2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyi geceler kızlar,
kimsecikler yok bugün hepinize iyi uykular ,
ben bu gece nöbetteyim Kaan hastalandı malesef burun akıntısı başladı bugün şimdide tıkanıklıktan uyuyamıyor doğrudürüst yavrum
topuklara visk sürdüm, odaya soğan koydum fayda etmedi malesef ,
bişeyde içmek istemiyor şaştım kaldım
Rabbim şifa versin meleklerimize inşallah

bıberon canım eren yaptımı ılk banyosunu sevdımı kuvetı
Daha yapamadi canim ins. yarin yapar ama biz kuvete hani su gitmesin diye kapak varya ondan almayi unutmusuz ya uzuldum ama neyse alinca erende banyo yaptiginda yazarim canim.
Nuray fatma harman ıyı aksamlar kızlar
Benım kuzuları yatırdım sızınkılerde uyumustur herhalde
Nasılsınız bakalım
Off sorma canim bi giriyorum telefon takiliyo sayfalar acilmiyo iki saat ugrastirdi beni msjinida gormedim tabi sinirlendim acilmadi diye ciktim bende canim k.bakma.
canım işte yeni olmanın verdiği birşey sanırsam sen nasılsın bebişin nasıl?
K.bakma canim ancak yazabildim bugun hic yazamadim zaten birak yazmayi okuyamadim bile ya moralim bozuldu azcik oysa ben herkese cvp yazmak istiyorum.:-(

Gecmis olsun canim sanada cocuklarla zor oluyodur ama bak esin erken gelmis benimkide ben hasta olayim hemen izin alip geliyo erene o bakiyo.
Evet canim bugun isler bitmedi giremedim ve nasil uzgunum anlatamam ya herkese msj yazmak istiyorum ama gir cik gir cik telefon takiliyo arada bende yarim yamalak okudum msjlari yeni bitti aklimdada pek bisey kalmadi ya k.bakmayin ins. gunduz telafi ederim.

Cok gecmis olsun canim ya bizde cok sukur pek hastalanmadigimiz icin bisey diyemiycem ama hani burun bantlari varya tikanikligi acan aslinda onlardan kullanabiirsin ben kullanmadim ama pratik ise yarar biseye benziyolar kaanda yavrum rahat uyusun annesi.eger tikaniklik gecmesse sabah bi eczanaden almayi dusunun derim.ins. gerek kalmadan guzel bi gece gecirirsiniz canim.

Dilekefem sizinde cok zor bi durum canim ama sagiktan onemlisi yokki osenin kocan evinin diregi senin desteginle doktorun soylediginden daha kisa bi surede atlatir ins. sen guclu olki kocanda senden guc alsin Allah dermansiz dert vermesin canim gecmis olsun.

Bilegim agridi yazmaktan eren yanimda isigi gormesin diyede battaniyenin altina girdim terledim resmen zor durumda yaziyorum bugun yazamadim diye vicdan yaptim sanirim bu saatte azda olsa yazdim gerisini sabah tamamlarim ins. herkese iyi geceler.

ayrıca fundam çok.kiskandim seni elif çoğunlukla namazda sarilip öpüyor beni namaz kılıp onunla ilgilenmedim.diye herhalde ilgi çekmeye çalışıyor
Rabbim muhabbetinizi hiç bozmasın
amin cnm
Bu arada numarami gönderdim cnm

unuttun unuttun beni unuttun şekerim:)

kıyamam ya çok üzüldüm geçmiş olsun cnm:
umarım çabuk toparlar kağanım:

Günaydın kızlar kaynimin doğum günü için yaptığım kurabiyeler
Eki Görüntüle 987965

günaydın şekerim bende istiyom o kurabiylerden ellerine sağlık...
afiyet olsun..

kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım
çok şüjkür bu geceyi sorunsuz atlattık nilin ateşi çıkmadı..

Sanda geçmiş olsun canim keşke benim eşimde 1 ay yatıp kalksa ama doktor en az 6 ay yatacak demiş neyse hakkımızda hayırlısi olsun cnm oğlum ve eşim için dik duracağım bu günlerde geçecek elbet
ins beklediğiniz gibi olmaz canım çabucak atlatır iyi olur esin senin destegin çok önemli

aa neyazdım acaba
hatirlamiyorum önemli.bişey değildi herhalde ama o zamanlar kimse yazmiyordu sen yazınca bende vaz gecmistim
Insallah cnm allah kımsenın agzının tadını bozmasın
Sızede gecmıs olsun cnm hasta olmussunuz yıne elıf daha ıyıdır ıns
sağol canım ya elif kötü ben o kadar dgilim sen nasıl.oldun iyi misin biraz daha
size de geçmiş olsun canım bizde hastayiz elifte hiç uyuyamadi akşam soğan.bizdede ise yaramadı malesef çok uykusuzum bugün
Eki Görüntüle 987965

günaydın canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor

günaydın canım çok sevindim nil iyi oldu demekki ee nil iyi sn iyi dimi

herkese günaydın

heeey güzel hatun burdan önce bana mail atmayı unuttunçok pis küserim heee sevindim cnm nilimin ateşinin çıkmamasına... sen nasıl oldun
recesss ellerine sağlık tatlım kaynın çok şanslı...

kızlar bu arada nili götüreceğim profu sonunda buldum istanbul kadı köyde kendisi
randevu alamıyoduk ama eşimi ısrarı sonucu bi randevuda iptal olunca bizi aramışlar yarın gidiyoruz kısmetse bakalım çok mraktayım nile neler diyecek..

bu arada nurayım günaydın sen kadıköyddemiydin cnm:

günaydın canım çok sevindim nil iyi oldu demekki ee nil iyi sn iyi dimi

herkese günaydın

çok şükür iyi ama yarın yinede doktora gidecez cnm:
ama ben elifime üzüldüm inşallah sorunsuz atlatırsınız kısa zamanda sanıyorum havalar çarpıyo bu kuzuları..
bende iyiyim cnm:

heeey güzel hatun burdan önce bana mail atmayı unuttunçok pis küserim heee sevindim cnm nilimin ateşinin çıkmamasına... sen nasıl oldun

pardon şekerim burayı okuyodumda ne yapayım geçmiş birikiyo oyüzden yanı suçlu ben değilimmm:

günaydın canım

çok sevindim canım ins dr istediğiniz gibi çıkar ben.umranuyedeyim tatlım keşke hafta içi gelseydiniz belki gprusebilirdik ben.yarın çalışıyorum akşama kadar.dersim var

evet canım daha yeni.iyi.olmuştu şimdi gene burnu akiyor hapsuruyor Allahim başka hastalık vermesin bunu da atlatir ins

canım bizim üç gecedir uku ok iki diş aynı anda geliyor bir de bu azılar arka tarafı da deliyor ya iyice uzun sürüyorsıkıntı...

Evet canim aşçı çok güzel yemek yapar eşim ünlü bir otelde çalışıyor kayakmerkezinde
Ama evde pek yemek yapmayı sevmez o çünkiu yabancı yemekler yapıyor evde türk yemekleri istiyor

canım ama yine arada yapıyodur ya..

oo maskelerdemı yapıyosun sen ben hıc yapmıyorum
gorusuruz canım bende cıkıyorum
zaten kımsede konusmadı benmle

anım tek kil mak yapıyorum başka yaptığım bir şey yok yani :)

canım inş yükselmez ateşi ben de viks sürmüştüm minanın ayak altına burnu için sahi cold mix duydunuz mu kızlar ?
Eki Görüntüle 987965

canım maş ne hamaratsın ya.

canım prof. bulmuşsunuz iyi hadi gidin bakalım ne diyecek?

tüm güzel anneler günaydınnn. yasmin yağmurcandan nasılsınızz???

günaydın canım

çok sevindim canım ins dr istediğiniz gibi çıkar ben.umranuyedeyim tatlım keşke hafta içi gelseydiniz belki gprusebilirdik ben.yarın çalışıyorum akşama kadar.dersim var

inşallah cnm istediğimiz gibi olur dr:
olsun başka zamanda görüşürüz..,

evet canım daha yeni.iyi.olmuştu şimdi gene burnu akiyor hapsuruyor Allahim başka hastalık vermesin bunu da atlatir ins

aman cnm ateş çıkmasında.
en korktuğum o ..

günaydın cnm naıslsın?
mina nasıl?

bu arada sağol umarım istediğim gibidir ..

günaydın tatlım iyiyiz çok şükür. minacık nasıl... cold mix ne ki viks gibi bişey mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…