- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.521
bütün gün ben önde elif arkada ev işi yaptık canım
beni geçmiş olsun canım ben ve elifte hasta oluyoruz elifin burnu akmaya başladı yeni de gecmisti halbuki bir haftadır parka gidiyorduk acisi başladı çıkmaya çok uzgunum
nilaycim gitmemene çok sevindim ilk günler bende senin gibi hiseetmistim hatta bi daha girmicem deyip son defa girdigimde wavvs biseyler yazmisti o gün gitmekten vazgecmistim iyikide gitmemisim çok güzel arkadaşlarım var burda ve çok iyi şeyler öğrendim burdan
funda tel numaranı banada yollarmisin lütfen
ay kızlar sabahtan gıremedım necok yazmısnz yahu zor bıtrdım artık 1 saat bıle gırmesem cok paylasımlar oluyo ama buna sevınıyorum
mınam canım eğer bende cvp yazmadysam kusura bakma canım bılerek yaplmıos bısey değil kararnın değişmesnı cok sevındım hem daha nereye senelerce burdayız Allahın ıznıyle bebıslermızı bırlıkte buyuteceğız
beysalcım hayırlı yolculukar guzel guzel gıdıp gelın
nutraks meryemın parmağı sımdı nasıl canım yarın dr gotureceksın heralde
benı cok sanslısın canım senı dusunen bır esın var dıkkat et kendıne toparla bıranonce kuzularada gecmesın
yasmın cım zor bır karar ıcındesın hakkında hayrlısı olsun ama bence orda kalman daha ıyı hem belkı samsuna gıdınce senın ısın ıyı olmıcak
ay kımseyı unutmadım ınsallah:18::18:
Nuray fatma harman ıyı aksamlar kızlar
Benım kuzuları yatırdım sızınkılerde uyumustur herhalde
Nasılsınız bakalım
Sagol cnm ya esımın aldıgı ılac baya yumusattı bogazımı, cabuk atlatmak ıcın elımden gelenı yapıyorum
Kızlara ıhlamur ıcıremezdım bu aksam ıctıler
Nıdaya surup basladım malesef yoksa ılerleyınce daha kotu oluyo
Ah canim hic oyle dusunme ya bende sonradan geldim senin gibi ayni senin gibi dusunuyodum ilk zamanlar kendimi yabanci gibi hissediyodum ama burdaki kizlar hic bilmiyo bunu.
bende sabahtan aksama kadar burda yazmaya takip etmeye calisiyorum ama hic yetisemiyorum ya unutuyorum bazen hemde uzuuyorum herkese yazamayinca hatta evdeki isler bile kaliyo bazen burdan geri kalmiyayim diye ama yinede yetisilmiyo sakin yanlis anlama.simdide cok zor bi zamanda yaziyorum bugun gir cik gir cik okumayi bile bitiremedim hic firsatim olmadi.
Beni canim cok sagol sende k.bakma gormedim senin msji galiba hic hatirlamiyorum ayy bugun hic yazamadim zaten cok uzgunum lutfen kizlar unutursam kusura bakmayin.:-(
canım geçmiş olsun ya inş hastalanmazsınız iyice:) işte bu dönem iyie alınganlığım üstümde canım
est. canım sen nasılsın neler yapıyorsun?
selam canım biraz uğriyim dedim nasılsın?
caanım mina da tek ıhlamur içimyor içine bir tutam ıhlamurun içine ıyarım elma biraz zencefil ve pişince bal katınca seviyor dene bi istersen
Ah canim hic oyle dusunme ya bende sonradan geldim senin gibi ayni senin gibi dusunuyodum ilk zamanlar kendimi yabanci gibi hissediyodum ama burdaki kizlar hic bilmiyo bunu.
bende sabahtan aksama kadar burda yazmaya takip etmeye calisiyorum ama hic yetisemiyorum ya unutuyorum bazen hemde uzuuyorum herkese yazamayinca hatta evdeki isler bile kaliyo bazen burdan geri kalmiyayim diye ama yinede yetisilmiyo sakin yanlis anlama.simdide cok zor bi zamanda yaziyorum bugun gir cik gir cik okumayi bile bitiremedim hic firsatim olmadi.
Beni canim cok sagol sende k.bakma gormedim senin msji galiba hic hatirlamiyorum ayy bugun hic yazamadim zaten cok uzgunum lutfen kizlar unutursam kusura bakmayin.:-(
Hosgeldın cnm bende bı bakayım dedım erken yatıp dınlenmem lazım..
Bende ayva kabuguyla lımon koydum ıcıne bıde az toz zencefıl heralde tadı ondan ıyı geldı:)
nıda nın ıstahsızlıgı cok bu ara, corba yogurt falan öyle duruyo ayakta dısler gelıyo yıne galıba
Elma kabuguda guzel olur denerım cnm :)
Mına uyudumu cnm
Sagol cnm ya esımın aldıgı ılac baya yumusattı bogazımı, cabuk atlatmak ıcın elımden gelenı yapıyorum
Kızlara ıhlamur ıcıremezdım bu aksam ıctıler
Nıdaya surup basladım malesef yoksa ılerleyınce daha kotu oluyo
canım geçmiş olsun ya inş hastalanmazsınız iyice:) işte bu dönem iyie alınganlığım üstümde canım
est. canım sen nasılsın neler yapıyorsun?
selam canım biraz uğriyim dedim nasılsın?
caanım mina da tek ıhlamur içimyor içine bir tutam ıhlamurun içine ıyarım elma biraz zencefil ve pişince bal katınca seviyor dene bi istersen
nazar değmesın kuzulara
ıyı yapmsın canım surup vermekle daha ılerlerse antbytık kullanmak zorunda kalır
Esın ahcıymıs cnm ne guzel
Ikı ahcı enıstemız var:)
Songulunkı bazen yardım edıyo herhalde :)
Senınkıde yapar mı?
Bızım kı yumurta kırmaya usenenlerden:)
Bekarken yalnız yasamıs derlı toplu duzenlıdır ama yemekten hıc anlamaz:)
kızlar ben de kaçıyım kil maskesi yapmıştım yüzüme gidip yıkayayım öpüldünüz iyi geceler :)
canım Allahın ıznıyle herseyı atlatrsnz ınsallah kolayca
esının senden baska kımsesı yok anldğım kadryla sen onu hep motıve et yanında ol yeter ona
Kız alınma sırası sende mı yoksa:)oo maskelerdemı yapıyosun sen ben hıc yapmıyorum
gorusuruz canım bende cıkıyorum
zaten kımsede konusmadı benmle
Evet canim aşçı çok güzel yemek yapar eşim ünlü bir otelde çalışıyor kayakmerkezinde
Ama evde pek yemek yapmayı sevmez o çünkiu yabancı yemekler yapıyor evde türk yemekleri istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?