2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın canim benim efe iyi oldu çok şükür bende atlattım hastalığı

Sen nasılsin prenses nasıl cnm
canım ikimiz de iyiyiz işte malum sıkıntılar ... inş siz de çabucak elele eşinle atlatırsınız sıkıntıları canım..

he anladım canım b ipuan olsun maksat..

canım benim doktorum özellikle tavsiye etti iyi geliyormuş hem vucut direncini de artırıyormuş iyi yapmışsın

valla zor canım eli ve gözü sürekli kitaplarda kendisi ise hep kucağımda maalesef, hep be3nimle büyüdüğü için başka birşeyle ilgilenmemi istemiyor.

canım tamammen bitkiselmiş sedir ve okaliptus yağı sanırım. ama bunlar işte mentolun etken maddesi olan bitkiler fazla kullanıldığında ani spazm olabilirmiş, ama kullanma talimatında da diyor zaten yakasına bir iki damla diye.

kesinlikle yarın sabah kahvaltıda deniyorum tatlım inş. ben beyaz ekmekle yapıyorum tostu o şekilde birazcıkta olsa yio işte... ne yese kar kırk takla atıyorum zaten yedirmek için bi de böyle deneyelim bakalım.

hiç öyle düşünme güldenim , eğer nilimin anne sütünden daha fazla nasibi olsaydı eminim ki alırdı engel olamazdın, rabbim o kadr nasip etmiş buna şükür. ayrıca nilim sizin gibi ebeveynlere sahip olduğu için çok şanslı kaç tana anne baba çocuklarının sağlığının peşine bu kadar düşüp prof araştırıp şehir dışına götürüo sanıyorsun. maşallah size

bilmiyorumyaseminimya ama belkide nil anne sütü alamadığı için bukadar çok hasta oluyo ve antibiyotik almak zorunda kalıyo offff:

canım ben sana kendimden örnek vermek isterim. benim doğum yaptığımda doğum ucum çok çıkık değildi ve mina doğrudan memeyi tutamadı, aplikatör üzerinden emmek zorunda kaldı ve bu iki ay böyle sürdü, tabi hiçbir zaman anne memesinden emmek gibi olmuyor, mina ilk yirmi gün resmen aç kalmış kilo vermiş kaka yapmadığında sebebinin bu olduğunu anladık velhasıl sğtğm yetmiyordu mamaya başladık. ben hamileliğimden beri hep deredim annenin sütü bebeğine yeter diye demek olamayabiliyormuş bildiğin yıkıldım sütümü artırmak için herşeyi yaptım, humanalar, bitki çayları, incir kürleri, bozalar ve herkesten duyduğum bilimum şeyleri yaptım ve hiçbir faydasını görmedim. taa ki psikolojimde benim sütüm bebeğime yetiyor diyene kadar, kendimi buna ikna ettğimde sütüm ciddi artmıştı ve doğduğunda sütümle doymayan bebeğim 3. ve 4. ay sadece emdi ve doydu ama sonra büyüdüğü için hyine yetmedi ve mamanın hiçbirini ve biberonu da kabul etmedi mecbur ek gıda hem de dördüncü ayda. ve doktorum senin dediğin gibi kesinlikle mama taraftarı olmayan süt süt diyen biriydi ama benim çabamı ve şartlarımı görnce ikna oldu. uzun oldu ama diyeceğim o ki sen elinden geleni MUTLAKA yapmışsındır. şu an bunu düşünüp strese girme. çünkü inan faydası değil zararı var, şu an zaten içilen sütün miktarı ne ki amaç bebeğin kendini tatmin etmesi, zaten en onu da bebeğinle kurduğun ilişkiyle sağlıyorsundur...

Belki bilirim canim ayrica esimede sorabilirim yardim gerekiyorsa burdayim canim inşallah gorusuruz canim cok isterim
Masallah efeye yesin de buyusun
Tatli seylerden uzak kalmak mumkun degil canim ya sabah kahvaltimiz hala bebe biskuvisi ile tek tek verdigim zaman iki lokmadan fazla yemiyor ama tavuk corbasini iyi aklima getirdin yapayim hemen
Canim bu senin elinde olan bisey degil ki o kadar almasi gerekiyormus sonucta bu rabbimin taktiri bosuna uzme kendini ayrica bak elif hala emiyor ama ard arda hasta olduk yeni iyilesmisti o kadarda dikkat ediyorum guya iste yapiyorum bi yerde eksik bisey
Sen soyle ben cocuguma iyi bakamiyor muyum ondsn mi bu kadar cok hasta oluyor (
Bizimkide cok merakli kitaplara ondan dedim senin isin zor valla Allah kolaylik versin zencefil gribe falan iyi gelir biliyotumda acaba bebeklere agir gelirmi diye dusunmustum cok sagol rahatladim simdi
Demek bitkisel mis canim o zaman bi zarari olmaz astim yada alerjidi olmayan bebeklere
Bencede nilim cok sansli

gerçektende benimde o incirler bozlar denemediğim bişey kalmadı
ama doktorum bana su demişti ama ben yinede duyduğum herşeyi yaptım ama olmadı işte
annem acılığa gitti o dönemde ve ben uykumu alamadım daha doğrusu uyuyamadım
nil emmeyi red ediyodu hep zorladılar tabi bilmiyosun nil reddeti bende samaya başladım inan sağadığımda 20 ccyi hiç geçmedim
sonra önce meme sonra mama vermeye başladım ama 2 ay boyunca 2 ay doktor onturolumüzde doktorumuz nilin kalbinde bi üfürümden bahsetti ve bizi istanbulda bi profa yönlerndirdi
zaten damla damla gelen sütüm ogün tamamen gitti
biliyorum üzülmenin faydası yok ama içim okadar kötüki anlatam gerçekten çok üzülüyorum...

hayır tabiki nurayım sen elifime kesinlikle çok ilgili bi annesin ama nebileyimya.
işte insan birsürü şey düşünüyo

hiç öyle düşünme tatlım bak zeynep ilay hala anne sütü alıo ama hep hastayız malesef

kızlar iyiki varsınız seviyorum sizi
az önce yaseminede yazdım sizede yazıyorum şuanda istemiyorum ama 2. çocuğum olursa 1 hafta boyunca yanıma kimseyi kabul etmiyecem ve sadece o ve ben olucaz..

Cold mix ilk firsatta almak istedigim birsey aras en sin hasta oldugunda bizim bakkaldan farksiz eczanemizdrb almak istedim ama malesef yine yok yok yok
dr kadir tugcu var ilac karsiti oda hastalari a onu oneriyor sogan solumaktan fenakik in
di hastayken aras

Son düzenleme:

Gulden ikinci cocugum olursa dediii okudunuZZZZ

canım bak kendin ne güzel söylüyorsun denemediğim kalmadı diye, seni çok iyi anlıyorum inan çünkü mina da bi 15 gün emmeyi reddetti meme uzattığımda çığlık kıyamet ağlardı ben de sğdım o dönem,,, sonuçta sen elinden geleni maksimum yapmışsın gönlünü ferah tut, yapbileceğin daha çok şe olsaydı elbet yapardın... bi de çevremde odönem sütü inanılmaz bol olan resmen kıyafetin üstünden akan arkadaşlar vardı iyicemoralim bozulurdu ama şöyle düşünmek lazım bizim bebeğimiz alması gerekeni almıştır kısmeti bu kadarmış. mina hala emse de yapı olarak çok minyon ...

oh nilin ateşinin çıkmamasına sevindim cnm
sana da yaparım cnm ne demek sen yeterki iste

teşekkür ederim cnm

heeey güzel hatun burdan önce bana mail atmayı unuttunçok pis küserim heee sevindim cnm nilimin ateşinin çıkmamasına... sen nasıl oldun
recesss ellerine sağlık tatlım kaynın çok şanslı...
teşekkür ederim cnm benim
dün akşam defneyi uyuttuktan sonra temizlik yaptım, ardından da sürpriz olsun diye bu kurabiyeleri yaptım
yattığımda 1 e geliyordu
inşallah yiyenler de sever
yok cnm nerede bende o hamaratlık
o kadar zor bişey değil herkes yapabilir

teşekkür ederim cnm benim

cnm öncelikle nil için iyi bir dr bulmana sevindim
cnm sonuçta senin isteğin dışında oldu
hangi anne çocuğunu emzirmek istemez ki
sen çok iyi bir annesin unutma bunu

neee 2. lafını kullanıyorsun artık, büyük ilerleme

canım günaydın mina da da şükür astım olmağını için benim de aklımda artık... ama astımı olanlar nolur dikkatt...

Nee ikinci cocukmu yasemin sonunda sana bu fikri asiladi demekk kiz yasemin elinden hic birsey kurtulmuyor

Cnm hemen senden baslamak istedim
biri anne sutumu dediiiiii anne sutu almadigu icin hastami oluyor dedi.
yorum yazmamma gerek varmi sekerim
he he ben de aynı şeyi söyledim...

bak sennn nilimin pabucu hemen dama atıldı bakıyorum da :)

ayyy harbi çekilir koku değil songülüm yaa düşün bi de benim adam soğan sevmez:)

Gulden ikinci cocugum olursa dediii okudunuZZZZ
işte zaferrrrrrrr:)

maşallah cnm ya ne enerji var sende...
buarada çocuğunu göğsü bozulmasın diye emzirmeyen anneler varken sen içini ferah tut güldenim elinden geleni yapmışsın. bırak onlar üzülsün...

Iyi geceler canim

Bende cikayimm bari
Canin esine gecmis olsun insalla bu dobemde atlatilacak rabbim dermansiz vermesin kalani yalan
Canim cok gecmis olsun acaba genuzlerimi tikalikio
Ay bizin hala yok pecete tikiyip ustunu cay tabagini ters cevirip koyuyoruz
Günaydın kızlar kaynimin doğum günü için yaptığım kurabiyeler
Eki Görüntüle 987965
Himm harija girunuyor cnm 1o puan
Canim elifimede gecmus olsun kiyamam kuzuma
Inan bende cok meraktayim saat kacta randavu
günaydın tatlım iyiyiz çok şükür. minacık nasıl... cold mix ne ki viks gibi bişey mi bilemedim
Cold mix candir :)kullananlar mrmnun canim
Aaaa bak iste bu olmadi ben yine bir teyit ettireyim dr a
Canim ellerinde yedikkerinde daga ckk keyif aliyorlar aras el ile yenilcek herseyi elinde yiyor
canım günaydın mina da da şükür astım olmağını için benim de aklımda artık... ama astımı olanlar nolur dikkatt...

Simdi aklima takildi

Sorma cnm
esimde diyorki ben az sogan yesem nler soylersin resmen koca soganla uyuyoruz diyor

günaydın tatlımmm... nasılsınnn kuzular nasıl buarada ben dünden beri senden salata tarifi bekliorum haberin olaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…