- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.421
canım bi de bu tiroit sıkıntısı beni iyice kırılgan yaptı ya kimi zaman çok alıngan oluyorum belki de dediğiniz gibidir.. ben de zaten o amaçla dahil oldum ne kadar çok paylaşırsak o kadar hafiler sıkıntılar diye..
buraya gırmek kolay ama cıkıs yoktur talebınız kabul edılmedı
bızde daha dıkkatlı olucaz cnm benım
haklısın aslında kendı acından yenı bır ortam yenı dahıl olmak cvp alamamak acaba dıye dsundurur
sımdı ben cvp almayınca takılmıyorum ama sana hak verıyorum ınsan ılk zaman daha hassas olabılır bız bunu telafı edıcez benım acımdan soz
evet canım zaten insanı en rahatlatan şey aynı şeyleri yaşayan başkalarının da olduğunu bilmek...
güldencim ben de bakıcı taraftarıyım 3yaşından önce bebekleri olumsuz etkileyebiliyormuş kreş..
kusura bakmayın kızlar...
bugün doktora gittim yeniden kan ve ultrason istedi canım sıkıldı çok bıktım artık sürekli kan vermekten... artık adını bile duyunca midem bulanıyor...
sbelcim bu arada eşinin tayini hayırlı olsun çok sevindim..
ay dur tatlım nereye allah aşkına hem ben senden daha sen bu yaşta nasıl uzman oldun onu öğrencem hemen nereye gidiosun... sıkıldım ben bu b grubu kadrodan yaa ver ipuçları:)
evet canım zaten insanı en rahatlatan şey aynı şeyleri yaşayan başkalarının da olduğunu bilmek...
güldencim ben de bakıcı taraftarıyım 3yaşından önce bebekleri olumsuz etkileyebiliyormuş kreş..
bugün doktora gittim yeniden kan ve ultrason istedi canım sıkıldı çok bıktım artık sürekli kan vermekten... artık adını bile duyunca midem bulanıyor...
cnm haklısın gerçekten ama öyle anlama lütfen
bak ben okuyunca çok üzüldüm hemen songüle yazdım watsaptan sora bilirsin kendisine..
bende söz veriyorummm
ay songülüm yaa ah bi anlatabilsem o da haklı tamam ama burda öncelik zeynebin bunu görnüo...cnm sızın olayınıza gelınce
hersey fıstık ıcın babanızda fedalartlık yapıcaz bende burda zeyneo ılay ıcın en doğrusu bulunduğunuz yerde kalmanız ısın yakın annen sadece ona bakıyor annen ıcınde cok zor
sen nasıl balbocegını gelecegı ıcın calısyorsun kı zaten bu szo konusu olmasa emınım kendın bakmak ıstıcesındır esınde bu yönce sıkıntıya katlanıcak
bır kreş yasına geldıgınde belkı olabılır ama su an cocugun duzenını degıstırmekte anlamsız olur sakarya olamdıktan sonra tabı bu dedıklerım gecerlı
sende beni atladın amaevet canım zaten insanı en rahatlatan şey aynı şeyleri yaşayan başkalarının da olduğunu bilmek...
bak çok başarısız hissettim amaaaaaa:)haha bu yasta nasıl uzman oldun dedı
bak basarısız gortdu kendını
evet mına yasemını uzamn yapmadan cıkıs yok her kağı kapanıyor
bana da yazdı benim watsapım yok ama olsun mailden yazdı:)cnm haklısın gerçekten ama öyle anlama lütfen
bak ben okuyunca çok üzüldüm hemen songüle yazdım watsaptan sora bilirsin kendisine..
bende söz veriyorummm
cnm haklısın gerçekten ama öyle anlama lütfen
bende söz veriyorummm
ay songülüm yaa ah bi anlatabilsem o da haklı tamam ama burda öncelik zeynebin bunu görnüo...
sende beni atladın ama
bak çok başarısız hissettim amaaaaaa:)
bana da yazdı benim watsapım yok ama olsun mailden yazdı:)
hemen yazdı kk ya hemencık dıye
bu açıl durum sınyalıydı bıraktım ısı gıcı geldım hemencık
cıkmıcam da ıste hıc bır ıs yapmıcam aksama dışarı çıkıcaz yemekte yapmıcam esm gelene kadar kk da yazcam oh
esım ızınlıyse bend eızınlıyım
bırde nılayın gonlunu alcam
ay songülüm yaa ah bi anlatabilsem o da haklı tamam ama burda öncelik zeynebin bunu görnüo...
sende beni atladın ama
cnm gececı bır doenm atlatıcaksın ınsalla
annemon basta 3 ay dı sonradan 6 aya cıtkı
usg ye onceen gırdın mı
sendede kansızlık varmı
aaa çok pis kıskandım biz ssabah erken gel dioz gelmion hatun için akşama kadar kalıon hıh
cıkmıcam da ıste hıc bır ıs yapmıcam aksama dışarı çıkıcaz yemekte yapmıcam esm gelene kadar kk da yazcam oh
canım ya bi de ben şeyi bilmiyorum hani aynı mailde birden fazla alıntı yapıyorsunuz ya ben onu yapamadığım için olayları aklımda tutmaya çalışıyorum haliyle unutuyorum..
canım kendini niye kötü hissedeceksin şu an çalıştığın bir işin var en önemlisi o yoksa a.sı b.si değil. sen yerinde mutluysan, huzurluysan ve çocuğunla ilgilenecek vakit bulabiliyorsan önemli olan o. ben çalışmaya başlayınca mesai saatlerim esnekleşecek eve geç geleceğim ve kuzumu daha az göreceğim bu beni çok üzüyor...
canım kansızlık yok usg de vardı yeniden istedi ne bileyim of pzt kan verip salı vercem 15 gün sonra da usg. bunla külfet oluyor bana bebeği bırakmak açısından...
sende beni atladın ama
peki kızlar burdayım ama daha böyle söylemeyin lütfen mahcup oluyorum sizin açınızdan bir sıkıntım yok sağolun...
kızlar cıkolata konuşulmuş dun ben o kadr katı dgılım aasa aradqa pıkolata verıyorum ıcınde kuru meyve ve prrınc patlağı var sadece dışında ıncecık cıkolata kaplı ıcınd ecıkolata yok
meyveye gelınce arasa suyunu hıc vermem kendısını verırım
cnm alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki artılara tıkla en sonunda konuya cevap ver de çoklu yapmış olursun yada en son alıntı yapacağın mesakı alıntıyla cevaplayı tıklarsan yine olur. ay şaka tatlım ben kurumumdan çok memnunun en ii güldenim bilir istediğim gibi girip çıkıyorum desem yeri yani. mesela birazdan çıkcam 3 te kuaför randevum var:) hadi ben kaçar öpüldünüz
evet cnm zaman ısteyen seyle
ee bebesı kıme bırakıcaksın olduıkca uzun sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?