2012 kasım bebekleri büyüyor..

Insalla cnm hrp meslek hastaligi iste

ay hic elleme belki sabaha dek uyur

Acava bu sivi kremadan mi bahsrdiyorsu
cunku santi konmuyor biliyorim ben canim

tamam canım oyle yaparım ınsallah artık nezamn yapabılırsem
ay o mızmızlık cok fena ya su dıslerın hepsı bı cıksaydıda rahatlasak artık
bugun hıc uyumadımı ben olsam uyandırırdım heralde

Acava bu sivi kremadan mi bahsrdiyorsu
cunku santi konmuyor biliyorim ben canim
Şu yemeklerede katılıyor.makarna sosu falan yapılıyor o krema canim bende tiramisuya toz santi katıldığını duymadım belki olur

Dişler çıkar başka dert çıkar bundan sonra artık hep böyle :)
Çok güzel uyuyordu cnm uyandirmadim gece kalkmaya alışkinim zaten

aynen oyle bızde dert bıtmez desene
melek onlar uyurken ynına gıder uzaktan severım kuzumu
bugece sana ıyı nobetler dıyeyım ozaman ama bakarsın songulun dedğı gıbı uyanmaz gercı cocuğunun huyunu enıyı sen bılırsın

Bende uyurken severim çok tatli oluyorlar masum
Bir kere daha uyumustu böyle ama gece ıki üç kere kalktı geri yatmıştı bi gece bakalim nolcak

Alp tuğra yi uyuttunmu canimm

Kizlar iyi aksamlar
cok sukur guldenden iyi haberler geldi
hic bir sorun gormemia dr u nil i cok saglijli bulmus
ayrintilati pazartesi kendisi kendisi anlaticak
gozumuz aydin
Cok sevindim canim neguzel guldende mutlu olmustur rahatlamistir biraz.

Kiiz bu saatte uyunurmu keske az uyuyup uyandirsaydin.erende buaksam cok huysuzdu esimde ben okuldan geldikten sonra ise gitti 1saat sonra gelir.erende cok mizmizdi en son baktim alttan bi azi disi cikmis ucuda olsa bakalim simdiik 11dis oldu heralde ondan huysuzdu neyseki uykuya alisti disler cok etkilemiyo.
Bende ereni uyutmusken misir patlaticam cay yapicam burda olursaniz gelirim yine.

Valla haklısınız ama kiyamadim şimdi uyandirsaydim daha çok huysuz olurdu hiç çekilmezdi neyse bugunluk böyle oldu bizimde 11 dişimiz çıktı
Hadi afiyet olsun şimdiden
Bende eşimi bekliyorum çay demledim daha iş te

ohh esınle kayıf yap bakalım afıyet olsun canım

Olsun canim sagsalim gelsinlerde biz bekleriz.Senin isinde zor bugece canim ya cok zor oluyo az cekmedim bende ne gecem vardi ne gunduzum sizinde biran once duzene girer ins. uykulariniz.

Misir patlattimda azcik dilimide yaktimya. yemekte yedim geldim burdamisiniz kizlar waws nasilsin canim.songuul geliyonmu kiz.

hemencık yedınde oyuzden mı yaktın sabredemednmı kız azcık soğusun
ıyıyım canım sağol sen nasılsın yoğurt mayalıcam onu beklıyorum sonra bende yatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…