- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.381
Ben pc acinca bulurum cnm cvr yazdigundam
bence gobem marulli tavukli misirli salata yap
aaa çok sevidim cnm istediğin bi şehre taşınmanıza... hayırlı uğurlu olsun. meryemciğe de geçmiş olsun geçr inş.
çıkmaz cnm inş meraklanma rabbime emanet
he he neden ki acaba:)
günaydın cnm nasılsın defnecccik nasıl
Acaba neden:)
Ay arasa sabah sabah patlamks misir verdim sesi kisikdi
ay nerde ki acep:) yok tatlım seninle konuştuktan sonra aldım haberi... o nedenle henüz bir plan yok... sadece dolapta zeytinyğlı sarmam var. bi de patatesli börek yaparım sanırım. hmmm bide kedi dili ve creme ole ile pratik pasta var onu yaparım tatlı olarak etti üüüüçç... gerisi için önerilerinizi bekliyorum efemdimm... bak bu menü şuan sana yazarken meydana geldi her an değişebilir
teşekkür ederm kızlasr..evet biraz karıştı ama yine de güzel mayısta istanvbula eş durumundan tayin görcem temmuz haziran gibi istanbulda başlarım o zamana kadar ankaradayım:)))
ayy ne komik bir hayatım var yaa
hmm ben de deneyeyem o zman inşallah bnm cadı da sever..canm bu arada uyku problemniz hala devam ediyomş yani eğer dişten değilse biraz kendi haline bıraksanız mı acaba nasıl olur çünkü gerçekten çok çok zor bi durum..ikinize de yazıkkk
teşşkür ederm songül abla en çok buralardan kurtulduğuma sevniyorum....bi de istanbula hiç gitmedim ama çok sevyorum onun için orda yaşayacak olmak mutluluk veriyo...
herkese günaydın kızlar.....dün skşsm meryemn ayak baş parmağının tırnağının renginin çok sarı olduğunu ve biraz kalkmaya başladığını farkettim..içim çok kötü oldu araştırdım tüm parmaklarda olmadığı sürece sıkıntı yok diyo ama içim çok kötü oldu....
ama ben o tahinli kurabiyeyi bulamadım kiii... google dan mı baktınız tarife başka tarif olmasın sonra. salata makarna salatası mı yapsam yoksa kus kus salatası mı bilemedim şimdi
cnm parmağa sürülen acı ojelerden alıp sürmeyi dene istersen belki tadını aldıkça bırakırKuzuları yatırdım bende geldım
Kızlar nida parmak emıyo demıstımya bugunlerde baya sertlesmeye basladı parmagı az önce yara bandı yapıstırdım bak uf olmus falan dıye sonra yatırdım cıktım odadan sesı de gelmıyo acaba emıyomu oyle meraktayım bıraksa
Görumcem söyledı bı cocuga yapmıslar böyle dıger parmaklarını emmeye baslamıs ıns dıger parmagını emmıyodur:)
hayırlı yolculuklar cnmbende mersin geliniyim :) yarın akşam mersine uçuyorum kayınpederim amleiiyat oldu onu ziyaret edicez
canım bizde fizik tedavi görüyoruz ya bizede aynı şeyi söyledi doktor biz bir tane yaptırdık ve ayrıca aldıklarımızda sert tabanlı düzgün basması için kesinlikle fark ediyor
cnm sen gönlünü ferah tut, rabbime sığın herşey ondancanım benim görmemişim kusura bakma yazdığını korkuyorum gülden bir hastalık olma şüphesi beni çıldırtmak üzere düşündüğüm anda başlıyorum ağlamaya çok korkuyorum dua edin ne olur
cnm herşeyin bi zamanı vardır. benim bi tanıdığımda tüp bebek denedi defalarca olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldıkızlar gene olmadı sonuç negatif moralim cok mozuk ama elimden bişey gelmiyo cok üzgünümmmm cok
allah şifa versin bir an önceAmın canım allah kımseyı evladıyla sınamasın
Aksam ustu dogumda bebegı oksıjensız kalan arkadasın annesıne gıttık eltımle..
Yuregımız parcalandı resmenbebek cıktı hast. den ama evde ayrı bı odada sureklı hemsıre eslıgınde suan
Annesıde perısan nasıl olmasın evlat canından parca ve dr hatasıyla oldugu söylenıyor
Allahım o masumu anasına babasına bagıslasın cok az gözunu acmıs ve kafasını cevırmıs
Insallah daha ıyı olur
Herkeze gunaydin kizlar
Gece kaynamissiniz ama ben gekemedim annemde erken yat kizim diye teembihleyince dinledim anne sozu:)
Arasta geve kipcikcan uyudu uyanmadi ama kipir kipir aksam biraz fazlaca yenisti omu huzursUz etti bilemedim
demetcim cnm gervekten cok uzuldum inan seni rahatlaticam birsey de bulamiyorum duamarim senunle
guldencim ates cikmamis ne kadar sevundim
cvr ilk misafurume tarifini yapicam
reces yok bu sabah heniz yazmamia neden kk acaba
yasemincigim sana ne yazcagumi unuttum
sağol cnmCnm bende merqk etmistim
nasilsiniz ana kiZ
cnm iyiyim şükür defne de iyigünaydın cnm nasılsın?
defnem nasıl?
günaydın cnm iyiyiz biz siz nasılsınız ana kız?çıkmaz cnm inş meraklanma rabbime emanet
he he neden ki acaba:)
günaydın cnm nasılsın defnecccik nasıl
cnm çok pratik bir tarif veriyimay nerde ki acep:) yok tatlım seninle konuştuktan sonra aldım haberi... o nedenle henüz bir plan yok... sadece dolapta zeytinyğlı sarmam var. bi de patatesli börek yaparım sanırım. hmmm bide kedi dili ve creme ole ile pratik pasta var onu yaparım tatlı olarak etti üüüüçç... gerisi için önerilerinizi bekliyorum efemdimm... bak bu menü şuan sana yazarken meydana geldi her an değişebilir
inşallah cnm:
kız buazında kalmıyomu ben korkuyorum yapışır diye..
kim geliyo cnm kimmmm:
cnm çok sevindim ama şimdi istanbulda kim bakacak meryeme..
makarna uygundur şekerim..
canm http://www.portakalagaci.com/oburcuk/2003/08/tahinli_kurabiy.html ben de merak edip baktım:)))sağol tatlım ya bende sevndm gerçi eylül gibi taşınacaz oraya o zamana kadar da 4 5 haftalık sürelerle ayrı kalcaz yine kocişle ama olsun sonra 2 sene beraberiz:))
ay öğleden sonra misafirim var benm cadı da hala uyuyo kalksa da işlerimi halletseydm dimi ama:))
yasemn cahide sultanın sitesine de bak gerçekten çok güzel tarifler var çok açıklamalaı anlatıyo
cnm parmağa sürülen acı ojelerden alıp sürmeyi dene istersen belki tadını aldıkça bırakır
hayırlı yolculuklar cnm
kp geçmiş olsun
cnm sen gönlünü ferah tut, rabbime sığın herşey ondan
erdem paşanın bişeyciği yok bak göreceksin
cnm herşeyin bi zamanı vardır. benim bi tanıdığımda tüp bebek denedi defalarca olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı
yine tanıdıklardan biri defalarca tüp bebek denedi olmadı
son şansı vardı kalan embiriyolarda ve onlar tuttu.ağustosta 1 yaşına girecek şimdi.
allaha dua et ve stres olma.biliyorum söylemesi kolay ama başka çare yok
rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin, kucağın dolsun inşallah
allah şifa versin bir an önce
annesinin halini düşünemiyorum
sağol cnm
bugünlerde yoğunum biraz ancak vakit bulabildim
ana kız süperiz,defnenin dişler çıkmaya devam o yüzden biraz iştahsızlık var
onun haricinde şükür iyiyiz
sen nasılsın, annen geldi gözün aydın
cnm iyiyim şükür defne de iyi
ana kız geçinip gidiyoruz
sıpayı öpücüklere boğuyorum o kadar mutlu oluyor ki anlatamam
günaydın cnm iyiyiz biz siz nasılsınız ana kız?
cnm çok pratik bir tarif veriyim
1 kg havuç
yarım su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 çay kaşığı tereyağ
1 paket petibör bisküvi(yarım kiloluk)
yarım çay bardağı su(havuçlar suluysa daha az koyabilirsin)
hindistan cevizi
havuçları rendeleyip tencereye al.üzerine şekeri boşalt ve suyu ekleyip ocağa koyup kaynat. havuçlar ölünce vanilya ve tereyağı da katıp 5-6 dakika kısık ateşte karıştırarak pişirip ocaktan al.
daha sonra havuçlar sıcak-ılık haldeyken içine petibörleri kır.iyice karıştır.2 çeşirt sunumu var.birincisi havuçları ceviz buyüklüğünde parçalar halinde yuvarlayıp hindistan cevizine bulayı kürdan takarak sunabilirsin ya da borcamın altına bir paket hindistan cevizi döküp üstüne havuçları döküp düzle.1 paket de üzerine hindistan cevizi serpip dilimleyip ervis edebilirsin
afiyet olsun
yüksek ihtimal babaannesi gelecek.kreşe başlayıncaya kadar..allahım ona uzun ömür sağlık versin:)))
cnm parmağa sürülen acı ojelerden alıp sürmeyi dene istersen belki tadını aldıkça bırakır
hayırlı yolculuklar cnm
kp geçmiş olsun
cnm sen gönlünü ferah tut, rabbime sığın herşey ondan
erdem paşanın bişeyciği yok bak göreceksin
cnm herşeyin bi zamanı vardır. benim bi tanıdığımda tüp bebek denedi defalarca olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı
yine tanıdıklardan biri defalarca tüp bebek denedi olmadı
son şansı vardı kalan embiriyolarda ve onlar tuttu.ağustosta 1 yaşına girecek şimdi.
allaha dua et ve stres olma.biliyorum söylemesi kolay ama başka çare yok
rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin, kucağın dolsun inşallah
allah şifa versin bir an önce
annesinin halini düşünemiyorum
sağol cnm
bugünlerde yoğunum biraz ancak vakit bulabildim
ana kız süperiz,defnenin dişler çıkmaya devam o yüzden biraz iştahsızlık var
onun haricinde şükür iyiyiz
sen nasılsın, annen geldi gözün aydın
cnm iyiyim şükür defne de iyi
ana kız geçinip gidiyoruz
sıpayı öpücüklere boğuyorum o kadar mutlu oluyor ki anlatamam
günaydın cnm iyiyiz biz siz nasılsınız ana kız?
cnm çok pratik bir tarif veriyim
1 kg havuç
yarım su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 çay kaşığı tereyağ
1 paket petibör bisküvi(yarım kiloluk)
yarım çay bardağı su(havuçlar suluysa daha az koyabilirsin)
hindistan cevizi
havuçları rendeleyip tencereye al.üzerine şekeri boşalt ve suyu ekleyip ocağa koyup kaynat. havuçlar ölünce vanilya ve tereyağı da katıp 5-6 dakika kısık ateşte karıştırarak pişirip ocaktan al.
daha sonra havuçlar sıcak-ılık haldeyken içine petibörleri kır.iyice karıştır.2 çeşirt sunumu var.birincisi havuçları ceviz buyüklüğünde parçalar halinde yuvarlayıp hindistan cevizine bulayı kürdan takarak sunabilirsin ya da borcamın altına bir paket hindistan cevizi döküp üstüne havuçları döküp düzle.1 paket de üzerine hindistan cevizi serpip dilimleyip ervis edebilirsin
afiyet olsun
inşallah cnm:
kız buazında kalmıyomu ben korkuyorum yapışır diye..
kim geliyo cnm kimmmm:
cnm çok sevindim ama şimdi istanbulda kim bakacak meryeme..
makarna uygundur şekerim..
yüksek ihtimal babaannesi gelecek.kreşe başlayıncaya kadar..allahım ona uzun ömür sağlık versin:)))
bakalım benim menü yarın akşama kadar kaç kez değişecek sabit bişey var oda dolaptaki zeytinyağlı sarma he he:) gelenler babamın kuzenleri eşleri çocukları ve tabiki babalar tatlım... ay babamın kuzenleri deyince yaşlı ve uzak gibi geldi halbu ki hiç değil
kreşe kaç yaşında başlamayı düşünüyosun tatlım. kv sizinle kalacak o zaman...
ay bizimde bitmek tükenmek bilmeyen bi samsun muhabbetimiz var eşimle. eşim burda yaşamaktan hiç memnun değil hem iş anlamında hemde şehir anlamında. o büyüklehirde yaşamayı istio ve deniz aşığı. o nedenle samsun buraya çok yakın vede imkanları güzel bi şehir olduğundan oarda yaşamak istiyo. eşimin abisi ve ablası orda yaşıo buarada biz gidersek kv lerin gelme ihtimalide yüksek. çok kez tartıştık bu konuda çünkü ben zeynep ilay nedeniyle gitmek istemiyorum vede işyerim çok rahat. ama böylede çok bencilik ediorum gii hissediyorum çünkü eşim bu şehre benim yüüzümden geldi ve işyerinden çoook şikayetçi ve mutlu olmadığını dile egetirio. ay çok kafam dolu bu konuda.ve en sonunda ben pes ettim. tayin yaptırabilirse gidelim diye. ama düşündükçede içim acıo zeynep için. belki orda da babaannesi bakacak ama eltimin de çocuğu var onada bakacak iki çocuğa bakmak bir mi tek çocukla.gelde anlat
yok canm iş nedenyle burdayız..mersinlym aslen
hem de çok hafif bi tatlıohh negüzel size..
cnm bu arada bu tarif gerçekten çok güzel cnm:
negüzel ozaman sorun yok cnm ee senin annenler nerdeydi sibelcim..
kreşe kaç yaşında başlamayı düşünüyosun tatlım. kv sizinle kalacak o zaman...
ay bizimde bitmek tükenmek bilmeyen bi samsun muhabbetimiz var eşimle. eşim burda yaşamaktan hiç memnun değil hem iş anlamında hemde şehir anlamında. o büyüklehirde yaşamayı istio ve deniz aşığı. o nedenle samsun buraya çok yakın vede imkanları güzel bi şehir olduğundan oarda yaşamak istiyo. eşimin abisi ve ablası orda yaşıo buarada biz gidersek kv lerin gelme ihtimalide yüksek. çok kez tartıştık bu konuda çünkü ben zeynep ilay nedeniyle gitmek istemiyorum vede işyerim çok rahat. ama böylede çok bencilik ediorum gii hissediyorum çünkü eşim bu şehre benim yüüzümden geldi ve işyerinden çoook şikayetçi ve mutlu olmadığını dile egetirio. ay çok kafam dolu bu konuda.ve en sonunda ben pes ettim. tayin yaptırabilirse gidelim diye. ama düşündükçede içim acıo zeynep için. belki orda da babaannesi bakacak ama eltimin de çocuğu var onada bakacak iki çocuğa bakmak bir mi tek çocukla.gelde anlat
cnm kesinlikle aynı değil tabi kisen 2. düşünüyosun birde işin zor allahım hakınızda hayırlısını versin..
bu arad biryerde okudum kıreş yaşı kesinlikle 4 olmalıymış ozamana kadar çocuk evde bakılmalıymış..
hem de çok hafif bi tatlı
değişik oluyor, insanlar içinde havuç olduğuunu duyunca şaşırıyorlar
cnm çok zor bir durum allah kolaylık versin.2 çocuğa göre 1 çocuk daha kolay tabi ama bir de şöyle düşün: belki eltinin çocuğuna bakarak zeynep ilayın yemek yemesi,vs daha iyi olur.hakkınızda hayırlısını nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?