- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.481
Kızlar ben bu aralar çok sıkıntıliyim eşi me üzülüyorum doğuştan ayağı eğri bu zamana kadar o ayakla çalıştı takı geçen haftaya kadar ayağının ağrısı beline de vurdu bir hafta çalışamadi üzüldü bizi ac bırakırırim diye hep destek ol dum şimdi ameliyat sorunu burda bazı doktorlar yapamayız dediler turkiyede yapıyorlar ama ameliyat 100 milyara çıkıyormuş burda bugün doktora gitti yaparım demiş ama 8 bin euro ameliyat özel doktormus.sigorta ödemiyor ben dedim üzülme altinimizi satarız sen iyi ol yeter dedim ve 6 ay ayağı alçıda kalacak bizi çok zor günler bekliyor eşimin benden başka destekçisi yok ne babasi ne abisi bi arayıp sormuyorlar nasılsin diye eşimi oda çok üzülüyor ya babasi üst dairede duruyor insan bi aramaz sormazmi oğlunu abisi desen sadece paraci olmuş çok üzülüyor ben kafaya takma diyorum ama bende takiyorum 5. Ayda ameliyat olacak ins sorunsuz atlatır zorlu bi ameliyat sizce ben destekçi olabilirmiyim güçlü durabilirmiyim çok üzülüyorum
cnm kesinlikle destek olursun hayırlısıyla atlatırsınız inşallah
sen güçlü duracaksınki eşine moral olsun
ben bu insanları anlamıyorumya:
biz çocuklarımızın gözünün içine bakıyoruz nasıl böyle vurdum duymaz oluyolar..
Inşallah kızlar iyi bir eş olup onun arkasında devamli durabilirimdilekcim allah yardımcınız olsun zor bir durum tabii ki ama neden destek olamayasın....sakın böle düşünme sen tedirgin olursan o da hisseder ve daha çok üzülür muhtemelen allahdermansız dert vermesin hallolur bişekilde....rabbim yardımcınız olsunn
Eşimin annesi oleli 6 sene olmuş ondan sonra herkes dışlamis kimse ne yardım etmemiş düğünü bile babam yaptı altınları eşim aldı bir hafta sokaklarda yatmis kışın ne abisi ne babsi kapılarını açmışlar ben onlara karşı halen saygılıyım hiç kötü davranmadı çok şükür mutluyum eşim beni ben eşimi seviyorum arabamiz evimiz herseyimiz var ama bu ameliyat işi ikimizide yoruyor çok üzülüyorum 14 saat çalışıyor aşçı kendisi üzgün devamli düşünüyor bizi ben size hep bakacağım diyor
bu arada kızımın ayak baş parmaklarını tırnakları(ayy ne uzun tamlama oldu)sararmş demiştm ya sabah..öğlen banyodan sonra giyindirirken bi baktım kalkmış banyoda yumuşamış iyice kalkmış tek yer tutuyo bende tırnak makasıyla kestim...yavrumm hiç ağlamadı yaa acımıyo herhalde ama ben onu öle görünce kötü oldummm
çok mutlu oluyorum cnm hemdemaaşallah defneye özlüyor annesi seni
sende çok mutlu oluyorsun eminim
canimmm valla bazen bendeee yazıyorum kimse cevap vermiyor tabiki bilirek değil gözden kacabiliyir ben sinirlenip iki gün gelmiyorum 3 gün kürkçü dükkanına geri dönüyorum zamanla alışirsin
kızlar okadar yaziyorki ben geri dönüp bakamıyorum bile bana birşey yazsalar göremiyorum
oh afiyet olsun cnmbu arada kocişim aradı sınavı kazanmayı henüz kutlayamamıştık akşam dışarda yiyelim dedi:))yemek ısmarlayacakmış...bende evde kutlama hazrlamayı düşünmüştüm ama fırsatı kaçırmadım artık ben yarın yaparım bişeyler....bugün kıocişten yiyecez yanii
cnm msj gönderdim sanayaa bu arda bende güldenin numarası var sadece bi de fatma mailini verdi vermek isteyen başka arkadaşlar olursa:))özelden beklerim yani.....fundaa numaran olursa watsapaız bırakmam seni...
cnm benim allah şifa versinkızlar ben bu aralar çok sıkıntıliyim eşi me üzülüyorum doğuştan ayağı eğri bu zamana kadar o ayakla çalıştı takı geçen haftaya kadar ayağının ağrısı beline de vurdu bir hafta çalışamadi üzüldü bizi ac bırakırırim diye hep destek ol dum şimdi ameliyat sorunu burda bazı doktorlar yapamayız dediler turkiyede yapıyorlar ama ameliyat 100 milyara çıkıyormuş burda bugün doktora gitti yaparım demiş ama 8 bin euro ameliyat özel doktormus.sigorta ödemiyor ben dedim üzülme altinimizi satarız sen iyi ol yeter dedim ve 6 ay ayağı alçıda kalacak bizi çok zor günler bekliyor eşimin benden başka destekçisi yok ne babasi ne abisi bi arayıp sormuyorlar nasılsin diye eşimi oda çok üzülüyor ya babasi üst dairede duruyor insan bi aramaz sormazmi oğlunu abisi desen sadece paraci olmuş çok üzülüyor ben kafaya takma diyorum ama bende takiyorum 5. Ayda ameliyat olacak ins sorunsuz atlatır zorlu bi ameliyat sizce ben destekçi olabilirmiyim güçlü durabilirmiyim çok üzülüyorum
cnm kaynım iyi birisiayy alacan yani bişeyler..valla meleksin sen kızım ..peki kaynının tavrı nasıl yani depğer mi yapmaaya bişeyler....
ahh ahhhh canm benm ya dediğimiz gibi sen dik durcan sağlam durcan destek olcan..dediğin gi,bi siz birbirinizi sevdkten sonra takılmayın diğerlerine ..insan kanından canından olan bir yavurusunu dışarda bırakabiliyosa o insandn kimseye fayda gelmez zaten....
Eşim anlattik ça ben ağladım zaten cnm insanın başında bir anne yoksa ozaman çok zor umarım ben evladimi erkenden ölüp bırakmam onu kim bakacak ona
çok mutlu oluyorum cnm hemde
oh afiyet olsun cnm
inşallah hep böyle mutlu olursunuz
cnm msj gönderdim sana
cnm benim allah şifa versin
allah kimseye muhtaç etmesin
destek olursun neden olamayasın ki
yuvan için dik durursun
allay yardımcınız olsun
cnm kaynım iyi birisi
allah var hem defneye hem bana yardım için koşturur
severim yani kaynımı, kardeşim gibidir benim için
hediye alacağım cnm
tamam o zaman canm o da kv gibiyse dedim:))çok mutlu oluyorum cnm hemde
oh afiyet olsun cnm
inşallah hep böyle mutlu olursunuz
cnm msj gönderdim sana
cnm benim allah şifa versin
allah kimseye muhtaç etmesin
destek olursun neden olamayasın ki
yuvan için dik durursun
allay yardımcınız olsun
cnm kaynım iyi birisi
allah var hem defneye hem bana yardım için koşturur
severim yani kaynımı, kardeşim gibidir benim için
hediye alacağım cnm
cnm güle güle giy
çok başarılı bi seçim olmuş bence
inşallah cnm
dene hem pratik hem de farklı
teşekkür ederim cnm benim çok düşüncelisin
valla cnm haftaiçi bişeye bakamadım
cumartesi günü bakacağım, hediyemi alıp oradan da doğum gününe geçerim[/QU
ohh fundam
sevindiysen bende mutlu oldum..
Eşimin annesi oleli 6 sene olmuş ondan sonra herkes dışlamis kimse ne yardım etmemiş düğünü bile babam yaptı altınları eşim aldı bir hafta sokaklarda yatmis kışın ne abisi ne babsi kapılarını açmışlar ben onlara karşı halen saygılıyım hiç kötü davranmadı çok şükür mutluyum eşim beni ben eşimi seviyorum arabamiz evimiz herseyimiz var ama bu ameliyat işi ikimizide yoruyor çok üzülüyorum 14 saat çalışıyor aşçı kendisi üzgün devamli düşünüyor bizi ben size hep bakacağım diyor
nasıl olur buya ben bu aileleri anlamıyorummm:
ama sen desteğe devam et..
cnm acısaydı ağlardıbu arada kızımın ayak baş parmaklarını tırnakları(ayy ne uzun tamlama oldu)sararmş demiştm ya sabah..öğlen banyodan sonra giyindirirken bi baktım kalkmış banyoda yumuşamış iyice kalkmış tek yer tutuyo bende tırnak makasıyla kestim...yavrumm hiç ağlamadı yaa acımıyo herhalde ama ben onu öle görünce kötü oldummm
ınşallah kızlar iyi bir eş olup onun arkasında devamli durabilirim
ınsan bir kardeşini aramazmi abisinden bahsediyorum eltim arıyor muhsin napti diye insan bi beş dakika uğrar demi ya
cnm allah uzun ömür versineşim anlattik ça ben ağladım zaten cnm insanın başında bir anne yoksa ozaman çok zor umarım ben evladimi erkenden ölüp bırakmam onu kim bakacak ona
canlarr ben kaçar..kociş gelmek üzeredr hazrlanayım bari..ya da o gelmeden azıcık kitap açayım bi sayfa bi sayfa....hepiniz öpüldünüz....ii akşamalrr
bu arada kızımın ayak baş parmaklarını tırnakları(ayy ne uzun tamlama oldu)sararmş demiştm ya sabah..öğlen banyodan sonra giyindirirken bi baktım kalkmış banyoda yumuşamış iyice kalkmış tek yer tutuyo bende tırnak makasıyla kestim...yavrumm hiç ağlamadı yaa acımıyo herhalde ama ben onu öle görünce kötü oldummm
Eşim anlattik ça ben ağladım zaten cnm insanın başında bir anne yoksa ozaman çok zor umarım ben evladimi erkenden ölüp bırakmam onu kim bakacak ona
Inşallah kızlar iyi bir eş olup onun arkasında devamli durabilirim
Insan bir kardeşini aramazmi abisinden bahsediyorum eltim arıyor muhsin napti diye insan bi beş dakika uğrar demi ya
kızlar yaaa ders çalışamıyorum biirrr...ikiii...işe başlayınca işyerinde net yok tel yasak....sizden ayrılmak zorunda kalcam....çok zor geliyo yaaa
canlarr ben kaçar..kociş gelmek üzeredr hazrlanayım bari..ya da o gelmeden azıcık kitap açayım bi sayfa bi sayfa....hepiniz öpüldünüz....ii akşamalrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?