2012 kasım bebekleri büyüyor..

oy kuzum yaa maşallah ... özlüolar fundacım yaa malesef benim kuzumda artık beni görür görmez gucu gucu gucu deyip boynuma sarılıo öpüp duruyor. işten döndüğümde yapışmış gibi geziyoruz resmen. artık çoğu zaman babaya bile gitmio. e buda beni daha çok yorsada çok hoşuma gidiyo. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş. bizlerede eksikliklerini göstermesin

Herkese gunaydin gec oldu biraz ama gecmisi okumadim daha simdi biraz islerimi halledeyim sonra burdayim rahat rahat yazarim herkes iyidir ins..

hoşgeldin cnm:

cnm bak şimdi yazarken aklıma geldi
mesela kv enin yanına bi yardımcı kadın bulursunuz böylelikle bakma sorunuda çözülmüş olur kv de yanında olacağı için sende gönül rahatlığıyla bıraka bilirsin..

kızlar merhaba,
bu size son yazışım. size yazmaya başladığım zamandan beri takip ediyorum bazı arkadaşlar unutuyor mu yoksa isteyerek mi bilemeyeceğim kendisine ithafen birşeyler yazmama rağmen ya da bir çok kişiden alıntı yapılıp ben de muhabbete dahil olmuş olmama rağmen beni es geçiyor. kimseyi üzmek ya da kırmak istemem ama ben kendim de kırılmak istemem. o yüzden artık yazmayacağım.hepinize sevgiler

ohh fundacım özlüyo demek ki gerçekten kuzucuk.ayy kız benm ki ben evdeyken ayrılmıyo paçamdan bi de işe başlayınca hiç ayrılmaz o zaman..

nur canm nidanın parmak emmesi 3,5 4 yaşına kadar herhangi bir sorun teşkil etmiyo ama yine de içim rahat etmiyo dersen yara bandı oje falan sürebilirsin..biraz daha büyüyünce ödül takvim falan yöntemi var onları denersin:))şimndi çok üsteleme bence....

nilayy canmmm nereye...kimse isteyerek ya da farkında olarak yapmaz canm gözden kaçmıştır ya da ben kendi adıma bazen yazacak vaktm olmuyo ama okumadan edemiyorum öle çıkıpgidiyorum sonra da unutuluyo((((
ben de ikinci bi şans istyorumm

Son düzenleme:

aaa ılaycım cok uzuldum cnm benım
eger benım acımdan bır atlama olduysa affola
herkezın ıkıncı bır sansa ıhtuacı vardır
ben ıkıncı bır san ıstıyorum senden

yasemin ya sizin işte zor yani dediğin gibi sıkıntılıysa eşinin işi haklı adam yani...ama sizi görünce bi kendimize baktım ne güzel ya sürekli gezip duruyoruz:))))güzel yanları da varmış yani....

tatlım bi yanlış anlama var sanırım. kimsenin bilerek atladığını düşünmüyorum sende böyle düşünme lütfen bazen atlanılabilio bizimde her yazdığımıza cevap gelmio hatta tatlı tatlı takılıoruz bize cevap yok mu filan diye... biz senin katılımından memnunuz böyle düşünmemelisin

he he ben de bende:) şaka bi yana cidden yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum yoksa ben miyim atlayan ay çok üzülürüm sebep olursam

sibel, songül, yasmin dediğiniz gibi şey çok şey yazılıyor ve hepimizin sınırlı vakti var mutlaka gözden kaçar, ama ne bileyim üst üste birkaç defa olunca insan sonradan dahil olunca istenmiyor gibi düşünüyor...

mınam ben bu gıdısı kabul etmıorumm
ben aramıza bır arkadaş anne tecrübe bur bebegon hıkayesı katıldığı ıcın cok mutlu o0luyorum senı kaybetmek ıstemıyorum aylarca takıp etmıs bızlere emek vermıssın
belkıde bızım sıkıntılı zamnlarımızda sende bızımle bırlıkte sıkıldın
ben bu arkadaşlığın daha uzun zaman devam etmesı taraftarıyım

canım bi de bu tiroit sıkıntısı beni iyice kırılgan yaptı ya kimi zaman çok alıngan oluyorum belki de dediğiniz gibidir.. ben de zaten o amaçla dahil oldum ne kadar çok paylaşırsak o kadar hafiler sıkıntılar diye..

buraya gırmek kolay ama cıkıs yoktur talebınız kabul edılmedı
bızde daha dıkkatlı olucaz cnm benım
haklısın aslında kendı acından yenı bır ortam yenı dahıl olmak cvp alamamak acaba dıye dsundurur
sımdı ben cvp almayınca takılmıyorum ama sana hak verıyorum ınsan ılk zaman daha hassas olabılır bız bunu telafı edıcez benım acımdan soz

yok güldenim orda bakıcı bulmak çk zor o nedenle eltimler çok sıkıntı çekti çocuğu erkenden kreşe verdiler çocuk resmen perişan. ben zaten gidersek bi süre araştırıp ii bi bakıcı bulmalıyım diye düşünüyorum açıkçası

yasemin ya sizin işte zor yani dediğin gibi sıkıntılıysa eşinin işi haklı adam yani...ama sizi görünce bi kendimize baktım ne güzel ya sürekli gezip duruyoruz:))))güzel yanları da varmış yani....

cnm zaten eşimin haklı olduğu en büyük yanı iş ortamı onada kıyamıyorum çünkü yaşadıklarını gerçekten biliyorum. ayrıca eşimde senin gibi şehir şehir gezmenin güzel olduğunu düşünüo:)

yok yok haklısın sen sonradan dahıl olunca dışlanmış hıssetmıs olman normal
bız hepımız burda paylaşıyoruz ortak nokta olmayan brır arkadaşınla bır anlatıyor ıkı anlatıyorsun 3 anlıyorsun sıkılıyror
ama bırada paylaşılan tecrubelerı 4 gözle beklııyoruz yasadıgımız seyı gozumuzde cok buyuturken bır annemız daha evet bızde aynısını yasıyoruz dedıgınde o oaly gozumuzde nırmallesıyor hemen
bızım gıbı senınde ıhtyacın var cnm

ay dur tatlım nereye allah aşkına hem ben senden daha sen bu yaşta nasıl uzman oldun onu öğrencem hemen nereye gidiosun... sıkıldım ben bu b grubu kadrodan yaa ver ipuçları:)

cnm bende kendi adıma atladıysam ne olur kusura bakma genelde atlamamaya çalışıyorum ama bazen kaçıyo bak bende geçende çok sevdiğim bi arkadaşım..
beni atladı
diye takıldım ona haatta onu kırdım sandım ama meyersem
görmemiş oyüzden olur böyle şeyler..

aynen katılıyorummmm:

gitme gitme bencede:
yanlış anlaşılmalar oluyo sende bizimgibi takılgeç
bana mı sitemnin hemen yaz gülden beni görmedinde yasemineyse ona yaz yani kimeyse hemen sitem et tatlı tatlı atışıyoruz biz aramızda yasminin dediği gibi ..
bak hem ben senin sonuçlarını merak ettim ne yaptın
hatta akşamkilerin üzerein yazmıştım..

cnm sızın olayınıza gelınce
hersey fıstık ıcın babanızda fedalartlık yapıcaz bende burda zeyneo ılay ıcın en doğrusu bulunduğunuz yerde kalmanız ısın yakın annen sadece ona bakıyor annen ıcınde cok zor
sen nasıl balbocegını gelecegı ıcın calısyorsun kı zaten bu szo konusu olmasa emınım kendın bakmak ıstıcesındır esınde bu yönce sıkıntıya katlanıcak
bır kreş yasına geldıgınde belkı olabılır ama su an cocugun duzenını degıstırmekte anlamsız olur sakarya olamdıktan sonra tabı bu dedıklerım gecerlı

evet canım zaten insanı en rahatlatan şey aynı şeyleri yaşayan başkalarının da olduğunu bilmek...

güldencim ben de bakıcı taraftarıyım 3yaşından önce bebekleri olumsuz etkileyebiliyormuş kreş..

kusura bakmayın kızlar...

bugün doktora gittim yeniden kan ve ultrason istedi canım sıkıldı çok bıktım artık sürekli kan vermekten... artık adını bile duyunca midem bulanıyor...

sbelcim bu arada eşinin tayini hayırlı olsun çok sevindim..

Son düzenleme:
ay dur tatlım nereye allah aşkına hem ben senden daha sen bu yaşta nasıl uzman oldun onu öğrencem hemen nereye gidiosun... sıkıldım ben bu b grubu kadrodan yaa ver ipuçları:)

haha bu yasta nasıl uzman oldun dedı
bak basarısız gortdu kendını

evet mına yasemını uzamn yapmadan cıkıs yok her kağı kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…