- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.341
O zaman ıstesende zorlayamassın zaten Allah kötu hastalıklardan korusun butun yavruları
Anne olmak zor cnm ya onların kılına zarar gelse yuregımız yanıyo..
Kızlar sanırım bende hasta oluyorum bogazım acıyo
Evın ıcı sabıt 22 23 derece ama ben donuyorum
O zaman ıstesende zorlayamassın zaten Allah kötu hastalıklardan korusun butun yavruları
ay canım dıkkat et hemen ıhlamur falan ıc
hasta olursan kuzular kım bakıcak bızım ıyı olmamz gerek
Gecmiz olsun canim ne asisi olucaktinizki bak bugun daha iyiymis efe ins. kisa surede eskisine doner canim.Selamm kızlar nasilsiniz ne var ne yok biz iki güne ateşle uğraştık bugün doktora gittik aşı için ama hasta olduğu için olmadık iki gündür mizmiz yiğit efe kucagimdan hiç inmedi bugün daha iyi allaha şükür
kızlar gene olmadı sonuç negatif moralim cok mozuk ama elimden bişey gelmiyo cok üzgünümmmm cok
Iyi aksamlar kızlar nasilsiniz...
Gecmiz olsun canim ne asisi olucaktinizki bak bugun daha iyiymis efe ins. kisa surede eskisine doner canim.
Ayy cok uzuldum canim ben bile heycanlanmistim ama olsun belki boylesi daha hayirlidir zamani vardir belki Allah kucagini bos birakmasin canim.
Iyı aksamlar cnm
Ins ilerlemez evın ıcınde kısa kol dolanan ben ıkı kat gıydım ısınamıyorum
kızlar gene olmadı sonuç negatif moralim cok mozuk ama elimden bişey gelmiyo cok üzgünümmmm cok
cnm hoşgeldin oh sonuçlara çok sevindim ama
neden öyle yapmışlarki kötü olmuş bu olsun o sağlıklı olsunda..
cnm nilinde ayakları 22 ama malesef dar ayakkabı giyemiyo mesela hediye gelen bi ayakkabısı var 24 numara ama nile olmuyo ama eninden dolayı ayağı girmiyo
ayrıca yürüme işine gelincede benimde 2 arkadaşım var onların bebekleride 18 aylık yürüdü
ben de 3 yaşında yürümüşümki hiç bişeyim yokmuş
oyüzden rahat ol tatlım..
Hevin seker yuklemen iyi cikmis canim sevindim ama kanunlarinizada kizdim yani iyiki orda degilim bi anne icin nekadar kotu sanirim baskaninizmiydi bayan heralde ay ins. bayansa hamile kalirda anlar.
Kuzuları yatırdım bende geldım
Kızlar nida parmak emıyo demıstımya bugunlerde baya sertlesmeye basladı parmagı az önce yara bandı yapıstırdım bak uf olmus falan dıye sonra yatırdım cıktım odadan sesı de gelmıyo acaba emıyomu oyle meraktayım bıraksa
Görumcem söyledı bı cocuga yapmıslar böyle dıger parmaklarını emmeye baslamıs ıns dıger parmagını emmıyodur:)
kızlar dün akşam bi programda Prof. Canan karatay vardı. çocuklarınıza kesinlikle portakal suyu içirmeyin hiç bir faydası yok aksine bağışıklık sistemini olumsuz etkiliyor dedi. portakal sıkıldığında içindeki şeker sıvı hale geliyormuş içildiği anda vücut ilk olarak şekeri alıyormuş buda vücut direncini düşürüor ve c vitamini vücuda girdiği gibi atılıyor dedi. ancak meyve olarak tüketilirse faydası var portakalın elma gibi soyup beyaz yeriyle birlikte tüketin dedi. benim kuzu zaten içmio da belki veren annelerimiz vardır paylaşayım dedim
canım bizde fizik tedavi görüyoruz ya bizede aynı şeyi söyledi doktor biz bir tane yaptırdık ve ayrıca aldıklarımızda sert tabanlı düzgün basması için kesinlikle fark ediyor
Kaanla super erdem ınsallah en kısa zamanda sızı peslerınde kosturacaklar:)
hevin senin adına da çok üzüldm ya insan bebişini çok özlüyor karnındayken bile nasıl dayanacaksın bilmem..
canım derler ya ağzın bal yesin burda anlatıyorsunuz ya kanepeye çıktı çekmeceleri karıştırdı vs die ben dua ediyorum inşallah erdem de yapar diye neyse duygusala bağlamadan ben kaçıyım öptüm sizi...rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
canım benim görmemişim kusura bakma yazdığını korkuyorum gülden bir hastalık olma şüphesi beni çıldırtmak üzere düşündüğüm anda başlıyorum ağlamaya çok korkuyorum dua edin ne olur
Selamm kızlar nasilsiniz ne var ne yok biz iki güne ateşle uğraştık bugün doktora gittik aşı için ama hasta olduğu için olmadık iki gündür mizmiz yiğit efe kucagimdan hiç inmedi bugün daha iyi allaha şükür
evetcanımina bazen kafayı yiyiyorum amane yapalaım buda benimşansım herhalde kavga edip sürekli huzursuzluk olmasındansa artık boşverdim. ben hala emziriyorum canım. ay ne güzel emirde eren gibi inşallah aışır bende uyurken uyanırsa gece bazen yanıma alıyorumçok seviyor uyuyor ama direk ilk uykuya yatırırken yanımda beraber yatarak uyumuyor dönüyo rkıvranıyor sonra ayağa dikiliyorK.bakma canim ozaman gecmisi okuyup msj yazanlara yazmistim sanirim aktif olduklari icin ama bidaha senide olan olmayan herkesi yazarim girmeyenler sonradan okur kizma canim.
Ah canim seni cok iyi anliyorum bende senin gibiydim insanin psikolojisi cok bozuluyo dedigin gibi bende cok arastirdim heryerde aglatarak uyku egitimi yaziyo baskada cozum yok.eren emdigi icin geceleri zirt pirt yat kalk iyice bunyem sasmisti bende bir hafta denedim gece emzirmeyip sadece su ve sut verdim gunduz emzirdim gece uyumayi ogrensin diye iste ozaman biraz ise yaramisti hatta ozaman emzirmedigim icin cok agliyodu geceleri ayagimda sallayarak uyutuyodum yanima yatirmistim rastgele baktim guzel uyumaya basladi hatta ben yanindayim diye kendini guvende huzurda hissederek uyuyodu tabi ozamandan sonra beraber yatmaya basladik ama simdi besiginde uyuyo tabi uyansin emzirip yanima yatiricam gunduzde besiginde uyuyo.ayrica hep ayakta sallayarak uyutuyorum gunde iki kere ve fazla surmuyo 5dk.da uyuyo.artik uykularimizda duzenli cok sukur.seninki emiyomuydu canim bide calisiyosun esinden destek yok ayy ben kafayi yerdim heralde oyle olsaydi.
canım tahin susamda yapıldığı için alerjik durumu olanlar için dikkatli kullanılmalı diyor. ama yaptım bir harika oldu cnm bir kaç arkadaşıma götürdüm yediler pastaneden alınmışlar gibiHim.cok faydali gorunuyor da benim kasingan da durum nasil olurki
ofmaşlalh canm çocukalr uyuyor herhalde sabahları. ne güzel ya darısı başıma şu uyku sorunununalp ıyı
ben herturlu uyutuyorum canım kucakta ayakta yanına yatarak veya kendı
canım bız bazen 2 lere kadar burda oluyoruz
ne 4 yaşmıYok canim ne 3yasi benim okuldan arkadasim var kizi simdi 4yasini bitiriyo cok gazliymis oda ben iki sene uyumadim diyo gazdan dolayi sut icse bile gaz yapiyomus 2yasina kadar ama ondan sonra duzelmis sizinde en fazla okadar surer daha fazla zannetmiyorum canim.
canım kurabiye süper oldu bencekesinlikle butarifi dene bakıcımız parka götürmüş. ordayedirmiş normalde çok iştahsızdır gidip gelip ağzını açıp istiyormuş. süper bir tad oldu misafirim gelincede yapıcam. ağızda dağılıyor . gündüzbakıcın nasıl uyutuyor canım aynı şekildemi? Allah yardımcımız olsun canım gerçekten rabbim çocuklarımızı korusun.en başta Allaha emanetler zaten.cnm bu ateşten 5 yaşına kadar korkmamız gerekiyomuş 3 yaşından sonra tehlike biraz daha azala bilirmiş ama en önemli yaşımız 5
yani önümüzde daha çok uzun zamanımız var allah yardımcımız olsun bizimve herkesin tabi..
bu arada bizimde uyku sorunumuz var cnm hadi emir emiyo nil emmiyo ama sık sık uyanıyo
yanlız nil sallanarak değil birlikte yatıyoruz öyle uyuyo..
ay nille emir çok benziyolar uyku konusunda tek fark nil benimle uyuyo ama sık uyanıyo emir sallanıyo allahım yardımcı olsun ama en azından salıkları yerinde olsun cnm biz herşeye rağzıyız..
cnm günaydın ozman bendende sana:
bu arada bende yapıcam tayinli kurabiye
bilgi içinde çok sağol bu ara bağışıkla ihtiyacımız var..
evetcanmbiliyorumsizdede var uyku sorunu ne kadarzor oluyor dimi uykusuz işe gelmek onlariçin değer ne yapalım. 3-4 saat deliksiz uyuyunca artık vücudum çok dinç kalkıyor.1,5 senedir alıştı vücut bu kadarlık uykulara .herkese günaydın kızlar... nuraycm güldenim günaydınnn... nasılsınız ne var ne yok. ne güzel topic eski günlerine döndü bayağı canlandı maşallh... güldencim tatlım canını sıkmamaya çalıştı nilim gayet ii her bebek kadar hastalanıo . havaleyi düşünmemeye çalışo zor bi dönemdi sağ salim atlattınız çok şükür. nilime de nazar mı değiyor nedir bol bol oku annesi mutlaka faydasını görürsün. cvr teşekkürler tatlım beni de hatırladığın için... ii olmana sevindim uyku problemi nerdeyse hepimizde var tez zamanda çözeriz inş.
canım çok merak ettim kaç tane köfte yiyo aras?Sonra bir daha dinua facia dimi
bizim birde 4.kat apartman kapida anluyot dusun
ay gin boyumu
Arasin yedigi kofte sayi soylemeyim
selam kızlar umarım herkes iiyidir
güldenim bir gün önceden bişey olmaz bencede afiyetle yesin inşallah prensesin
beni ben bodensee civarındayım canım yakınmıyız acaba? :26:
bu arada şeker yüklemem iyi çıktı çok şükür hiç bir sorun yok,
ama bebişi göremedim malesef, burdaki kanunlara göre 3 ultrason yapılıyor sadece bizim son ultrasonumuzda 14 martta
özel istersen paralı yapıyorlar ama dünya kadar para istiyorlar anlamadım gitti, kaanda böyle değildi her gittiğimde giriyordum ultrasona 2013de yürürlüğe girdi sanırım bu kanun
Netten arastir canim en mantiklisi bu olmadi doktora sorarsin.
Aynen canim elimden geldigi kadar aksi bisey olmadikca bende buralardayim.
Sagol canim ins. bakalim yarin kullanmaya basliycaz ereni bende merak ediyorum icinde neler yapicak.Allah herkese gonlune gore olani versin canim.
Bende erene hic cikolata vermiyorum ve karsiyimda zaten en azindan nekadar gec yerse okadar iyi sadece arada kraker veriyorum.Gulden hasta olma canim dikkat et kendine.
Selamm kızlar nasilsiniz ne var ne yok biz iki güne ateşle uğraştık bugün doktora gittik aşı için ama hasta olduğu için olmadık iki gündür mizmiz yiğit efe kucagimdan hiç inmedi bugün daha iyi allaha şükür
Amın canım allah kımseyı evladıyla sınamasın
Aksam ustu dogumda bebegı oksıjensız kalan arkadasın annesıne gıttık eltımle..
Yuregımız parcalandı resmenbebek cıktı hast. den ama evde ayrı bı odada sureklı hemsıre eslıgınde suan
Annesıde perısan nasıl olmasın evlat canından parca ve dr hatasıyla oldugu söylenıyor
Allahım o masumu anasına babasına bagıslasın cok az gözunu acmıs ve kafasını cevırmıs
Insallah daha ıyı olur
korkuyorum artık 6cı oldu canım 4dondurulmuş emruyom daha var ama korkuyorum oda tutmazsa üzülmeyım diyorum ama içim acıyo allh büyüktür tek istediyim anne olmak evlat sahibi ama nasip edilmş
valla öyle canım yayeme konusunda kök söktürüyo bana sevmediği şeyden hayatta bir yudum almaz, olaki bi şekilde verdiysem ikinci durumda herşeyi reddeder .. zorlama ile sonuca varılabilecek bir çocuk değl... öyle canım amin işte bi kere oldu bittik resmen havale geçirecek diye 5 gün boyunca öldüm dirildim..
evetcanımina bazen kafayı yiyiyorum amane yapalaım buda benimşansım herhalde kavga edip sürekli huzursuzluk olmasındansa artık boşverdim. ben hala emziriyorum canım. ay ne güzel emirde eren gibi inşallah aışır bende uyurken uyanırsa gece bazen yanıma alıyorumçok seviyor uyuyor ama direk ilk uykuya yatırırken yanımda beraber yatarak uyumuyor dönüyo rkıvranıyor sonra ayağa dikiliyorbnede sonramecburen alıyorum ayağıma canm birde çalıştığım için vakitçok önemli benim için bir sürü işim oluyo onun keyfini bekleyemiyom bazri sallıyımde hemen uyusun diyorum.
canım tahin susamda yapıldığı için alerjik durumu olanlar için dikkatli kullanılmalı diyor. ama yaptım bir harika oldu cnm bir kaç arkadaşıma götürdüm yediler pastaneden alınmışlar gibi
ofmaşlalh canm çocukalr uyuyor herhalde sabahları. ne güzel ya darısı başıma şu uyku sorununun
ne 4 yaşmıinşallah cnm 2 yaş umudum
canım kurabiye süper oldu bencekesinlikle butarifi dene bakıcımız parka götürmüş. ordayedirmiş normalde çok iştahsızdır gidip gelip ağzını açıp istiyormuş. süper bir tad oldu misafirim gelincede yapıcam. ağızda dağılıyor . gündüzbakıcın nasıl uyutuyor canım aynı şekildemi? Allah yardımcımız olsun canım gerçekten rabbim çocuklarımızı korusun.en başta Allaha emanetler zaten.
evetcanmbiliyorumsizdede var uyku sorunu ne kadarzor oluyor dimi uykusuz işe gelmek onlariçin değer ne yapalım. 3-4 saat deliksiz uyuyunca artık vücudum çok dinç kalkıyor.1,5 senedir alıştı vücut bu kadarlık uykulara .
canım çok merak ettim kaç tane köfte yiyo aras?
tatlım nasılsın çok sevindim şeker yülklemenin iyi çıkmasına ama tabi bebeği görememek sinir bozucu olmuştur. hamilelikte en zevkli şey doktora gidip onu görmek çünkü.olsun sağlıkla doğsun canım tabi en önemlisi bu.
tahinli kurabiyeyi mutlaka deneyin kızlar harika bir tarifmiş. bugüne kadar yediğim en güzel kurabiye diyebilirim. emir bayılmış bugün 2 tane yemiş..
herkese günaydın kızlar toplantım vardı ancak geldimmm... ayy toplantının sonunu serdar tuncer- lale bahçesine bağladık. you tube dan izledik kızlar içok güzelll sizde izleyin... hepinizi seviyorummmm ii ki varsınız
günaydın şekerim kız o nasıl toplantı öyle hehehe:
heryere lazım heheh:
sende seviliyosun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?