülüm yapıcak tabi dur sen daha annesi seni yavaştan hazırlıyor o durumlara paşa

canım bişey yok sen sakın üzülme erdemde etkilenmesin annesi sadece birazcık zaman

geçmiş olsun canım

kızlar gene olmadı sonuç negatif moralim cok mozuk ama elimden bişey gelmiyo cok üzgünümmmm cok

canım üzülme desek olmaz biliyorum ama nolur metanetli olmaya çalış, Rabim en hayırlısını versin hakkında inşallah, dua edicem senin için

Kızlar sanırım bende hasta oluyorum bogazım acıyo
Evın ıcı sabıt 22 23 derece ama ben donuyorum

aman dikkat et canım almanyanın havası çok tuhaf bu aralar kar yok ya heryer mikrop dolu,
ıhlamuru eksik etme sakın

ne çok yazmışım yahu

Iyı geceler cnm
Ihlamur yaptım ıcıcem sımdı sagol cnm
Mubarek kar yagmadı yagsaydı ıyıydı ama

Parmagından cıkarıp atmıs cnm bı daha denemedım

evetcanımina bazen kafayı yiyiyorum amane yapalaım buda benimşansım herhalde kavga edip sürekli huzursuzluk olmasındansa artık boşverdim. ben hala emziriyorum canım. ay ne güzel emirde eren gibi inşallah aışır bende uyurken uyanırsa gece bazen yanıma alıyorumçok seviyor uyuyor ama direk ilk uykuya yatırırken yanımda beraber yatarak uyumuyor dönüyo rkıvranıyor sonra ayağa dikiliyor bnede sonramecburen alıyorum ayağıma canm birde çalıştığım için vakitçok önemli benim için bir sürü işim oluyo onun keyfini bekleyemiyom bazri sallıyımde hemen uyusun diyorum.

Him.cok faydali gorunuyor da benim kasingan da durum nasil olurki
canım tahin susamda yapıldığı için alerjik durumu olanlar için dikkatli kullanılmalı diyor. ama yaptım bir harika oldu cnm bir kaç arkadaşıma götürdüm yediler pastaneden alınmışlar gibi

alp ıyı
ben herturlu uyutuyorum canım kucakta ayakta yanına yatarak veya kendı
canım bız bazen 2 lere kadar burda oluyoruz
ofmaşlalh canm çocukalr uyuyor herhalde sabahları. ne güzel ya darısı başıma şu uyku sorununun

ne 4 yaşmı inşallah cnm 2 yaş umudum

canım kurabiye süper oldu bencekesinlikle butarifi dene bakıcımız parka götürmüş. ordayedirmiş normalde çok iştahsızdır gidip gelip ağzını açıp istiyormuş. süper bir tad oldu misafirim gelincede yapıcam. ağızda dağılıyor . gündüzbakıcın nasıl uyutuyor canım aynı şekildemi? Allah yardımcımız olsun canım gerçekten rabbim çocuklarımızı korusun.en başta Allaha emanetler zaten.

evetcanmbiliyorumsizdede var uyku sorunu ne kadarzor oluyor dimi uykusuz işe gelmek onlariçin değer ne yapalım. 3-4 saat deliksiz uyuyunca artık vücudum çok dinç kalkıyor.1,5 senedir alıştı vücut bu kadarlık uykulara .
Sonra bir daha dinua facia dimi
bizim birde 4.kat apartman kapida anluyot dusun
ay gin boyumu
Arasin yedigi kofte sayi soylemeyim
canım çok merak ettim kaç tane köfte yiyo aras?

tatlım nasılsın çok sevindim şeker yülklemenin iyi çıkmasına ama tabi bebeği görememek sinir bozucu olmuştur. hamilelikte en zevkli şey doktora gidip onu görmek çünkü.olsun sağlıkla doğsun canım tabi en önemlisi bu.

tahinli kurabiyeyi mutlaka deneyin kızlar harika bir tarifmiş. bugüne kadar yediğim en güzel kurabiye diyebilirim. emir bayılmış bugün 2 tane yemiş..

bugn daha iyiyim cnm taylol içtim akşam bakalım bu akşamda içicem..

kıyamam ya geçmiş olsun cnm:

cnm hakkında hayırlısı diyecem ama sana artık ne söylesek boş geliyodur eminim karışıdan konuşması kolay çünkü haklısın ama şunu söyliyeyim
eşimin bi arkadaşı tam 8 kere denedi ve 8. rapbim oldedi ve oldu inşallah seninde bibirdaki denemen olumlu olur cnm dualarımdasın..

çok zor bi durum gerçekten cnm inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebekçik..
of ya çok kötü alahım insanı evladıyla sınamasın gerçekten allahım yardımcıları olsunn..

korkuyorum artık 6cı oldu canım 4dondurulmuş emruyom daha var ama korkuyorum oda tutmazsa üzülmeyım diyorum ama içim acıyo allh büyüktür tek istediyim anne olmak evlat sahibi ama nasip edilmş

allahım dualarını kabul etsin cnm..

cnm aman diyim ateşi biliyosun olmadı fitille müdahele et ateş şakaya gelmez..

cnm geçmiş olsun taylol içtim ben kendime geldim sanki ama gece yatarken iç çünkü sersem yapıyo..

cnm bakıcı ayaklarında uyutuyo malesef ama çocuklar ona kim nasıl davranırsa onu istiyolarya alışkanlıklardan vaz geçirmek çok zor
çünkü o uykusu tam olarak gelmediğinde uyutmak istiyo oyüzden bence yoksa nilin iyice uykusunun gelmesini beklese nil uyuyacak aslında kendi kendine..
ama bizde gece çok sık uyanıyoruz ve benimyanımda uyursa daha uzun uyuyo sanıyorum kendini güvende hisssediyo
onlar ne isterse o oluyo cnm şimdilik..

tahinli kurabiyeyi mutlaka deneyin kızlar harika bir tarifmiş. bugüne kadar yediğim en güzel kurabiye diyebilirim. emir bayılmış bugün 2 tane yemiş..

ay mutlaka deniyecem bende..

kızlar herkese gümnaydınnnnn:
nil biraz daha iyi çok şükür ama akşam ateşi hafif yükselir gibi ldu bende uyumadan dolwen verdim gece çıkmadı çok şükür şimdi yine bnakıcımız takipte bakalım gün içinde çıkacakmı..

herkese günaydın kızlar toplantım vardı ancak geldimmm... ayy toplantının sonunu serdar tuncer- lale bahçesine bağladık. you tube dan izledik kızlar içok güzelll sizde izleyin... hepinizi seviyorummmm ii ki varsınız

günaydın şekerim kız o nasıl toplantı öyle hehehe:
heryere lazım heheh:
sende seviliyosun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…