2012 kasım bebekleri büyüyor..

dilek Allah yardımcınız olsun

kızlar birazdan çıkıyorum işten eve gidip hazırlanıp çıkıcaz Allaha emanet olun döndüğümde görüşürz artık öpüyorum sizleri ve meleklerinizi

canım çok geçmiş ya dikkat et toparlanmaya bak bebiş de hasta olmasın sonra..

canım soba konusu biraz riskli annemlerde de var mina sürekli dokunmaya çalıştı hep engelledik, benim kız hala canı yansa da vazgeçmiyor yapmaktan..

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm
Zeynepılay ıcın anane tarafında kalmak daha ıyı tabı ama
Esın cocugun yanında olduktan sonra gıttıgın yerede alısırsın ıns

canım biz de ailelerimizden uzak yaşıyoruz yasmin bir yerde iyi oluyr özleniyorsun sıkıntıdan uzaksın eşimle başbaşa ama bebekle herşe çok zor bak doktora bile gidilmiyor

valla benim kv.de iyidir sağolsun böyle zamanlarda faydalanmak lazım büyüklerden... canım balgatta ENDOTEM var endokrinoloji merkezi oraya gittim ankarada bu hastalığa ait tüm detayları biarada toplayan tek kurum ama işte sistemi gıcık..

canım efe nasıl oldu

Buarada bendedr troit var maalesef beni mahvediyor saçim döküluyor tırnaklarim kırılıyor sinir oluyorum
Seni çok iyi anlıyorum

canım eşine en iyi destekçi sensin zor günleriniz geçecek inş çokkk geçmiş olsunn...

hay Allah neden oldu acaba bi tel ile doktorunuzu arayıp danışsana canım

canım anladım artık hepiniz aynısını deyince ...

canım çorabını hiççıkartmıyodum ondan oldu sanırım yarın gidiyoruz dr.telde görüştm başka bi arkadaşta normal dedi netteki drlar öle diyo olabiliyomuş..canı acımıyo herhalde alttan biraz çıkmuş zaten yeni tırnak

evet canm ölmüş zaten....sapsarıyduı..yani çok isterm inşallah internetmz olursa evde...bakalım görcez ayrılmak istemem sizden

evet canm hepsi çıktı alttan yeni çıkmış zaten biraz hiç kanama falan olmadı bepanten sürdümö yine de ama bakalım

Cnm cok uzuldum ya ne aıleler var ya rabbım
Insallah hayırlısıyla ustesınden gelırsınız cnm neyınız varsa satarsınız mal mulk bugunler ıcın, saglık olunca yıne alınır
Allah dermansız dert vermesın sız bırbırınıze destek oldukca ustesınden gelırsınız allahın ıznıyle
Onlar utansın arayıp sormadıkları ıcın

canım çok üzüldüm esiminde bel fıtığı var bir ay kadar kipirdamadan yattı o zaman o da esin gibi çok üzülmüştüm ama hep ben.iyi olacaksın sen iyi ol gerisi önemli değil diye konuşup moral vermeye çalıştım insan ne kadar uzulsede sevdiğinin uzulmesine kiyamiyor eşinden atlatacak ins sen de dimdik durup moralini iyi yapmaya calisacaksin eşinin ailesi sen ve efe artık boşver diğerlerini
Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah
geçmiş olsun farketmeden bi yere sikisti belkide parmağı o yüzden tirnagi çıkmıştır sibelcim
ayrıca ıst geliyirmussunuz çok sevindim anadolu yakasında ev tutun görüşelim bizde
dilek Allah yardımcınız olsun

kızlar birazdan çıkıyorum işten eve gidip hazırlanıp çıkıcaz Allaha emanet olun döndüğümde görüşürz artık öpüyorum sizleri ve meleklerinizi
iyi yolculuklar canım

nurayım elifim nasıl neler yapıtnız:
kızlar ben kaçıyorum bu arada yarın görüşmek üzere.:
dikkat edin bebişlerinize..
bütün gün ben önde elif arkada ev işi yaptık canım
beni geçmiş olsun canım ben ve elifte hasta oluyoruz elifin burnu akmaya başladı yeni de gecmisti halbuki bir haftadır parka gidiyorduk acisi başladı çıkmaya çok uzgunum

nilaycim gitmemene çok sevindim ilk günler bende senin gibi hiseetmistim hatta bi daha girmicem deyip son defa girdigimde wavvs biseyler yazmisti o gün gitmekten vazgecmistim iyikide gitmemisim çok güzel arkadaşlarım var burda ve çok iyi şeyler öğrendim burdan

funda tel numaranı banada yollarmisin lütfen

ayrıca fundam çok.kiskandim seni elif çoğunlukla namazda sarilip öpüyor beni namaz kılıp onunla ilgilenmedim.diye herhalde ilgi çekmeye çalışıyor
Rabbim muhabbetinizi hiç bozmasın

masallah canım ne güzel esin seni düşünüyor çok sanslisin ağzınıN tadı hiç bozulmasın ins

Sanda geçmiş olsun canim keşke benim eşimde 1 ay yatıp kalksa ama doktor en az 6 ay yatacak demiş neyse hakkımızda hayırlısi olsun cnm oğlum ve eşim için dik duracağım bu günlerde geçecek elbet

aa neyazdım acaba

canım Allahın ıznıyle herseyı atlatrsnz ınsallah kolayca
esının senden baska kımsesı yok anldğım kadryla sen onu hep motıve et yanında ol yeter ona

ay kızlar sabahtan gıremedım necok yazmısnz yahu zor bıtrdım artık 1 saat bıle gırmesem cok paylasımlar oluyo ama buna sevınıyorum
mınam canım eğer bende cvp yazmadysam kusura bakma canım bılerek yaplmıos bısey değil kararnın değişmesnı cok sevındım hem daha nereye senelerce burdayız Allahın ıznıyle bebıslermızı bırlıkte buyuteceğız
beysalcım hayırlı yolculukar guzel guzel gıdıp gelın
nutraks meryemın parmağı sımdı nasıl canım yarın dr gotureceksın heralde
benı cok sanslısın canım senı dusunen bır esın var dıkkat et kendıne toparla bıranonce kuzularada gecmesın
yasmın cım zor bır karar ıcındesın hakkında hayrlısı olsun ama bence orda kalman daha ıyı hem belkı samsuna gıdınce senın ısın ıyı olmıcak
ay kımseyı unutmadım ınsallah:18::18:

Sagol cnm ya esımın aldıgı ılac baya yumusattı bogazımı, cabuk atlatmak ıcın elımden gelenı yapıyorum
Kızlara ıhlamur ıcıremezdım bu aksam ıctıler
Nıdaya surup basladım malesef yoksa ılerleyınce daha kotu oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…