- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.501
Kız sen zaten demırbassın:) gel yıne topık sahıbesı gıbısın basımızda he:)
Sahı topık sahıbı arkadas gırmıyo hıc onunda ıkı kızı yanlıs hatırlamıyosam arada gelse yazsa o nasıl ıdare edıyo kızları:)
Bu arada fena bı hastalıgın basındayım bıtkı takvıyesıyle duruyorum ıns ılerlemeznıdanında burnu akmaya basladı
Guldencım dedıgın ılacın degısık adı var burda ısten gelırken aldıracam esıme sagol aklıma getırdın:)
Fena bı genız akıntısıda var bas agrısı yapıyo
Benden haberler böyle sımdı kızları uyutuyorum:)
ah be kuzum sakın alınganlık yapma bensen eğer alındığın ben şu sıra kopmuş durumdayım kırdıysam unutup kusura bakma sabahtan beri açtımda bir türlü yazamadım bile baksana
gece 12 e kadar çamaşır yıka as topla ütüle bavul hazırla telaş panik oof oof çok fenaydı neyseki eksik gedik hazırladık bişeyler bu akşam uçuyoruz mersine Allah nasip ederse çok telaşlıyım erdem nasıl duracak uçakta orada ev sobalı sobadan korkuyorum yorgunluk vs vssss ama bu öğlen tatilinde gittim kendime ayakkabı aldım çok mutlu oldum sizede resim atıyım fikirlerinizi söleyin bana olurmuEki Görüntüle 986976
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm
Zeynepılay ıcın anane tarafında kalmak daha ıyı tabı ama
Esın cocugun yanında olduktan sonra gıttıgın yerede alısırsın ıns
benm annemler mersinde canm ama annem sıkıntı ya babam evinden ayrılmıyo annemde onu bırakıp gelince aklı onda kalıyo doğumda bir ay yanımda kaldı son onbeş günü hergün telefonda ağlıyodu annem hiiç ayrılamıyo kocişinden ..e e öle olunca bizde kvye diyoruz dediğim gibi o da sıkıntılı değil çok şükür sessiz sakin ılımlı bi kadıncağız:)))
hmm malatyada çok yakın bir arkadaşım oturuyo çok seviyo orayı...
canm haklısın ilk zamanlar öle oluyo da alışıyosun sonra gitme işte bak kimse gitmeni istemiyo..ayşegül gitti zten aramızdan üzüldüm ben yani kimse ayruılmasın hep birlikte olalaım
valla canm bence de yaa tabi zor olan yerleri de var sık sık eşya toplamak ev taşımak falan ama sıkılmıyoruz en azından:)))
hangi hastaneye gittin canm ayy çok zor ya hastane işi bşi girince çıkamıyosun.allahım sonuçlar ii çıkar inşallah...bu arada ii di,leklerin için saol canmm...
ayy abla ya güldüm baya ama bnm kızda öyle olur herhalde:)))yetiştiremem kesin:)benm de bugün misafrim vardı ayy sabahtan beri cbm çıktı kızda geç kalktı ona kahvaltı yaptr bulaşkları hallet evi toparla kızın banyo günüydü bide..ucuucuna yetştm yani:)
ii bakalım hadi hayırlı yolculuklar...mersinde nereye gidiyosunuz canm bi de mersinde havaalanı açılmışmı ocak sonu açılacak diyolardı da en son tekrar haberm olmadı hiç..
fundamm saol canm ii dileklerin için..kkızz gece boyu senin kv geldi aklıma..kaynının doğum günü vardı naptın aldın mı bişeyler...
Maaşallah defneye özlüyor annesi seni
Sende çok mutlu oluyorsun eminim
Canimmm valla bazen bendeee yazıyorum kimse cevap vermiyor tabiki bilirek değil gözden kacabiliyir ben sinirlenip iki gün gelmiyorum 3 gün kürkçü dükkanına geri dönüyorum zamanla alışirsin
Kızlar okadar yaziyorki ben geri dönüp bakamıyorum bile bana birşey yazsalar göremiyorum
Buarada bendedr troit var maalesef beni mahvediyor saçim döküluyor tırnaklarim kırılıyor sinir oluyorum
Seni çok iyi anlıyorum
Kızlar ben bu aralar çok sıkıntıliyim eşi me üzülüyorum doğuştan ayağı eğri bu zamana kadar o ayakla çalıştı takı geçen haftaya kadar ayağının ağrısı beline de vurdu bir hafta çalışamadi üzüldü bizi ac bırakırırim diye hep destek ol dum şimdi ameliyat sorunu burda bazı doktorlar yapamayız dediler turkiyede yapıyorlar ama ameliyat 100 milyara çıkıyormuş burda bugün doktora gitti yaparım demiş ama 8 bin euro ameliyat özel doktormus.sigorta ödemiyor ben dedim üzülme altinimizi satarız sen iyi ol yeter dedim ve 6 ay ayağı alçıda kalacak bizi çok zor günler bekliyor eşimin benden başka destekçisi yok ne babasi ne abisi bi arayıp sormuyorlar nasılsin diye eşimi oda çok üzülüyor ya babasi üst dairede duruyor insan bi aramaz sormazmi oğlunu abisi desen sadece paraci olmuş çok üzülüyor ben kafaya takma diyorum ama bende takiyorum 5. Ayda ameliyat olacak ins sorunsuz atlatır zorlu bi ameliyat sizce ben destekçi olabilirmiyim güçlü durabilirmiyim çok üzülüyorum
bu arada kızımın ayak baş parmaklarını tırnakları(ayy ne uzun tamlama oldu)sararmş demiştm ya sabah..öğlen banyodan sonra giyindirirken bi baktım kalkmış banyoda yumuşamış iyice kalkmış tek yer tutuyo bende tırnak makasıyla kestim...yavrumm hiç ağlamadı yaa acımıyo herhalde ama ben onu öle görünce kötü oldummm
CNM hakkınızda hayırlısı olsun
bak ben de hiç bilmediğim bi şehirde ailemden uzakta yaşamaya çalışıyorum
ama allah bişekilde kolaylığını veriyor
aile huzuru önemli, arada denge olmaya çalışmak çok yorucu
ne karar alırsan al inşallah allah pişman etmesin
amin cnm
özlediğini biliyorum ama başka şansım yok
herşeyden önce evladım için çalışmak zorundayım
cnm yazdın bve ben atladıysam özür dilerim
ama emin ol ne ben ne de diğer kızlar bilerek atlamazlar
bi yanlışlık olmuştur
çok pis kıskandım
niye kimse bana whatsapp tan yazmıyor?küstüm işte
oh ne güzel
bak ben akşam 6 dan önce çıkamam
kıymetini bil işinin
ben duymadım o şarkıyı
canım çok geçmiş ya dikkat et toparlanmaya bak bebiş de hasta olmasın sonra..
canım soba konusu biraz riskli annemlerde de var mina sürekli dokunmaya çalıştı hep engelledik, benim kız hala canı yansa da vazgeçmiyor yapmaktan..
canım biz de ailelerimizden uzak yaşıyoruz yasmin bir yerde iyi oluyr özleniyorsun sıkıntıdan uzaksın eşimle başbaşa ama bebekle herşe çok zor bak doktora bile gidilmiyor
valla benim kv.de iyidir sağolsun böyle zamanlarda faydalanmak lazım büyüklerden... canım balgatta ENDOTEM var endokrinoloji merkezi oraya gittim ankarada bu hastalığa ait tüm detayları biarada toplayan tek kurum ama işte sistemi gıcık..
canım efe nasıl oldu
canım eşine en iyi destekçi sensin zor günleriniz geçecek inş çokkk geçmiş olsunn...
hay Allah neden oldu acaba bi tel ile doktorunuzu arayıp danışsana canım
allahım yavrularımızı bizden bizide onlardan ayırmasınnn:
ayy içim kötü oldu ama demekki acımıyo cnm :
ölü tırnakmış o bence..
yani insanları anlamak gerçekten çok zor..
cnm ama her akşam girip günü özetlersin bize dimi.
görüşürüz cnm iyi eylenceler:
evet canm hepsi çıktı alttan yeni çıkmış zaten biraz hiç kanama falan olmadı bepanten sürdümö yine de ama bakalım
Tırnak hepten mı cıktı cnm ya
Nıdanın parmagı cekmeceye sıkısmıstı tr de bı sure sonra tırnak hepten cıktı cok uzulmustum tekrar gelmez demıstım ama bır ay sonra eskı halını aldı
Bu arada ayakkabı ısını ne yaptınız?
Kızlar sagolun ya sız boyle deyınce ben benımkını daha bı sevdım sımdı:)
Hatta takıldım telde, ısın bıtmıstır oyle gelıyosundur falan dıye ama senın ıcın deyınce
Alısverıs lıstesınıde yolladım gelırken alıverısıde yaptı oh:)
Eşimin annesi oleli 6 sene olmuş ondan sonra herkes dışlamis kimse ne yardım etmemiş düğünü bile babam yaptı altınları eşim aldı bir hafta sokaklarda yatmis kışın ne abisi ne babsi kapılarını açmışlar ben onlara karşı halen saygılıyım hiç kötü davranmadı çok şükür mutluyum eşim beni ben eşimi seviyorum arabamiz evimiz herseyimiz var ama bu ameliyat işi ikimizide yoruyor çok üzülüyorum 14 saat çalışıyor aşçı kendisi üzgün devamli düşünüyor bizi ben size hep bakacağım diyor
nurayım yok bugün yani yağmuır candan
nerdesin cnm:
dilek hoşgeldin
bu arada betülüm iyi yolculuklar cnm:
umarım sorunsuz atlatırsınız..
dilek Allah yardımcınız olsun
kızlar birazdan çıkıyorum işten eve gidip hazırlanıp çıkıcaz Allaha emanet olun döndüğümde görüşürz artık öpüyorum sizleri ve meleklerinizi
çok seviyorum seni öptüm kocaman
canım çok üzüldüm esiminde bel fıtığı var bir ay kadar kipirdamadan yattı o zaman o da esin gibi çok üzülmüştüm ama hep ben.iyi olacaksın sen iyi ol gerisi önemli değil diye konuşup moral vermeye çalıştım insan ne kadar uzulsede sevdiğinin uzulmesine kiyamiyor eşinden atlatacak ins sen de dimdik durup moralini iyi yapmaya calisacaksin eşinin ailesi sen ve efe artık boşver diğerleriniKızlar ben bu aralar çok sıkıntıliyim eşi me üzülüyorum doğuştan ayağı eğri bu zamana kadar o ayakla çalıştı takı geçen haftaya kadar ayağının ağrısı beline de vurdu bir hafta çalışamadi üzüldü bizi ac bırakırırim diye hep destek ol dum şimdi ameliyat sorunu burda bazı doktorlar yapamayız dediler turkiyede yapıyorlar ama ameliyat 100 milyara çıkıyormuş burda bugün doktora gitti yaparım demiş ama 8 bin euro ameliyat özel doktormus.sigorta ödemiyor ben dedim üzülme altinimizi satarız sen iyi ol yeter dedim ve 6 ay ayağı alçıda kalacak bizi çok zor günler bekliyor eşimin benden başka destekçisi yok ne babasi ne abisi bi arayıp sormuyorlar nasılsin diye eşimi oda çok üzülüyor ya babasi üst dairede duruyor insan bi aramaz sormazmi oğlunu abisi desen sadece paraci olmuş çok üzülüyor ben kafaya takma diyorum ama bende takiyorum 5. Ayda ameliyat olacak ins sorunsuz atlatır zorlu bi ameliyat sizce ben destekçi olabilirmiyim güçlü durabilirmiyim çok üzülüyorum
geçmiş olsun farketmeden bi yere sikisti belkide parmağı o yüzden tirnagi çıkmıştır sibelcimbu arada kızımın ayak baş parmaklarını tırnakları(ayy ne uzun tamlama oldu)sararmş demiştm ya sabah..öğlen banyodan sonra giyindirirken bi baktım kalkmış banyoda yumuşamış iyice kalkmış tek yer tutuyo bende tırnak makasıyla kestim...yavrumm hiç ağlamadı yaa acımıyo herhalde ama ben onu öle görünce kötü oldummm
iyi yolculuklar canımdilek Allah yardımcınız olsun
kızlar birazdan çıkıyorum işten eve gidip hazırlanıp çıkıcaz Allaha emanet olun döndüğümde görüşürz artık öpüyorum sizleri ve meleklerinizi
bütün gün ben önde elif arkada ev işi yaptık canımnurayım elifim nasıl neler yapıtnız:
kızlar ben kaçıyorum bu arada yarın görüşmek üzere.:
dikkat edin bebişlerinize..
Tırnak hepten mı cıktı cnm ya
Nıdanın parmagı cekmeceye sıkısmıstı tr de bı sure sonra tırnak hepten cıktı cok uzulmustum tekrar gelmez demıstım ama bır ay sonra eskı halını aldı
Bu arada ayakkabı ısını ne yaptınız?
Kızlar sagolun ya sız boyle deyınce ben benımkını daha bı sevdım sımdı:)
Hatta takıldım telde, ısın bıtmıstır oyle gelıyosundur falan dıye ama senın ıcın deyınce
Alısverıs lıstesınıde yolladım gelırken alıverısıde yaptı oh:)
canım çok üzüldüm esiminde bel fıtığı var bir ay kadar kipirdamadan yattı o zaman o da esin gibi çok üzülmüştüm ama hep ben.iyi olacaksın sen iyi ol gerisi önemli değil diye konuşup moral vermeye çalıştım insan ne kadar uzulsede sevdiğinin uzulmesine kiyamiyor eşinden atlatacak ins sen de dimdik durup moralini iyi yapmaya calisacaksin eşinin ailesi sen ve efe artık boşver diğerlerini
Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah
geçmiş olsun farketmeden bi yere sikisti belkide parmağı o yüzden tirnagi çıkmıştır sibelcim
ayrıca ıst geliyirmussunuz çok sevindim anadolu yakasında ev tutun görüşelim bizde
iyi yolculuklar canım
dilek Allah yardımcınız olsun
bütün gün ben önde elif arkada ev işi yaptık canım
beni geçmiş olsun canım ben ve elifte hasta oluyoruz elifin burnu akmaya başladı yeni de gecmisti halbuki bir haftadır parka gidiyorduk acisi başladı çıkmaya çok uzgunum
nilaycim gitmemene çok sevindim ilk günler bende senin gibi hiseetmistim hatta bi daha girmicem deyip son defa girdigimde wavvs biseyler yazmisti o gün gitmekten vazgecmistim iyikide gitmemisim çok güzel arkadaşlarım var burda ve çok iyi şeyler öğrendim burdan
funda tel numaranı banada yollarmisin lütfen
Kızlar ben bu aralar çok sıkıntıliyim eşi me üzülüyorum doğuştan ayağı eğri bu zamana kadar o ayakla çalıştı takı geçen haftaya kadar ayağının ağrısı beline de vurdu bir hafta çalışamadi üzüldü bizi ac bırakırırim diye hep destek ol dum şimdi ameliyat sorunu burda bazı doktorlar yapamayız dediler turkiyede yapıyorlar ama ameliyat 100 milyara çıkıyormuş burda bugün doktora gitti yaparım demiş ama 8 bin euro ameliyat özel doktormus.sigorta ödemiyor ben dedim üzülme altinimizi satarız sen iyi ol yeter dedim ve 6 ay ayağı alçıda kalacak bizi çok zor günler bekliyor eşimin benden başka destekçisi yok ne babasi ne abisi bi arayıp sormuyorlar nasılsin diye eşimi oda çok üzülüyor ya babasi üst dairede duruyor insan bi aramaz sormazmi oğlunu abisi desen sadece paraci olmuş çok üzülüyor ben kafaya takma diyorum ama bende takiyorum 5. Ayda ameliyat olacak ins sorunsuz atlatır zorlu bi ameliyat sizce ben destekçi olabilirmiyim güçlü durabilirmiyim çok üzülüyorum
masallah canım ne güzel esin seni düşünüyor çok sanslisin ağzınıN tadı hiç bozulmasın ins
ay kızlar sabahtan gıremedım necok yazmısnz yahu zor bıtrdım artık 1 saat bıle gırmesem cok paylasımlar oluyo ama buna sevınıyorum
mınam canım eğer bende cvp yazmadysam kusura bakma canım bılerek yaplmıos bısey değil kararnın değişmesnı cok sevındım hem daha nereye senelerce burdayız Allahın ıznıyle bebıslermızı bırlıkte buyuteceğız
beysalcım hayırlı yolculukar guzel guzel gıdıp gelın
nutraks meryemın parmağı sımdı nasıl canım yarın dr gotureceksın heralde
benı cok sanslısın canım senı dusunen bır esın var dıkkat et kendıne toparla bıranonce kuzularada gecmesın
yasmın cım zor bır karar ıcındesın hakkında hayrlısı olsun ama bence orda kalman daha ıyı hem belkı samsuna gıdınce senın ısın ıyı olmıcak
ay kımseyı unutmadım ınsallah:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?