2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydın canım nasıl yorgunluğun gectımı
tum evımı temızledın

Ay nasıl hertarafım agrıyo fazla kaptırmısım kendımı:) ama ıcım rahatladı dedıgın gıbı:)
Cam kapı sılmedım tek, carsaflardan basladım butun ev dıp kose temızlendı:)
Ama nankor temızlık ıste
Senınde dunun temızlık yaparak gecmıs alptugraya babası bakmıstır

alp tuğra ıyı benım hırkamı gıymıs gezınıyo evın ıcınde
kestrmeye karar verdın yanı ama sadece uclarından azmı gelır bırazdahamı kestırsen:)ama goremedıkkı saclarını nezamnadır
ınsallah zeynep ılay dururda kestırebılrsnz canım

aman boşver kendi bilir bide acı olacak :
töbe töbeee:

günaydın cnm hoşgeldin evet çok şükür herşey yolunda ama bi göz doktoruna gitmemiz gerekiyo tekrar o biraz canımı sıkıyo açıkçası bakalım..
ama çalışmak ve ev hanımı olmak gerçekten çok zor..
hele benim gibi akşam 7de evde olan biri için çokdaha zor artık hiç bişeye yetişemiyorum sanki..

günaydın cnm hoşgeldin sağol alp nasıl ?

sana masallah dıyeyım 1gunde yapabılmıssın tum evı
aynen nankor canım yerler tozlandı bıle
yok canım babası ısteydı alp tuğra uyuyunca yaptım ben oyle cok dıp koseye gıremedım

hosbuldum canım alp ıyı canım evı dağıtmıs durumda suan heryer oyuncak koltuğun yastkları yerde heran değişıyo yaptğı sımdıde reklam ızlıyo
ınsallah goz dede bı sıkntı cıkmaz daha once gıtmısmıydnz goz dr una

geçmiş olsun çok üzüldüm ama bitşey olmayacak Allahın izniyleee
betülüm yolculuğun güzel geçmesine sevindim
bu arada unkayı gittiğim profta önerdi cnm sende sadece 7 gün kullanıyorsun dimi?

fundam kv den bi densizlik bekliyodum zaten şaşırmadım yaniiii:
yarın 7 gün olacak sanırım

betülüm yolculuğun güzel geçmesine sevindim cnm
sağol canım

yok teyzesi erdemin ya 3 ya da 4.cü yolculupu :)

Sagol cnm nıdosum daha ıyı cok sukur bızımde dıstende buyuk ıhtımal dısın ucu gorundu rahatladı kuzucum:)
Hazır daha kucukken bunlar yıyebıldıgımız kadar yıyelım:) beyza hanım ısterse gelıyo ıstemezse anne ısım var sımdı sonra sarılırız dıyo
Sacları bızımde onler gözune gırıyodu azcık kısalttım bende:) tokayı fark ettıgı an cıkarıyo sıpa:)
Arkaları falan dusunmuyorum sende azcık kestırcekmısın uzasın saclar:) bende uzun sevıyorum beyzanın bazen 20 yı gecık örgu yaparım:)
Beyzayı ılk 3 yasında goturduk kuaföre hıs sesını cıkarmamıstı cok hosuna gıttı anne gıbı bende oturdum dıye ucları ınce dıye sadece ucları aldırdık sımdı daha ıyı oldu

gitmiştik cnm ama birdaha gidin dedi bi prof önerdi kendisi bakalım onada gidicez..

geçmiş olsun çok üzüldüm ama bitşey olmayacak Allahın izniyleee

yarın 7 gün olacak sanırım

sağol canım

betülüm gırip olduğunu anladığınız anda başlayın diyo 7 gün devam edip bırakın dedi..

bu arada kızlar nil artık her ilacı kullanamıyacak
mesela gırip ilaçları nile yasak
örneyin aferin konges gibi..
havale geçirdiği için..

cnm o yorgunlukla işe geliyorsun mecbur
ama zamanla bünye alışıyor yapa yapa

evet başbaşa kalmak istiyorum ama olmuyor malesef
eşimin burada 1 tane arkadaşı var onunla da annesi görüşmesini istemiyor.çünkü onlarla görüştüğümüz zaman kv den ayrı zaman geçiriyoruz o da kızıyor buna
eşim de sağolsun annesini hiç kırmaz
benimse hiç arkadaşım yok o yüzden gidip geleceğim kimse yok(eşimin arkadaşından başka)
kv kendi kv sine kızıyor gençliğimizde haftasonları kv ye giderdik diye ama aynısını bize yapıyor
işin kötüsü eşim sadece haftasonu geliyor ve biz başbaşa hiç kalamıyoruz(geceleri hariç)
cuma akşam geldiğinde kvlerde bekliyordum, gitmeyin burda kalın dedi, eşim de iyi gitmeyelim dedi ve ben kızdım.sen kalmak istiyorsan kal ben gidiyorum diye.
Allah var akşam yemeklerini kv yapıyor orada yiyoruz, sağolsun haftasonu akşam yemeği düşünmüyorum sayesinde ama insan başbaşa da kalmak istiyor

yok cnm takılmadım alıştım artık
sadece olanları paylaştım sizinle

Herkese günaydın kızlar nasilsiniz
BETÜL yolcugunuz sorunsuz geçtiğine sevinsim efe uçakta hiç durmamışti ağlaya ağlaya yolculuk yaptik

GÜLDEN canim herşeyin iyi olmasına çok sevindim bak korktuğun gibi değil nilim çok sağlıkliymis maaşallah

NURAY canim çok çok geçmiş olsun rabbim korumuş elifimi ins bugünüde sorunsuz atlatirsınız

YASMIN yeni inciniz hayırlı olsun bizimde 14. Dişimiz çıktı

FUNDA senin kv de pek cinsmis yaa sen iyi sabrediyorsun ben sabredemezdim

BENI nida prenses nasıl ateşi çıktımi tekrardan

AYŞEGÜL sende hosgeldin aramıza tekrardan

Waws mina biberon sizede günaydın kızlar:))

Son düzenleme:

OLsun cnm allah dermansız dert vermesin
ama dr a belirtmeniz fgerekecek o zaman
peki dr hangi ilaçları kullanmamanız gerektiğine dair bi liste verdi mi?

cnm geçim sağlamak için mecbur sabrediyorsun
başka çarem yok
ya durmadan huzursuzluk çıkaracağım ya da allah büyüktür deyip sabredeceğim
ben sabrediyorum ne yapıyım

cnm geçim sağlamak için mecbur sabrediyorsun
başka çarem yok
ya durmadan huzursuzluk çıkaracağım ya da allah büyüktür deyip sabredeceğim
ben sabrediyorum ne yapıyım

Anlıyorum seni canimm ama eşin sana destek olsa bu konuda kv sana böyle davranamaz bence hayatta böyle gitmezki fundam ya sürekli iğneleyici laf sokuyor sana sen oysa elinden geleni yapıyorsun

Anlıyorum seni canimm ama eşin sana destek olsa bu konuda kv sana böyle davranamaz bence hayatta böyle gitmezki fundam ya sürekli iğneleyici laf sokuyor sana sen oysa elinden geleni yapıyorsun

cnm eşim malesef bu konuda destek değil
belki kaynım evlenince değişir diye düşünüyorum
malum hep ilk gelinler çekermiş ya
belki kv ikinci gelinle düzelir,
saygısızlık yapmamaya çalışıyorum cnm elimden geldiğince
allah büyüktür ne diyeyim

ailelere yakın oldu mu da böylesıkıntı oluyor sanırım yalnız kalamıyorsunuz bekliyorlar hep içiçe, ben de o şekilde olsam sorun yaşarım sanırım canım. ya sıkıntılı olduğun şeyleri kv.ne söylüyor musun ? mesela kendimi düşündüm de en basitinden herşeyden iyyip de benm yaptığımdan yemese şaka yollu da olsa birşey derdim herhalde. maş sen sabırlı kadınsın üzüldüğün oktalarda bile sessizsin.

iyiyiz tatlım çok şükür, kuzunun nesi var kiii... senin için yarın zor olcak allah işini rast getirsin inş.

hoşgeldin cnm tekrar. eee çocuklarda haklı havalar çok güzelll...

amin canım inş.. ya sin sanırsam aslında ikisi de çıktı aslında ama ne olduğunu anlamadım ağrısı vaar gibi davranıyor..

inş canım ...

günaydın canım nasılsın?

?

günaydın dilekcim efe nasıl oldu?

pekı o ılacı kullanırken baska ılac kullanmıyomusun grıp ken

cnm bi kaç kere söyledim neden yemedin, beğenmedin mi vs tarzında hep bir bahane buldu ben de ortık söylemiyorum
zorla yedirecek halim yok ki
ailelerden uzak olmak en iyisi, kıymetini bil

Anladım canim bence sen çok çok iyi bir gelinsin ins kv de bunu anlayaktir akli başına gelir umarım birgün

Günaydın canimm efe çok şükür iyi tatlım hava güzel bugün birazdan dolaşmaya çıkacağız oğlumla
Sen nasılsin prenses nasıl cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…