2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkeze gunaydin kizlar
Gece kaynamissiniz ama ben gekemedim annemde erken yat kizim diye teembihleyince dinledim anne sozu:)
Arasta geve kipcikcan uyudu uyanmadi ama kipir kipir aksam biraz fazlaca yenisti omu huzursUz etti bilemedim

demetcim cnm gervekten cok uzuldum inan seni rahatlaticam birsey de bulamiyorum duamarim senunle

guldencim ates cikmamis ne kadar sevundim

cvr ilk misafurume tarifini yapicam

reces yok bu sabah heniz yazmamia neden kk acaba

yasemincigim sana ne yazcagumi unuttum

günaydın cnm evet çımadı ama takipteyiz

Kizlar benum oglum cok mikirdak 16.disni geliyor ki
ay ne aksi suratu varrrr

iyiki salincagi var
salincak candir.....

Son düzenleme:
günaydın kızlar
dün çok yoğundum giremedim
nasılsınız?

dinliyecem cnm çopk merak ettim zaten..
nil evet daha iyi bugünde ateşi çıkmazsa rahatlıyacam inşallah çıkmaz..
çıkmaz cnm inş meraklanma rabbime emanet

he he neden ki acaba:)

günaydın kızlar
dün çok yoğundum giremedim
nasılsınız?

günaydın cnm nasılsın defnecccik nasıl

neymiş o yapacağın tarif ben mi kaçırdım kiii ... cumartesi misafirim varrr kalabalıkça... ne yapsam diye düşünürken belki güzel bi tarif kurtarır beni hani:)

Canik cvr tahinli kurabiye yapmis cok guzel olmus cvr nin yazdiklarina bak bak tarifide var hem
Eee yapicaklarin bellimi

ay nerde ki acep:) yok tatlım seninle konuştuktan sonra aldım haberi... o nedenle henüz bir plan yok... sadece dolapta zeytinyğlı sarmam var. bi de patatesli börek yaparım sanırım. hmmm bide kedi dili ve creme ole ile pratik pasta var onu yaparım tatlı olarak etti üüüüçç... gerisi için önerilerinizi bekliyorum efemdimm... bak bu menü şuan sana yazarken meydana geldi her an değişebilir

Bence tahinli kurabiye ve salatada yaptimmi taammdir

Sibelcim istanbula tasiniyomussunuz cok sevindim canim esinden ayri kalmiycaksin yani ama siz ankaraya gitmiycekmiydiniz sen nerde calisicaksin canim.

sıbelcım canım senın adına cok sevndım ıstanbula tasınacaksn ne guzel daha yakınlara gelıyosun
ee sen ankaraya gıdecektın neolack sımdı kafam karstı

Gözunuz aydın canım
Esınden ayrılmıycaksın ne guzel

teşekkür ederm kızlasr..evet biraz karıştı ama yine de güzel mayısta istanvbula eş durumundan tayin görcem temmuz haziran gibi istanbulda başlarım o zamana kadar ankaradayım:)))
ayy ne komik bir hayatım var yaa

tahinli kurabiyeyi mutlaka deneyin kızlar harika bir tarifmiş. bugüne kadar yediğim en güzel kurabiye diyebilirim. emir bayılmış bugün 2 tane yemiş..

hmm ben de deneyeyem o zman inşallah bnm cadı da sever..canm bu arada uyku problemniz hala devam ediyomş yani eğer dişten değilse biraz kendi haline bıraksanız mı acaba nasıl olur çünkü gerçekten çok çok zor bi durum..ikinize de yazıkkk

Sibelcim.cok.cok sevindim istanbula tasinmanizi hayirli olsun

teşşkür ederm songül abla en çok buralardan kurtulduğuma sevniyorum....bi de istanbula hiç gitmedim ama çok sevyorum onun için orda yaşayacak olmak mutluluk veriyo...

herkese günaydın kızlar.....dün skşsm meryemn ayak baş parmağının tırnağının renginin çok sarı olduğunu ve biraz kalkmaya başladığını farkettim..içim çok kötü oldu araştırdım tüm parmaklarda olmadığı sürece sıkıntı yok diyo ama içim çok kötü oldu....

aaa çok sevidim cnm istediğin bi şehre taşınmanıza... hayırlı uğurlu olsun. meryemciğe de geçmiş olsun geçr inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…