- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.861
benımkı fantom cnm
dedıın gıbı her markada var ıhlaslarda cok güzel ama cok agırrr
Kizlar emir uyandi gitmek zorunda kaldim. emzirdim sonra çamaşırlari astim geldim. Okudum ama alinti yapmak zor oluyor telden kusura bakmayin. Yaren cnm sicak olunca bir gerideki yere koyuyoruz çayi soguk diye ilk taraftaydi uzanamiyodu aslında ama boyu uzadi herhalde bu dönemde.firinin düğmelerine ben kilit bulamadim cnm sizinki nasılki. Bu arada yarenle arasin hali gözüme geldi ne tatlilar dimi birde kitap kavgasi yapıyolar.
Minam cok sagol cnm gecen sana tanışma mesaji yazmistim ama görmedin sanirsam
)g
Dilekefem tiramusuyu esinlemi yaptın cnm masalkah esine birliğiniz daim olsun. Bir alkis aldi benden :))
Biberon sagol cnm evet set ustu olsa cok iyi olcakti ama buyuk fırınlardan. Canım en yakin zamanda alicam tuzot deniycem ben bu misir isini cok merak ettim ilk kez duydum
Özcanan rana yin
e güldürdu beni kularini kapatıp biti demesi anlasilan sizinde yorucu gecmis bugun
Wassh niye huysuz cnm azilardandir bizimkide öyleydi elini ağzına sokup agliyordu sürekli cok sukur çiktida rahatladik ama daha sirada çokkk aziz var(
Beni gecmis olsun cnm ya bogazlarinda bir sey varmi acaba oyleyse ilacsiz gecmez gotur istersen bu gun bir arkadas anlatti sadece kuru oksurukle gitmisler bronslari dolmus. Allahim korusun neyse az kaldi su mart ayinida atlatalimda bahar gelsin artik yaa
Kizlar ben yatiyorum ayaklarim agriyo yorgunluktan umarim emirde banyonun etkisiyle uyur sabah isde yokk uyumak istiyorum .herkese iyi geceler optum hepinizi
Fantom deyınce tr anılarım geldı aklıma:)
Gecen yaz annemler normal suprgesını almıslar bır kullanmaya ucu catlamıs zong servıs aramıstık o sıcakta
yonlendıren akıllı arkadas bı dogru verseydı adresı
Evet ıhlasların bı suru parcası cıkıp yıkanıyodu
Bu arada wavs ıyı geceler demeden cıktımı ben mı kacırdım:)
maalesef turkıyede ısler bole ıslıyor cnm
ben gormedım alptugramı uyandı acab
Ayy kizlar gece gece cok mutlu oldum ya ben odaya yatmak icin geldim battaniyeyi bi actim bide ne goreyim iyiki varsin yazan cikolata kutunun icinde hemde markasi bolçi yani bolunun cikolatasi biz balayi icin boluya gitmistik abanta hemde ordan cikolata almistik esim unutmamis ya oranin cikolatasini almis isten gec gelmisti zaten 11bucukta falan odaya girip saklamis oraya surpriz yapmis bana ya nasil mutlu oldugumu tahmin edersiniz ayy nasil sevmiyim ben bu adami hem onu hem oglumu cook seviyorum.
Ayy kizlar gece gece cok mutlu oldum ya ben odaya yatmak icin geldim battaniyeyi bi actim bide ne goreyim iyiki varsin yazan cikolata kutunun icinde hemde markasi bolçi yani bolunun cikolatasi biz balayi icin boluya gitmistik abanta hemde ordan cikolata almistik esim unutmamis ya oranin cikolatasini almis isten gec gelmisti zaten 11bucukta falan odaya girip saklamis oraya surpriz yapmis bana ya nasil mutlu oldugumu tahmin edersiniz ayy nasil sevmiyim ben bu adami hem onu hem oglumu cook seviyorum.
Yogurt mayalıcam demıstı sonrasını kacırdım mı acaba dedım belkı gelır
Songuuulll meze tarıfı yıne yok demı
ay cnm benım ne kadar mutlu oldum bılıyormusun sen böyle anlatınca rabbım mutluluğunuzu daım etsın
afıyet olsun cnm bu arada
haha yatsammı ben acaba kılıt soru gedı hahah
bu gıdısle eve gelıcez yemeye cok agırsın cok
Neyse aklına ne zaman gelırse beklıycez artık
Yasmın ne yaptı acaba menuye merak ettım bak sımdı
Oh afıyet olsun gece gece ıyı surprız olmus:)
Allah mutlulugunuzu daım etsın cnm
Surprızler askı taze tutuyo:) arada bır ıyıydır
Aferın esıne
Sagol canim benim ya neguzel boyle uzuntumude sevincimide sizlerle paylasabilicem guzel arkadaslarim var.Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin insallah canim.Ama o cikolatalarida yiyememki boyle sus kalsa bi kosede hep baksam ne guzel olur.
ole cnm ya ıyıkı varız:)
Fatma ye gıtsın kutusunu posetını bırseysını saklarsın
ay canım o hıc bılmedıgım cıkoolatadan cektı
gebemıyım neyım
ole cnm ya ıyıkı varız:)
Fatma ye gıtsın kutusunu posetını bırseysını saklarsın
ay canım o hıc bılmedıgım cıkoolatadan cektı
gebemıyım neyım
Tadı guzeldı bızım komsu oglu boluda unı okurken getırmıstı bıze:)
Fatmanın dedıgı gıbı senın canın bısey ıstemesı normal bu saatlerdemutfaga dogru bı gıt bakalım vardır sana göre bıseyler:)
Bende bugun öyle bı dusunmedım degılcanım ınanılmaz cıkolatalı pasta ıstedı ama hazır degıl gördugum bı tarıfı yapam yapmayam derken gectım basına yaptık beyzayla:) yoksa aklımdan cıkmıycaktı:)
Fatma ye gıtsın cnm ama bı tane saklıyabılırsın hatıra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?