2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm kesinlikle destek olursun hayırlısıyla atlatırsınız inşallah
sen güçlü duracaksınki eşine moral olsun
ben bu insanları anlamıyorumya:
biz çocuklarımızın gözünün içine bakıyoruz nasıl böyle vurdum duymaz oluyolar..

dilekcim allah yardımcınız olsun zor bir durum tabii ki ama neden destek olamayasın....sakın böle düşünme sen tedirgin olursan o da hisseder ve daha çok üzülür muhtemelen allahdermansız dert vermesin hallolur bişekilde....rabbim yardımcınız olsunn

Eşimin annesi oleli 6 sene olmuş ondan sonra herkes dışlamis kimse ne yardım etmemiş düğünü bile babam yaptı altınları eşim aldı bir hafta sokaklarda yatmis kışın ne abisi ne babsi kapılarını açmışlar ben onlara karşı halen saygılıyım hiç kötü davranmadı çok şükür mutluyum eşim beni ben eşimi seviyorum arabamiz evimiz herseyimiz var ama bu ameliyat işi ikimizide yoruyor çok üzülüyorum 14 saat çalışıyor aşçı kendisi üzgün devamli düşünüyor bizi ben size hep bakacağım diyor

bu arada kızımın ayak baş parmaklarını tırnakları(ayy ne uzun tamlama oldu)sararmş demiştm ya sabah..öğlen banyodan sonra giyindirirken bi baktım kalkmış banyoda yumuşamış iyice kalkmış tek yer tutuyo bende tırnak makasıyla kestim...yavrumm hiç ağlamadı yaa acımıyo herhalde ama ben onu öle görünce kötü oldummm

Inşallah kızlar iyi bir eş olup onun arkasında devamli durabilirim
Insan bir kardeşini aramazmi abisinden bahsediyorum eltim arıyor muhsin napti diye insan bi beş dakika uğrar demi ya

ahh ahhhh canm benm ya dediğimiz gibi sen dik durcan sağlam durcan destek olcan..dediğin gi,bi siz birbirinizi sevdkten sonra takılmayın diğerlerine ..insan kanından canından olan bir yavurusunu dışarda bırakabiliyosa o insandn kimseye fayda gelmez zaten....

Acısa aglardi annesi demekki acimamis kuzum benim

çok mutlu oluyorum cnm hemde

oh afiyet olsun cnm
inşallah hep böyle mutlu olursunuz

yaa bu arda bende güldenin numarası var sadece bi de fatma mailini verdi vermek isteyen başka arkadaşlar olursa:))özelden beklerim yani.....fundaa numaran olursa watsapaız bırakmam seni...
cnm msj gönderdim sana

cnm benim allah şifa versin
allah kimseye muhtaç etmesin
destek olursun neden olamayasın ki
yuvan için dik durursun
allay yardımcınız olsun

ayy alacan yani bişeyler..valla meleksin sen kızım ..peki kaynının tavrı nasıl yani depğer mi yapmaaya bişeyler....
cnm kaynım iyi birisi
allah var hem defneye hem bana yardım için koşturur
severim yani kaynımı, kardeşim gibidir benim için
hediye alacağım cnm

Eşim anlattik ça ben ağladım zaten cnm insanın başında bir anne yoksa ozaman çok zor umarım ben evladimi erkenden ölüp bırakmam onu kim bakacak ona

Eşim anlattik ça ben ağladım zaten cnm insanın başında bir anne yoksa ozaman çok zor umarım ben evladimi erkenden ölüp bırakmam onu kim bakacak ona

allah gecinden versin bizi yavrumuzdan yavrumuzu bizden erkenden almasın rabbim..düşünme öle kötü şeyler....

Sağol canim benim

tamam o zaman canm o da kv gibiyse dedim:))

kızlar yaaa ders çalışamıyorum biirrr...ikiii...işe başlayınca işyerinde net yok tel yasak....sizden ayrılmak zorunda kalcam....çok zor geliyo yaaa

cnm acısaydı ağlardı
zaten yumuşadığı için kalkmış acısız olmuş

ınşallah kızlar iyi bir eş olup onun arkasında devamli durabilirim
ınsan bir kardeşini aramazmi abisinden bahsediyorum eltim arıyor muhsin napti diye insan bi beş dakika uğrar demi ya

cnm allah ıslah etsin insanları
bak en azından eltin iyi birisiymiş
önemli olan sizin birbirinizi sevmeniz
gerisi boş
allahın izniyle hepsinin üstesinden gelirsiniz

canlarr ben kaçar..kociş gelmek üzeredr hazrlanayım bari..ya da o gelmeden azıcık kitap açayım bi sayfa bi sayfa....hepiniz öpüldünüz....ii akşamalrr

eşim anlattik ça ben ağladım zaten cnm insanın başında bir anne yoksa ozaman çok zor umarım ben evladimi erkenden ölüp bırakmam onu kim bakacak ona
cnm allah uzun ömür versin
seni oğluna ve kocana bağışlasın
canlarr ben kaçar..kociş gelmek üzeredr hazrlanayım bari..ya da o gelmeden azıcık kitap açayım bi sayfa bi sayfa....hepiniz öpüldünüz....ii akşamalrr

kolay gelsin cnm, umarım güzel bir akşam geçirirsiniz

Tırnak hepten mı cıktı cnm ya
Nıdanın parmagı cekmeceye sıkısmıstı tr de bı sure sonra tırnak hepten cıktı cok uzulmustum tekrar gelmez demıstım ama bır ay sonra eskı halını aldı

Bu arada ayakkabı ısını ne yaptınız?

Kızlar sagolun ya sız boyle deyınce ben benımkını daha bı sevdım sımdı:)
Hatta takıldım telde, ısın bıtmıstır oyle gelıyosundur falan dıye ama senın ıcın deyınce
Alısverıs lıstesınıde yolladım gelırken alıverısıde yaptı oh:)

Son düzenleme:

allahım yavrularımızı bizden bizide onlardan ayırmasınnn:

ayy içim kötü oldu ama demekki acımıyo cnm :
ölü tırnakmış o bence..

Inşallah kızlar iyi bir eş olup onun arkasında devamli durabilirim
Insan bir kardeşini aramazmi abisinden bahsediyorum eltim arıyor muhsin napti diye insan bi beş dakika uğrar demi ya

yani insanları anlamak gerçekten çok zor..

kızlar yaaa ders çalışamıyorum biirrr...ikiii...işe başlayınca işyerinde net yok tel yasak....sizden ayrılmak zorunda kalcam....çok zor geliyo yaaa

cnm ama her akşam girip günü özetlersin bize dimi.

görüşürüz cnm iyi eylenceler:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…