2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm bi kaç kere söyledim neden yemedin, beğenmedin mi vs tarzında hep bir bahane buldu ben de ortık söylemiyorum
zorla yedirecek halim yok ki
ailelerden uzak olmak en iyisi, kıymetini bil

doğru anlayan bi kere söylediğinde anlar dikkat eder sonrasında napcaksınki başka... işte hepsinin sıkıntısı ayrı, orta yolu bulmak eşlere düşüyor...

fundam ben bile alıştım kv nn artık nasıl neye tepki vereceğini tahmin ediyorum okadar tanıyorum onu yani:

çok sağol cnm neyseki sorun yok göz hariç oda benim canımı sıktı açıkçası..

OLsun cnm allah dermansız dert vermesin
ama dr a belirtmeniz fgerekecek o zaman
peki dr hangi ilaçları kullanmamanız gerektiğine dair bi liste verdi mi?

cnm evet zaten kendi doktorumuzda başka doktora giderseniz mutlaka niln havale geçirdiğini sööyleyin demişti
yok ilaç listedsi değil ama gırip ilaçları ve içinde antiseminik olan ilaçlar dedi cnm
içinde bi etken madesi varmış söyledi ama ben unuttum
bu arada yazdı herşeyi cnm bakalım..

ıyıyım canım sağol sen nasılsın mına nasıl
dr ıslerını neyaptın

Kızlar bu arada dün efenin dişlerini bakarken üst dişleri sararmış gördum çok üzüldüm neden böyle olduki hem niye sadece üst alt bembeyaz cikolata meyve suyu falanda vermiyorum versemde haftada bir iki gündür efe ağlaya ağlaya dişlerini fircaliyorum mecburen ins geçer bu sarılik diş doktoruna mi gotursem bilemedimki siz ne diyorsunuz bu işe

ikmiz de keyifsiziz işte canım ya malum diş konuları huysuzluk...

Tam gecmis okuyodum kut diye bi ses duydum eren basladi aglamaya ya kucuk sehpa vardi ona cikti heralde salincaginin yanindaydi ustenden dusmus heralde ama kafasini falan vurdumu anlamadim ya baya agladi cunku simdi sakinlesti bende cikayim sonra gelirim yine.

ıyıyım canım sağol sen nasılsın mına nasıl
dr ıslerını neyaptın

canım işte minanın dişleryle uğraşıyoruz iki gündür huysuz çok...

doktora yarın gideceğim canım aslında bu sabah kan verecektim ama yanlışlıkla minanın sütünün tadına bakayım dedim bi çaykaşığı içmişimdir, veremedim kan yarın sabah verip öğlen sonucu aıp koştur koştur doktora...

ikmiz de keyifsiziz işte canım ya malum diş konuları huysuzluk...
Diş sıkıntilari bi geçse canim ya bizimkiside yeni patladı bir tane daha şimdi iyi şükür ins sizde atlatirsiniz
kızlar sıze ıyı sohbetler ben kacıyorum alp tuğra rahat bırakmıyo
Güle güle canim alp tugrayi öp benim için buarada foto koyacaktin hani alpin

Geçmiş olsun canim ya umarım birşeyi Yoktur

cnm bi kaç kere söyledim neden yemedin, beğenmedin mi vs tarzında hep bir bahane buldu ben de ortık söylemiyorum
zorla yedirecek halim yok ki
ailelerden uzak olmak en iyisi, kıymetini bil

aman yemezse yemesin:

doğru anlayan bi kere söylediğinde anlar dikkat eder sonrasında napcaksınki başka... işte hepsinin sıkıntısı ayrı, orta yolu bulmak eşlere düşüyor...

çok zor gerçekten cnm ya off off:

cnm sibel gelsin sorarız bakalım onne dyiyecek ee onuda görmedim dur bi yazayım ben..

kızlar sıze ıyı sohbetler ben kacıyorum alp tuğra rahat bırakmıyo

görüşürüz cnm

amann cnm allah korusun baksen kuzucuğa geçmiş olsun..

canım bi götür bence bakalım ne diyecek bence önemli birşey yoktur ama danışmakta yarar var ya da oktoru ara no.su varsa ...

aman canım geçmiş olsun ilgilen hemen kuzucukla ya. hay aksi inş bi şey olmamıştır
Diş sıkıntilari bi geçse canim ya bizimkiside yeni patladı bir tane daha şimdi iyi şükür ins sizde atlatirsiniz

Güle güle canim alp tugrayi öp benim için buarada foto koyacaktin hani alpin
inş canım.

öyle canım ... doğru sibel diş hekimiydi..

iyi dilekler için hepinize teşekkür ederim canlar öpüyorum sizleri öğlee yemeği vaktii

kv leri anlamak zor malesef ..

iyi dilekler için hepinize teşekkür ederim canlar öpüyorum sizleri öğlee yemeği vaktii

afiyet olsun şekerimmmm:

aynen cnm, kısmet işte

insan zamanla alışıyor değil mi cnm :)

cnm istersen sibele bir sor
o diş dr u
en iyi o yardımcı olur

geçmiş olsun cnm inşallah bişeyi yoktur

kızlar buarada dün defne beni şok etti
dün akşamüzeri sakız çiğniyordum.defne de uykudan uyandı,yanına gittim giydirmek için.ağzımda sakızı görünce çıldırdı.istiyor sakızı.daha önce hiç vermediğim için boğazına kaçırır diye korkuyorum
daha önce ben sakız çiğnerken görmüştü ama hiç istememişti.hep sakızı şişiriyordum defne de eliyle vurup patlatıyordu.
dün o kadar çok ağladı ki artık dayanamayıp ağzına verdim sakızı(şekerli sakızdı).
sanki kırk yıldır sakız çiğniyormuş gibi başladı sakızı çiğnemeye.o kadar şaşırdım ki anlatamam.

sana masallah dıyeyım 1gunde yapabılmıssın tum evı
aynen nankor canım yerler tozlandı bıle
yok canım babası ısteydı alp tuğra uyuyunca yaptım ben oyle cok dıp koseye gıremedım

Ben daha halılarımı almadım yaz gelsın daha rahat bakarım dıye tek cocukların odasına aldım ondan daha kolay oluyo herhal:)
Yalnız tasınırken getırdıgım bı sagy halım var salonda evlere senlık almayı dusunen varsa unutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…