- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.801
Zaten aç karnına vermeyiz su.yu canim.neyse haftada bir kere veriri Meyve suyu ozaman birşey olmaz heralde
Geçmiş olsun canim.şimdi nasıl.nidam kiyamam ona.inşallah ateşi çıkmaz daha fazla
Şimdi yazacağım tatlım
hemencık yedınde oyuzden mı yaktın sabredemednmı kız azcık soğusun
ıyıyım canım sağol sen nasılsın yoğurt mayalıcam onu beklıyorum sonra bende yatıcam
Bende cok kalmam canim olsun bukadar konusuyoruzya oda yeter.ayy kiz oyle degil ben misir patlatirken icine tuzotu yani toz baharat olurya ondan koyuyorum kasikla karistira karistira metal kasik tabi kizmis ben tencerenin kapagini kapatinca kasiktaki tuzotunu yemek istedim sicak oldugunu unutup eyvah dilim uyustu cok sicakmis.
Verseydin keske canim surup en azindan daha fazla yukselmezdi sende rahatlamis olurdun ins. iyilesirsiniz canim.burda bugun biraz yagmur vardi ama daha bu baslangic diyo gava durumunda ins. yagarda biraz mikroplar olur ya.
Sagol canim atlattik yine bi sekilde bugunude ama bu ikinci donem iyice zorliycak beni bisuru sey var ezberlenicek.
Bende cok kalmam canim olsun bukadar konusuyoruzya oda yeter.ayy kiz oyle degil ben misir patlatirken icine tuzotu yani toz baharat olurya ondan koyuyorum kasikla karistira karistira metal kasik tabi kizmis ben tencerenin kapagini kapatinca kasiktaki tuzotunu yemek istedim sicak oldugunu unutup eyvah dilim uyustu cok sicakmis.
hımm anladım ama tuzotu ne onu anlamadım bılmıyorum onu
yeme ısteğı senı yakan
afıyet olsun canım
Aay kizlarrr az önce efe ağladı çığlık çığlığa odaya bir girdim ne göreyim gulsemmi aglasammi bilemedim
Efenin yatagiyla bizim yatak arasında 10 cm fark var elleri bizim yatakta ayakları beşigin tepesindeydi yaa düşşeydi allah korumuş valla nasıl yaptı öyle anlamadim gitti
Geçmiş olsun canim ins daha fazla çıkmaz ateşi kuzumunSagol cnm bugun 37,5 tan 37,2 ye dusmustu ama aksam yıne. 37,6 oldu yukselıyo dıye surup verdım yatmadan
Aslında 38 den sonra verırdım hep ama korktum uyurken yukselırse dıyedısten sanırım patladı patlıycak ama cektırıyo ıste..
Tarıf ıcın tesekkur ederız
Gercegı boyle yapılıyomus demek bendekı bır yumurta sarısıyla oluyo krema pısırılıyo, ama duymustum gercegınde fazla yumurta sarısı var dıye..Bunda yumurta pısmıyo sorun olmazmı kı:26:
resımde pek guzel görunuyo afıyet olsun sıze:)
Olsun canim sagsalim gelsinlerde biz bekleriz.Senin isinde zor bugece canim ya cok zor oluyo az cekmedim bende ne gecem vardi ne gunduzum sizinde biran once duzene girer ins. uykulariniz.
Misir patlattimda azcik dilimide yaktimya.yemekte yedim geldim burdamisiniz kizlar waws nasilsin canim.songuul geliyonmu kiz.
hanı yesıl paket oluyır ya baharat karısımı
Toz baharat canim.marketlerde heryerde var dikkat etmemissindir ben bazen yumurta pisirdigimde bile koyuyorum ondan seviyorum.hımm anladım ama tuzotu ne onu anlamadım bılmıyorum onu
yeme ısteğı senı yakan
afıyet olsun canım
Sagol canim gelin sizde beraber yiyelim.Sagol cnm ya İns yukselmez bakalım
Ikıncı dönemıde atlatırsın kolayca ıns
Herkes onu okuyor a katılmıstın ne zaman sınavlar?
Bu arada keyıf yapıyomussun oh afıyet olsun:)
aman ıyıkı atlamamış cnm
bız o kazayı yaren on aylıkken yasadık maalesef
sarasında park yatağının ıcını degıstırrıp antrıbakterıyel yaylı yatak aldık yukseldı bu yoınce ıyı olmadı ponceden çıkma ıhtımalı yojtu ne guzel
İyi geceleri kizlar telden yazıyorum kim online göremiyorum. Bugun bizimde cok vukuatli geçti. Boyumu uzadi nedir parmak uçlarina basip heryere yetsiyor.gündüz yatak odasına uyutmaya gittim.neyse tam dalana kadar bekledim. 40 dk. Filan sürdu.odanin kapisi kapali idi. Yerine yatırıp odadan bir çıktım her yer gaz kokuyor. Emir ocağın düğmlerini cok çeviriyor ben fark etmeden acik bırakmis. Hemen butun evi açtım havalandırdim.akıllandim ama artik bu iki oluyor. Vanasindan kapatıcam artik.Kullanirken açıcam. Zehirlenicez yoksabir gun. Ben yemek filan yaparken atesi acik görmesin hemen gelip kapatıyo. Tv izlerken decoderin düğmesini kapatıyo açıyor kapatıyo açıyor en son artik izlemiyelim diyoruz kapatıtoruz tv yi. Sonra uyandi soguk çaydanligi devirdi. İcinde kalmis sabahki cay vardi yerlerde.
En son gece yatirmadan banyo yaptırayim dedim neyse yaptik oynadi bsyaga saçlarini kurutmak icin çamaşır makinesinin üstüne oturttum. Elini bir atti benim makyaj nalzemelerimib old. Sepete hersey tuzla buz. İci cok dolu bir farim vardi.faris görseniz düşünce nasil uçustu heryere birde simli(
Kapılar halilar duvarlar her yer simm
Artik oyle ucusmuski banyo disina antreye tasmis.
Dun gecedsn 2saatlik uykuyla ayakta olan ben bu gece erken yatmayi planlarken basima gaelenlereama bakin uyuttum gittim tam 1saaat banyo temizledim. Tabi herseyide makineye attim simdi bitmesini bekliyomm(( (
Allah canlarina saglik versin yavrularimizin ama artik cok tehlikeli donemdeyiz. Arkami donmeye kalmiyo vallahi aninda bir vukuat oluyo copu bosaltiyorum tuttruyi cop tenekesini alcam diye aliyo icine oyuncaklarini dolduruyo. Gecen telefonum caliyo ariyorum ariyorum yok bir baktimki copun icinde. Calmasa amlamasam gitcek copkonteynirina(
Biden haberler boyle
selam güzel anneler,
dilekcim aman ne yapmış öyle efe ya benim en korktuğum şeylerden biridir yataktan düşme ... küçük afacan :)
canım ben de tiramusuyu çok severim emine beder.in tarifini yapıyorum yıllardır pastane ürünü gibi oluyor çok lezzetli ama tabi orijinalinde yumurtaların çiğ olduğunu duymuştum.
be ni canım geçmiş olsun inşdaha çıkmaz canım istersen ver şurup ağrısı da olabilir dişten
wavvs ben de mısırı çok severim
songülcüm maş arasa. ablasının olması çok faydalı oluyordur. zaten evdeki bir kişinin bile faazla olması konuşmayı çok etkiliyor ya.
tüm kızlar unuttuysam özür..
biz de bugün pikniğe gittik mina bayıldı çimleri yoldu sürekli su kenarında hayvanları, kuşları sevdi çok keyifliydi tabi dönüşte temiz havadan anında uyudu :))
İyi geceleri kizlar telden yazıyorum kim online göremiyorum. Bugun bizimde cok vukuatli geçti. Boyumu uzadi nedir parmak uçlarina basip heryere yetsiyor.gündüz yatak odasına uyutmaya gittim.neyse tam dalana kadar bekledim. 40 dk. Filan sürdu.odanin kapisi kapali idi. Yerine yatırıp odadan bir çıktım her yer gaz kokuyor. Emir ocağın düğmlerini cok çeviriyor ben fark etmeden acik bırakmis. Hemen butun evi açtım havalandırdim.akıllandim ama artik bu iki oluyor. Vanasindan kapatıcam artik.Kullanirken açıcam. Zehirlenicez yoksabir gun. Ben yemek filan yaparken atesi acik görmesin hemen gelip kapatıyo. Tv izlerken decoderin düğmesini kapatıyo açıyor kapatıyo açıyor en son artik izlemiyelim diyoruz kapatıtoruz tv yi. Sonra uyandi soguk çaydanligi devirdi. İcinde kalmis sabahki cay vardi yerlerde.
En son gece yatirmadan banyo yaptırayim dedim neyse yaptik oynadi bsyaga saçlarini kurutmak icin çamaşır makinesinin üstüne oturttum. Elini bir atti benim makyaj nalzemelerimib old. Sepete hersey tuzla buz. İci cok dolu bir farim vardi.faris görseniz düşünce nasil uçustu heryere birde simli(
Kapılar halilar duvarlar her yer simm
Artik oyle ucusmuski banyo disina antreye tasmis.
Dun gecedsn 2saatlik uykuyla ayakta olan ben bu gece erken yatmayi planlarken basima gaelenlereama bakin uyuttum gittim tam 1saaat banyo temizledim. Tabi herseyide makineye attim simdi bitmesini bekliyomm(( (
Allah canlarina saglik versin yavrularimizin ama artik cok tehlikeli donemdeyiz. Arkami donmeye kalmiyo vallahi aninda bir vukuat oluyo copu bosaltiyorum tuttruyi cop tenekesini alcam diye aliyo icine oyuncaklarini dolduruyo. Gecen telefonum caliyo ariyorum ariyorum yok bir baktimki copun icinde. Calmasa amlamasam gitcek copkonteynirina(
Biden haberler boyle
İyi akşamlar kızlar nasılsınız nidaya geçmiş olsun ya surup verseydin yani vermişsindir herhalde baya geç okudum çünkü
Dilek canım senin eşin mi rahatsız okudum ama mailden onu da anlamadım tam öyleyse en büyük destekçi eş böyle zamanlarda ne anne ne baba ben evlendim bir ay sonra safra kesesi ameliyatı oldum 4 gün hastanede yattık eşim baktı hep annemler hiç gelmedi ben çok üzülmüştüm ama sonra bi baktım benim ailem eşim artık başka kimseden medet umulmuyo her türlü zorluk güzellik artık eş arasında
Bizi sorarsaniz huysuzluk tavan yaptı yeni bi işkence şekli rana işkencesi insan bi saniye susmaz mi zehir etti cumartesiyi babamız da seçim işleri yüzünden sabahtan bi gitti akşama kadar yok, evi süpüreyim dedim rana istemiyo kulaklarını kapatıyor ben de ona oyun yapayım derken makina arkamda ters dönmüş fark etmedim sulu benim makine bütün sular makinanin içine motor kısmına dolmuş çekmedi korktum kapattım rana hanımın cümlesi- bittiii- evet dedim bittikeşime söyledim boşver dedi ama yarın tekrar bakacam çalışıyo mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?