2012 kasım bebekleri büyüyor..

hatrladım canım ben hıc almadım ama

bence park yatağı almalısın cnm
bızım yarende büyüyen krem rengı yatağımız vardı atlama olayındna dolayı park yatak aldım ozel durumuz olmasa yata degısmıcektı en azından daha huzurku olursu
bu arada uyandımı efe

park yatak can dır valla cok rahat aklın hıc kalmıyor
ıyıkı dusmemıs efe canım ağlamısta yetısmıssın

caınm valla ne gün olmuş ya resmen mahvetmiş seni gülsem üzülsm mi bilemedim tyaşadıklarını :)

Bende çok korkarım canim yere düşşeydi allah korusun düşünmesi bile kötü
Eşim otelde yapıyor sürekli canin orijinal tarifi ama yumurtasızda yapan var ama ben yumurta kokusu hiç almadım

Oooh minam ne güzel eglenmis annesi Temiz havasını da almış bi gece mışıl mışıl uyur artik

hava guzeldı yanı burda soğuktu bıraz
ıyı yapmısnz temız hava ıyı gelmstr kuzuma

cnm ben kendı fıkrımı yazayım arasın astım durumu olmasa sulu olarak asla kullanmam takrım toz torbayı dha rahat
pretık degıl suyunu osalt doldur fıltrelerını temızle acele ısın varsa suyunu bosaltmamıssan eyva dıyorum zateb
eee bırde suyunu bosaltıcak yer lazım malum ekmek kırığı vb nımet oluyor

toz torbalı makıne candır...

ay bende bayılırım tuzot lu mısıra
hatta dıbınde kalanları yemek harıka oluyor
ama sana bıraz fattrturası agır olmuş gecmıs olsun cnm
Sagol canim iyi bari benim gibi seven biri cikti.
Ayy iyiki dusmemis canim artik dikkatli olmak gerekiyoya napicaklari hic belli degil.
Ye canim ye can bogazdan gelir.
he gldlım geldımm
bızım uyku manatonu bıraz uzun suruyor havasını verıyorum yatmadan makınenın sesıne uyuyor kuzucuk

Ah kiyamam ya yavrum guzelce uyusun.

Anladım canim annemlere gittiğimde park yatağı getireyim bari
Efeyi suan görseniz gülmekten olursunuz yatagimizda ordan oraya ordan oraya dolanıyor sersem bi şekilde=
park yatak can dır valla cok rahat aklın hıc kalmıyor
ıyıkı dusmemıs efe canım ağlamısta yetısmıssın

Sendemi park yatak kullanıyorsun cnm bende geçiş yapayım bari öyle bir duruşu vardıki köprü yapmış aklıma geldikçe gulesim geliyor

Sagol canim iyi bari benim gibi seven biri cikti.

Ayy iyiki dusmemis canim artik dikkatli olmak gerekiyoya napicaklari hic belli degil.

Ye canim ye can bogazdan gelir.

Ah kiyamam ya yavrum guzelce uyusun.

oel cnm te bekarken komsumuzdan ogrenmıstım bır kere acısı ıle denedım ama güzel olmadı
yesıl paket ıle daha güzel oluyor
ay evde tuzotta yok songulun canı tuzotlu patlamış mısır ıstedı ne olcak sımdı

Herkese ıyı aksamlar arkadaslar
Gecmıs yapım derken gelecek akıp gıdıyo bende geldım :)
Songul wavs sızde sagolun canlarım ıns daha ıyı olcaz:)

Gulden adına cok cok sevındım cok sukur aklım bı yandan onlardaydı sagol songulcum

Cvr senın kı bastan sona aksıyon olmus cnm:)
Aman dıkkat et en tehlıkelısı gazla oynaması

kasları kaldır cnm havaya ole sersemlik varsa uyur bence

cnm sureklı gırıs cıkıs yapıyorum atladım o ara
esım saat 5 gıbı gıdıyor bız kahvaltda bır arda oluyoruz cok yemek yapma sansı olmuyor
perşembe ızın gunudur ozaman da gezdırır bızı evde yemeyız pek
ama balık ızgara ıstıyorsa canım yapar
yada mısafırlerım gelıcekse yardımcı olur

ben ve kızlar dahıl olmak uzere ara ara hep ısmını yazıyoruz senınde sohpetımıze dahıl olmanı ıstıyıruz
ama hıc merhabalarımıza karşılık alamıyoruz

Cvr canim ya neler olmus oyle ama sizin buyuk firin sanirim onunde dugmeleri benim set ustu oldugu icin sorun olmuyo cok dikkat istiyolar artik ya gecmis olsun sizede.

Nilaycim beni unuttunya askolsun.:-(

Bi kardesim geldi bi esim geldi arada gecikiyorum oyuzdenya.

Gel diycem ama bizimkide bitti canim ama olsun ben sana patlatirim tekrar yeterki gel.;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…