- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.881
Ben kapıyı araladım yenıden kılıtle cnm
doğru cnm ama suphe edesım geliyor bazen malum 16 ayı devırdık
yalında bebegımın cınsıtyetı ıle buraya gelirsem sasırmayın yada kucağımda:)
ay sız tatlı sevıyorsunuz sanırım bızım evde sadece aras tatlıya egılılıdır kasık maması muhallebı cok sevıyor
ellerine sağlık beyza ıle benının afıyet olsun
Kizlar emir uyandi gitmek zorunda kaldim. emzirdim sonra çamaşırlari astim geldim. Okudum ama alinti yapmak zor oluyor telden kusura bakmayin. Yaren cnm sicak olunca bir gerideki yere koyuyoruz çayi soguk diye ilk taraftaydi uzanamiyodu aslında ama boyu uzadi herhalde bu dönemde.firinin düğmelerine ben kilit bulamadim cnm sizinki nasılki. Bu arada yarenle arasin hali gözüme geldi ne tatlilar dimi birde kitap kavgasi yapıyolar.
Minam cok sagol cnm gecen sana tanışma mesaji yazmistim ama görmedin sanirsam
)g
Dilekefem tiramusuyu esinlemi yaptın cnm masalkah esine birliğiniz daim olsun. Bir alkis aldi benden :))
Biberon sagol cnm evet set ustu olsa cok iyi olcakti ama buyuk fırınlardan. Canım en yakin zamanda alicam tuzot deniycem ben bu misir isini cok merak ettim ilk kez duydum
Özcanan rana yin
e güldürdu beni kularini kapatıp biti demesi anlasilan sizinde yorucu gecmis bugun
Wassh niye huysuz cnm azilardandir bizimkide öyleydi elini ağzına sokup agliyordu sürekli cok sukur çiktida rahatladik ama daha sirada çokkk aziz var(
Beni gecmis olsun cnm ya bogazlarinda bir sey varmi acaba oyleyse ilacsiz gecmez gotur istersen bu gun bir arkadas anlatti sadece kuru oksurukle gitmisler bronslari dolmus. Allahim korusun neyse az kaldi su mart ayinida atlatalimda bahar gelsin artik yaa
Kizlar ben yatiyorum ayaklarim agriyo yorgunluktan umarim emirde banyonun etkisiyle uyur sabah isde yokk uyumak istiyorum .herkese iyi geceler optum hepinizi
Fantom deyınce tr anılarım geldı aklıma:)
Gecen yaz annemler normal suprgesını almıslar bır kullanmaya ucu catlamıs zong servıs aramıstık o sıcakta
yonlendıren akıllı arkadas bı dogru verseydı adresı
Evet ıhlasların bı suru parcası cıkıp yıkanıyodu
Bu arada wavs ıyı geceler demeden cıktımı ben mı kacırdım:)
Ayy kizlar gece gece cok mutlu oldum ya ben odaya yatmak icin geldim battaniyeyi bi actim bide ne goreyim iyiki varsin yazan cikolata kutunun icinde hemde markasi bolçi yani bolunun cikolatasi biz balayi icin boluya gitmistik abanta hemde ordan cikolata almistik esim unutmamis ya oranin cikolatasini almis isten gec gelmisti zaten 11bucukta falan odaya girip saklamis oraya surpriz yapmis bana ya nasil mutlu oldugumu tahmin edersiniz ayy nasil sevmiyim ben bu adami hem onu hem oglumu cook seviyorum.
herkese günaydın.siz gece kilitlemişsiniz ben açayım dedim ama yabancı diye alarm çalarsa hiç şaşırmam
o kadar istiyorum ki sürekl bi şeyler yazmayı ama ece hanımdan ne mümkün.okumaya bile fırsat bulamıyorum artık.15 gündür yürüyoruz ve hiç durmuyoruz düşmesin başına bişey gelmesin diye ben peşinde.çok yorulıyorum.ev aldı başını gitti.hiçbir iş yaptırmıyor kuzucum.napalım canları sağolsun bugünler de geçer.sizleri ve bebişleri koklayarak öpüyorum.iyi pazarlar
Hosgeldin canim arada gelsen neguzel olur.sanirim sende iki cocuk varmis bizde tek cocuk ama ev herzaman daginik hic uzulme ev isi yapamiyorum yarim kaliyo diye onlar herzaman yapilir oncelik cocuklarimizin zaten kisa surede alisiyolar yurumeye bisure dikkat et yeter canim arada gel yinede.herkese günaydın.siz gece kilitlemişsiniz ben açayım dedim ama yabancı diye alarm çalarsa hiç şaşırmam
o kadar istiyorum ki sürekl bi şeyler yazmayı ama ece hanımdan ne mümkün.okumaya bile fırsat bulamıyorum artık.15 gündür yürüyoruz ve hiç durmuyoruz düşmesin başına bişey gelmesin diye ben peşinde.çok yorulıyorum.ev aldı başını gitti.hiçbir iş yaptırmıyor kuzucum.napalım canları sağolsun bugünler de geçer.sizleri ve bebişleri koklayarak öpüyorum.iyi pazarlar
ne guzel esın surprız yapmıs sana
ben bıle sevndım canım
selm hanımlar güzel pazarla diliyorum herkese,
biberon canım eşin ne kadar hoş davranmış takdir ettim inanki çocuk doğduktan sonra ufak tefek jestler bile insanın gönlünü ne kadar çok alıyor değil mi:)
wavss yine koyarım canım sen online olduğunda merak etme :)
cvr canım ya görmemişimdir bu aralar kafam bi dünya oldu... dün senin bebişin yaptıklarını dayanamadım eşime bile anlattım bizim afacanlar nasıl zorluyorlar anneleri diye .. inş dinlenmişsindir bugüne..
kızlar şu iki azının aynı anda çıkması gecelerimizi epey yıprattı dün gece de epey zorlandı minam, sanırım piknikte midesi de gaz yaptı sürekli kasıp durdu kendini.... ya bu sabak pek bi huysuzdu hiç bi şeyden keyif almadı öğle uykusuna kadar burnumdan geldi resmen delircektim... her zaman zorlanıorum ama bazen niye yalnızım diye oturup ağlıyorum ya... annesi ya da kv.si yakınında olanlar aman kıymetini bilin en azından arada nefes alacak vaktiniz oluyordur(
Evet canim cok mutlu oldum istese nekadar dusunceli olabiliceni gosterdi arada kocalar boyle seyler yapsa yeterde artar bile bize diymi.
bende yalnizim canim seni cok iyi anliyorum ereninde bi azisi cikmis digeride yolda geceleri zaten cok uyaniyo ama neyseki disler cokta uyanip aglamiyo gunduz zaten heryer daginik alistim artik hani toplu ev nasil oluyo onu unuttum.[/QUOTE
evet aynen öyle canım ya :) bizimişte son bir haftadır hergün ya da iki günde bir 3 te uyanıyor 5e kadar sakinleştiremiorum işte bugün gündüz de felaketti yatmadan önce allem edip kallem edip calpol verdim ağrısını alsın gece diye. inş çok sıkıntı olmaz kuzulara da yazık bize de yani. erkesi gün uyandığında bebeğe bakacak mecalin ve olmaması kadar kötü birşey yok ...
oplasan da 10 dk sonra aynısı oluyor. bütün oyuncakları özenle gruplarına göre topluyorum öle uykusuna yatırınca, yatak dolplar alan toplanıyor ama mina uyndığı an oyuncakların hepsi birden dğıtılıyor :) dolapları açmasın diye tüm dolaplara kilit aldık yoksa dağınıklık kalkmıyor bütün odalardaki eşyalar oturma odaına tşınıyor mutfak dahil:))
herkese günaydın.siz gece kilitlemişsiniz ben açayım dedim ama yabancı diye alarm çalarsa hiç şaşırmam
Aynen canim uyuyunca topluyorum heryeri ama uyansin yine hersey dagiliyo bitarafa.bizimki mutfaga cok merakli en cok karistirilcak sey orda var cunku cekmeceden catal bicak kepce aliyo oynuyo diger odalara goturuyo tabak kase bardak ne bulursa cok hosuna gidiyo onlarla oynamak bende cekmeceden catal bicaklari alip baska biyere koyayim diyorum ama nereye koyucam bilmiyorum.bizimde son gunlerde gece biraz aglamaya basladi aslinda neyseki uzun surmuyo sut falan iciriyorum yada emziriyorum biraz mizmizlaniyo sonra uyuyo heralde disten dolayi ben daha gec cikar diye dusunuyodum ama dikkat edicem artik.Evet canim cok mutlu oldum istese nekadar dusunceli olabiliceni gosterdi arada kocalar boyle seyler yapsa yeterde artar bile bize diymi.
bende yalnizim canim seni cok iyi anliyorum ereninde bi azisi cikmis digeride yolda geceleri zaten cok uyaniyo ama neyseki disler cokta uyanip aglamiyo gunduz zaten heryer daginik alistim artik hani toplu ev nasil oluyo onu unuttum.[/QUOTE
evet aynen öyle canım ya :) bizimişte son bir haftadır hergün ya da iki günde bir 3 te uyanıyor 5e kadar sakinleştiremiorum işte bugün gündüz de felaketti yatmadan önce allem edip kallem edip calpol verdim ağrısını alsın gece diye. inş çok sıkıntı olmaz kuzulara da yazık bize de yani. erkesi gün uyandığında bebeğe bakacak mecalin ve olmaması kadar kötü birşey yok ...
oplasan da 10 dk sonra aynısı oluyor. bütün oyuncakları özenle gruplarına göre topluyorum öle uykusuna yatırınca, yatak dolplar alan toplanıyor ama mina uyndığı an oyuncakların hepsi birden dğıtılıyor :) dolapları açmasın diye tüm dolaplara kilit aldık yoksa dağınıklık kalkmıyor bütün odalardaki eşyalar oturma odaına tşınıyor mutfak dahil:))
Evet canim cok mutlu oldum istese nekadar dusunceli olabiliceni gosterdi arada kocalar boyle seyler yapsa yeterde artar bile bize diymi.
Gecmıs olsun cnm ya dıslerden cocuklarda sasırdı ne yapacagını
Bızım 11. dısın ucu görundu nıhayet bugun rahattı cok sukur:)
Bende cok cekıyorum bu oyuncaklardan oturma odasında az bı oyuncak bırakıyorum topluyorum gerısını odalarına goturuyorum ama bı sure sonra yıne aynısı :)
Funda nılay ıyı geceler kızlar
Sabahtan bu yana anca oturuyorum pertım cıktı resmen
Hastalıgımızdan aksayan temızlıgımı yaptım bugun
Hafta sonu gezme gunumuz normalde havada guzeldı bugun, esım cıkalım dedı ama evde bırsuru ıs varken ıcım rahat etmedı
Cocukları attım basına basladım temızlıge onlarda bahcede bıraz vakıt gecırdıler aksama dogru yıne dıbımdelerdı ama yınede rahat ısımı yaptım:)camasır falan derken anca bıttısuan her yer mıs gıbı ıcım huzur dolu
Calısan annelerın ısı zor gercekten ben hafta sonuna temızlık bırakmam genelde ama onlar mecburen yapıyolar Allah kolaylık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?