- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.361
ay sorma güldenim ilk kez böyle bişey oldu çok güzel bi hikaye anlatılıo dinlemeni tavsiye ederim... nilim daha iimiş sevindim...maşalah
Herkeze gunaydin kizlar
Gece kaynamissiniz ama ben gekemedim annemde erken yat kizim diye teembihleyince dinledim anne sozu:)
Arasta geve kipcikcan uyudu uyanmadi ama kipir kipir aksam biraz fazlaca yenisti omu huzursUz etti bilemedim
demetcim cnm gervekten cok uzuldum inan seni rahatlaticam birsey de bulamiyorum duamarim senunle
guldencim ates cikmamis ne kadar sevundim
cvr ilk misafurume tarifini yapicam
reces yok bu sabah heniz yazmamia neden kk acaba
yasemincigim sana ne yazcagumi unuttum
günaydın kızlar
dün çok yoğundum giremedim
nasılsınız?
günaydın kızlar
nasılsınız?
çıkmaz cnm inş meraklanma rabbime emanetdinliyecem cnm çopk merak ettim zaten..
nil evet daha iyi bugünde ateşi çıkmazsa rahatlıyacam inşallah çıkmaz..
he he neden ki acaba:)Herkeze gunaydin kizlar
Gece kaynamissiniz ama ben gekemedim annemde erken yat kizim diye teembihleyince dinledim anne sozu:)
Arasta geve kipcikcan uyudu uyanmadi ama kipir kipir aksam biraz fazlaca yenisti omu huzursUz etti bilemedim
demetcim cnm gervekten cok uzuldum inan seni rahatlaticam birsey de bulamiyorum duamarim senunle
guldencim ates cikmamis ne kadar sevundim
cvr ilk misafurume tarifini yapicam
reces yok bu sabah heniz yazmamia neden kk acaba
yasemincigim sana ne yazcagumi unuttum
günaydın kızlar
nasılsınız?
çıkmaz cnm inş meraklanma rabbime emanet
he he neden ki acaba:)
günaydın cnm nasılsın defnecccik nasıl
Acaba neden:)
Ay arasa sabah sabah patlamks misir verdim sesi kisikdi
neymiş o yapacağın tarif ben mi kaçırdım kiii ... cumartesi misafirim varrr kalabalıkça... ne yapsam diye düşünürken belki güzel bi tarif kurtarır beni hani:)
kız sabah sabah boğazına yapışmıştır kuzunun ... benim kuzu da sever patlamış mısır 3 tane anca yer, sevdiği şeyle muhabbeti bile sınırlı benimkinin
Canik cvr tahinli kurabiye yapmis cok guzel olmus cvr nin yazdiklarina bak bak tarifide var hem
Eee yapicaklarin bellimi
ay nerde ki acep:) yok tatlım seninle konuştuktan sonra aldım haberi... o nedenle henüz bir plan yok... sadece dolapta zeytinyğlı sarmam var. bi de patatesli börek yaparım sanırım. hmmm bide kedi dili ve creme ole ile pratik pasta var onu yaparım tatlı olarak etti üüüüçç... gerisi için önerilerinizi bekliyorum efemdimm... bak bu menü şuan sana yazarken meydana geldi her an değişebilir
Sibelcim istanbula tasiniyomussunuz cok sevindim canim esinden ayri kalmiycaksin yani ama siz ankaraya gitmiycekmiydiniz sen nerde calisicaksin canim.
sıbelcım canım senın adına cok sevndım ıstanbula tasınacaksn ne guzel daha yakınlara gelıyosun
ee sen ankaraya gıdecektın neolack sımdı kafam karstı
Gözunuz aydın canım
Esınden ayrılmıycaksın ne guzel
tahinli kurabiyeyi mutlaka deneyin kızlar harika bir tarifmiş. bugüne kadar yediğim en güzel kurabiye diyebilirim. emir bayılmış bugün 2 tane yemiş..
Sibelcim.cok.cok sevindim istanbula tasinmanizi hayirli olsun
Bence tahinli kurabiye ve salatada yaptimmi taammdir
aaa çok sevidim cnm istediğin bi şehre taşınmanıza... hayırlı uğurlu olsun. meryemciğe de geçmiş olsun geçr inş.teşekkür ederm kızlasr..evet biraz karıştı ama yine de güzel mayısta istanvbula eş durumundan tayin görcem temmuz haziran gibi istanbulda başlarım o zamana kadar ankaradayım:)))
ayy ne komik bir hayatım var yaa
hmm ben de deneyeyem o zman inşallah bnm cadı da sever..canm bu arada uyku problemniz hala devam ediyomş yani eğer dişten değilse biraz kendi haline bıraksanız mı acaba nasıl olur çünkü gerçekten çok çok zor bi durum..ikinize de yazıkkk
teşşkür ederm songül abla en çok buralardan kurtulduğuma sevniyorum....bi de istanbula hiç gitmedim ama çok sevyorum onun için orda yaşayacak olmak mutluluk veriyo...
herkese günaydın kızlar.....dün skşsm meryemn ayak baş parmağının tırnağının renginin çok sarı olduğunu ve biraz kalkmaya başladığını farkettim..içim çok kötü oldu araştırdım tüm parmaklarda olmadığı sürece sıkıntı yok diyo ama içim çok kötü oldu....
ama ben o tahinli kurabiyeyi bulamadım kiii... google dan mı baktınız tarife başka tarif olmasın sonra. salata makarna salatası mı yapsam yoksa kus kus salatası mı bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?