2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın arkadaşlar
dün akşam songulumun de dediği gibi elif kanepeden düştü inmek isterken düşmüş yegenlerimle çocuk odasında oynuyordu sanırım burun üstü düşmüş yanına gittigimizde çok acı çektiği belliydi ve burnu kaniyordu sonra kusmaya başladı yüzündeki renk falan da gidince biz apar topar hastaneye gittik film çekindik malesef iki defa çünkü elif makinayı görünce korktu ve ilk film titrediği için.ise yaramadı iki defa radyasyon aldı beyin kanaması olabilir dedi dr ikinci defa istedi filmi gene çok agladi yatmak istemedi ama ilkinden daha iyi çıkmış film 24 saat gözetim altında tutun 2 saatte bir uyandırıp bakın diyerek eve gönderdi dr bilinç kaybı hareketsizlik yada tekrar kusma olursa gelin dedi
elif şimdi iyi geceyi güzel geçirdik her zamanki gibi uyandı emdiği uyudu şimdi de oynuyor şu akşam bi olsaydı
Allah kimseye yasatmasin evladinin sıkıntısını göstermesin tirnagini tasa deydirmesin ins
dualarinizi eksik etmeyin ins suan keyfi yerinde kotu bişey yok olmayacak ins

cnm benim çok geçmiş olsun okurken gözlerim doldu sen ne yaşadın kim bilir. buna şükür rabbim beterinden korusun ... tekrar çok geçmiş olsun

cnm ben hastanede bekliyosunuz zannetmiştim pardon:
tekrar çok geçmiş olsun dualarımız sizinle ama inşallah elifim bugünüde sorunsuz geçirecek..

betülüm yolculuğun güzel geçmesine sevindim
bu arada unkayı gittiğim profta önerdi cnm sende sadece 7 gün kullanıyorsun dimi?

fundam kv den bi densizlik bekliyodum zaten şaşırmadım yaniiii:

cnm benim allah beterinden saklasın
bişeyciği olmayacak hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah

betülüm yolculuğun güzel geçmesine sevindim
bu arada unkayı gittiğim profta önerdi cnm sende sadece 7 gün kullanıyorsun dimi?

fundam kv den bi densizlik bekliyodum zaten şaşırmadım yaniiii:
cnm ben de şaşırmadım çünkü kv benim yaptığım hiçbir şeyi yemez zaten ama allahtan kp, kaynım ve eşim beğendi hatta defne bile yedi severek.bu kadar kişi beğendiğine göre kötü değilmiş demekki

kızlar bu arada alıntılarda sorun var herhalde
çoğu alıntı yaptığım kişiyi cevap yazarken göremiyorum

Ah kiyamam ya nasil korkmuslardir kimbilir cok sukur bisey cikmamis ins. sagsalim donerler eve dualarimiz onunla.
Nilay olmadı ama ben göremedim minanin fotoğrafini

Fatma eşinin sürprizine çok sevindim

Cvr cnm yaramazlıkta sınır tanımamış senin afacan emir

Gunaydin canim sagol sen nasilsin.

Guldenim cok sevindim canim oh sende rahatlamissindir iyi olmus nilede masallah onde gidiyo bak.

yasmintokat gunaydin canim sanada hayirli olsun disiniz bizimde ucu gorundu bakalim yakinda digeride cikar.

Reces herzamanki gibi kv. senin kurabiyeleri kiskanmis ne bicim insanya artik soylicek soz bulamiyorum.hediyede pahali markali olunca onu begenmistir tabi.

Gulden cnm hbrler cok iyi cok sevindm
%97persentilde super masal hep %50-70arasinda

Nuray canim cok gecmis olsun elifimi cok op allha sukur bisey cikmamis

betul canim yolculugunuzun guzel gecmesine sevindim ersem uzmemeis annesini babaninda iyi olmasina sevindm tekrar gecmis olsun

reces kurabiyelerin harika gorunuyodu ellerine saglik
yasmin cnm masalda ayni buara gecw bile ayakkabi getirio addaaa die buara hava guzel die hergun parka cikmistik:)

Gidis biraz sorunluymus ama donus guzelmis canim sevindim iyi gezmissiniz neguzel degisiklik iyidir.

Gecmis olsun canim nekadar kotu olmussundur kimbiir dusunemiyorum bile neyseki bisey cikmamis cok sukur Allah korumus ins. dahada iyi olur canim.

kızlar hepinize günaydın,,

nuray canım çokkk geçmiş olsun yaşadıklarını anlayabiliorum evladın için hastanelerde koşturmak çok zor... inş hiç bir sıkıntı çıkmaz bugünü de çabucak atlatırsınız sorunsuz....

funda o güzelim kurabiyelerden yememiş ya hayret canım :)

ayşegül hoşgeldin canım :)

betül yolculuğunuz iyi geçmiş sevindim hakkaten uçakta emzirebilmek kilit nokta ...

songülcüm ezme tarifini ben de çok sevdim ama ölçüler yok neyden ne kadar katacağız?

biberon.cnm anne olmak zor ya bi de diş dönem içok zor

güldencim iyi haberler almışsınız çok sevindim... maşş %97 harika minanın gelende boy o aralıktadır ama kilo hep 25-50 aralığında ya da 0-25.te...

yasmin selam canım nasılsınız ?

Mina da sabah 6.da kalktı bugün iki gündür çok keyifsiz. Ben de kan vermeye gidecektim bugün yanlışlıkla minanın sütünün tadına baktım yarın alelacele kan sonucunu almaya uğraşıp doktora gideceğim

Son düzenleme:

günaydın cnm hoşgeldin :
sağol evet allaha çok şükür iyi sonuçlar..

sağol cnm sağoll:

sağol cnm
günaydın:

Ah kiyamam ya nasil korkmuslardir kimbilir cok sukur bisey cikmamis ins. sagsalim donerler eve dualarimiz onunla.

Gunaydin canim sagol sen nasilsin.
ben biraz uykusuzum ama şükür başka bi derdimiz yok

günaydın cnm senden haber almak çok güzel

cnm ben alıştım artık
eğer hazır aldım deseydim o zaman yerdi
ama yalan söylemek istemiyorum
aman ne yapıyım yemezse kendi bilir

iyiyiz tatlım çok şükür, kuzunun nesi var kiii... senin için yarın zor olcak allah işini rast getirsin inş.

hoşgeldin cnm tekrar. eee çocuklarda haklı havalar çok güzelll...

cok gecmıs olsun canım dualarımz sızınle
sukur bıseyı yokmus korktuğu ıcınmı kustu acaba

Herkese gunaydin arkadaslar

Nuraycim tekrar gecmis olsun Allah korumus bugunde sıkıntısız cabuk gecer ins..
Ne kadar dıkkat etsekte olacagı varsa oluyo ıste

Guldencım herseyın yolunda olmasına cok sevındım masallah nılımıze:)
Nıda daha ıyı sogol cnm bıkac gun cektık bızde
Calısan annelerı cok ıyı anladım dun :) butun ısı bı gune sıgdırayım dedım bugun yataktan kalkamadım:)
Yorgun yorgun bıde ıse gıtmek cok zor oluyodur..

Yasmıncım dısınız hayırlı olsun
Nennep dıyen dıllerını yemek lazım balböcugunun:)

Nılaycım sende yarın hayırlı haberlerle donersın ıns..

Funda cnm sız hafta sonu genelde kv de kalıyosunuz herhal ınsan esıyle cocuguyla basbasa vakıt gecırmek ıster ne bılım:26:
Isın zor cnm ya senın kv herkes katlanamaz..

Beysalcım sende hosgeldın degısıklık ıyı gelmıstır erdeme:)

Baska bısey atladımmı acaba:26: songul ben ezme tarıfını goz kararı yaparım dıye dusundum ama kızlar deyınce ölculerde olsa fena olmazdı belkı:)
Aysegul fatma sızede gunaydın kızlar..

gunaydın kızlar
guldencım herseyın yolunda olmasına sevındım sende rahatlamıssndır bıraz
beysal bıraz problemlı olsada yınede sorunsuz gecmıs yolculuğunuz hosgeldın canım super erdem ılk ucak yolculuğunuda yaptı
reces canım kurabıyelerın cok guzeldı yanı ben burdan alıp yıyesım geldı okadar kv takılma sen
benı temızlık yapmıssın dun bende yaptım ınsan rahatlıyo temz olunca nıdada ıyıymıs sevındım canım
mınam yasmın sızlerede gunaydın kızlar
aysegul hosgeldın buarada

geçmiş olsun cnmm... şimdi ii di mi nidacık.. sorma yaa o nennep dedikçe ısırmamak için zor tuttum kendimi:)

günaydın cnm nasılsın alp tuğracık nasıl. biz bugün aksilik olmazsa kuaföre gitcez saçlarımızın uçları kesilecek ama sadece uçları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…