- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.781
Eşim idare ediyor canim ağrısı var ama 5. Aya kadar idare edecek mecbur
Efe de iyi şükür 6 da bi yattı halen uyuyor gece uyku yok
Afiyet olsun cnm dene çok güzel gerçekten
Ben sıvı krema kullandım canım toz da olabilir ama heralde bilemedimki
ablasından gorduğunu yapıyo kuzum
nasıl kelıme dağarcğı cok kelıme konusabılıyomu bu konuda yaren onun ıcın cok buyuk bı artı
Insalla cnm hrp meslek hastaligi iste
ay hic elleme belki sabaha dek uyur
Canim biz burda pastalara hep sıvı krema kullanıyoruz daha doğrusu toz yok sanirsam sen ozaman ayrı bi kapta krem santiyle sütü cirp canim sonra diğer karisima kat sonuçta toz olanda pastaya katılıyor
Valla efe bir haftadır mizmiz diş patlattik yine uyku saatleride karmakarışık oldu bu gece napcaz bilemedim
Canim biz burda pastalara hep sıvı krema kullanıyoruz daha doğrusu toz yok sanirsam sen ozaman ayrı bi kapta krem santiyle sütü cirp canim sonra diğer karisima kat sonuçta toz olanda pastaya katılıyor
Valla efe bir haftadır mizmiz diş patlattik yine uyku saatleride karmakarışık oldu bu gece napcaz bilemedim
Inşallah uyur canim ama bu efe uyucagini sanmıyorum az sonra uyanır
Aşçılik zor meslek canim kaç saat ayaktalar
Cnm orta seviye az degol cok ta degil
ama bak yaren bu zamanlarda cok konusuyordu aanirim cocukla ilgili bir durum
Acava bu sivi kremadan mi bahsrdiyorsu
cunku santi konmuyor biliyorim ben canim
Şu yemeklerede katılıyor.makarna sosu falan yapılıyor o krema canim bende tiramisuya toz santi katıldığını duymadım belki olurAcava bu sivi kremadan mi bahsrdiyorsu
cunku santi konmuyor biliyorim ben canim
tamam canım oyle yaparım ınsallah artık nezamn yapabılırsem
ay o mızmızlık cok fena ya su dıslerın hepsı bı cıksaydıda rahatlasak artık
bugun hıc uyumadımı ben olsam uyandırırdım heralde
Şu yemeklerede katılıyor.makarna sosu falan yapılıyor o krema canim bende tiramisuya toz santi katıldığını duymadım belki olur
Dişler çıkar başka dert çıkar bundan sonra artık hep böyle :)
Çok güzel uyuyordu cnm uyandirmadim gece kalkmaya alışkinim zaten
Eşiminde var özel ayakkqbilari amq bu doğuştan olduğu icin pek birşey farketmiyorEvet esimin de taban cokmesi vat ama yaptirfigi tabsnlik cok isini gordu
Kuzumu uyutuo nasipse gelucem kizlar byeee
aynen oyle bızde dert bıtmez desene
melek onlar uyurken ynına gıder uzaktan severım kuzumu
bugece sana ıyı nobetler dıyeyım ozaman ama bakarsın songulun dedğı gıbı uyanmaz gercı cocuğunun huyunu enıyı sen bılırsın
Cok sevindim canim neguzel guldende mutlu olmustur rahatlamistir biraz.Kizlar iyi aksamlar
cok sukur guldenden iyi haberler geldi
hic bir sorun gormemia dr u nil i cok saglijli bulmus
ayrintilati pazartesi kendisi kendisi anlaticak
gozumuz aydin
Eşim idare ediyor canim ağrısı var ama 5. Aya kadar idare edecek mecbur
Efe de iyi şükür 6 da bi yattı halen uyuyor gece uyku yok
Afiyet olsun cnm dene çok güzel gerçekten
Ben sıvı krema kullandım canım toz da olabilir ama heralde bilemedimki
Cok sevindim canim neguzel guldende mutlu olmustur rahatlamistir biraz.
Kiiz bu saatte uyunurmu keske az uyuyup uyandirsaydin.erende buaksam cok huysuzdu esimde ben okuldan geldikten sonra ise gitti 1saat sonra gelir.erende cok mizmizdi en son baktim alttan bi azi disi cikmis ucuda olsa bakalim simdiik 11dis oldu heralde ondan huysuzdu neyseki uykuya alisti disler cok etkilemiyo.
Bende ereni uyutmusken misir patlaticam cay yapicam burda olursaniz gelirim yine.
Bende uyurken severim çok tatli oluyorlar masum
Bir kere daha uyumustu böyle ama gece ıki üç kere kalktı geri yatmıştı bi gece bakalim nolcak
Alp tuğra yi uyuttunmu canimm
Cok sevindim canim neguzel guldende mutlu olmustur rahatlamistir biraz.
Kiiz bu saatte uyunurmu keske az uyuyup uyandirsaydin.erende buaksam cok huysuzdu esimde ben okuldan geldikten sonra ise gitti 1saat sonra gelir.erende cok mizmizdi en son baktim alttan bi azi disi cikmis ucuda olsa bakalim simdiik 11dis oldu heralde ondan huysuzdu neyseki uykuya alisti disler cok etkilemiyo.
Bende ereni uyutmusken misir patlaticam cay yapicam burda olursaniz gelirim yine.
Valla haklısınız ama kiyamadim şimdi uyandirsaydim daha çok huysuz olurdu hiç çekilmezdi neyse bugunluk böyle oldu bizimde 11 dişimiz çıktı
Hadi afiyet olsun şimdiden
Bende eşimi bekliyorum çay demledim daha iş te
Olsun canim sagsalim gelsinlerde biz bekleriz.Senin isinde zor bugece canim ya cok zor oluyo az cekmedim bende ne gecem vardi ne gunduzum sizinde biran once duzene girer ins. uykulariniz.
Misir patlattimda azcik dilimide yaktimya.yemekte yedim geldim burdamisiniz kizlar waws nasilsin canim.songuul geliyonmu kiz.
ohh esınle kayıf yap bakalım afıyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?