- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.581
canım ikimiz de iyiyiz işte malum sıkıntılar ... inş siz de çabucak elele eşinle atlatırsınız sıkıntıları canım..Günaydın canim benim efe iyi oldu çok şükür bende atlattım hastalığı
Sen nasılsin prenses nasıl cnm
tatlım çıkmış sorulara baksam da şuan anlayabileceğimi sanmıyorum. ben tezliye başvurmuştum burda 2 puanla filan kaçırdım. baktım herkesin 20 puan filan yds si var benim sıfır:) bari gireyim dedim. öyle işte. temmuzda kpss ye bende gircem tatlım amaaan hepsi öylesine işte. kendimde hiç girecek gücü bulamıyorum en son 2010 kpss ye girmiş 88.828:) almıştım onunlada atandım ... bi daha da girmedim...
evet dün fırsat bulamadım canım sabah eşim evdeydi sonrada yemek işler derken akşam oldu elifte hasta oldu tatlım ya burnu akmaya başladı.zencefil verdim biraz ihlamurla zencefil zararı olmaz dimi
iyiyiz canım çok şükür şu dış sıkıntısı hiç bitmiyor kök dişler 4 kök ayrı ayrı patlatırsa sikinti oluyir
sanada kolay gelsin.kuzucuklq ders çalışmak zor olsa gerek
ins canım.izin olabilsem alırdım canım ama.biz.saat usulü çalışıyoruz izin alamam o yüzden.kusura bakmasısin dimi
günaydın canım herkese hayırlı cumalar
bende kullqnma taraftarı değilim canım.ya bitkisel mi acaba sonuçta yapay bisey zararı olabilir kuzucuklar kdaha küçük belki 3 yaşından sonra olabili
kesinlikle yarın sabah kahvaltıda deniyorum tatlım inş. ben beyaz ekmekle yapıyorum tostu o şekilde birazcıkta olsa yio işte... ne yese kar kırk takla atıyorum zaten yedirmek için bi de böyle deneyelim bakalım.Sizdemi hastasiniz kiyamam inşallah atlatırsiniz hemencecik çok geçmiş olsun cnm evet teyzesi tost çok seviyor ama beyaz ekmekle yapmıyorum esmer ekmekle daha seviyor
Eline ver canım tostu çok zevkle yiyor efe alıştı iyice sende ilk işin eline vermek olsun bakalim bal bocugu muz ne yapacak
Evet cnm bu zamana kadar doldum sonunda taştım iyi oldu sizinle paylaşmam
hiç öyle düşünme güldenim , eğer nilimin anne sütünden daha fazla nasibi olsaydı eminim ki alırdı engel olamazdın, rabbim o kadr nasip etmiş buna şükür. ayrıca nilim sizin gibi ebeveynlere sahip olduğu için çok şanslı kaç tana anne baba çocuklarının sağlığının peşine bu kadar düşüp prof araştırıp şehir dışına götürüo sanıyorsun. maşallah sizecnm iyi yaptın burda paylaşmıyacaksında nerde paylaşıcaksın hepimiz sıkıntılarımızı sevinçelirimizi burda paylaşıyoruzz:
kızlar ya canım çok sıkıldı zatenn nile anne sütü veremediğim için çok üzülüyopdum bide şimdi yarın gideceğimiz profun gülben ergenin programına konuk olduğu vidyoyu izledim
ay yıkıldım resmen
tabi kadında herkes gibi anne sütü diyo başka bişey demiyo offf ya
acaba daha neler yapa bilirdim belkide yapmadığım şeyler oldu şuanda başıma çok fena bi ağrı yapıştı
ve birkez daha üzüldümm:
offfff
kesinlikle yarın sabah kahvaltıda deniyorum tatlım inş. ben beyaz ekmekle yapıyorum tostu o şekilde birazcıkta olsa yio işte... ne yese kar kırk takla atıyorum zaten yedirmek için bi de böyle deneyelim bakalım.
hiç öyle düşünme güldenim , eğer nilimin anne sütünden daha fazla nasibi olsaydı eminim ki alırdı engel olamazdın, rabbim o kadr nasip etmiş buna şükür. ayrıca nilim sizin gibi ebeveynlere sahip olduğu için çok şanslı kaç tana anne baba çocuklarının sağlığının peşine bu kadar düşüp prof araştırıp şehir dışına götürüo sanıyorsun. maşallah size
cnm iyi yaptın burda paylaşmıyacaksında nerde paylaşıcaksın hepimiz sıkıntılarımızı sevinçelirimizi burda paylaşıyoruzz:
kızlar ya canım çok sıkıldı zatenn nile anne sütü veremediğim için çok üzülüyopdum bide şimdi yarın gideceğimiz profun gülben ergenin programına konuk olduğu vidyoyu izledim
ay yıkıldım resmen
acaba daha neler yapa bilirdim belkide yapmadığım şeyler oldu şuanda başıma çok fena bi ağrı yapıştı
ve birkez daha üzüldümm:
offfff
Belki bilirim canim ayrica esimede sorabilirim yardim gerekiyorsa burdayim canim inşallah gorusuruz canim cok isterimof ya uykusuzluk çok zor gerçekten...
günaydın cnm:
kız doktor amca değil teyze::):)
cnm aşk olsun neden kırılayım zaten zamanımız kısıtlı
ben oraları iyi bilirsindiye sordum tatlım
yani benim aklımda kadıköy kalmış nedense:
yaşlandımmı ne
biz yakın sayılırız mutlaka bi gün görüşürüz dimi:::::::::::::::::::.=?
Masallah efeye yesin de buyusunSizdemi hastasiniz kiyamam inşallah atlatırsiniz hemencecik çok geçmiş olsun cnm evet teyzesi tost çok seviyor ama beyaz ekmekle yapmıyorum esmer ekmekle daha seviyor
Eline ver canım tostu çok zevkle yiyor efe alıştı iyice sende ilk işin eline vermek olsun bakalim bal bocugu muz ne yapacak
Evet cnm bu zamana kadar doldum sonunda taştım iyi oldu sizinle paylaşmam
Tatli seylerden uzak kalmak mumkun degil canim ya sabah kahvaltimiz hala bebe biskuvisi ile tek tek verdigim zaman iki lokmadan fazla yemiyor ama tavuk corbasini iyi aklima getirdin yapayim hemengeçmiş olsun cnm yaaa. tatlı şeylerden uzak tutmaya çalış çünkü akıntıyı artırıyormuş ve iileşme sürceini yavaşlatıyormuş. ben ıhlamurla kurutulmuş kuşburnu kaynatıp içiriyorum tatlımii gelio. bi de gribin bir numara ilacı tavuk çorbası mutlaka içir tatlım
Canim bu senin elinde olan bisey degil ki o kadar almasi gerekiyormus sonucta bu rabbimin taktiri bosuna uzme kendini ayrica bak elif hala emiyor ama ard arda hasta olduk yeni iyilesmisti o kadarda dikkat ediyorum guya iste yapiyorum bi yerde eksik biseycnm iyi yaptın burda paylaşmıyacaksında nerde paylaşıcaksın hepimiz sıkıntılarımızı sevinçelirimizi burda paylaşıyoruzz:
ay yıkıldım resmen
ve birkez daha üzüldümm:
offfff
Bizimkide cok merakli kitaplara ondan dedim senin isin zor valla Allah kolaylik versin zencefil gribe falan iyi gelir biliyotumda acaba bebeklere agir gelirmi diye dusunmustum cok sagol rahatladim simdicanım ikimiz de iyiyiz işte malum sıkıntılar ... inş siz de çabucak elele eşinle atlatırsınız sıkıntıları canım..
he anladım canım b ipuan olsun maksat..
canım benim doktorum özellikle tavsiye etti iyi geliyormuş hem vucut direncini de artırıyormuş iyi yapmışsın
valla zor canım eli ve gözü sürekli kitaplarda kendisi ise hep kucağımda maalesef, hep be3nimle büyüdüğü için başka birşeyle ilgilenmemi istemiyor.
canım tamammen bitkiselmiş sedir ve okaliptus yağı sanırım. ama bunlar işte mentolun etken maddesi olan bitkiler fazla kullanıldığında ani spazm olabilirmiş, ama kullanma talimatında da diyor zaten yakasına bir iki damla diye.
Bencede nilim cok sanslikesinlikle yarın sabah kahvaltıda deniyorum tatlım inş. ben beyaz ekmekle yapıyorum tostu o şekilde birazcıkta olsa yio işte... ne yese kar kırk takla atıyorum zaten yedirmek için bi de böyle deneyelim bakalım.
hiç öyle düşünme güldenim , eğer nilimin anne sütünden daha fazla nasibi olsaydı eminim ki alırdı engel olamazdın, rabbim o kadr nasip etmiş buna şükür. ayrıca nilim sizin gibi ebeveynlere sahip olduğu için çok şanslı kaç tana anne baba çocuklarının sağlığının peşine bu kadar düşüp prof araştırıp şehir dışına götürüo sanıyorsun. maşallah size
bilmiyorumyaseminimya ama belkide nil anne sütü alamadığı için bukadar çok hasta oluyo ve antibiyotik almak zorunda kalıyo offff:
canım ben sana kendimden örnek vermek isterim. benim doğum yaptığımda doğum ucum çok çıkık değildi ve mina doğrudan memeyi tutamadı, aplikatör üzerinden emmek zorunda kaldı ve bu iki ay böyle sürdü, tabi hiçbir zaman anne memesinden emmek gibi olmuyor, mina ilk yirmi gün resmen aç kalmış kilo vermiş kaka yapmadığında sebebinin bu olduğunu anladık velhasıl sğtğm yetmiyordu mamaya başladık. ben hamileliğimden beri hep deredim annenin sütü bebeğine yeter diye demek olamayabiliyormuş bildiğin yıkıldım sütümü artırmak için herşeyi yaptım, humanalar, bitki çayları, incir kürleri, bozalar ve herkesten duyduğum bilimum şeyleri yaptım ve hiçbir faydasını görmedim. taa ki psikolojimde benim sütüm bebeğime yetiyor diyene kadar, kendimi buna ikna ettğimde sütüm ciddi artmıştı ve doğduğunda sütümle doymayan bebeğim 3. ve 4. ay sadece emdi ve doydu ama sonra büyüdüğü için hyine yetmedi ve mamanın hiçbirini ve biberonu da kabul etmedi mecbur ek gıda hem de dördüncü ayda. ve doktorum senin dediğin gibi kesinlikle mama taraftarı olmayan süt süt diyen biriydi ama benim çabamı ve şartlarımı görnce ikna oldu. uzun oldu ama diyeceğim o ki sen elinden geleni MUTLAKA yapmışsındır. şu an bunu düşünüp strese girme. çünkü inan faydası değil zararı var, şu an zaten içilen sütün miktarı ne ki amaç bebeğin kendini tatmin etmesi, zaten en onu da bebeğinle kurduğun ilişkiyle sağlıyorsundur...
bilmiyorumyaseminimya ama belkide nil anne sütü alamadığı için bukadar çok hasta oluyo ve antibiyotik almak zorunda kalıyo offff:
Belki bilirim canim ayrica esimede sorabilirim yardim gerekiyorsa burdayim canim inşallah gorusuruz canim cok isterim
Masallah efeye yesin de buyusun
Tatli seylerden uzak kalmak mumkun degil canim ya sabah kahvaltimiz hala bebe biskuvisi ile tek tek verdigim zaman iki lokmadan fazla yemiyor ama tavuk corbasini iyi aklima getirdin yapayim hemen
Canim bu senin elinde olan bisey degil ki o kadar almasi gerekiyormus sonucta bu rabbimin taktiri bosuna uzme kendini ayrica bak elif hala emiyor ama ard arda hasta olduk yeni iyilesmisti o kadarda dikkat ediyorum guya iste yapiyorum bi yerde eksik bisey
Sen soyle ben cocuguma iyi bakamiyor muyum ondsn mi bu kadar cok hasta oluyor(
Bizimkide cok merakli kitaplara ondan dedim senin isin zor valla Allah kolaylik versin zencefil gribe falan iyi gelir biliyotumda acaba bebeklere agir gelirmi diye dusunmustum cok sagol rahatladim simdi
Demek bitkisel mis canim o zaman bi zarari olmaz astim yada alerjidi olmayan bebeklere
Bencede nilim cok sansli
hiç öyle düşünme tatlım bak zeynep ilay hala anne sütü alıo ama hep hastayız malesef
canım bizim üç gecedir uku ok iki diş aynı anda geliyor bir de bu azılar arka tarafı da deliyor ya iyice uzun sürüyorsıkıntı...
canım ama yine arada yapıyodur ya..
anım tek kil mak yapıyorum başka yaptığım bir şey yok yani :)
canım inş yükselmez ateşi ben de viks sürmüştüm minanın ayak altına burnu için sahi cold mix duydunuz mu kızlar ?
canım maş ne hamaratsın ya.
canım prof. bulmuşsunuz iyi hadi gidin bakalım ne diyecek?
tüm güzel anneler günaydınnn. yasmin yağmurcandan nasılsınızz???
hayır tabiki nurayım sen elifime kesinlikle çok ilgili bi annesin ama nebileyimya.
işte insan birsürü şey düşünüyo
kızlar iyiki varsınız seviyorum sizi
az önce yaseminede yazdım sizede yazıyorum şuanda istemiyorum ama 2. çocuğum olursa 1 hafta boyunca yanıma kimseyi kabul etmiyecem ve sadece o ve ben olucaz..
gerçektende benimde o incirler bozlar denemediğim bişey kalmadı
ama doktorum bana su demişti ama ben yinede duyduğum herşeyi yaptım ama olmadı işte
annem acılığa gitti o dönemde ve ben uykumu alamadım daha doğrusu uyuyamadım
nil emmeyi red ediyodu hep zorladılar tabi bilmiyosun nil reddeti bende samaya başladım inan sağadığımda 20 ccyi hiç geçmedim
sonra önce meme sonra mama vermeye başladım ama 2 ay boyunca 2 ay doktor onturolumüzde doktorumuz nilin kalbinde bi üfürümden bahsetti ve bizi istanbulda bi profa yönlerndirdi
zaten damla damla gelen sütüm ogün tamamen gitti
biliyorum üzülmenin faydası yok ama içim okadar kötüki anlatam gerçekten çok üzülüyorum...
oh nilin ateşinin çıkmamasına sevindim cnmunuttun unuttun beni unuttun şekerim:)
kıyamam ya çok üzüldüm geçmiş olsun cnm:
umarım çabuk toparlar kağanım:
günaydın şekerim bende istiyom o kurabiylerden ellerine sağlık...
afiyet olsun..
kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım
çok şüjkür bu geceyi sorunsuz atlattık nilin ateşi çıkmadı..
teşekkür ederim cnmins beklediğiniz gibi olmaz canım çabucak atlatır iyi olur esin senin destegin çok önemli
hatirlamiyorum önemli.bişey değildi herhalde ama o zamanlar kimse yazmiyordu sen yazınca bende vaz gecmistim
sağol canım ya elif kötü ben o kadar dgilim sen nasıl.oldun iyi misin biraz daha
size de geçmiş olsun canım bizde hastayiz elifte hiç uyuyamadi akşam soğan.bizdede ise yaramadı malesef çok uykusuzum bugün
günaydın canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor
teşekkür ederim cnm benimheeey güzel hatun burdan önce bana mail atmayı unuttunçok pis küserim heee sevindim cnm nilimin ateşinin çıkmamasına... sen nasıl oldun
recesss ellerine sağlık tatlım kaynın çok şanslı...
yok cnm nerede bende o hamaratlıkcanım bizim üç gecedir uku ok iki diş aynı anda geliyor bir de bu azılar arka tarafı da deliyor ya iyice uzun sürüyorsıkıntı...
canım ama yine arada yapıyodur ya..
anım tek kil mak yapıyorum başka yaptığım bir şey yok yani :)
canım inş yükselmez ateşi ben de viks sürmüştüm minanın ayak altına burnu için sahi cold mix duydunuz mu kızlar ?
canım maş ne hamaratsın ya.
canım prof. bulmuşsunuz iyi hadi gidin bakalım ne diyecek?
tüm güzel anneler günaydınnn. yasmin yağmurcandan nasılsınızz???
teşekkür ederim cnm benimGünaydın canim prof bulmuşsunuz hadi gözünaydın çok sevindim bakalim ne diyecek doktor amca
Yapıyor canim çarşamba izinliydi snitzel ve patates salatası yaptı sağolsun kocacagim:)
Geçmiş olsun canimm öksürük çok kötü maalesef ben efe oksurdugunde sırtına az bal sürüyorum rahatlatıyor
Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım
Çok güzel olmuş cnm kaynin çok şanslı
cnm öncelikle nil için iyi bir dr bulmana sevindimcnm iyi yaptın burda paylaşmıyacaksında nerde paylaşıcaksın hepimiz sıkıntılarımızı sevinçelirimizi burda paylaşıyoruzz:
ay yıkıldım resmen
ve birkez daha üzüldümm:
offfff
hayır tabiki nurayım sen elifime kesinlikle çok ilgili bi annesin ama nebileyimya.
az önce yaseminede yazdım sizede yazıyorum şuanda istemiyorum ama 2. çocuğum olursa 1 hafta boyunca yanıma kimseyi kabul etmiyecem ve sadece o ve ben olucaz..
Cold mix ilk firsatta almak istedigim birsey aras en sin hasta oldugunda bizim bakkaldan farksiz eczanemizdrb almak istedim ama malesef yine yok yok yok
dr kadir tugcu var ilac karsiti oda hastalari a onu oneriyor sogan solumaktan fenakik in
di hastayken aras
he he ben de aynı şeyi söyledim...Cnm hemen senden baslamak istedim
biri anne sutumu dediiiiii anne sutu almadigu icin hastami oluyor dedi.
yorum yazmamma gerek varmi sekerim
bak sennn nilimin pabucu hemen dama atıldı bakıyorum da :)hayır tabiki nurayım sen elifime kesinlikle çok ilgili bi annesin ama nebileyimya.
ayyy harbi çekilir koku değil songülüm yaa düşün bi de benim adam soğan sevmez:)Cold mix ilk firsatta almak istedigim birsey aras en sin hasta oldugunda bizim bakkaldan farksiz eczanemizdrb almak istedim ama malesef yine yok yok yok
dr kadir tugcu var ilac karsiti oda hastalari a onu oneriyor sogan solumaktan fenakik in
di hastayken aras
işte zaferrrrrrrr:)Gulden ikinci cocugum olursa dediii okudunuZZZZ
oh nilin ateşinin çıkmamasına sevindim cnm
sana da yaparım cnm ne demek sen yeterki iste
teşekkür ederim cnm
teşekkür ederim cnm benim
dün akşam defneyi uyuttuktan sonra temizlik yaptım, ardından da sürpriz olsun diye bu kurabiyeleri yaptım
yattığımda 1 e geliyordu
inşallah yiyenler de sever
yok cnm nerede bende o hamaratlık
o kadar zor bişey değil herkes yapabilir
teşekkür ederim cnm benim
cnm öncelikle nil için iyi bir dr bulmana sevindim
cnm sonuçta senin isteğin dışında oldu
hangi anne çocuğunu emzirmek istemez ki
sen çok iyi bir annesin unutma bunu
Canin esine gecmis olsun insalla bu dobemde atlatilacak rabbim dermansiz vermesin kalani yalanIyi geceler canim
Bende cikayimm bari
Canim cok gecmis olsun acaba genuzlerimi tikalikioiyi geceler kızlar,
kimsecikler yok bugün hepinize iyi uykular ,
ben bu gece nöbetteyim Kaan hastalandı malesef burun akıntısı başladı bugün şimdide tıkanıklıktan uyuyamıyor doğrudürüst yavrum
topuklara visk sürdüm, odaya soğan koydum fayda etmedi malesef ,
bişeyde içmek istemiyor şaştım kaldım
Rabbim şifa versin meleklerimize inşallah
Ay bizin hala yok pecete tikiyip ustunu cay tabagini ters cevirip koyuyoruzDaha yapamadi canim ins. yarin yapar ama biz kuvete hani su gitmesin diye kapak varya ondan almayi unutmusuz ya uzuldum ama neyse alinca erende banyo yaptiginda yazarim canim.
Off sorma canim bi giriyorum telefon takiliyo sayfalar acilmiyo iki saat ugrastirdi beni msjinida gormedim tabi sinirlendim acilmadi diye ciktim bende canim k.bakma.
K.bakma canim ancak yazabildim bugun hic yazamadim zaten birak yazmayi okuyamadim bile ya moralim bozuldu azcik oysa ben herkese cvp yazmak istiyorum.:-(
Gecmis olsun canim sanada cocuklarla zor oluyodur ama bak esin erken gelmis benimkide ben hasta olayim hemen izin alip geliyo erene o bakiyo.
Evet canim bugun isler bitmedi giremedim ve nasil uzgunum anlatamam ya herkese msj yazmak istiyorum ama gir cik gir cik telefon takiliyo arada bende yarim yamalak okudum msjlari yeni bitti aklimdada pek bisey kalmadi ya k.bakmayin ins. gunduz telafi ederim.
Himm harija girunuyor cnm 1o puanGünaydın kızlar kaynimin doğum günü için yaptığım kurabiyeler
Eki Görüntüle 987965
Canim elifimede gecmus olsun kiyamam kuzumains beklediğiniz gibi olmaz canım çabucak atlatır iyi olur esin senin destegin çok önemli
hatirlamiyorum önemli.bişey değildi herhalde ama o zamanlar kimse yazmiyordu sen yazınca bende vaz gecmistim
sağol canım ya elif kötü ben o kadar dgilim sen nasıl.oldun iyi misin biraz daha
size de geçmiş olsun canım bizde hastayiz elifte hiç uyuyamadi akşam soğan.bizdede ise yaramadı malesef çok uykusuzum bugün
günaydın canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Inan bende cok meraktayim saat kacta randavukızlar bu arada nili götüreceğim profu sonunda buldum istanbul kadı köyde kendisi
randevu alamıyoduk ama eşimi ısrarı sonucu bi randevuda iptal olunca bizi aramışlar yarın gidiyoruz kısmetse bakalım çok mraktayım nile neler diyecek..
bu arada nurayım günaydın sen kadıköyddemiydin cnm:
Cold mix candir :)kullananlar mrmnun canimgünaydın tatlım iyiyiz çok şükür. minacık nasıl... cold mix ne ki viks gibi bişey mi bilemedim
Aaaa bak iste bu olmadi ben yine bir teyit ettireyim dr acanım benim çalışmam mecburi temmuzda kpss.ye de gireceğim yds den iyi birşey almak lazım. aslında ing. iyidi ama iki yıldır ilgilenmeyince körelmiş. çıkmış sorulara bak canım en azından
evet canım reklamlarda çıktı epey. eczanelerde isteyince getiriyorlar sanırım raf ömrü kısa birşey evde de açında ii üç ay ömrü varmış. ben doktoruma dnıştım kullanma dedi, alerjik bebeklere ve astımı olanlara dokunabiliyormuş.
Canim ellerinde yedikkerinde daga ckk keyif aliyorlar aras el ile yenilcek herseyi elinde yiyoroh afiyet şeker olsun. bak şimdi aklıma geldi benim bal böcüğüde tostu sevio ama ben hiç eline vermedim bak şuan çok şaşırdım kendime:) benim kız domates sevio tatlım sevdiği üç beş şeyden biri işte... hep yanındayız cnm burda rahatlıo kafamız
canım günaydın mina da da şükür astım olmağını için benim de aklımda artık... ama astımı olanlar nolur dikkatt...
he he ben de aynı şeyi söyledim...
bak sennn nilimin pabucu hemen dama atıldı bakıyorum da :)
ayyy harbi çekilir koku değil songülüm yaa düşün bi de benim adam soğan sevmez:)
işte zaferrrrrrrr:)
maşallah cnm ya ne enerji var sende...
buarada çocuğunu göğsü bozulmasın diye emzirmeyen anneler varken sen içini ferah tut güldenim elinden geleni yapmışsın. bırak onlar üzülsün...
Canin esine gecmis olsun insalla bu dobemde atlatilacak rabbim dermansiz vermesin kalani yalan
Canim cok gecmis olsun acaba genuzlerimi tikalikio
Ay bizin hala yok pecete tikiyip ustunu cay tabagini ters cevirip koyuyoruz
Himm harija girunuyor cnm 1o puan
Canim elifimede gecmus olsun kiyamam kuzuma
Inan bende cok meraktayim saat kacta randavu
Cold mix candir :)kullananlar mrmnun canim
Aaaa bak iste bu olmadi ben yine bir teyit ettireyim dr a
Canim ellerinde yedikkerinde daga ckk keyif aliyorlar aras el ile yenilcek herseyi elinde yiyor
Simdi aklima takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?