- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.401
kızlar 2 gündür defne beni çok mutlu ediyor
salı günü akşam işten geldim kv dede yemek yedik. sonra kucağıma geldi.önce dudağımdan sonra yanağımdan sonra dudağımdan ve sonrasında tekrardan yanağımdan uzun uzun öptü beni.sen beni çok mu özledin annecim deyincede boynuma sıkıca sarıldı
dün akşam da yemekten sonra boynuma sarıldı ve yaklaşık yarım saat sımsıkı sarılarak oturduk
o kadar güzel ki anlatamam
öpüyor,sarılıyor,oyunlar oynuyor ve çok hoşuma gidiyor
Herkese gunaydin gec oldu biraz ama gecmisi okumadim daha simdi biraz islerimi halledeyim sonra burdayim rahat rahat yazarim herkes iyidir ins..
aynen tatlım üstelik eltimin oğlu üç yaşında e onlarda ikinciyi düşünüo haliyle e bu kadın hangi birisine bakacak. sonuçta burda bir düzen kurduk sürdürüyoruz. herşey sil baştan olacak. ama bir taraftan bakınca da eşimin haklı olduğu yerler var eşimin çalıştığı kurum çok sıkıntılı . ayrıca şehir olarak burda yapılacbilecek hiç bişey yok. yani ailecek haftasonu gidip bişeyler yapalım diyeceğimiz hiç biyer yok malesef. e eşimde bi ömür böyle nasıl geçecek hep aynı şeyler hiç bi aktivitemiz kalmadı dio. ayrıca bende 2 haftada bir cumadan gidip kv de kalmaktan sıkıldım ama burda olduğum sürece yapacak bişey de yok. off çok yazdım kızlar kusura bakmayın ama çok doluyum inanın bu konuda
kızlar merhaba,
bu size son yazışım. size yazmaya başladığım zamandan beri takip ediyorum bazı arkadaşlar unutuyor mu yoksa isteyerek mi bilemeyeceğim kendisine ithafen birşeyler yazmama rağmen ya da bir çok kişiden alıntı yapılıp ben de muhabbete dahil olmuş olmama rağmen beni es geçiyor. kimseyi üzmek ya da kırmak istemem ama ben kendim de kırılmak istemem. o yüzden artık yazmayacağım.hepinize sevgiler
kızlar merhaba,
bu size son yazışım. size yazmaya başladığım zamandan beri takip ediyorum bazı arkadaşlar unutuyor mu yoksa isteyerek mi bilemeyeceğim kendisine ithafen birşeyler yazmama rağmen ya da bir çok kişiden alıntı yapılıp ben de muhabbete dahil olmuş olmama rağmen beni es geçiyor. kimseyi üzmek ya da kırmak istemem ama ben kendim de kırılmak istemem. o yüzden artık yazmayacağım.hepinize sevgiler
kızlar merhaba,
he he ben de bende:) şaka bi yana cidden yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum yoksa ben miyim atlayan ay çok üzülürüm sebep olursamaaa ılaycım cok uzuldum cnm benım
eger benım acımdan bır atlama olduysa affola
herkezın ıkıncı bır sansa ıhtuacı vardır
ben ıkıncı bır san ıstıyorum senden
mınam ben bu gıdısı kabul etmıorumm
ben aramıza bır arkadaş anne tecrübe bur bebegon hıkayesı katıldığı ıcın cok mutlu o0luyorum senı kaybetmek ıstemıyorum aylarca takıp etmıs bızlere emek vermıssın
belkıde bızım sıkıntılı zamnlarımızda sende bızımle bırlıkte sıkıldın
ben bu arkadaşlığın daha uzun zaman devam etmesı taraftarıyım
sibel, songül, yasmin dediğiniz gibi şey çok şey yazılıyor ve hepimizin sınırlı vakti var mutlaka gözden kaçar, ama ne bileyim üst üste birkaç defa olunca insan sonradan dahil olunca istenmiyor gibi düşünüyor...
yok güldenim orda bakıcı bulmak çk zor o nedenle eltimler çok sıkıntı çekti çocuğu erkenden kreşe verdiler çocuk resmen perişan. ben zaten gidersek bi süre araştırıp ii bi bakıcı bulmalıyım diye düşünüyorum açıkçasıhoşgeldin cnm:
cnm bak şimdi yazarken aklıma geldi
mesela kv enin yanına bi yardımcı kadın bulursunuz böylelikle bakma sorunuda çözülmüş olur kv de yanında olacağı için sende gönül rahatlığıyla bıraka bilirsin..
yasemin ya sizin işte zor yani dediğin gibi sıkıntılıysa eşinin işi haklı adam yani...ama sizi görünce bi kendimize baktım ne güzel ya sürekli gezip duruyoruz:))))güzel yanları da varmış yani....
canım bi de bu tiroit sıkıntısı beni iyice kırılgan yaptı ya kimi zaman çok alıngan oluyorum belki de dediğiniz gibidir.. ben de zaten o amaçla dahil oldum ne kadar çok paylaşırsak o kadar hafiler sıkıntılar diye..
ay dur tatlım nereye allah aşkına hem ben senden daha sen bu yaşta nasıl uzman oldun onu öğrencem hemen nereye gidiosun... sıkıldım ben bu b grubu kadrodan yaa ver ipuçları:)sibel, songül, yasmin dediğiniz gibi şey çok şey yazılıyor ve hepimizin sınırlı vakti var mutlaka gözden kaçar, ama ne bileyim üst üste birkaç defa olunca insan sonradan dahil olunca istenmiyor gibi düşünüyor...
kızlar merhaba,
aaa ılaycım cok uzuldum cnm benım
eger benım acımdan bır atlama olduysa affola
herkezın ıkıncı bır sansa ıhtuacı vardır
ben ıkıncı bır san ıstıyorum senden
sibel, songül, yasmin dediğiniz gibi şey çok şey yazılıyor ve hepimizin sınırlı vakti var mutlaka gözden kaçar, ama ne bileyim üst üste birkaç defa olunca insan sonradan dahil olunca istenmiyor gibi düşünüyor...
yok güldenim orda bakıcı bulmak çk zor o nedenle eltimler çok sıkıntı çekti çocuğu erkenden kreşe verdiler çocuk resmen perişan. ben zaten gidersek bi süre araştırıp ii bi bakıcı bulmalıyım diye düşünüyorum açıkçası
cnm zaten eşimin haklı olduğu en büyük yanı iş ortamı onada kıyamıyorum çünkü yaşadıklarını gerçekten biliyorum. ayrıca eşimde senin gibi şehir şehir gezmenin güzel olduğunu düşünüo:)
yok yok haklısın sen sonradan dahıl olunca dışlanmış hıssetmıs olman normal
bız hepımız burda paylaşıyoruz ortak nokta olmayan brır arkadaşınla bır anlatıyor ıkı anlatıyorsun 3 anlıyorsun sıkılıyror
ama bırada paylaşılan tecrubelerı 4 gözle beklııyoruz yasadıgımız seyı gozumuzde cok buyuturken bır annemız daha evet bızde aynısını yasıyoruz dedıgınde o oaly gozumuzde nırmallesıyor hemen
bızım gıbı senınde ıhtyacın var cnm
ay dur tatlım nereye allah aşkına hem ben senden daha sen bu yaşta nasıl uzman oldun onu öğrencem hemen nereye gidiosun... sıkıldım ben bu b grubu kadrodan yaa ver ipuçları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?