2012 kasım bebekleri büyüyor..

bakalım cnm abamızdan onek alacağı cok sey var yarenınde arasla ılgılı cpk planları var

demek orada hava guzeldı burası cok soguktozellıkle aksam ustu
bu arada bız mına hanımı gormusmuydukkk

canım görmediniz bugün yapabilrsem koyarım resmini ama bana nasıl kaldırıldığınıanlatmanız lazım :)

(

canım ben de park yatak kllanıyorum ve boyu birkaç cm daha uzasa düşcek diye kullanıyorum canım hatta yatağı değiştirmyi düşünsem de diğerleri daha alçak olacak diye yapmı8yorum..

hava guzeldı yanı burda soğuktu bıraz
ıyı yapmısnz temız hava ıyı gelmstr kuzuma

evet canım güzeldi ama tabi biraz serinledi o zaman da döndük zaten

canım ben de bi ara sulu kullandım suya topluyor daha hijyenik olur diye ama şu temilemesi hiç hijyenik değil, gerçi yeni modellerde hiç filtre temizleme derdi yok sadecekovayı döküyorsun tamamdır. o haliyle oldukça iyi. torbalıların da hepa filtrelileri gayet güzel

canım arada yapmaları bile iyi oluyor benim eşim de güzel yemek yapar balık ona ait zaten.

biberon canım sen nasılsın bu arada konuşamadık :)

ben ve kızlar dahıl olmak uzere ara ara hep ısmını yazıyoruz senınde sohpetımıze dahıl olmanı ıstıyıruz
ama hıc merhabalarımıza karşılık alamıyoruz

Evet evet evet asagıda en cok görunen arkadasımız
Neden bı merhaba yok acaba

Suludan pek memnun degılsın yanı burda cok fazla gormuyorum zaten almanlar cok tercıh etmıyo galıba
Gecen bı magazaya gelmıstı markası bora turk yapımıydı galıba cok canım ıstedı ama arastırmadanda almak ıstemedım
Ikı tane ev hedıyesı geldı ama kucukler cabuk doluyo torba ıyı cekmıyo sonra
Bakalım belkı yıne torbalı ama bıraz daha ıyı bısey alırım
Aklımda hep sulularda

canm unutor muyum ben mesajı yazarken sen bana yazmışsın unuttuğum var mı diyetekrar kontol edip yazmıştım :)

beni iyiyiz canım işte aynı hep yaramazlık bizde de :)

Bende sululardan istiyorum ama simdilik alamayiz ilerde dusunuyorum almayi.

Nilaycim unuttum beni ama olsun iyiyim canim erende iyi sayilir bugun bi azi disimiz daha cikti cok sukur.sen nasilsin mina nasil iyi gezmis bugun parkta iyi olmustur.

Ben simdi cikayim isleri halledip yatmadan bi bakarim yine.

cnnm cekısı falan cok güzel bırde daha sağlıklı ama pratık degıl
ama makınem sulu olsun on dklık ıs dersen cok ta problem olmaz

canm unutor muyum ben mesajı yazarken sen bana yazmışsın unuttuğum var mı diyetekrar kontol edip yazmıştım :)

beni iyiyiz canım işte aynı hep yaramazlık bizde de :)

Evet cnm sabahtan aksama yorulmuyo afacanlar
Bı ara benımde sınırler tavan yaptı ısteklerı hıc bıtmedı bugun:)

Supurge yorumların ıcınde sagol bakıcam bakalım:)

Son düzenleme:
Kizlar emir uyandi gitmek zorunda kaldim. emzirdim sonra çamaşırlari astim geldim. Okudum ama alinti yapmak zor oluyor telden kusura bakmayin. Yaren cnm sicak olunca bir gerideki yere koyuyoruz çayi soguk diye ilk taraftaydi uzanamiyodu aslında ama boyu uzadi herhalde bu dönemde.firinin düğmelerine ben kilit bulamadim cnm sizinki nasılki. Bu arada yarenle arasin hali gözüme geldi ne tatlilar dimi birde kitap kavgasi yapıyolar.

Minam cok sagol cnm gecen sana tanışma mesaji yazmistim ama görmedin sanirsam
)g
Dilekefem tiramusuyu esinlemi yaptın cnm masalkah esine birliğiniz daim olsun. Bir alkis aldi benden :))

Biberon sagol cnm evet set ustu olsa cok iyi olcakti ama buyuk fırınlardan. Canım en yakin zamanda alicam tuzot deniycem ben bu misir isini cok merak ettim ilk kez duydum

Özcanan rana yin
e güldürdu beni kularini kapatıp biti demesi anlasilan sizinde yorucu gecmis bugun
Wassh niye huysuz cnm azilardandir bizimkide öyleydi elini ağzına sokup agliyordu sürekli cok sukur çiktida rahatladik ama daha sirada çokkk aziz var(
Beni gecmis olsun cnm ya bogazlarinda bir sey varmi acaba oyleyse ilacsiz gecmez gotur istersen bu gun bir arkadas anlatti sadece kuru oksurukle gitmisler bronslari dolmus. Allahim korusun neyse az kaldi su mart ayinida atlatalimda bahar gelsin artik yaa
Kizlar ben yatiyorum ayaklarim agriyo yorgunluktan umarim emirde banyonun etkisiyle uyur sabah isde yokk uyumak istiyorum .herkese iyi geceler optum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…