2012 kasım bebekleri büyüyor..

benımkı fantom cnm
dedıın gıbı her markada var ıhlaslarda cok güzel ama cok agırrr

Fantom deyınce tr anılarım geldı aklıma:)
Gecen yaz annemler normal suprgesını almıslar bır kullanmaya ucu catlamıs zong servıs aramıstık o sıcakta
yonlendıren akıllı arkadas bı dogru verseydı adresı

Evet ıhlasların bı suru parcası cıkıp yıkanıyodu

Bu arada wavs ıyı geceler demeden cıktımı ben mı kacırdım:)

cnm bızım dugmelerı donuyor ama bos donuyor kendılgınden hem bastrırıp hem cakm ağını çakması lazım zor yanı annem daha cozemedı:)

ay ıkısının hallerı cok tatlu ya yarenımde hıc kızmaz anne kız gulerız hallerıne
ıyı geceker cnmher gece ıkı satırda olsaq beklerız

Sagol cnm bakalım yarın kı duruma göre pazartesı dr gıdıcez
Iyı geceler cnm baya yorucu gun olmus yat dınlen emırde mısıl mısıl uyur sabaha kadar ıns

maalesef turkıyede ısler bole ıslıyor cnm
ben gormedım alptugramı uyandı acab

Ayy kizlar gece gece cok mutlu oldum ya ben odaya yatmak icin geldim battaniyeyi bi actim bide ne goreyim iyiki varsin yazan cikolata kutunun icinde hemde markasi bolçi yani bolunun cikolatasi biz balayi icin boluya gitmistik abanta hemde ordan cikolata almistik esim unutmamis ya oranin cikolatasini almis isten gec gelmisti zaten 11bucukta falan odaya girip saklamis oraya surpriz yapmis bana ya nasil mutlu oldugumu tahmin edersiniz ayy nasil sevmiyim ben bu adami hem onu hem oglumu cook seviyorum.

ay cnm benım ne kadar mutlu oldum bılıyormusun sen böyle anlatınca rabbım mutluluğunuzu daım etsın
afıyet olsun cnm bu arada

Oh afıyet olsun gece gece ıyı surprız olmus:)
Allah mutlulugunuzu daım etsın cnm
Surprızler askı taze tutuyo:) arada bır ıyıydır
Aferın esıne

ay cnm benım ne kadar mutlu oldum bılıyormusun sen böyle anlatınca rabbım mutluluğunuzu daım etsın
afıyet olsun cnm bu arada

Sagol canim benim ya neguzel boyle uzuntumude sevincimide sizlerle paylasabilicem guzel arkadaslarim var.Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin insallah canim.Ama o cikolatalarida yiyememki boyle sus kalsa bi kosede hep baksam ne guzel olur.

Oh afıyet olsun gece gece ıyı surprız olmus:)
Allah mutlulugunuzu daım etsın cnm
Surprızler askı taze tutuyo:) arada bır ıyıydır
Aferın esıne

Pek yapmaz oyle seyler aslinda cok nadir ama bu surprizi guzeldi cok sasirtti benide ya artik bir hafta siritir dururum.:-D sagol canim sizde iyiki varsiniz.

Sagol canim benim ya neguzel boyle uzuntumude sevincimide sizlerle paylasabilicem guzel arkadaslarim var.Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin insallah canim.Ama o cikolatalarida yiyememki boyle sus kalsa bi kosede hep baksam ne guzel olur.

ole cnm ya ıyıkı varız:)
Fatma ye gıtsın kutusunu posetını bırseysını saklarsın
ay canım o hıc bılmedıgım cıkoolatadan cektı
gebemıyım neyım

Kızlar ben kacıyorum ufaktan yarın hafta sonu ama benım buyuk cadı bu sabah 6 da dıkıldı ayaga anne uyandım dıye :)
daha sabah olmadı falan dıye 8 yaptık:)
mınnosumuda bı kontrol edeyım ates varmı yokmu
Sıze ıyı geceler arkadaslar

gebemıyım neyım

Seni bilmesem derdim hamilesindir diye ama normal caninin istemesi canim. nasil kiyipta yicem bilmiyorum ama en azindan bikac gun beklerim doya doya bakarim.Benim sarj bitiyo artik cikmam lazim gecte olmus hadi yatalim artik iyi geceler size optum cok cok.

gebemıyım neyım

Tadı guzeldı bızım komsu oglu boluda unı okurken getırmıstı bıze:)
Fatmanın dedıgı gıbı senın canın bısey ıstemesı normal bu saatlerde mutfaga dogru bı gıt bakalım vardır sana göre bıseyler:)
Bende bugun öyle bı dusunmedım degıl canım ınanılmaz cıkolatalı pasta ıstedı ama hazır degıl gördugum bı tarıfı yapam yapmayam derken gectım basına yaptık beyzayla:) yoksa aklımdan cıkmıycaktı:)

Fatma ye gıtsın cnm ama bı tane saklıyabılırsın hatıra:)

doğru cnm ama suphe edesım geliyor bazen malum 16 ayı devırdık
yalında bebegımın cınsıtyetı ıle buraya gelirsem sasırmayın yada kucağımda:)

ay sız tatlı sevıyorsunuz sanırım bızım evde sadece aras tatlıya egılılıdır kasık maması muhallebı cok sevıyor
ellerine sağlık beyza ıle benının afıyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…