- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.461
Cnm olay cozume kavusmus zaten ama bende yazayım:)
Bende bazen dusunuyordum öyle ama bazen gercekten gözden kacıyo bazen zaman kısıtlı oluyo okuyup cıkıyoruz
Hatta bu sabah fatmaya takılacaktım dun aksam yazmıstım ona erenle kuvetın acılısını yaparsınız dıye sabah cvr ye yazmıs bana yazmamıs:) sonra dusundum ıyıce bayan alıngan dıycekler bana dıye vazgectım:)
Ben kendı adımada atladıgım yazmadıgım varsa affola bazen kacıyo gercekten:)
Ama dıger ark alınmasın en cok hepımıze yazmaya calısan gulden:) en cok onun vaktı var belkıde
Cocuklarımız yasıt ve burdan coksey ögrenıyoruz gıtseydın bende uzulurdum..
Aysegul de gelır ıns kısa zamanda..
He bız sonradan geldık dıye bıraz alıngan olabılıyoruz ama ben kovsanızda gıtmem söylıyım yanı:)
ah be kuzum sakın alınganlık yapma bensen eğer alındığın ben şu sıra kopmuş durumdayım kırdıysam unutup kusura bakma sabahtan beri açtımda bir türlü yazamadım bile baksana
gece 12 e kadar çamaşır yıka as topla ütüle bavul hazırla telaş panik oof oof çok fenaydı neyseki eksik gedik hazırladık bişeyler bu akşam uçuyoruz mersine Allah nasip ederse çok telaşlıyım erdem nasıl duracak uçakta orada ev sobalı sobadan korkuyorum yorgunluk vs vssss ama bu öğlen tatilinde gittim kendime ayakkabı aldım çok mutlu oldum sizede resim atıyım fikirlerinizi söleyin bana olurmuEki Görüntüle 986976
Maaşallah defneye özlüyor annesi senikızlar 2 gündür defne beni çok mutlu ediyor
salı günü akşam işten geldim kv dede yemek yedik. sonra kucağıma geldi.önce dudağımdan sonra yanağımdan sonra dudağımdan ve sonrasında tekrardan yanağımdan uzun uzun öptü beni.sen beni çok mu özledin annecim deyincede boynuma sıkıca sarıldı
dün akşam da yemekten sonra boynuma sarıldı ve yaklaşık yarım saat sımsıkı sarılarak oturduk
o kadar güzel ki anlatamam
öpüyor,sarılıyor,oyunlar oynuyor ve çok hoşuma gidiyor
kızlar merhaba,
bu size son yazışım. size yazmaya başladığım zamandan beri takip ediyorum bazı arkadaşlar unutuyor mu yoksa isteyerek mi bilemeyeceğim kendisine ithafen birşeyler yazmama rağmen ya da bir çok kişiden alıntı yapılıp ben de muhabbete dahil olmuş olmama rağmen beni es geçiyor. kimseyi üzmek ya da kırmak istemem ama ben kendim de kırılmak istemem. o yüzden artık yazmayacağım.hepinize sevgiler
gülden mesajm geldi mi:))
Sevindimm canim senin adına iyi eğlenceler şimdidenbu arada kocişim aradı sınavı kazanmayı henüz kutlayamamıştık akşam dışarda yiyelim dedi:))yemek ısmarlayacakmış...bende evde kutlama hazrlamayı düşünmüştüm ama fırsatı kaçırmadım artık ben yarın yaparım bişeyler....bugün kıocişten yiyecez yanii
babanne dedemiz mersinde teyzesi onları ziyarete gidiyoruz toroslar da havaalanı yok malesef adanadan alıcaklar bizi
nurayım yok bugün yani yağmuır candan
nerdesin cnm:
dilek hoşgeldin
bu arada betülüm iyi yolculuklar cnm:
umarım sorunsuz atlatırsınız..
Sevindimm canim senin adına iyi eğlenceler şimdiden
Sıbel ıyı eglenceler cnm oh keyfını cıkarın:)
Benımkıde ben hastayım dıye erken cıkmıs gelıyo��
bu arada kocişim aradı sınavı kazanmayı henüz kutlayamamıştık akşam dışarda yiyelim dedi:))yemek ısmarlayacakmış...bende evde kutlama hazrlamayı düşünmüştüm ama fırsatı kaçırmadım artık ben yarın yaparım bişeyler....bugün kıocişten yiyecez yanii
Hosbulduk canim nasılsin
Sıbel ıyı eglenceler cnm oh keyfını cıkarın:)
Benımkıde ben hastayım dıye erken cıkmıs gelıyo:)
cnm güle güle giyah be kuzum sakın alınganlık yapma bensen eğer alındığın ben şu sıra kopmuş durumdayım kırdıysam unutup kusura bakma sabahtan beri açtımda bir türlü yazamadım bile baksana
gece 12 e kadar çamaşır yıka as topla ütüle bavul hazırla telaş panik oof oof çok fenaydı neyseki eksik gedik hazırladık bişeyler bu akşam uçuyoruz mersine allah nasip ederse çok telaşlıyım erdem nasıl duracak uçakta orada ev sobalı sobadan korkuyorum yorgunluk vs vssss ama bu öğlen tatilinde gittim kendime ayakkabı aldım çok mutlu oldum sizede resim atıyım fikirlerinizi söleyin bana olurmuEki Görüntüle 986976
inşallah cnmsagol cnm ya ıns ılerlemeden gecer
senn tarıfı de denemelıyım degısık ve severım havuclu tarıflerı:)
anne kız hep öyle sarılın hıc ayrılmayın ıns
teşekkür ederim cnm benim çok düşüncelisinteşekkür ederim cnm:
Kıskanma:
Cnm kıskanma:
Pardon ben sen yoğunsundur diye yazmamıştım bundan sonra sana da yazılacak sözzz:
Al vallaha cnm çok iyi geliyo ben bu akşam 1 tane daha içicem toprlarım diye düşünüyorummmm:
Geçmiş olsun tekrar...
benm annemler mersinde canm ama annem sıkıntı ya babam evinden ayrılmıyo annemde onu bırakıp gelince aklı onda kalıyo doğumda bir ay yanımda kaldı son onbeş günü hergün telefonda ağlıyodu annem hiiç ayrılamıyo kocişinden ..e e öle olunca bizde kvye diyoruz dediğim gibi o da sıkıntılı değil çok şükür sessiz sakin ılımlı bi kadıncağız:)))
hmm malatyada çok yakın bir arkadaşım oturuyo çok seviyo orayı...
Canm haklısın ilk zamanlar öle oluyo da alışıyosun sonra gitme işte bak kimse gitmeni istemiyo..ayşegül gitti zten aramızdan üzüldüm ben yani kimse ayruılmasın hep birlikte olalaım
Valla canm bence de yaa tabi zor olan yerleri de var sık sık eşya toplamak ev taşımak falan ama sıkılmıyoruz en azından:)))
hangi hastaneye gittin canm ayy çok zor ya hastane işi bşi girince çıkamıyosun.allahım sonuçlar ii çıkar inşallah...bu arada ii di,leklerin için saol canmm...
Ayy abla ya güldüm baya ama bnm kızda öyle olur herhalde:)))yetiştiremem kesin:)benm de bugün misafrim vardı ayy sabahtan beri cbm çıktı kızda geç kalktı ona kahvaltı yaptr bulaşkları hallet evi toparla kızın banyo günüydü bide..ucuucuna yetştm yani:)
ii bakalım hadi hayırlı yolculuklar...mersinde nereye gidiyosunuz canm bi de mersinde havaalanı açılmışmı ocak sonu açılacak diyolardı da en son tekrar haberm olmadı hiç:)
fundamm saol canm ii dileklerin için..kkızz gece boyu senin kv geldi aklıma..kaynının doğum günü vardı naptın aldın mı bişeyler...
cnm güle güle giy
çok başarılı bi seçim olmuş bence
inşallah cnm
dene hem pratik hem de farklı
teşekkür ederim cnm benim çok düşüncelisin
valla cnm haftaiçi bişeye bakamadım
cumartesi günü bakacağım, hediyemi alıp oradan da doğum gününe geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?