2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay öğleden sonra misafirim var benm cadı da hala uyuyo kalksa da işlerimi halletseydm dimi ama:))

yasemn cahide sultanın sitesine de bak gerçekten çok güzel tarifler var çok açıklamalaı anlatıyo

çıkmaz cnm inş meraklanma rabbime emanet

he he neden ki acaba:)

günaydın cnm nasılsın defnecccik nasıl

inşallah cnm:

Acaba neden:)
Ay arasa sabah sabah patlamks misir verdim sesi kisikdi

kız buazında kalmıyomu ben korkuyorum yapışır diye..

kim geliyo cnm kimmmm:

cnm çok sevindim ama şimdi istanbulda kim bakacak meryeme..

ama ben o tahinli kurabiyeyi bulamadım kiii... google dan mı baktınız tarife başka tarif olmasın sonra. salata makarna salatası mı yapsam yoksa kus kus salatası mı bilemedim şimdi

makarna uygundur şekerim..

cnm parmağa sürülen acı ojelerden alıp sürmeyi dene istersen belki tadını aldıkça bırakır

hayırlı yolculuklar cnm
kp geçmiş olsun
cnm sen gönlünü ferah tut, rabbime sığın herşey ondan
erdem paşanın bişeyciği yok bak göreceksin
kızlar gene olmadı sonuç negatif moralim cok mozuk ama elimden bişey gelmiyo cok üzgünümmmm cok
cnm herşeyin bi zamanı vardır. benim bi tanıdığımda tüp bebek denedi defalarca olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı
yine tanıdıklardan biri defalarca tüp bebek denedi olmadı
son şansı vardı kalan embiriyolarda ve onlar tuttu.ağustosta 1 yaşına girecek şimdi.
allaha dua et ve stres olma.biliyorum söylemesi kolay ama başka çare yok
rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin, kucağın dolsun inşallah
allah şifa versin bir an önce
annesinin halini düşünemiyorum

Cnm bende merqk etmistim
nasilsiniz ana kiZ
sağol cnm
bugünlerde yoğunum biraz ancak vakit bulabildim
ana kız süperiz,defnenin dişler çıkmaya devam o yüzden biraz iştahsızlık var
onun haricinde şükür iyiyiz
sen nasılsın, annen geldi gözün aydın
günaydın cnm nasılsın?
defnem nasıl?
cnm iyiyim şükür defne de iyi
ana kız geçinip gidiyoruz
sıpayı öpücüklere boğuyorum o kadar mutlu oluyor ki anlatamam
çıkmaz cnm inş meraklanma rabbime emanet

he he neden ki acaba:)

günaydın cnm nasılsın defnecccik nasıl
günaydın cnm iyiyiz biz siz nasılsınız ana kız?

cnm çok pratik bir tarif veriyim
1 kg havuç
yarım su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 çay kaşığı tereyağ
1 paket petibör bisküvi(yarım kiloluk)
yarım çay bardağı su(havuçlar suluysa daha az koyabilirsin)
hindistan cevizi

havuçları rendeleyip tencereye al.üzerine şekeri boşalt ve suyu ekleyip ocağa koyup kaynat. havuçlar ölünce vanilya ve tereyağı da katıp 5-6 dakika kısık ateşte karıştırarak pişirip ocaktan al.
daha sonra havuçlar sıcak-ılık haldeyken içine petibörleri kır.iyice karıştır.2 çeşirt sunumu var.birincisi havuçları ceviz buyüklüğünde parçalar halinde yuvarlayıp hindistan cevizine bulayı kürdan takarak sunabilirsin ya da borcamın altına bir paket hindistan cevizi döküp üstüne havuçları döküp düzle.1 paket de üzerine hindistan cevizi serpip dilimleyip ervis edebilirsin
afiyet olsun

inşallah cnm:

kim geliyo cnm kimmmm:

yüksek ihtimal babaannesi gelecek.kreşe başlayıncaya kadar..allahım ona uzun ömür sağlık versin:)))

ay öğleden sonra misafirim var benm cadı da hala uyuyo kalksa da işlerimi halletseydm dimi ama:))

yasemn cahide sultanın sitesine de bak gerçekten çok güzel tarifler var çok açıklamalaı anlatıyo

cnm hayırlı olsun tayin işiniz

ohh negüzel size..
cnm bu arada bu tarif gerçekten çok güzel cnm:

yüksek ihtimal babaannesi gelecek.kreşe başlayıncaya kadar..allahım ona uzun ömür sağlık versin:)))

negüzel ozaman sorun yok cnm ee senin annenler nerdeydi sibelcim..

sağol tatlım alındı tarif bende bunu havuçsuz yapıyorum hatta zeynep ilayın doğum günündede yapmıştım. havuçla daha besleyici tabi ki...

inşallah cnm:

kim geliyo cnm kimmmm:

bakalım benim menü yarın akşama kadar kaç kez değişecek sabit bişey var oda dolaptaki zeytinyağlı sarma he he:) gelenler babamın kuzenleri eşleri çocukları ve tabiki babalar tatlım... ay babamın kuzenleri deyince yaşlı ve uzak gibi geldi halbu ki hiç değil

kreşe kaç yaşında başlamayı düşünüyosun tatlım. kv sizinle kalacak o zaman...
ay bizimde bitmek tükenmek bilmeyen bi samsun muhabbetimiz var eşimle. eşim burda yaşamaktan hiç memnun değil hem iş anlamında hemde şehir anlamında. o büyüklehirde yaşamayı istio ve deniz aşığı. o nedenle samsun buraya çok yakın vede imkanları güzel bi şehir olduğundan oarda yaşamak istiyo. eşimin abisi ve ablası orda yaşıo buarada biz gidersek kv lerin gelme ihtimalide yüksek. çok kez tartıştık bu konuda çünkü ben zeynep ilay nedeniyle gitmek istemiyorum vede işyerim çok rahat. ama böylede çok bencilik ediorum gii hissediyorum çünkü eşim bu şehre benim yüüzümden geldi ve işyerinden çoook şikayetçi ve mutlu olmadığını dile egetirio. ay çok kafam dolu bu konuda.ve en sonunda ben pes ettim. tayin yaptırabilirse gidelim diye. ama düşündükçede içim acıo zeynep için. belki orda da babaannesi bakacak ama eltimin de çocuğu var onada bakacak iki çocuğa bakmak bir mi tek çocukla. gelde anlat

cnm kesinlikle aynı değil tabi kisen 2. düşünüyosun birde işin zor allahım hakınızda hayırlısını versin..
bu arad biryerde okudum kıreş yaşı kesinlikle 4 olmalıymış ozamana kadar çocuk evde bakılmalıymış..

Hevin sagol canim guzel dileklerin icin ins. eren bugun acilisi yapicak.

Cvr, gercekten cok zor canim ben calismadigim halde nekadar zor gunlerdi Allah kimseye vermesin uyumak icin hicbir sansinin olmadigini bilmek cok kotu oluyo.Bende ereni aksam uyuttum ayakta sallayarak odaya besigine yatirdim sonra esimle kendimize kahve yaptim cerez falan hazirladim tam oturdum yiycektik benim sipa uyandi emzigi dusmus heralde ondan uyandi sonra tekrar uyuyodu odadan cikayim dedim kapi sesini duyunca gidiyorum diye uyandi bidaha uyumadi bende odaya getirdim kapidan babasini gorunce uyandim diye nasil siritiyo uykusu acildi tabi yattigimizda 12bucuga geliyodu ama eren bi oraya yat bi buraya yat biturlu uykusu gelmiyo odada geziniyo falan en sonunda uyudu sabahta gec kalktik tabi.sen emzik almiyo demistin galiba dimi bizimkide almiyodu dogdugunda ve cok gazliydi bir aylikken ben mutfaktayken babasi biraz zorlayarak vermis geldigimde cokkudu emiyodu ayy icim cok garip olmustu ozaman.sonra gazida oyle gecmisti ya ne garip.ins. sizinde artik duzene girer uykulariniz canim.Allah kolaylik versin.

Herkese gunaydin gec oldu biraz ama gecmisi okumadim daha simdi biraz islerimi halledeyim sonra burdayim rahat rahat yazarim herkes iyidir ins..

ohh negüzel size..
cnm bu arada bu tarif gerçekten çok güzel cnm:

negüzel ozaman sorun yok cnm ee senin annenler nerdeydi sibelcim..
hem de çok hafif bi tatlı
değişik oluyor, insanlar içinde havuç olduğuunu duyunca şaşırıyorlar

cnm çok zor bir durum allah kolaylık versin.2 çocuğa göre 1 çocuk daha kolay tabi ama bir de şöyle düşün: belki eltinin çocuğuna bakarak zeynep ilayın yemek yemesi,vs daha iyi olur.hakkınızda hayırlısını nasip etsin rabbim

aynen tatlım üstelik eltimin oğlu üç yaşında e onlarda ikinciyi düşünüo haliyle e bu kadın hangi birisine bakacak. sonuçta burda bir düzen kurduk sürdürüyoruz. herşey sil baştan olacak. ama bir taraftan bakınca da eşimin haklı olduğu yerler var eşimin çalıştığı kurum çok sıkıntılı . ayrıca şehir olarak burda yapılacbilecek hiç bişey yok. yani ailecek haftasonu gidip bişeyler yapalım diyeceğimiz hiç biyer yok malesef. e eşimde bi ömür böyle nasıl geçecek hep aynı şeyler hiç bi aktivitemiz kalmadı dio. ayrıca bende 2 haftada bir cumadan gidip kv de kalmaktan sıkıldım ama burda olduğum sürece yapacak bişey de yok. off çok yazdım kızlar kusura bakmayın ama çok doluyum inanın bu konuda

kızlar 2 gündür defne beni çok mutlu ediyor
salı günü akşam işten geldim kv dede yemek yedik. sonra kucağıma geldi.önce dudağımdan sonra yanağımdan sonra dudağımdan ve sonrasında tekrardan yanağımdan uzun uzun öptü beni.sen beni çok mu özledin annecim deyincede boynuma sıkıca sarıldı
dün akşam da yemekten sonra boynuma sarıldı ve yaklaşık yarım saat sımsıkı sarılarak oturduk
o kadar güzel ki anlatamam
öpüyor,sarılıyor,oyunlar oynuyor ve çok hoşuma gidiyor

malesef tatlım keşke. ama daha öncede bahsetmiştim eltimin oğlu malesef hiç bişey yemio. hala gün boyu sadece sütün içine karıştırılan bi kaç şeyle günü geçiiriyo. malesef onun yeme problemi çözülemio çünkü hala çiğnemeyi bilmio. rabbim tez zamanda onun iştahınıda açsın inş. cnm ben kesinlikle gitmem diyemiyorum zaten belki daha bile ii olacak. çünkü burda da ister istemez yük benim omzumda kalıo hep ailemle eşim arasında denge kurmaya çalışmaktan yoruldum. gelin oldum mu olmadım mı belli değil. mecburen hergün annemlerdeyim çünkü. ayyy fundacım yaa kafam çok karışık inan ki. ama ben dışarda çok zorlancam kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…