- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.961
cnm bi kaç kere söyledim neden yemedin, beğenmedin mi vs tarzında hep bir bahane buldu ben de ortık söylemiyorum
zorla yedirecek halim yok ki
ailelerden uzak olmak en iyisi, kıymetini bil
cnm o yorgunlukla işe geliyorsun mecbur
ama zamanla bünye alışıyor yapa yapa
evet başbaşa kalmak istiyorum ama olmuyor malesef
eşimin burada 1 tane arkadaşı var onunla da annesi görüşmesini istemiyor.çünkü onlarla görüştüğümüz zaman kv den ayrı zaman geçiriyoruz o da kızıyor buna
eşim de sağolsun annesini hiç kırmaz
benimse hiç arkadaşım yok o yüzden gidip geleceğim kimse yok(eşimin arkadaşından başka)
kv kendi kv sine kızıyor gençliğimizde haftasonları kv ye giderdik diye ama aynısını bize yapıyor
işin kötüsü eşim sadece haftasonu geliyor ve biz başbaşa hiç kalamıyoruz(geceleri hariç)
cuma akşam geldiğinde kvlerde bekliyordum, gitmeyin burda kalın dedi, eşim de iyi gitmeyelim dedi ve ben kızdım.sen kalmak istiyorsan kal ben gidiyorum diye.
Allah var akşam yemeklerini kv yapıyor orada yiyoruz, sağolsun haftasonu akşam yemeği düşünmüyorum sayesinde ama insan başbaşa da kalmak istiyor
yok cnm takılmadım alıştım artık
sadece olanları paylaştım sizinle
Herkese günaydın kızlar nasilsiniz
BETÜL yolcugunuz sorunsuz geçtiğine sevinsim efe uçakta hiç durmamışti ağlaya ağlaya yolculuk yaptik
GÜLDEN canim herşeyin iyi olmasına çok sevindim bak korktuğun gibi değil nilim çok sağlıkliymis maaşallah
NURAY canim çok çok geçmiş olsun rabbim korumuş elifimi ins bugünüde sorunsuz atlatirsınız
YASMIN yeni inciniz hayırlı olsun bizimde 14. Dişimiz çıktı
FUNDA senin kv de pek cinsmis yaa sen iyi sabrediyorsun ben sabredemezdim
BENI nida prenses nasıl ateşi çıktımi tekrardan
AYŞEGÜL sende hosgeldin aramıza tekrardan
Waws mina biberon sizede günaydın kızlar:))
OLsun cnm allah dermansız dert vermesin
ama dr a belirtmeniz fgerekecek o zaman
peki dr hangi ilaçları kullanmamanız gerektiğine dair bi liste verdi mi?
ailelere yakın oldu mu da böylesıkıntı oluyor sanırım yalnız kalamıyorsunuz bekliyorlar hep içiçe, ben de o şekilde olsam sorun yaşarım sanırım canım. ya sıkıntılı olduğun şeyleri kv.ne söylüyor musun ? mesela kendimi düşündüm de en basitinden herşeyden iyyip de benm yaptığımdan yemese şaka yollu da olsa birşey derdim herhalde. maş sen sabırlı kadınsın üzüldüğün oktalarda bile sessizsin.
amin canım inş.. ya sin sanırsam aslında ikisi de çıktı aslında ama ne olduğunu anlamadım ağrısı vaar gibi davranıyor..
inş canım ...
günaydın canım nasılsın?
?
günaydın dilekcim efe nasıl oldu?
Anladım canim bence sen çok çok iyi bir gelinsin ins kv de bunu anlayaktir akli başına gelir umarım birgün
Günaydın canimm efe çok şükür iyi tatlım hava güzel bugün birazdan dolaşmaya çıkacağız oğlumla
Sen nasılsin prenses nasıl cnm
ıyıyım canım sağol sen nasılsın mına nasıl
dr ıslerını neyaptın
Diş sıkıntilari bi geçse canim ya bizimkiside yeni patladı bir tane daha şimdi iyi şükür ins sizde atlatirsinizikmiz de keyifsiziz işte canım ya malum diş konuları huysuzluk...
Güle güle canim alp tugrayi öp benim için buarada foto koyacaktin hani alpinkızlar sıze ıyı sohbetler ben kacıyorum alp tuğra rahat bırakmıyo
Geçmiş olsun canim ya umarım birşeyi YokturTam gecmis okuyodum kut diye bi ses duydum eren basladi aglamaya ya kucuk sehpa vardi ona cikti heralde salincaginin yanindaydi ustenden dusmus heralde ama kafasini falan vurdumu anlamadim ya baya agladi cunku simdi sakinlesti bende cikayim sonra gelirim yine.
cnm bi kaç kere söyledim neden yemedin, beğenmedin mi vs tarzında hep bir bahane buldu ben de ortık söylemiyorum
zorla yedirecek halim yok ki
ailelerden uzak olmak en iyisi, kıymetini bil
doğru anlayan bi kere söylediğinde anlar dikkat eder sonrasında napcaksınki başka... işte hepsinin sıkıntısı ayrı, orta yolu bulmak eşlere düşüyor...
Kızlar bu arada dün efenin dişlerini bakarken üst dişleri sararmış gördum çok üzüldüm neden böyle olduki hem niye sadece üst alt bembeyaz cikolata meyve suyu falanda vermiyorum versemde haftada bir iki gündür efe ağlaya ağlaya dişlerini fircaliyorum mecburen ins geçer bu sarılik diş doktoruna mi gotursem bilemedimki siz ne diyorsunuz bu işe
kızlar sıze ıyı sohbetler ben kacıyorum alp tuğra rahat bırakmıyo
Tam gecmis okuyodum kut diye bi ses duydum eren basladi aglamaya ya kucuk sehpa vardi ona cikti heralde salincaginin yanindaydi ustenden dusmus heralde ama kafasini falan vurdumu anlamadim ya baya agladi cunku simdi sakinlesti bende cikayim sonra gelirim yine.
Kızlar bu arada dün efenin dişlerini bakarken üst dişleri sararmış gördum çok üzüldüm neden böyle olduki hem niye sadece üst alt bembeyaz cikolata meyve suyu falanda vermiyorum versemde haftada bir iki gündür efe ağlaya ağlaya dişlerini fircaliyorum mecburen ins geçer bu sarılik diş doktoruna mi gotursem bilemedimki siz ne diyorsunuz bu işe
Tam gecmis okuyodum kut diye bi ses duydum eren basladi aglamaya ya kucuk sehpa vardi ona cikti heralde salincaginin yanindaydi ustenden dusmus heralde ama kafasini falan vurdumu anlamadim ya baya agladi cunku simdi sakinlesti bende cikayim sonra gelirim yine.
inş canım.Diş sıkıntilari bi geçse canim ya bizimkiside yeni patladı bir tane daha şimdi iyi şükür ins sizde atlatirsiniz
Güle güle canim alp tugrayi öp benim için buarada foto koyacaktin hani alpin
aman yemezse yemesin:
çok zor gerçekten cnm ya off off:
cnm sibel gelsin sorarız bakalım onne dyiyecek ee onuda görmedim dur bi yazayım ben..
görüşürüz cnm
amann cnm allah korusun baksen kuzucuğa geçmiş olsun..
kv leri anlamak zor malesef ..canım bi götür bence bakalım ne diyecek bence önemli birşey yoktur ama danışmakta yarar var ya da oktoru ara no.su varsa ...
aman canım geçmiş olsun ilgilen hemen kuzucukla ya. hay aksi inş bi şey olmamıştır
inş canım.
öyle canım ... doğru sibel diş hekimiydi..
iyi dilekler için hepinize teşekkür ederim canlar öpüyorum sizleri öğlee yemeği vaktii
aynen cnm, kısmet iştedoğru anlayan bi kere söylediğinde anlar dikkat eder sonrasında napcaksınki başka... işte hepsinin sıkıntısı ayrı, orta yolu bulmak eşlere düşüyor...
insan zamanla alışıyor değil mi cnm :)fundam ben bile alıştım kv nn artık nasıl neye tepki vereceğini tahmin ediyorum okadar tanıyorum onu yani:
çok sağol cnm neyseki sorun yok göz hariç oda benim canımı sıktı açıkçası..
cnm evet zaten kendi doktorumuzda başka doktora giderseniz mutlaka niln havale geçirdiğini sööyleyin demişti
yok ilaç listedsi değil ama gırip ilaçları ve içinde antiseminik olan ilaçlar dedi cnm
içinde bi etken madesi varmış söyledi ama ben unuttum
bu arada yazdı herşeyi cnm bakalım..
cnm istersen sibele bir sorKızlar bu arada dün efenin dişlerini bakarken üst dişleri sararmış gördum çok üzüldüm neden böyle olduki hem niye sadece üst alt bembeyaz cikolata meyve suyu falanda vermiyorum versemde haftada bir iki gündür efe ağlaya ağlaya dişlerini fircaliyorum mecburen ins geçer bu sarılik diş doktoruna mi gotursem bilemedimki siz ne diyorsunuz bu işe
sana masallah dıyeyım1gunde yapabılmıssın tum evı
aynen nankor canım yerler tozlandı bıle
yok canım babası ısteydı alp tuğra uyuyunca yaptım ben oyle cok dıp koseye gıremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?