- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.441
tmm canım görüşüüz:)
arada dayımıza bırakıyoruz o okuyor burda okadar işte okul vakitleri haricine den getirmeye çaışıyorum
burdayım güldencim:)
yaptım galiba :)
cnm alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki artılara tıkla en sonunda konuya cevap ver de çoklu yapmış olursun yada en son alıntı yapacağın mesakı alıntıyla cevaplayı tıklarsan yine olur. ay şaka tatlım ben kurumumdan çok memnunun en ii güldenim bilir istediğim gibi girip çıkıyorum desem yeri yani. mesela birazdan çıkcam 3 te kuaför randevum var:) hadi ben kaçar öpüldünüz
kızlar bu araa kısmasalı sarkısını cok dılıme doladım sızde sevıyormusunuz adem gumuskaya
benn de çıkıyorum canlar mina uyandı karnı aç :)
benn de çıkıyorum canlar mina uyandı karnı aç :)
anlaştık ozaman .
yasmin ben sana daha önce sen kıskandığımı söylemişmiydim
git güzelleş bakalım şekerimm:
ben hiç dinlemedim şekerimmmm
görüşürüz cnm doyur annesisen minacığı..
CNM hakkınızda hayırlısı olsunmalesef tatlım keşke. ama daha öncede bahsetmiştim eltimin oğlu malesef hiç bişey yemio. hala gün boyu sadece sütün içine karıştırılan bi kaç şeyle günü geçiiriyo. malesef onun yeme problemi çözülemio çünkü hala çiğnemeyi bilmio. rabbim tez zamanda onun iştahınıda açsın inş. cnm ben kesinlikle gitmem diyemiyorum zaten belki daha bile ii olacak. çünkü burda da ister istemez yük benim omzumda kalıo hep ailemle eşim arasında denge kurmaya çalışmaktan yoruldum. gelin oldum mu olmadım mı belli değil. mecburen hergün annemlerdeyim çünkü. ayyy fundacım yaa kafam çok karışık inan ki. ama ben dışarda çok zorlancam kesin
amin cnmoy kuzum yaa maşallah ... özlüolar fundacım yaa malesefbenim kuzumda artık beni görür görmez gucu gucu gucu deyip boynuma sarılıo öpüp duruyor. işten döndüğümde yapışmış gibi geziyoruz resmen. artık çoğu zaman babaya bile gitmio. e buda beni daha çok yorsada çok hoşuma gidiyo. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş. bizlerede eksikliklerini göstermesin
cnm yazdın bve ben atladıysam özür dilerimkızlar merhaba,
bu size son yazışım. size yazmaya başladığım zamandan beri takip ediyorum bazı arkadaşlar unutuyor mu yoksa isteyerek mi bilemeyeceğim kendisine ithafen birşeyler yazmama rağmen ya da bir çok kişiden alıntı yapılıp ben de muhabbete dahil olmuş olmama rağmen beni es geçiyor. kimseyi üzmek ya da kırmak istemem ama ben kendim de kırılmak istemem. o yüzden artık yazmayacağım.hepinize sevgiler
çok pis kıskandım
hemen yazdı kk ya hemencık dıye
bu açıl durum sınyalıydı bıraktım ısı gıcı geldım hemencık
cıkmıcam da ıste hıc bır ıs yapmıcam aksama dışarı çıkıcaz yemekte yapmıcam esm gelene kadar kk da yazcam oh
esım ızınlıyse bend eızınlıyım
bırde nılayın gonlunu alcam
oh ne güzelcnm alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki artılara tıkla en sonunda konuya cevap ver de çoklu yapmış olursun yada en son alıntı yapacağın mesakı alıntıyla cevaplayı tıklarsan yine olur. ay şaka tatlım ben kurumumdan çok memnunun en ii güldenim bilir istediğim gibi girip çıkıyorum desem yeri yani. mesela birazdan çıkcam 3 te kuaför randevum var:) hadi ben kaçar öpüldünüz
ben duymadım o şarkıyıkızlar bu araa kısmasalı sarkısını cok dılıme doladım sızde sevıyormusunuz adem gumuskaya
Herkese merhaba arkadaslar
Bunu bende tesaduf umıt besenden dınlemıstım sonra kım soyluyo derken buldum
Bı ara baya dılıme dolanmıstı sımdı senle beraber yıne takıldı:)
Sondan basladım alıntı yapmaya herkese yazmaya calısıcam:)
ay sımdı ılk alıntıyı bana mı yaptın cnm
ay en mutlu oldummmm
dınle canım muzık candır
görüşmek uzre kaçtım
Kız sen zaten demırbassın:) gel yıne topık sahıbesı gıbısın basımızda he:)
Sahı topık sahıbı arkadas gırmıyo hıc onunda ıkı kızı yanlıs hatırlamıyosam arada gelse yazsa o nasıl ıdare edıyo kızları:)
Bu arada fena bı hastalıgın basındayım bıtkı takvıyesıyle duruyorum ıns ılerlemeznıdanında burnu akmaya basladı
Guldencım dedıgın ılacın degısık adı var burda ısten gelırken aldıracam esıme sagol aklıma getırdın:)
Fena bı genız akıntısıda var bas agrısı yapıyo
Benden haberler böyle sımdı kızları uyutuyorum:)
tahinli kurabiyeyi mutlaka deneyin kızlar harika bir tarifmiş. bugüne kadar yediğim en güzel kurabiye diyebilirim. emir bayılmış bugün 2 tane yemiş..
canım bi de bu tiroit sıkıntısı beni iyice kırılgan yaptı ya kimi zaman çok alıngan oluyorum belki de dediğiniz gibidir.. ben de zaten o amaçla dahil oldum ne kadar çok paylaşırsak o kadar hafiler sıkıntılar diye..
geçmiş olsun cnm
ayyy çok sağol tatlımmm... bi deneyelim dolaba atılacak bi tarif gibi duruyo:)
kreşe kaç yaşında başlamayı düşünüyosun tatlım. kv sizinle kalacak o zaman...
ay bizimde bitmek tükenmek bilmeyen bi samsun muhabbetimiz var eşimle. eşim burda yaşamaktan hiç memnun değil hem iş anlamında hemde şehir anlamında. o büyüklehirde yaşamayı istio ve deniz aşığı. o nedenle samsun buraya çok yakın vede imkanları güzel bi şehir olduğundan oarda yaşamak istiyo. eşimin abisi ve ablası orda yaşıo buarada biz gidersek kv lerin gelme ihtimalide yüksek. çok kez tartıştık bu konuda çünkü ben zeynep ilay nedeniyle gitmek istemiyorum vede işyerim çok rahat. ama böylede çok bencilik ediorum gii hissediyorum çünkü eşim bu şehre benim yüüzümden geldi ve işyerinden çoook şikayetçi ve mutlu olmadığını dile egetirio. ay çok kafam dolu bu konuda.ve en sonunda ben pes ettim. tayin yaptırabilirse gidelim diye. ama düşündükçede içim acıo zeynep için. belki orda da babaannesi bakacak ama eltimin de çocuğu var onada bakacak iki çocuğa bakmak bir mi tek çocukla.gelde anlat
CNM hakkınızda hayırlısı olsun
bak ben de hiç bilmediğim bi şehirde ailemden uzakta yaşamaya çalışıyorum
ama allah bişekilde kolaylığını veriyor
aile huzuru önemli, arada denge olmaya çalışmak çok yorucu
ne karar alırsan al inşallah allah pişman etmesin
amin cnm
özlediğini biliyorum ama başka şansım yok
herşeyden önce evladım için çalışmak zorundayım
cnm yazdın bve ben atladıysam özür dilerim
ama emin ol ne ben ne de diğer kızlar bilerek atlamazlar
bi yanlışlık olmuştur
çok pis kıskandım
niye kimse bana whatsapp tan yazmıyor?küstüm işte
oh ne güzel
bak ben akşam 6 dan önce çıkamam
kıymetini bil işinin
ben duymadım o şarkıyı
Kız sen zaten demırbassın:) gel yıne topık sahıbesı gıbısın basımızda he:)
Sahı topık sahıbı arkadas gırmıyo hıc onunda ıkı kızı yanlıs hatırlamıyosam arada gelse yazsa o nasıl ıdare edıyo kızları:)
Bu arada fena bı hastalıgın basındayım bıtkı takvıyesıyle duruyorum ıns ılerlemeznıdanında burnu akmaya basladı
Guldencım dedıgın ılacın degısık adı var burda ısten gelırken aldıracam esıme sagol aklıma getırdın:)
Fena bı genız akıntısıda var bas agrısı yapıyo
Benden haberler böyle sımdı kızları uyutuyorum:)
kızlar merhaba,
bu size son yazışım. size yazmaya başladığım zamandan beri takip ediyorum bazı arkadaşlar unutuyor mu yoksa isteyerek mi bilemeyeceğim kendisine ithafen birşeyler yazmama rağmen ya da bir çok kişiden alıntı yapılıp ben de muhabbete dahil olmuş olmama rağmen beni es geçiyor. kimseyi üzmek ya da kırmak istemem ama ben kendim de kırılmak istemem. o yüzden artık yazmayacağım.hepinize sevgiler
ohh negüzel size..
cnm bu arada bu tarif gerçekten çok güzel cnm:
negüzel ozaman sorun yok cnm ee senin annenler nerdeydi sibelcim..
bende malatya lıyım:)
sibel, songül, yasmin dediğiniz gibi şey çok şey yazılıyor ve hepimizin sınırlı vakti var mutlaka gözden kaçar, ama ne bileyim üst üste birkaç defa olunca insan sonradan dahil olunca istenmiyor gibi düşünüyor...
yok güldenim orda bakıcı bulmak çk zor o nedenle eltimler çok sıkıntı çekti çocuğu erkenden kreşe verdiler çocuk resmen perişan. ben zaten gidersek bi süre araştırıp ii bi bakıcı bulmalıyım diye düşünüyorum açıkçası
cnm zaten eşimin haklı olduğu en büyük yanı iş ortamı onada kıyamıyorum çünkü yaşadıklarını gerçekten biliyorum. ayrıca eşimde senin gibi şehir şehir gezmenin güzel olduğunu düşünüo:)
evet canım zaten insanı en rahatlatan şey aynı şeyleri yaşayan başkalarının da olduğunu bilmek...
güldencim ben de bakıcı taraftarıyım 3yaşından önce bebekleri olumsuz etkileyebiliyormuş kreş..
kusura bakmayın kızlar...
bugün doktora gittim yeniden kan ve ultrason istedi canım sıkıldı çok bıktım artık sürekli kan vermekten... artık adını bile duyunca midem bulanıyor...
sbelcim bu arada eşinin tayini hayırlı olsun çok sevindim..
ama bugun tatıl ıln ettım
ay sabah varya cok kostuırmam oluyır cıdden kızım 12.30 da okula gıırıyor yavrucak daha hıc en on sırada olamadı dusun hep en arka sırada okul ıle ev 3 dk halbukı
ah be kuzum sakın alınganlık yapma bensen eğer alındığın ben şu sıra kopmuş durumdayım kırdıysam unutup kusura bakma sabahtan beri açtımda bir türlü yazamadım bile baksana
gece 12 e kadar çamaşır yıka as topla ütüle bavul hazırla telaş panik oof oof çok fenaydı neyseki eksik gedik hazırladık bişeyler bu akşam uçuyoruz mersine Allah nasip ederse çok telaşlıyım erdem nasıl duracak uçakta orada ev sobalı sobadan korkuyorum yorgunluk vs vssss ama bu öğlen tatilinde gittim kendime ayakkabı aldım çok mutlu oldum sizede resim atıyım fikirlerinizi söleyin bana olurmuEki Görüntüle 986976
benm annemler mersinde canm ama annem sıkıntı ya babam evinden ayrılmıyo annemde onu bırakıp gelince aklı onda kalıyo doğumda bir ay yanımda kaldı son onbeş günü hergün telefonda ağlıyodu annem hiiç ayrılamıyo kocişinden ..e e öle olunca bizde kvye diyoruz dediğim gibi o da sıkıntılı değil çok şükür sessiz sakin ılımlı bi kadıncağız:)))
hmm malatyada çok yakın bir arkadaşım oturuyo çok seviyo orayı...
canm haklısın ilk zamanlar öle oluyo da alışıyosun sonra gitme işte bak kimse gitmeni istemiyo..ayşegül gitti zten aramızdan üzüldüm ben yani kimse ayruılmasın hep birlikte olalaım
valla canm bence de yaa tabi zor olan yerleri de var sık sık eşya toplamak ev taşımak falan ama sıkılmıyoruz en azından:)))
hangi hastaneye gittin canm ayy çok zor ya hastane işi bşi girince çıkamıyosun.allahım sonuçlar ii çıkar inşallah...bu arada ii di,leklerin için saol canmm...
ayy abla ya güldüm baya ama bnm kızda öyle olur herhalde:)))yetiştiremem kesin:)benm de bugün misafrim vardı ayy sabahtan beri cbm çıktı kızda geç kalktı ona kahvaltı yaptr bulaşkları hallet evi toparla kızın banyo günüydü bide..ucuucuna yetştm yani:)
ii bakalım hadi hayırlı yolculuklar...mersinde nereye gidiyosunuz canm bi de mersinde havaalanı açılmışmı ocak sonu açılacak diyolardı da en son tekrar haberm olmadı hiç:)
fundamm saol canm ii dileklerin için..kkızz gece boyu senin kv geldi aklıma..kaynının doğum günü vardı naptın aldın mı bişeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?