2012 kasım bebekleri büyüyor..

Nuray fatma harman ıyı aksamlar kızlar
Benım kuzuları yatırdım sızınkılerde uyumustur herhalde
Nasılsınız bakalım

canım geçmiş olsun ya inş hastalanmazsınız iyice:) işte bu dönem iyie alınganlığım üstümde canım

est. canım sen nasılsın neler yapıyorsun?

Nuray fatma harman ıyı aksamlar kızlar
Benım kuzuları yatırdım sızınkılerde uyumustur herhalde
Nasılsınız bakalım

selam canım biraz uğriyim dedim nasılsın?

caanım mina da tek ıhlamur içimyor içine bir tutam ıhlamurun içine ıyarım elma biraz zencefil ve pişince bal katınca seviyor dene bi istersen

Ah canim hic oyle dusunme ya bende sonradan geldim senin gibi ayni senin gibi dusunuyodum ilk zamanlar kendimi yabanci gibi hissediyodum ama burdaki kizlar hic bilmiyo bunu.
bende sabahtan aksama kadar burda yazmaya takip etmeye calisiyorum ama hic yetisemiyorum ya unutuyorum bazen hemde uzuuyorum herkese yazamayinca hatta evdeki isler bile kaliyo bazen burdan geri kalmiyayim diye ama yinede yetisilmiyo sakin yanlis anlama.simdide cok zor bi zamanda yaziyorum bugun gir cik gir cik okumayi bile bitiremedim hic firsatim olmadi.

Beni canim cok sagol sende k.bakma gormedim senin msji galiba hic hatirlamiyorum ayy bugun hic yazamadim zaten cok uzgunum lutfen kizlar unutursam kusura bakmayin.:-(

canım işte yeni olmanın verdiği birşey sanırsam sen nasılsın bebişin nasıl?

Hosgeldın cnm bende bı bakayım dedım erken yatıp dınlenmem lazım..
Bende ayva kabuguyla lımon koydum ıcıne bıde az toz zencefıl heralde tadı ondan ıyı geldı:)
nıda nın ıstahsızlıgı cok bu ara, corba yogurt falan öyle duruyo ayakta dısler gelıyo yıne galıba
Elma kabuguda guzel olur denerım cnm :)
Mına uyudumu cnm

Bende sımdı sana yazıyodum ınan bugun yazmadın sımdıde yazmıyosun acaba ınternet paketın mı bıtıyo falan dıycektım:)

Bende telden gırıyorum yoksa bılgısayarı acıp hıc oturamazdım bazen bıryandan ıs yaparken bıryandanda burdayım:)
Is deyınce benım ısler kaldı bugun temızlık gunumdu ama o guc hıc yoktu bende yarına toparlasam barı

canım uyudu mina erkenci kuş :) aman canım ne yerse onu ver ferah ferah şeyler iyi oluyor mina bi ara sadece meyve ile yaşamıştı resmen. 12. de patlamış bzim bu arada:)

canım nida uyumuşken dinlen sen de ben de çok yorgunum başım ağrıor. şu hastaneye girmek bile insanı hasta ediyor ya..

nazar değmesın kuzulara
ıyı yapmsın canım surup vermekle daha ılerlerse antbytık kullanmak zorunda kalır

Esın ascıymıs cnm ne guzel
Ikı ascı enıstemız var:)

Songulunkı bazen yardım edıyo herhalde :)
Senınkıde yapar mı?
Bızım kı yumurta kırmaya usenenlerden:)
Bekarken yalnız yasamıs derlı toplu duzenlıdır ama yemekten hıc anlamaz:)

Son düzenleme:

napıyım canım aynı ev ıs guc cocuk:)
bıraz ısım var sıze bı bakıyım dedım bugece fazla duramıcam kocıs evde

oo bugunde herkeslerde bı ıtırafsozkonusu

nazar değmesın kuzulara
ıyı yapmsın canım surup vermekle daha ılerlerse antbytık kullanmak zorunda kalır

Evet cnm ya
Hosgeldın bende senı cıktın sandım
Sen geldın ben gıdıyorum uyumam lazım kafam hıc ıyı degıl:)

Nılay cnm bızımde 11 le 12 patlıycak ama bı tesrıf edemedıler ondan yapıyo ıste zorlamıyorum ama bazende cıleden cıkıyorum agzında tutuyo bızımkı yemegı, buda gececek ıns ama :)

Iyı geceler kızlar hepınıze yarın gorusrz ıns

Evet canim aşçı çok güzel yemek yapar eşim ünlü bir otelde çalışıyor kayakmerkezinde
Ama evde pek yemek yapmayı sevmez o çünkiu yabancı yemekler yapıyor evde türk yemekleri istiyor

Evet canim aşçı çok güzel yemek yapar eşim ünlü bir otelde çalışıyor kayakmerkezinde
Ama evde pek yemek yapmayı sevmez o çünkiu yabancı yemekler yapıyor evde türk yemekleri istiyor

Oo ne guzel arada bır dunya mutfagından secmeler yapar en azından:)

Iste yeterınce yapıyolar ya evde eslerının ellerınden yemeyı tercıh ederler belkıde:)

Hadı ben kactım by by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…