2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben evde yazamıyorum ama işyerinde olunca yaza biliyorum yaza bildiğim kadar cnm:burda bir birimizden çok şey
öğreniyoruz gerçekten
arada benimde atladığım vardır mutlaka bak mesela geçende wavsu atlamışım ama isteyerek değildi
olur böyle şeyler deyip takılıcaz ne yapalımm

Kolay gelsın cnm ben ıkı gunlugune ablamlar gıdıyorum topla topla bıtıremıyorum bı taraftanda söylenırım sankı tr ye gıdıyorum ne bıtmıyo dıye:) ee ıkı cocuk olunca..
Ins korktugun gıbı olmaz hayırlısıyla gıder gelırsınız
Sobaya dıkkat ama bır ıkı seferde ogrenır zaen cok zekı bunlar nıda elımde cay oldugu zaman yaklasmıyo:)
Ayakkabılarını da gule gule gıy rahat bı seye benzıyo benımde var benzerı bu ara hep ayagımda:)arabayı sadece onla ıyı suruyorum gıbı gelıyo cok rahat..

Maaşallah defneye özlüyor annesi seni
Sende çok mutlu oluyorsun eminim

Canimmm valla bazen bendeee yazıyorum kimse cevap vermiyor tabiki bilirek değil gözden kacabiliyir ben sinirlenip iki gün gelmiyorum 3 gün kürkçü dükkanına geri dönüyorum zamanla alışirsin

Kızlar okadar yaziyorki ben geri dönüp bakamıyorum bile bana birşey yazsalar göremiyorum

bu arada kocişim aradı sınavı kazanmayı henüz kutlayamamıştık akşam dışarda yiyelim dedi:))yemek ısmarlayacakmış...bende evde kutlama hazrlamayı düşünmüştüm ama fırsatı kaçırmadım artık ben yarın yaparım bişeyler....bugün kıocişten yiyecez yanii

Canim banada selam vermissin yeni gördum aldım selamini nasilsiniz bakim
Buarada kurabiye tarifini verdinmi merak ettim çok tarifi birdaha verirsen sevinirim

Sevindimm canim senin adına iyi eğlenceler şimdiden

nurayım yok bugün yani yağmuır candan
nerdesin cnm:

dilek hoşgeldin
bu arada betülüm iyi yolculuklar cnm:
umarım sorunsuz atlatırsınız..

babanne dedemiz mersinde teyzesi onları ziyarete gidiyoruz toroslar da havaalanı yok malesef adanadan alıcaklar bizi

hmm sizin yine iyiymiş ya hem yakın hem arabayla alacaklar..ben annemlere gittiğimde adanadan erdemliye geçtim beni almaya gelmedi kimseyalnız başıma çocukla ayy çok kötüydü....hadi bakjalım hayırlısı ayy havalar çok güzelmiş annem öle dedi birde şimdi, nerdeydin sen..

soba konusunda da valla akıllı bunlar canm bi keresinde sabah hafif ılık kalmış soba geceden kalan sıcaklık düşün artık ne kadar sıcak olabilir ki elini dokundu bizim ki ondan sonra bidaha bir ay boyunca asla yanaşmadı sobatya:))

Son düzenleme:
Buarada bendedr troit var maalesef beni mahvediyor saçim döküluyor tırnaklarim kırılıyor sinir oluyorum
Seni çok iyi anlıyorum

Sıbel ıyı eglenceler cnm oh keyfını cıkarın:)
Benımkıde ben hastayım dıye erken cıkmıs gelıyo:)

Son düzenleme:
yaa bu arda bende güldenin numarası var sadece bi de fatma mailini verdi vermek isteyen başka arkadaşlar olursa:))özelden beklerim yani.....fundaa numaran olursa watsapaız bırakmam seni...

Kızlar ben bu aralar çok sıkıntıliyim eşi me üzülüyorum doğuştan ayağı eğri bu zamana kadar o ayakla çalıştı takı geçen haftaya kadar ayağının ağrısı beline de vurdu bir hafta çalışamadi üzüldü bizi ac bırakırırim diye hep destek ol dum şimdi ameliyat sorunu burda bazı doktorlar yapamayız dediler turkiyede yapıyorlar ama ameliyat 100 milyara çıkıyormuş burda bugün doktora gitti yaparım demiş ama 8 bin euro ameliyat özel doktormus.sigorta ödemiyor ben dedim üzülme altinimizi satarız sen iyi ol yeter dedim ve 6 ay ayağı alçıda kalacak bizi çok zor günler bekliyor eşimin benden başka destekçisi yok ne babasi ne abisi bi arayıp sormuyorlar nasılsin diye eşimi oda çok üzülüyor ya babasi üst dairede duruyor insan bi aramaz sormazmi oğlunu abisi desen sadece paraci olmuş çok üzülüyor ben kafaya takma diyorum ama bende takiyorum 5. Ayda ameliyat olacak ins sorunsuz atlatır zorlu bi ameliyat sizce ben destekçi olabilirmiyim güçlü durabilirmiyim çok üzülüyorum

afiyett olsun şimdiden cnm:

Hosbulduk canim nasılsin

iyiyim cnm sen nasılsın efenin ateşi düştümü?

Sıbel ıyı eglenceler cnm oh keyfını cıkarın:)
Benımkıde ben hastayım dıye erken cıkmıs gelıyo:)

negüzel eşini taktir ettim cnm:
maşallah allahım hiç bozmasın nazarlardan korusun sizi..

cnm güle güle giy
çok başarılı bi seçim olmuş bence

sagol cnm ya ıns ılerlemeden gecer
senn tarıfı de denemelıyım degısık ve severım havuclu tarıflerı:)
anne kız hep öyle sarılın hıc ayrılmayın ıns
inşallah cnm
dene hem pratik hem de farklı

teşekkür ederim cnm benim çok düşüncelisin

valla cnm haftaiçi bişeye bakamadım
cumartesi günü bakacağım, hediyemi alıp oradan da doğum gününe geçerim

ayy alacan yani bişeyler..valla meleksin sen kızım ..peki kaynının tavrı nasıl yani depğer mi yapmaaya bişeyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…