2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sagol cnm
Bızım evdede yok tatlı duskunu esımın hıc yok dedım pasta getırım sonra yerım dedı
Arada bı bana gelır tatlı krızı:) kızlarda cok sevmıyolar aılecek acı ve eksıcıyız aslında:) nıda elınde lımonla gezer:)
Tamam kactım ısık sondu

herkese günaydın.siz gece kilitlemişsiniz ben açayım dedim ama yabancı diye alarm çalarsa hiç şaşırmam
o kadar istiyorum ki sürekl bi şeyler yazmayı ama ece hanımdan ne mümkün.okumaya bile fırsat bulamıyorum artık.15 gündür yürüyoruz ve hiç durmuyoruz düşmesin başına bişey gelmesin diye ben peşinde.çok yorulıyorum.ev aldı başını gitti.hiçbir iş yaptırmıyor kuzucum.napalım canları sağolsun bugünler de geçer.sizleri ve bebişleri koklayarak öpüyorum.iyi pazarlar

dıs cıkarıyo heralde canım 2 gecedırde cok kalkıyo cunku

evet canım sıze ıyı geceler dıyemedım esım sağolsun o yatıcaktı tv yı kapattı sonra fısı cektı modem de kapanmıs oldu
bende tekrar gırmedım yattım canım

ne guzel esın surprız yapmıs sana
ben bıle sevndım canım

dılekefem evet canım bende park yatak kullanyorum cokta memnunum hem ıstedğın yerede tasıyabılıyosun hemde altını supurup sılebılıyosun sen enıyısı annendekını al
mınam ama olmadıkı ben goremedım mınayı
kızlar supurge konusmussunz ben toz torbalı kullanıyorum sıemens markası cokta memnunum tavsıye ederım yanı
aslında enıyısı sulu ama zamnnda bundan aldım buda cok ıyı ama

hosgeldın canım artık hıc gelmez oldun buralara
2 cocukla emınım cok zordur
masllah ece ye basladı demekkı yurumeye
arada gel ozletme kendını

Hosgeldin canim arada gelsen neguzel olur.sanirim sende iki cocuk varmis bizde tek cocuk ama ev herzaman daginik hic uzulme ev isi yapamiyorum yarim kaliyo diye onlar herzaman yapilir oncelik cocuklarimizin zaten kisa surede alisiyolar yurumeye bisure dikkat et yeter canim arada gel yinede.
ne guzel esın surprız yapmıs sana
ben bıle sevndım canım

Sagol canim arada bizim kocalarda bizi sasirtiyolar iste.

selm hanımlar güzel pazarla diliyorum herkese,

biberon canım eşin ne kadar hoş davranmış takdir ettim inanki çocuk doğduktan sonra ufak tefek jestler bile insanın gönlünü ne kadar çok alıyor değil mi:)

wavss yine koyarım canım sen online olduğunda merak etme :)

cvr canım ya görmemişimdir bu aralar kafam bi dünya oldu... dün senin bebişin yaptıklarını dayanamadım eşime bile anlattım bizim afacanlar nasıl zorluyorlar anneleri diye .. inş dinlenmişsindir bugüne..

kızlar şu iki azının aynı anda çıkması gecelerimizi epey yıprattı dün gece de epey zorlandı minam, sanırım piknikte midesi de gaz yaptı sürekli kasıp durdu kendini.... ya bu sabak pek bi huysuzdu hiç bi şeyden keyif almadı öğle uykusuna kadar burnumdan geldi resmen delircektim... her zaman zorlanıorum ama bazen niye yalnızım diye oturup ağlıyorum ya... annesi ya da kv.si yakınında olanlar aman kıymetini bilin en azından arada nefes alacak vaktiniz oluyordur (

Evet canim cok mutlu oldum istese nekadar dusunceli olabiliceni gosterdi arada kocalar boyle seyler yapsa yeterde artar bile bize diymi.
bende yalnizim canim seni cok iyi anliyorum ereninde bi azisi cikmis digeride yolda geceleri zaten cok uyaniyo ama neyseki disler cokta uyanip aglamiyo gunduz zaten heryer daginik alistim artik hani toplu ev nasil oluyo onu unuttum.

Funda nılay ıyı geceler kızlar
Sabahtan bu yana anca oturuyorum pertım cıktı resmen

Hastalıgımızdan aksayan temızlıgımı yaptım bugun

Hafta sonu gezme gunumuz normalde havada guzeldı bugun, esım cıkalım dedı ama evde bırsuru ıs varken ıcım rahat etmedı

Cocukları attım basına basladım temızlıge onlarda bahcede bıraz vakıt gecırdıler aksama dogru yıne dıbımdelerdı ama yınede rahat ısımı yaptım:)camasır falan derken anca bıttı suan her yer mıs gıbı ıcım huzur dolu

Calısan annelerın ısı zor gercekten ben hafta sonuna temızlık bırakmam genelde ama onlar mecburen yapıyolar Allah kolaylık versın

Hosgeldın cnm senın burda parmak ızın fazlasıyla var o yuzden alarm calmaz merak etme
Calısan annesın ve ıkı cocuk olunca zor gercekten..

Yurumeye baslamıs kuzucugun gözunuz aydın yakında koltuk sandalye falan var sırada haberın olsun belkı cıkıyodur bıle
Saglıklı olsunlarda en buyuk ıstegımız o tabı..
Arada bır ugra yaz bıze senın meshur bı hareketın vardı buydu galıba

Son düzenleme:

Eline saglik canim neguzel olmus esinde cocuklarda ilgilenmis.nekadar cocukla birlikte is yapmaya calissakta ayak altinda cocuklar olmayinca rahat oluyo temizlik yapmasi.bende temizligi genelde hafta basinda yapardim ama bugun yapicaktim aslinda inanki varya cop kaldirmak istemedim ya bugun nedense hic bisey yapasim gelmedi ancak yemek yaptim okadar kardesimde bikac gundur bizde kaliyodu burdan ise gidip geliyodu oda bugun gitti artik sabah basliycam temizlige bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…