- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.541
Oo ne guzel arada bır dunya mutfagından secmeler yapar en azından:)
Iste yeterınce yapıyolar ya evde eslerının ellerınden yemeyı tercıh ederler belkıde:)
Hadı ben kactım by by
Daha yapamadi canim ins. yarin yapar ama biz kuvete hani su gitmesin diye kapak varya ondan almayi unutmusuz ya uzuldum ama neyse alinca erende banyo yaptiginda yazarim canim.bıberon canım eren yaptımı ılk banyosunu sevdımı kuvetı
Off sorma canim bi giriyorum telefon takiliyo sayfalar acilmiyo iki saat ugrastirdi beni msjinida gormedim tabi sinirlendim acilmadi diye ciktim bende canim k.bakma.Nuray fatma harman ıyı aksamlar kızlar
Benım kuzuları yatırdım sızınkılerde uyumustur herhalde
Nasılsınız bakalım
K.bakma canim ancak yazabildim bugun hic yazamadim zaten birak yazmayi okuyamadim bile ya moralim bozuldu azcik oysa ben herkese cvp yazmak istiyorum.:-(canım işte yeni olmanın verdiği birşey sanırsam sen nasılsın bebişin nasıl?
Bende sımdı sana yazıyodum ınan bugun yazmadın sımdıde yazmıyosun acaba ınternet paketın mı bıtıyo falan dıycektım:)
Bende telden gırıyorum yoksa bılgısayarı acıp hıc oturamazdım bazen bıryandan ıs yaparken bıryandanda burdayım:)
Is deyınce benım ısler kaldı bugun temızlık gunumdu ama o guc hıc yoktu bende yarına toparlasam barı
iyi geceler kızlar,
kimsecikler yok bugün hepinize iyi uykular ,
ben bu gece nöbetteyim Kaan hastalandı malesef burun akıntısı başladı bugün şimdide tıkanıklıktan uyuyamıyor doğrudürüst yavrum
topuklara visk sürdüm, odaya soğan koydum fayda etmedi malesef ,
bişeyde içmek istemiyor şaştım kaldım
Rabbim şifa versin meleklerimize inşallah
bütün gün ben önde elif arkada ev işi yaptık canım
beni geçmiş olsun canım ben ve elifte hasta oluyoruz elifin burnu akmaya başladı yeni de gecmisti halbuki bir haftadır parka gidiyorduk acisi başladı çıkmaya çok uzgunum
nilaycim gitmemene çok sevindim ilk günler bende senin gibi hiseetmistim hatta bi daha girmicem deyip son defa girdigimde wavvs biseyler yazmisti o gün gitmekten vazgecmistim iyikide gitmemisim çok güzel arkadaşlarım var burda ve çok iyi şeyler öğrendim burdan
funda tel numaranı banada yollarmisin lütfen
amin cnmayrıca fundam çok.kiskandim seni elif çoğunlukla namazda sarilip öpüyor beni namaz kılıp onunla ilgilenmedim.diye herhalde ilgi çekmeye çalışıyor
Rabbim muhabbetinizi hiç bozmasın
ay kızlar sabahtan gıremedım necok yazmısnz yahu zor bıtrdım artık 1 saat bıle gırmesem cok paylasımlar oluyo ama buna sevınıyorum
mınam canım eğer bende cvp yazmadysam kusura bakma canım bılerek yaplmıos bısey değil kararnın değişmesnı cok sevındım hem daha nereye senelerce burdayız Allahın ıznıyle bebıslermızı bırlıkte buyuteceğız
beysalcım hayırlı yolculukar guzel guzel gıdıp gelın
nutraks meryemın parmağı sımdı nasıl canım yarın dr gotureceksın heralde
benı cok sanslısın canım senı dusunen bır esın var dıkkat et kendıne toparla bıranonce kuzularada gecmesın
yasmın cım zor bır karar ıcındesın hakkında hayrlısı olsun ama bence orda kalman daha ıyı hem belkı samsuna gıdınce senın ısın ıyı olmıcak
ay kımseyı unutmadım ınsallah:18::18:
iyi geceler kızlar,
ben bu gece nöbetteyim Kaan hastalandı malesef burun akıntısı başladı bugün şimdide tıkanıklıktan uyuyamıyor doğrudürüst yavrum
Günaydın kızlar kaynimin doğum günü için yaptığım kurabiyeler
Eki Görüntüle 987965
ins beklediğiniz gibi olmaz canım çabucak atlatır iyi olur esin senin destegin çok önemliSanda geçmiş olsun canim keşke benim eşimde 1 ay yatıp kalksa ama doktor en az 6 ay yatacak demiş neyse hakkımızda hayırlısi olsun cnm oğlum ve eşim için dik duracağım bu günlerde geçecek elbet
hatirlamiyorum önemli.bişey değildi herhalde ama o zamanlar kimse yazmiyordu sen yazınca bende vaz gecmistimaa neyazdım acaba
sağol canım ya elif kötü ben o kadar dgilim sen nasıl.oldun iyi misin biraz dahaInsallah cnm allah kımsenın agzının tadını bozmasın
Sızede gecmıs olsun cnm hasta olmussunuz yıne elıf daha ıyıdır ıns
size de geçmiş olsun canım bizde hastayiz elifte hiç uyuyamadi akşam soğan.bizdede ise yaramadı malesef çok uykusuzum bugüniyi geceler kızlar,
Eki Görüntüle 987965
unuttun unuttun beni unuttun şekerim:)
kıyamam ya çok üzüldüm geçmiş olsun cnm:
umarım çabuk toparlar kağanım:
günaydın şekerim bende istiyom o kurabiylerden ellerine sağlık...
afiyet olsun..
kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım
çok şüjkür bu geceyi sorunsuz atlattık nilin ateşi çıkmadı..
unuttun unuttun beni unuttun şekerim:)
kıyamam ya çok üzüldüm geçmiş olsun cnm:
umarım çabuk toparlar kağanım:
günaydın şekerim bende istiyom o kurabiylerden ellerine sağlık...
afiyet olsun..
kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım
çok şüjkür bu geceyi sorunsuz atlattık nilin ateşi çıkmadı..
günaydın canım çok sevindim nil iyi oldu demekki ee nil iyi sn iyi dimi
herkese günaydın
heeey güzel hatun burdan önce bana mail atmayı unuttunçok pis küserim heee sevindim cnm nilimin ateşinin çıkmamasına... sen nasıl oldun
recesss ellerine sağlık tatlım kaynın çok şanslı...
günaydın canımheeey güzel hatun burdan önce bana mail atmayı unuttunçok pis küserim heee sevindim cnm nilimin ateşinin çıkmamasına... sen nasıl oldun
recesss ellerine sağlık tatlım kaynın çok şanslı...
kızlar bu arada nili götüreceğim profu sonunda buldum istanbul kadı köyde kendisi
randevu alamıyoduk ama eşimi ısrarı sonucu bi randevuda iptal olunca bizi aramışlar yarın gidiyoruz kısmetse bakalım çok mraktayım nile neler diyecek..
bu arada nurayım günaydın sen kadıköyddemiydin cnm:
çok şükür iyi ama yarın yinede doktora gidecez cnm:
ama ben elifime üzüldüm inşallah sorunsuz atlatırsınız kısa zamanda sanıyorum havalar çarpıyo bu kuzuları..
bende iyiyim cnm:
pardon şekerim burayı okuyodumda ne yapayım geçmiş birikiyo oyüzden yanı suçlu ben değilimmm:
günaydın canım çok sevindim nil iyi oldu demekki ee nil iyi sn iyi dimi
herkese günaydın
Evet cnm ya
Hosgeldın bende senı cıktın sandım
Sen geldın ben gıdıyorumuyumam lazım kafam hıc ıyı degıl:)
Nılay cnm bızımde 11 le 12 patlıycak ama bı tesrıf edemedıler ondan yapıyo ıste zorlamıyorum ama bazende cıleden cıkıyorum agzında tutuyo bızımkı yemegı, buda gececek ıns ama :)
Iyı geceler kızlar hepınıze yarın gorusrz ıns
Evet canim aşçı çok güzel yemek yapar eşim ünlü bir otelde çalışıyor kayakmerkezinde
Ama evde pek yemek yapmayı sevmez o çünkiu yabancı yemekler yapıyor evde türk yemekleri istiyor
oo maskelerdemı yapıyosun sen ben hıc yapmıyorum
gorusuruz canım bende cıkıyorum
zaten kımsede konusmadı benmle
iyi geceler kızlar,
Eki Görüntüle 987965
çok şükür iyi ama yarın yinede doktora gidecez cnm:
ama ben elifime üzüldüm inşallah sorunsuz atlatırsınız kısa zamanda sanıyorum havalar çarpıyo bu kuzuları..
bende iyiyim cnm:
pardon şekerim burayı okuyodumda ne yapayım geçmiş birikiyo oyüzden yanı suçlu ben değilimmm:
günaydın canım
çok sevindim canım ins dr istediğiniz gibi çıkar ben.umranuyedeyim tatlım keşke hafta içi gelseydiniz belki gprusebilirdik ben.yarın çalışıyorum akşama kadar.dersim var
evet canım daha yeni.iyi.olmuştu şimdi gene burnu akiyor hapsuruyor Allahim başka hastalık vermesin bunu da atlatir ins
canım bizim üç gecedir uku ok iki diş aynı anda geliyor bir de bu azılar arka tarafı da deliyor ya iyice uzun sürüyorsıkıntı...
canım ama yine arada yapıyodur ya..
anım tek kil mak yapıyorum başka yaptığım bir şey yok yani :)
canım inş yükselmez ateşi ben de viks sürmüştüm minanın ayak altına burnu için sahi cold mix duydunuz mu kızlar ?
canım maş ne hamaratsın ya.
canım prof. bulmuşsunuz iyi hadi gidin bakalım ne diyecek?
tüm güzel anneler günaydınnn. yasmin yağmurcandan nasılsınızz???
günaydın tatlım iyiyiz çok şükür. minacık nasıl... cold mix ne ki viks gibi bişey mi bilemedimcanım bizim üç gecedir uku ok iki diş aynı anda geliyor bir de bu azılar arka tarafı da deliyor ya iyice uzun sürüyorsıkıntı...
canım ama yine arada yapıyodur ya..
anım tek kil mak yapıyorum başka yaptığım bir şey yok yani :)
canım inş yükselmez ateşi ben de viks sürmüştüm minanın ayak altına burnu için sahi cold mix duydunuz mu kızlar ?
canım maş ne hamaratsın ya.
canım prof. bulmuşsunuz iyi hadi gidin bakalım ne diyecek?
tüm güzel anneler günaydınnn. yasmin yağmurcandan nasılsınızz???
günaydın cnm naıslsın?
mina nasıl?
bu arada sağol umarım istediğim gibidir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?