2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm haklısın gerçekten ama öyle anlama lütfen
bak ben okuyunca çok üzüldüm hemen songüle yazdım watsaptan sora bilirsin kendisine..

bende söz veriyorummm

cnm gececı bır doenm atlatıcaksın ınsalla
annemon basta 3 ay dı sonradan 6 aya cıtkı
usg ye onceen gırdın mı
sendede kansızlık varmı

ay dur tatlım nereye allah aşkına hem ben senden daha sen bu yaşta nasıl uzman oldun onu öğrencem hemen nereye gidiosun... sıkıldım ben bu b grubu kadrodan yaa ver ipuçları:)

canım ben üni erken başladım ve erken bitirdim o yüzden iş hayatına da erken girmiş oldum yani.. a grubu sınavına çalışmak insanı bitiriyor ya yoruyor tatlım..

cnm allahım dermansız dert vermesin buda geçecek
unutma hepimiz birer sınavdayız .
bu gitme konusunu sonsuza dek kapatıkkkk dimi:)

bak ben okuyunca çok üzüldüm hemen songüle yazdım watsaptan sora bilirsin kendisine..

bende söz veriyorummm

hemen yazdı kk ya hemencık dıye
bu açıl durum sınyalıydı bıraktım ısı gıcı geldım hemencık

cıkmıcam da ıste hıc bır ıs yapmıcam aksama dışarı çıkıcaz yemekte yapmıcam esm gelene kadar kk da yazcam oh

esım ızınlıyse bend eızınlıyım

bırde nılayın gonlunu alcam

Son düzenleme:
ay songülüm yaa ah bi anlatabilsem o da haklı tamam ama burda öncelik zeynebin bunu görnüo...

sende beni atladın ama

haha bu yasta nasıl uzman oldun dedı
bak basarısız gortdu kendını

evet mına yasemını uzamn yapmadan cıkıs yok her kağı kapanıyor
bak çok başarısız hissettim amaaaaaa:)

bende söz veriyorummm
bana da yazdı benim watsapım yok ama olsun mailden yazdı:)

kızlar cıkolata konuşulmuş dun ben o kadr katı dgılım aasa aradqa pıkolata verıyorum ıcınde kuru meyve ve prrınc patlağı var sadece dışında ıncecık cıkolata kaplı ıcınd ecıkolata yok

meyveye gelınce arasa suyunu hıc vermem kendısını verırım

canım ya bi de ben şeyi bilmiyorum hani aynı mailde birden fazla alıntı yapıyorsunuz ya ben onu yapamadığım için olayları aklımda tutmaya çalışıyorum haliyle unutuyorum..

canım kendini niye kötü hissedeceksin şu an çalıştığın bir işin var en önemlisi o yoksa a.sı b.si değil. sen yerinde mutluysan, huzurluysan ve çocuğunla ilgilenecek vakit bulabiliyorsan önemli olan o. ben çalışmaya başlayınca mesai saatlerim esnekleşecek eve geç geleceğim ve kuzumu daha az göreceğim bu beni çok üzüyor...

aaa çok pis kıskandım biz ssabah erken gel dioz gelmion hatun için akşama kadar kalıon hıh

haha ezdım senı:)
evet oncelık zeynebın son nokta........

ay onu bunu bırak annende kahrolur he

cnm gececı bır doenm atlatıcaksın ınsalla
annemon basta 3 ay dı sonradan 6 aya cıtkı
usg ye onceen gırdın mı
sendede kansızlık varmı

canım kansızlık yok usg de vardı yeniden istedi ne bileyim of pzt kan verip salı vercem 15 gün sonra da usg. bunla külfet oluyor bana bebeği bırakmak açısından...

aaa çok pis kıskandım biz ssabah erken gel dioz gelmion hatun için akşama kadar kalıon hıh

ama bugun tatıl ıln ettım
ay sabah varya cok kostuırmam oluyır cıdden kızım 12.30 da okula gıırıyor yavrucak daha hıc en on sırada olamadı dusun hep en arka sırada okul ıle ev 3 dk halbukı

canım ilgin için çok sağol...

cnm alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki artılara tıkla en sonunda konuya cevap ver de çoklu yapmış olursun yada en son alıntı yapacağın mesakı alıntıyla cevaplayı tıklarsan yine olur. ay şaka tatlım ben kurumumdan çok memnunun en ii güldenim bilir istediğim gibi girip çıkıyorum desem yeri yani. mesela birazdan çıkcam 3 te kuaför randevum var:) hadi ben kaçar öpüldünüz

hahaaha bak bu iyi haber..

kız yakında seninde olacak watsapınnnnn:

peki kızlar burdayım ama daha böyle söylemeyin lütfen mahcup oluyorum sizin açınızdan bir sıkıntım yok sağolun...

cnm benim

açımdan bisıkıntım var oda senin gitmen olur

olsun sendeçukulata çok azmış ola bilir yani şekerim:=::):)

evet cnm zaman ısteyen seyle
ee bebesı kıme bırakıcaksın olduıkca uzun sure

tmm canım görüşüüz:)

arada dayımıza bırakıyoruz o okuyor burda okadar işte okul vakitleri haricine den getirmeye çaışıyorum

burdayım güldencim:)

yaptım galiba :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…