- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.901
Eline saglik canim neguzel olmus esinde cocuklarda ilgilenmis.nekadar cocukla birlikte is yapmaya calissakta ayak altinda cocuklar olmayinca rahat oluyo temizlik yapmasi.bende temizligi genelde hafta basinda yapardim ama bugun yapicaktim aslinda inanki varya cop kaldirmak istemedim ya bugun nedense hic bisey yapasim gelmedi ancak yemek yaptim okadar kardesimde bikac gundur bizde kaliyodu burdan ise gidip geliyodu oda bugun gitti artik sabah basliycam temizlige bende.
Benicim bu arada nida nasil oldu iyidir umarim atesi falan ciktimi bidaha.
disardada yagmur yagiyo cok sukur.
Iyı aksamlar cnm
Hafta ıcı genelde cocuklarla yapıyoruz ama sabahtan en azından bölunmeden heveslı heveslı temızlık yaptım özlemısım:)
Arada bı hafta sonuna atmak lazım:)
bazen hıcbısey yapmak ıstemıyo ınsan gercekten
Sende yarın baslarsın, mısafırınde varmıs zaten
Yarın eren yardım eder annesıne:)
[UOTE=yaren2007;34160087]Kizlar elife dua isticektim sizden
bu aksam koltuktan dusmus kuzum burnu kanamis kusmaya baslamis hastaneye goturmusler filmcekilmia sukur birsey cikmamis
ama 24 saat gozlem altinda tutulacak
Nurayim cok uzgundu insalla bu geceyi rahat atlatirlar
Dua edin kuzuma
Sogan bıber domates ve maydanozu ince ince kıy
sonra süzgeçte suyunu süzdükten sonra tuz karabiber pul biber kimyon biber salçası domates salçası ketçap ekle
sonrasında bir tutam çekilmiş ceviz nar ekşisi koy karıştır baharatlar goz kararı bır tutam olması yeterlı goz kararı sıvıyağ ekle
afiyet olsun
Tesekkur ederız kopyalandı:)
Kımyon ve ketcap bunları kullanmıyoduk bılyodum kullanıldıgınıdenıycem :)
Sen nasılsın
Bende yorgunluk var cıkıyorum cnm ıyı geceler
Elıfın ıyı haberlerını alırız yarın senden ıns
ama olmadı ki songülüm yaa hiç ölçü yok kiii e senin eşin aşçı göz kararı yapıoda biz acemiler ne etcez kiii:) sağolasın cnm arkadaşımmm...Sogan bıber domates ve maydanozu ince ince kıy
sonra süzgeçte suyunu süzdükten sonra tuz karabiber pul biber kimyon biber salçası domates salçası ketçap ekle
sonrasında bir tutam çekilmiş ceviz nar ekşisi koy karıştır baharatlar goz kararı bır tutam olması yeterlı goz kararı sıvıyağ ekle
afiyet olsun
kızlar herkese günaydın:
bizden haberleri yazayım önce:
bildiğiniz gibi doktor konturolümüz çok şükür çok güzel geçti:
nilin boyu ve kilosu için%97 persentiv dedi:
hemen neller dediğini yazayım sizlere biliyorsunuz bazı sorular yazmıştım:
demir ilacı için gerek yok dedi.
su içşn kesinlikle cam şişe olacak dedi,
içeride ayakkabı giyydir dedi,
balık yağı sadece haftada 2 defa vere bilirsin dedi balık yiyosa onada gerek yok dedi ama nil haftada bidefa balık yiyo oyüzden ben alıp 2 defa vericem:
bağışıklık güçlendirici olarak unka dedi sadece hasta olduğu dönemde kullanıcaksınız 7 gün dedi,
birede kış şurubu verdi bi vitamin adını unuttum onuda şu dönemde kullana bilirsin dedi
gırip aşısı ve menenjit kesinlikle dedi.
gelelim genel bakışa
nilin doktoru sizi yanlış yönlendirmemiş yapılan herşey doğru dedi fakat verem savaşta yapılan bitest varmış aslında bunun yapılması gerekir dedi:
onu yaptırıcaz ismini söyerimsize:
sonra havale için fazla büyütme bu panikliğini yen bence dedi:
nilin geneli için çok iyi dedi fakat birkez daha göz muainesine götürmemi istedi bana bi isim verdi sanıyorum oraya götürecez.
şimdilik aklıma genelller bunlar aklıma geldikçe yazıcam:
bir geçmiş yapıp geliyorummmm:
bakalım neler olmuş..
günaydın cnm inciniz hayırlı olsunama olmadı ki songülüm yaa hiç ölçü yok kiii e senin eşin aşçı göz kararı yapıoda biz acemiler ne etcez kiii:) sağolasın cnm arkadaşımmm...
işteee beklenilen haber hepimize geçmiş olsunnn... nilime de maşallah. menenjit aşısı ne zaman yaıpılıodu ki... ben balık yağını beş gün veriyorum vermeye devam ediim çünkü malum benim kızın bişey yediği yok. demir ilacında da neye uyacağımızı şaşırdık güldenim yaa ben 1 yaşa kadar zaten vermedim sonradan başladım e geri mi bırakalım kiii... şu kış şurubunu merak ettim sürekli mi içecek nil... tekrar geçmiş olsun...
buarada bizden haberlere gelince... sağlığımız ii çok şükür ilk azı dişimizin ucu göründü sonunda... dünden beride nennep nennep diye dolanıyoruz adını söylüo zeynebim... şapkayı takııo gelio kuzum dışarı çıkacakmış... herhalleri başka tatlı yaa. rabbim hepsini nazarlardan korusun inş...
ayşegül hoşgeldin tatlım nasılsın masalcık nasıl nerelere kayboldun bakimmm...
reces sana da günaydın defnecik nasıl , nasıl geçti haftasonu
herkese günaydın kızlarrrrr
çok şükür güldenim songülden haberleri çok mutlu oldum sendende duymak güzeelkızlar herkese günaydın:
bizden haberleri yazayım önce:
bildiğiniz gibi doktor konturolümüz çok şükür çok güzel geçti:
nilin boyu ve kilosu için%97 persentiv dedi:
hemen neller dediğini yazayım sizlere biliyorsunuz bazı sorular yazmıştım:
demir ilacı için gerek yok dedi.
su içşn kesinlikle cam şişe olacak dedi,
içeride ayakkabı giyydir dedi,
balık yağı sadece haftada 2 defa vere bilirsin dedi balık yiyosa onada gerek yok dedi ama nil haftada bidefa balık yiyo oyüzden ben alıp 2 defa vericem:
bağışıklık güçlendirici olarak unka dedi sadece hasta olduğu dönemde kullanıcaksınız 7 gün dedi,
birede kış şurubu verdi bi vitamin adını unuttum onuda şu dönemde kullana bilirsin dedi
gırip aşısı ve menenjit kesinlikle dedi.
gelelim genel bakışa
nilin doktoru sizi yanlış yönlendirmemiş yapılan herşey doğru dedi fakat verem savaşta yapılan bitest varmış aslında bunun yapılması gerekir dedi:
onu yaptırıcaz ismini söyerimsize:
sonra havale için fazla büyütme bu panikliğini yen bence dedi:
nilin geneli için çok iyi dedi fakat birkez daha göz muainesine götürmemi istedi bana bi isim verdi sanıyorum oraya götürecez.
şimdilik aklıma genelller bunlar aklıma geldikçe yazıcam:
bir geçmiş yapıp geliyorummmm:
bakalım neler olmuş..
Iyı hafta sonları kızlar
Nıdanın atesı var sabahtan berı 37.5 larda surup versemmı bılmıyorum ustunu falan cıkardım takıpteyım sureklı
Bı ıyılesemedık ya
İyi akşamlar kızlar nasılsınız nidaya geçmiş olsun ya surup verseydin yani vermişsindir herhalde baya geç okudum çünkü
Dilek canım senin eşin mi rahatsız okudum ama mailden onu da anlamadım tam öyleyse en büyük destekçi eş böyle zamanlarda ne anne ne baba ben evlendim bir ay sonra safra kesesi ameliyatı oldum 4 gün hastanede yattık eşim baktı hep annemler hiç gelmedi ben çok üzülmüştüm ama sonra bi baktım benim ailem eşim artık başka kimseden medet umulmuyo her türlü zorluk güzellik artık eş arasında
Bizi sorarsaniz huysuzluk tavan yaptı yeni bi işkence şekli rana işkencesi insan bi saniye susmaz mi zehir etti cumartesiyi babamız da seçim işleri yüzünden sabahtan bi gitti akşama kadar yok, evi süpüreyim dedim rana istemiyo kulaklarını kapatıyor ben de ona oyun yapayım derken makina arkamda ters dönmüş fark etmedim sulu benim makine bütün sular makinanin içine motor kısmına dolmuş çekmedi korktum kapattım rana hanımın cümlesi- bittiii- evet dedim bittikeşime söyledim boşver dedi ama yarın tekrar bakacam çalışıyo mu diye
Kizlar iyi aksamlar
cok sukur guldenden iyi haberler geldi
hic bir sorun gormemia dr u nil i cok saglijli bulmus
ayrintilati pazartesi kendisi kendisi anlaticak
gozumuz aydin
Iyi akşamlar canim
Çok şükür gülden de çok sevinmiştir rabbim başka dert vermesin
ıyı aksamlar canım
cok sukur guzel haberler geldı demek guldenden ayrıntları ğazartesı alrız artık
aras ablasına hıkayemı okuyo alp tuğra olsa coktan yırtmıstı kıtabı aras yırtmıyomu
Yaren le ne kadar guluyoruz
kendine cekiyor vermem ben diyor baska birsey demiyor
Funda nılay ıyı geceler kızlar
Sabahtan bu yana anca oturuyorum pertım cıktı resmen
Hastalıgımızdan aksayan temızlıgımı yaptım bugun
Hafta sonu gezme gunumuz normalde havada guzeldı bugun, esım cıkalım dedı ama evde bırsuru ıs varken ıcım rahat etmedı
Cocukları attım basına basladım temızlıge onlarda bahcede bıraz vakıt gecırdıler aksama dogru yıne dıbımdelerdı ama yınede rahat ısımı yaptım:)camasır falan derken anca bıttısuan her yer mıs gıbı ıcım huzur dolu
Calısan annelerın ısı zor gercekten ben hafta sonuna temızlık bırakmam genelde ama onlar mecburen yapıyolar Allah kolaylık versın
Kizlar elife dua isticektim sizden
bu aksam koltuktan dusmus kuzum burnu kanamis kusmaya baslamis hastaneye goturmusler filmcekilmia sukur birsey cikmamis
ama 24 saat gozlem altinda tutulacak
Nurayim cok uzgundu insalla bu geceyi rahat atlatirlar
Dua edin kuzuma
Günaydın kızlar
ama olmadı ki songülüm yaa hiç ölçü yok kiii e senin eşin aşçı göz kararı yapıoda biz acemiler ne etcez kiii:) sağolasın cnm arkadaşımmm...
işteee beklenilen haber hepimize geçmiş olsunnn... nilime de maşallah. menenjit aşısı ne zaman yaıpılıodu ki... ben balık yağını beş gün veriyorum vermeye devam ediim çünkü malum benim kızın bişey yediği yok. demir ilacında da neye uyacağımızı şaşırdık güldenim yaa ben 1 yaşa kadar zaten vermedim sonradan başladım e geri mi bırakalım kiii... şu kış şurubunu merak ettim sürekli mi içecek nil... tekrar geçmiş olsun...
buarada bizden haberlere gelince... sağlığımız ii çok şükür ilk azı dişimizin ucu göründü sonunda... dünden beride nennep nennep diye dolanıyoruz adını söylüo zeynebim... şapkayı takııo gelio kuzum dışarı çıkacakmış... herhalleri başka tatlı yaa. rabbim hepsini nazarlardan korusun inş...
ayşegül hoşgeldin tatlım nasılsın masalcık nasıl nerelere kayboldun bakimmm...
reces sana da günaydın defnecik nasıl , nasıl geçti haftasonu
herkese günaydın kızlarrrrr
günaydın cnm inciniz hayırlı olsun
defne iyi
dün gece yine babaannede kaldık ve her zamanki gibi uyumadı
haftasonu yoğun geçti
cuma akşam eşim geldi, onun çamaşırları vs derken gece3 e geliyordu yattığımda ve sabah da 7,5 da defne ile uyandım
ev işi vs derken 4 gibi kv lere gittik.kaynımın doğumgünü vardı. kurabiyeleri de götürdüm.sonra kaynıma hediye alamaya gittik.1 gömlek bir tişört aldık ve 200tl ödedim.kv beğendi gömlekle tişörtü bu arada
neyse akşam doğumgününü kutladık.herkes kurabiyeleri beğendi ama kv ağzına bile sürmedi.sadece kendi yaptıklarını yedi. neyse olsun artık.bir de dün akşam söylendi kurabiyelerin üzerindeki şekerler etrafa dökülmüş her yeri temizlemek zorunda kaldım diye.bişey demedim artık
dün de defneyi banyo yaptırdım,valiz yerleştirdim,evi temizledim, balık aldık kv ye gittik.dün akşam da kv de kaldık malum sabah 5 gibi kaynım eşimi havaalanına bırakıyor ve biz her pazar kv de kalıyoruz
öyle geçip gitti zaman işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?