2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyı aksamlar cnm
Hafta ıcı genelde cocuklarla yapıyoruz ama sabahtan en azından bölunmeden heveslı heveslı temızlık yaptım özlemısım:)
Arada bı hafta sonuna atmak lazım:)
bazen hıcbısey yapmak ıstemıyo ınsan gercekten
Sende yarın baslarsın, mısafırınde varmıs zaten
Yarın eren yardım eder annesıne:)

Evet canim eren genelde dagitmaya dokmeye yardim ediyo annesi temizlik yapsin diye bende yapiyorum. yinede buyudukce cok tatli oluyo halleri ya.ben yattim canim iyi geceler optum.

Kizlar elife dua isticektim sizden
bu aksam koltuktan dusmus kuzum burnu kanamis kusmaya baslamis hastaneye goturmusler filmcekilmia sukur birsey cikmamis
ama 24 saat gozlem altinda tutulacak
Nurayim cok uzgundu insalla bu geceyi rahat atlatirlar
Dua edin kuzuma

Ne dıyosun ya
Telı kapatmadan bı bakam dedım cok uzuldum ya
Bugun aklımdaydı elıfte hastaymıs aksama yazarım demıstım yorgunluktan unuttum
Cok sukur bı seyı yokmus melekler korumus kuzucugu
Nurayın halını tahmın edebılıyorum
Ama uzulmesın bak bıseyı yokmus dua edıcem bende
Selamlarımızı gecmıs olsun dıleklerımızı ılet lutfen[/QUOTE]

sorma cnm cok kotu olmıus elı ayağı tıtremıs kızcagzın bende sızlerden de dua almak ıcın yazayım dedım
cok sukur kı fılm ıyı cıkmıs
mutlaka ıletıcem cnm

sen nasılsın

tarıf geliyor sımdı

Sogan bıber domates ve maydanozu ince ince kıy
sonra süzgeçte suyunu süzdükten sonra tuz karabiber pul biber kimyon biber salçası domates salçası ketçap ekle
sonrasında bir tutam çekilmiş ceviz nar ekşisi koy karıştır baharatlar goz kararı bır tutam olması yeterlı goz kararı sıvıyağ ekle
afiyet olsun

Tesekkur ederız kopyalandı:)
Kımyon ve ketcap bunları kullanmıyoduk bılyodum kullanıldıgınıdenıycem :)
Sen nasılsın
Bende yorgunluk var cıkıyorum cnm ıyı geceler
Elıfın ıyı haberlerını alırız yarın senden ıns

ole cnm meslek sırları ıste:)

ıyı gecele cnm bende oldukça yorgunum market ıslerım var onları halledeyım yatıcam

Nilay olmadı ama ben göremedim minanin fotoğrafini

Fatma eşinin sürprizine çok sevindim

Cvr cnm yaramazlıkta sınır tanımamış senin afacan emir

kızlar herkese günaydın:
bizden haberleri yazayım önce:
bildiğiniz gibi doktor konturolümüz çok şükür çok güzel geçti:
nilin boyu ve kilosu için%97 persentiv dedi:
hemen neller dediğini yazayım sizlere biliyorsunuz bazı sorular yazmıştım:
demir ilacı için gerek yok dedi.
su içşn kesinlikle cam şişe olacak dedi,
içeride ayakkabı giyydir dedi,
balık yağı sadece haftada 2 defa vere bilirsin dedi balık yiyosa onada gerek yok dedi ama nil haftada bidefa balık yiyo oyüzden ben alıp 2 defa vericem:
bağışıklık güçlendirici olarak unka dedi sadece hasta olduğu dönemde kullanıcaksınız 7 gün dedi,

birede kış şurubu verdi bi vitamin adını unuttum onuda şu dönemde kullana bilirsin dedi
gırip aşısı ve menenjit kesinlikle dedi.
gelelim genel bakışa
nilin doktoru sizi yanlış yönlendirmemiş yapılan herşey doğru dedi fakat verem savaşta yapılan bitest varmış aslında bunun yapılması gerekir dedi:
onu yaptırıcaz ismini söyerimsize:
sonra havale için fazla büyütme bu panikliğini yen bence dedi:
nilin geneli için çok iyi dedi fakat birkez daha göz muainesine götürmemi istedi bana bi isim verdi sanıyorum oraya götürecez.
şimdilik aklıma genelller bunlar aklıma geldikçe yazıcam:
bir geçmiş yapıp geliyorummmm:
bakalım neler olmuş..

ama olmadı ki songülüm yaa hiç ölçü yok kiii e senin eşin aşçı göz kararı yapıoda biz acemiler ne etcez kiii:) sağolasın cnm arkadaşımmm...

işteee beklenilen haber hepimize geçmiş olsunnn... nilime de maşallah. menenjit aşısı ne zaman yaıpılıodu ki... ben balık yağını beş gün veriyorum vermeye devam ediim çünkü malum benim kızın bişey yediği yok. demir ilacında da neye uyacağımızı şaşırdık güldenim yaa ben 1 yaşa kadar zaten vermedim sonradan başladım e geri mi bırakalım kiii... şu kış şurubunu merak ettim sürekli mi içecek nil... tekrar geçmiş olsun...
buarada bizden haberlere gelince... sağlığımız ii çok şükür ilk azı dişimizin ucu göründü sonunda... dünden beride nennep nennep diye dolanıyoruz adını söylüo zeynebim... şapkayı takııo gelio kuzum dışarı çıkacakmış... herhalleri başka tatlı yaa. rabbim hepsini nazarlardan korusun inş...
ayşegül hoşgeldin tatlım nasılsın masalcık nasıl nerelere kayboldun bakimmm...
reces sana da günaydın defnecik nasıl , nasıl geçti haftasonu
herkese günaydın kızlarrrrr

günaydın cnm inciniz hayırlı olsun
defne iyi
dün gece yine babaannede kaldık ve her zamanki gibi uyumadı
haftasonu yoğun geçti
cuma akşam eşim geldi, onun çamaşırları vs derken gece3 e geliyordu yattığımda ve sabah da 7,5 da defne ile uyandım
ev işi vs derken 4 gibi kv lere gittik.kaynımın doğumgünü vardı. kurabiyeleri de götürdüm.sonra kaynıma hediye alamaya gittik.1 gömlek bir tişört aldık ve 200tl ödedim.kv beğendi gömlekle tişörtü bu arada

neyse akşam doğumgününü kutladık.herkes kurabiyeleri beğendi ama kv ağzına bile sürmedi.sadece kendi yaptıklarını yedi. neyse olsun artık.bir de dün akşam söylendi kurabiyelerin üzerindeki şekerler etrafa dökülmüş her yeri temizlemek zorunda kaldım diye.bişey demedim artık

dün de defneyi banyo yaptırdım,valiz yerleştirdim,evi temizledim, balık aldık kv ye gittik.dün akşam da kv de kaldık malum sabah 5 gibi kaynım eşimi havaalanına bırakıyor ve biz her pazar kv de kalıyoruz
öyle geçip gitti zaman işte

çok şükür güldenim songülden haberleri çok mutlu oldum sendende duymak güzeel

günaydın kızlar biz geldik zombi gibiyim bütün gece uyumadı paşam ağladı durdu sebebi belli değil

perşembe akşamına dönelim saat 10 buçukta uçağımız kalktı erdem biraz huzursuzdu fitil vermiştim kalkarken emdi uyudu inişe geçiceğimiz sıra bir uyandı ağlayarak kulağı acımış kuzumun çok ağladı aynı anda benimde kulağım ağrıdığı için anladım kuzumu ve birşey yapamamış olmak beni çok üzdü sağ salim indik şükür hava çok güzeldi gezdik deniz kenarına gittik eğlendik şükür dedemizde iyiydi herşey güzeldi yani dün akşamda döndük dün akşamki uçak yolculuğumuz harikaydı kuzum uuyumadı babayla oynadı inişe geçerkende emzirdim ağrısı olmadı güle oynaya geldik şükür. uçağa bal böcüğü mü binecekti tabsiyem çubuk falan yiyosa o kalem kağıt olabilir bunlarla oyalayıp inişte ve kalkışta emzirmek bizden haberler böyle teyzoşlar öpüyoruz sizi

nurayıımmm şimdi gördüm çok üzüldüm geçmiş olsunnn... neyse ki bişey yokmuş allahıma şükürler olsun ama senin neler hissettiğini çok ii anlıyorum zeynep ilay 3 günlükken ağzından burnundan kan gelmişti ne yaşadığımı ben bilirm rabbim korusun tüm yavruları... tekrar çok geçmiş olsunnn

Iyı hafta sonları kızlar
Nıdanın atesı var sabahtan berı 37.5 larda surup versemmı bılmıyorum ustunu falan cıkardım takıpteyım sureklı
Bı ıyılesemedık ya

umarım birdaha çıkmaz cnm:

baksen ranama nilde süpürgeyi alıp kendisi yapıyo cnm :

Kizlar iyi aksamlar
cok sukur guldenden iyi haberler geldi
hic bir sorun gormemia dr u nil i cok saglijli bulmus
ayrintilati pazartesi kendisi kendisi anlaticak
gozumuz aydin

sağol cnm:
desteğiniz çok önemli benim için herşey için sağolun..

Iyi akşamlar canim
Çok şükür gülden de çok sevinmiştir rabbim başka dert vermesin

sağol cnm:

ıyı aksamlar canım
cok sukur guzel haberler geldı demek guldenden ayrıntları ğazartesı alrız artık
aras ablasına hıkayemı okuyo alp tuğra olsa coktan yırtmıstı kıtabı aras yırtmıyomu

çok şükür cnm sağol:

Yaren le ne kadar guluyoruz
kendine cekiyor vermem ben diyor baska birsey demiyor

songülll ben bu arası yemek istiyorummmmm:

hemde nasıl cumartesi doktora gittik dün işlerimi toparlayamadım düşün yani
nildede b ara huysuzluk çok fena:
8de uyandık düşün ama benim mutfakta işim 1de bitti gereisini sen düşün:

kıyamam elifime ya çok geçmiş olsun
şimdi yazıştık nurayla çok şükür sabahha kadar bi sorun çıkmamış akşamakadarda çıkmazsa hastaneden çıkacaklar:
dualarımızdasın elifimmm:

Günaydın kızlar

günaydın cnm
ay merak ediyorum doğum günü nasıl geçti kaynının*?
kv beğendimi kurabiyeleri
gerçi beğenmemesi mümkün değil ama senin kvye güvenmiyorum ben:

günaydın cnm çok şükür haberler iyi ama elifime üzüldüm
azeynebime baksen gezecek demek yerim onu bennnn:

[QUOTgünaydınn tatlım ii olmanıza sevindim hatta senin bu kadar ii olmana çok şaşırıyorum maşallah sanaa. ben senin kadar dayanamazdım çünkü kv dayanılır gibi değil yanii allah sabır versin...

Beysal;34161849]çok şükür güldenim songülden haberleri çok mutlu oldum sendende duymak güzeel

günaydın kızlar biz geldik zombi gibiyim bütün gece uyumadı paşam ağladı durdu sebebi belli değil

perşembe akşamına dönelim saat 10 buçukta uçağımız kalktı erdem biraz huzursuzdu fitil vermiştim kalkarken emdi uyudu inişe geçiceğimiz sıra bir uyandı ağlayarak kulağı acımış kuzumun çok ağladı aynı anda benimde kulağım ağrıdığı için anladım kuzumu ve birşey yapamamış olmak beni çok üzdü sağ salim indik şükür hava çok güzeldi gezdik deniz kenarına gittik eğlendik şükür dedemizde iyiydi herşey güzeldi yani dün akşamda döndük dün akşamki uçak yolculuğumuz harikaydı kuzum uuyumadı babayla oynadı inişe geçerkende emzirdim ağrısı olmadı güle oynaya geldik şükür. uçağa bal böcüğü mü binecekti tabsiyem çubuk falan yiyosa o kalem kağıt olabilir bunlarla oyalayıp inişte ve kalkışta emzirmek bizden haberler böyle teyzoşlar öpüyoruz sizi[/QUOTE]

hoşgeldin cnmm hsonunuzun güzel geçmesine sevindimmm... ama yolculuk zorlamış gözüm korktuuu... tavsiyrlini deniycem sorunsuz atlatırız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…