2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın tatlım iyiyiz çok şükür. minacık nasıl... cold mix ne ki viks gibi bişey mi bilemedim

canım grip soğuk algınlığı dönemlerinde bebeğin yakasına yada yastığına birkaç damla damlatılarak burnun açılmasını sağlyan bitkisel yağ karışımıymış. ben hastayken kullanmyı düşündüm de kllanmadım demek sen de duymamışsın.

canım iyiyiz işte de geceyi uykusuz geçirdik dişlerden.. şimdi kahvaltı ediyoruz bi yandan :) kahvaltıdan sonra yds çalışacağım da erkenden gireyim dedim geçmiş de birikmemişiyi oldu :)
aman ne çekiolar bu çocuklar dişlerden tatlım yaa... afiyet olsun buarada. bizde 3 lokma menemen ve 2 tatlı kaşığı kuşburnu ile kahvaltı ettik hepsi bu yediğimizin. bende gircem yda ama nerden başlasam bilemedim en iisi çalışmamak dedim:) şaka bi yana ingilizcem hazırlık seviyesinde en baştan başlamam gerek ona da vakit yok... girip çıkcam artık sınava yapcak bişey yok.

şu reklamlarda çıkan sanırım tatlım. ben zeynep ilay geçen hasta olduğunda eczacımıza sormuştumda henüz buraya gelmedi demişti tatlım

canım benim çalışmam mecburi temmuzda kpss.ye de gireceğim yds den iyi birşey almak lazım. aslında ing. iyidi ama iki yıldır ilgilenmeyince körelmiş. çıkmış sorulara bak canım en azından

evet canım reklamlarda çıktı epey. eczanelerde isteyince getiriyorlar sanırım raf ömrü kısa birşey evde de açında ii üç ay ömrü varmış. ben doktoruma dnıştım kullanma dedi, alerjik bebeklere ve astımı olanlara dokunabiliyormuş.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar cumaniz mübarek olsun

günaydın tatlım nsılsın efecik nasıl. eşin rahatsızmış sanırım çook geçmiş olsun. sen ona destek olacaksın eşinde çok daha çabuk toparlancak allahın izniyle ... sıkma canını unutma en karanlık an aydınlığa en yakın olunan andır. rabbim tez zamanda şifa versin inş.

Günaydın canim prof bulmuşsunuz hadi gözünaydın çok sevindim bakalim ne diyecek doktor amca
Yapıyor canim çarşamba izinliydi snitzel ve patates salatası yaptı sağolsun kocacagim:)
Geçmiş olsun canimm öksürük çok kötü maalesef ben efe oksurdugunde sırtına az bal sürüyorum rahatlatıyor
Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım
Günaydın kızlar kaynimin doğum günü için yaptığım kurabiyeler
Eki Görüntüle 987965

Çok güzel olmuş cnm kaynin çok şanslı

Günaydın canimm efe çok şükür iyi teyzesi şimdi tost yiyor

Allah razı olsun canimm inşallah bu kötü zamanlar geçecek allahin izniyle teşekkür ederim desteginiz için:)

Sen nasılsin bal bocugu nasıl annesi menemen yemiş afiyet olsun efe domates hiç sevmiyor maalesef

tatlım çıkmış sorulara baksam da şuan anlayabileceğimi sanmıyorum. ben tezliye başvurmuştum burda 2 puanla filan kaçırdım. baktım herkesin 20 puan filan yds si var benim sıfır:) bari gireyim dedim. öyle işte. temmuzda kpss ye bende gircem tatlım amaaan hepsi öylesine işte. kendimde hiç girecek gücü bulamıyorum en son 2010 kpss ye girmiş 88.828:) almıştım onunlada atandım ... bi daha da girmedim...

günaydın tatlım nasılsın... dün görüşemedik... erken çıktım ben sende geç geldin sanırım... sen anadolu yakasında mısın tatlım .. elifim nasıl buarada
evet dün fırsat bulamadım canım sabah eşim evdeydi sonrada yemek işler derken akşam oldu elifte hasta oldu tatlım ya burnu akmaya başladı.zencefil verdim biraz ihlamurla zencefil zararı olmaz dimi
iyiyiz canım çok şükür şu dış sıkıntısı hiç bitmiyor kök dişler 4 kök ayrı ayrı patlatırsa sikinti oluyir
sanada kolay gelsin.kuzucuklq ders çalışmak zor olsa gerek

inşallah cnm istediğimiz gibi olur dr:
olsun başka zamanda görüşürüz..,

aman cnm ateş çıkmasında.
en korktuğum o ..
ins canım.izin olabilsem alırdım canım ama.biz.saat usulü çalışıyoruz izin alamam o yüzden.kusura bakmasısin dimi
günaydın canım herkese hayırlı cumalar

bende kullqnma taraftarı değilim canım.ya bitkisel mi acaba sonuçta yapay bisey zararı olabilir kuzucuklar kdaha küçük belki 3 yaşından sonra olabili

oh afiyet şeker olsun. bak şimdi aklıma geldi benim bal böcüğüde tostu sevio ama ben hiç eline vermedim bak şuan çok şaşırdım kendime:) benim kız domates sevio tatlım sevdiği üç beş şeyden biri işte... hep yanındayız cnm burda rahatlıo kafamız

çok iyi almışsın tatlım ya çok mu calistin yoksa çok mu zekisin söyle bakalım

canım iyiyiz işte de geceyi uykusuz geçirdik dişlerden.. şimdi kahvaltı ediyoruz bi yandan :) kahvaltıdan sonra yds çalışacağım da erkenden gireyim dedim geçmiş de birikmemişiyi oldu :)

of ya uykusuzluk çok zor gerçekten...

günaydın cnm:

kız doktor amca değil teyze::):)

cnm aşk olsun neden kırılayım zaten zamanımız kısıtlı
ben oraları iyi bilirsindiye sordum tatlım
yani benim aklımda kadıköy kalmış nedense:
yaşlandımmı ne
biz yakın sayılırız mutlaka bi gün görüşürüz dimi:::::::::::::::::::.=?

masallah canım atlatmissiniz ne güzel bizde çabucak.atlatırız.ins

iyi olucaz ins canım.masallah efe tost mu yiyor yarasın kuzucuga
Sizdemi hastasiniz kiyamam inşallah atlatırsiniz hemencecik çok geçmiş olsun cnm evet teyzesi tost çok seviyor ama beyaz ekmekle yapmıyorum esmer ekmekle daha seviyor

Eline ver canım tostu çok zevkle yiyor efe alıştı iyice sende ilk işin eline vermek olsun bakalim bal bocugu muz ne yapacak
Evet cnm bu zamana kadar doldum sonunda taştım iyi oldu sizinle paylaşmam

geçmiş olsun cnm yaaa. tatlı şeylerden uzak tutmaya çalış çünkü akıntıyı artırıyormuş ve iileşme sürceini yavaşlatıyormuş. ben ıhlamurla kurutulmuş kuşburnu kaynatıp içiriyorum tatlımii gelio. bi de gribin bir numara ilacı tavuk çorbası mutlaka içir tatlım

Günaydın canim
Hahaha pardon ozaman doktor teyze

cnm iyi yaptın burda paylaşmıyacaksında nerde paylaşıcaksın hepimiz sıkıntılarımızı sevinçelirimizi burda paylaşıyoruzz:

kızlar ya canım çok sıkıldı zatenn nile anne sütü veremediğim için çok üzülüyopdum bide şimdi yarın gideceğimiz profun gülben ergenin programına konuk olduğu vidyoyu izledim
ay yıkıldım resmen
tabi kadında herkes gibi anne sütü diyo başka bişey demiyo offf ya
acaba daha neler yapa bilirdim belkide yapmadığım şeyler oldu şuanda başıma çok fena bi ağrı yapıştı
ve birkez daha üzüldümm:
offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…