- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.941
gunaydın canım nasıl yorgunluğun gectımı
tum evımı temızledın
geçmiş olsun cnmm... şimdi ii di mi nidacık.. sorma yaa o nennep dedikçe ısırmamak için zor tuttum kendimi:)
günaydın cnm nasılsın alp tuğracık nasıl. biz bugün aksilik olmazsa kuaföre gitcez saçlarımızın uçları kesilecek ama sadece uçları:)
ben biraz uykusuzum ama şükür başka bi derdimiz yok
günaydın cnm senden haber almak çok güzel
cnm ben alıştım artık
eğer hazır aldım deseydim o zaman yerdi
ama yalan söylemek istemiyorum
aman ne yapıyım yemezse kendi bilir
Herkese gunaydin arkadaslar
Nuraycim tekrar gecmis olsun Allah korumus bugunde sıkıntısız cabuk gecer ins..
Ne kadar dıkkat etsekte olacagı varsa oluyo ıste
Guldencım herseyın yolunda olmasına cok sevındım masallah nılımıze:)
Nıda daha ıyı sogol cnm bıkac gun cektık bızde
Calısan annelerı cok ıyı anladım dun :) butun ısı bı gune sıgdırayım dedım bugun yataktan kalkamadım:)
Yorgun yorgun bıde ıse gıtmek cok zor oluyodur..
Yasmıncım dısınız hayırlı olsun
Nennep dıyen dıllerını yemek lazım balböcugunun:)
Nılaycım sende yarın hayırlı haberlerle donersın ıns..
Funda cnm sız hafta sonu genelde kv de kalıyosunuz herhal ınsan esıyle cocuguyla basbasa vakıt gecırmek ıster ne bılım:26:
Isın zor cnm ya senın kv herkes katlanamaz..
Beysalcım sende hosgeldın degısıklık ıyı gelmıstır erdeme:)
Baska bısey atladımmı acaba:26: songul ben ezme tarıfını goz kararı yaparım dıye dusundum ama kızlar deyınce ölculerde olsa fena olmazdı belkı:)
Aysegul fatma sızede gunaydın kızlar..
gunaydın kızlar
guldencım herseyın yolunda olmasına sevındım sende rahatlamıssndır bıraz
beysal bıraz problemlı olsada yınede sorunsuz gecmıs yolculuğunuz hosgeldın canım super erdem ılk ucak yolculuğunuda yaptı
reces canım kurabıyelerın cok guzeldı yanı ben burdan alıp yıyesım geldı okadar kv takılma sen
benı temızlık yapmıssın dun bende yaptım ınsan rahatlıyo temz olunca nıdada ıyıymıs sevındım canım
mınam yasmın sızlerede gunaydın kızlar
aysegul hosgeldın buarada
Ay nasıl hertarafım agrıyo fazla kaptırmısım kendımı:) ama ıcım rahatladı dedıgın gıbı:)
Cam kapı sılmedım tek, carsaflardan basladım butun ev dıp kose temızlendı:)
Ama nankor temızlık ıste
Senınde dunun temızlık yaparak gecmıs alptugraya babası bakmıstır
aman boşver kendi bilir bide acı olacak :
töbe töbeee:
günaydın cnm hoşgeldin evet çok şükür herşey yolunda ama bi göz doktoruna gitmemiz gerekiyo tekrar o biraz canımı sıkıyo açıkçası bakalım..
ama çalışmak ve ev hanımı olmak gerçekten çok zor..
hele benim gibi akşam 7de evde olan biri için çokdaha zor artık hiç bişeye yetişemiyorum sanki..
günaydın cnm hoşgeldin sağol alp nasıl ?
geçmiş olsun çok üzüldüm ama bitşey olmayacak Allahın izniyleeegünaydın arkadaşlar
dün akşam songulumun de dediği gibi elif kanepeden düştü inmek isterken düşmüş yegenlerimle çocuk odasında oynuyordu sanırım burun üstü düşmüş yanına gittigimizde çok acı çektiği belliydi ve burnu kaniyordu sonra kusmaya başladı yüzündeki renk falan da gidince biz apar topar hastaneye gittik film çekindik malesef iki defa çünkü elif makinayı görünce korktu ve ilk film titrediği için.ise yaramadı iki defa radyasyon aldı beyin kanaması olabilir dedi dr ikinci defa istedi filmi gene çok agladi yatmak istemedi ama ilkinden daha iyi çıkmış film 24 saat gözetim altında tutun 2 saatte bir uyandırıp bakın diyerek eve gönderdi dr bilinç kaybı hareketsizlik yada tekrar kusma olursa gelin dedi
elif şimdi iyi geceyi güzel geçirdik her zamanki gibi uyandı emdiği uyudu şimdi de oynuyor şu akşam bi olsaydı
Allah kimseye yasatmasin evladinin sıkıntısını göstermesin tirnagini tasa deydirmesin ins
dualarinizi eksik etmeyin ins suan keyfi yerinde kotu bişey yok olmayacak ins
yarın 7 gün olacak sanırımbetülüm yolculuğun güzel geçmesine sevindim
bu arada unkayı gittiğim profta önerdi cnm sende sadece 7 gün kullanıyorsun dimi?
fundam kv den bi densizlik bekliyodum zaten şaşırmadım yaniiii:
sağol canımbetülüm yolculuğun güzel geçmesine sevindim cnm
gunaydın kızlar
beysal bıraz problemlı olsada yınede sorunsuz gecmıs yolculuğunuz hosgeldın canım super erdem ılk ucak yolculuğunuda yaptı
reces canım kurabıyelerın cok guzeldı yanı ben burdan alıp yıyesım geldı okadar kv takılma sen
benı temızlık yapmıssın dun bende yaptım ınsan rahatlıyo temz olunca nıdada ıyıymıs sevındım canım
geçmiş olsun cnmm... şimdi ii di mi nidacık.. sorma yaa o nennep dedikçe ısırmamak için zor tuttum kendimi:)
günaydın cnm nasılsın alp tuğracık nasıl. biz bugün aksilik olmazsa kuaföre gitcez saçlarımızın uçları kesilecek ama sadece uçları:)
yok teyzesi erdemin ya 3 ya da 4.cü yolculupu :)
hosbuldum canım alp ıyı canım evı dağıtmıs durumda suan heryer oyuncak koltuğun yastkları yerde heran değişıyo yaptğı sımdıde reklam ızlıyo
ınsallah goz dede bı sıkntı cıkmaz daha once gıtmısmıydnz goz dr una
geçmiş olsun çok üzüldüm ama bitşey olmayacak Allahın izniyleee
yarın 7 gün olacak sanırım
sağol canım
cnm o yorgunlukla işe geliyorsun mecburherkese gunaydin arkadaslar
nuraycim tekrar gecmis olsun allah korumus bugunde sıkıntısız cabuk gecer ins..
guldencım herseyın yolunda olmasına cok sevındım masallah nılımıze:)
calısan annelerı cok ıyı anladım dun :) butun ısı bı gune sıgdırayım dedım bugun yataktan kalkamadım:)
yorgun yorgun bıde ıse gıtmek cok zor oluyodur..
nennep dıyen dıllerını yemek lazım balböcugunun:)
Funda cnm sız hafta sonu genelde kv de kalıyosunuz herhal ınsan esıyle cocuguyla basbasa vakıt gecırmek ıster ne bılım:26:
ısın zor cnm ya senın kv herkes katlanamaz..
baska bısey atladımmı acaba:26: Songul ben ezme tarıfını goz kararı yaparım dıye dusundum ama kızlar deyınce ölculerde olsa fena olmazdı belkı:)
aysegul fatma sızede gunaydın kızlar..
yok cnm takılmadım alıştım artıkgunaydın kızlar
gitmiştik cnm ama birdaha gidin dedi bi prof önerdi kendisi bakalım onada gidicez..
betülüm gırip olduğunu anladığınız anda başlayın diyo 7 gün devam edip bırakın dedi..
bu arada kızlar nil artık her ilacı kullanamıyacak
mesela gırip ilaçları nile yasak
örneyin aferin konges gibi..
havale geçirdiği için..
Herkese günaydın kızlar nasilsiniz
BETÜL yolcugunuz sorunsuz geçtiğine sevinsim efe uçakta hiç durmamışti ağlaya ağlaya yolculuk yaptik
GÜLDEN canim herşeyin iyi olmasına çok sevindim bak korktuğun gibi değil nilim çok sağlıkliymis maaşallah
NURAY canim çok çok geçmiş olsun rabbim korumuş elifimi ins bugünüde sorunsuz atlatirsınız
YASMIN yeni inciniz hayırlı olsun bizimde 14. Dişimiz çıktı
FUNDA senin kv de pek cinsmis yaa sen iyi sabrediyorsun ben sabredemezdim
BENI nida prenses nasıl ateşi çıktımi tekrardan
AYŞEGÜL sende hosgeldin aramıza tekrardan
Waws mina biberon sizede günaydın kızlar:))
cnm geçim sağlamak için mecbur sabrediyorsun
başka çarem yok
ya durmadan huzursuzluk çıkaracağım ya da allah büyüktür deyip sabredeceğim
ben sabrediyorum ne yapıyım
Anlıyorum seni canimm ama eşin sana destek olsa bu konuda kv sana böyle davranamaz bence hayatta böyle gitmezki fundam ya sürekli iğneleyici laf sokuyor sana sen oysa elinden geleni yapıyorsun
ben biraz uykusuzum ama şükür başka bi derdimiz yok
günaydın cnm senden haber almak çok güzel
cnm ben alıştım artık
eğer hazır aldım deseydim o zaman yerdi
ama yalan söylemek istemiyorum
aman ne yapıyım yemezse kendi bilir
iyiyiz tatlım çok şükür, kuzunun nesi var kiii... senin için yarın zor olcak allah işini rast getirsin inş.
hoşgeldin cnm tekrar. eee çocuklarda haklı havalar çok güzelll...
Herkese gunaydin arkadaslar
Nuraycim tekrar gecmis olsun Allah korumus bugunde sıkıntısız cabuk gecer ins..
Guldencım herseyın yolunda olmasına cok sevındım masallah nılımıze:)
Calısan annelerı cok ıyı anladım dun :) butun ısı bı gune sıgdırayım dedım bugun yataktan kalkamadım:)
Yorgun yorgun bıde ıse gıtmek cok zor oluyodur..
Nennep dıyen dıllerını yemek lazım balböcugunun:)
Isın zor cnm ya senın kv herkes katlanamaz..
Baska bısey atladımmı acaba:26: songul ben ezme tarıfını goz kararı yaparım dıye dusundum ama kızlar deyınce ölculerde olsa fena olmazdı belkı:)
Aysegul fatma sızede gunaydın kızlar..
gunaydın kızlar
?Herkese günaydın kızlar nasilsiniz
BETÜL yolcugunuz sorunsuz geçtiğine sevinsim efe uçakta hiç durmamışti ağlaya ağlaya yolculuk yaptik
GÜLDEN canim herşeyin iyi olmasına çok sevindim bak korktuğun gibi değil nilim çok sağlıkliymis maaşallah
NURAY canim çok çok geçmiş olsun rabbim korumuş elifimi ins bugünüde sorunsuz atlatirsınız
YASMIN yeni inciniz hayırlı olsun bizimde 14. Dişimiz çıktı
FUNDA senin kv de pek cinsmis yaa sen iyi sabrediyorsun ben sabredemezdim
BENI nida prenses nasıl ateşi çıktımi tekrardan
AYŞEGÜL sende hosgeldin aramıza tekrardan
Waws mina biberon sizede günaydın kızlar:))
gitmiştik cnm ama birdaha gidin dedi bi prof önerdi kendisi bakalım onada gidicez..
betülüm gırip olduğunu anladığınız anda başlayın diyo 7 gün devam edip bırakın dedi..
bu arada kızlar nil artık her ilacı kullanamıyacak
mesela gırip ilaçları nile yasak
örneyin aferin konges gibi..
havale geçirdiği için..
ailelere yakın oldu mu da böylesıkıntı oluyor sanırım yalnız kalamıyorsunuz bekliyorlar hep içiçe, ben de o şekilde olsam sorun yaşarım sanırım canım. ya sıkıntılı olduğun şeyleri kv.ne söylüyor musun ? mesela kendimi düşündüm de en basitinden herşeyden iyyip de benm yaptığımdan yemese şaka yollu da olsa birşey derdim herhalde. maş sen sabırlı kadınsın üzüldüğün oktalarda bile sessizsin.
amin canım inş.. ya sin sanırsam aslında ikisi de çıktı aslında ama ne olduğunu anlamadım ağrısı vaar gibi davranıyor..
inş canım ...
günaydın canım nasılsın?
?
günaydın dilekcim efe nasıl oldu?
Anladım canim bence sen çok çok iyi bir gelinsin ins kv de bunu anlayaktir akli başına gelir umarım birgüncnm eşim malesef bu konuda destek değil
belki kaynım evlenince değişir diye düşünüyorum
malum hep ilk gelinler çekermiş ya
belki kv ikinci gelinle düzelir,
saygısızlık yapmamaya çalışıyorum cnm elimden geldiğince
allah büyüktür ne diyeyim
ailelere yakın oldu mu da böylesıkıntı oluyor sanırım yalnız kalamıyorsunuz bekliyorlar hep içiçe, ben de o şekilde olsam sorun yaşarım sanırım canım. ya sıkıntılı olduğun şeyleri kv.ne söylüyor musun ? mesela kendimi düşündüm de en basitinden herşeyden iyyip de benm yaptığımdan yemese şaka yollu da olsa birşey derdim herhalde. maş sen sabırlı kadınsın üzüldüğün oktalarda bile sessizsin.
amin canım inş.. ya sin sanırsam aslında ikisi de çıktı aslında ama ne olduğunu anlamadım ağrısı vaar gibi davranıyor..
inş canım ...
günaydın canım nasılsın?
?
günaydın dilekcim efe nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?