2012 kasım bebekleri büyüyor..

Zor senın kv hemde cok zor bırı
Aman cnm evınde olduktan sonra bı kap yemeklede doyar ınsan bu kadar sıze ezıyet etmeye hakkı yok aslında ama yapacak bıseyde yok
Masallah defneye sakızda cıgnermıs:)
Bende bınde bır cıgnersem patlatmayı sever nıda:)

Geçmiş olsun canim ya umarım birşeyi Yoktur
Sagol canim simdilik iyi bakalim normale dondu.
Sagol canim oyun oynuyo simdi iyi.
İyi gorunuyo canim ama cok aglamisti cani yanmis belli simdi unuttu bakalim bana msj yazdirmiyo ama tepemde.
aynen cnm, kısmet işte

insan zamanla alışıyor değil mi cnm :)

cnm istersen sibele bir sor
o diş dr u
en iyi o yardımcı olur

geçmiş olsun cnm inşallah bişeyi yoktur

Sagol canim iyi gibi ama ben yine takipte olucam belki kafasini vurmustur.de

Cnm dr una sor ıstersen cıkolata yada sutten olacagını sanmıyorum olurmu kı
Dıs drumuz sıbel de cvp lar gorunce bakalım o dıyecek
Nıda daha ıyı cnm sagol

Gecmıs olsun cnm kasla göz arasında oluyo olacak malesef
Takıp edıyosundur yıne bıseycık olmaz ıns

Diger odada isim vardi erene cizgi film acip koltuga yatirip gitmistim bisure sonra kalkti heralde aradan zaman gecti erenin sesi gelmeye basladi bende bi girdim odaya gulermisin aglarmisin koltuga cikip ordan konsolun ustune cikip oturmus inemiyo tabi bana sesleniyo yardim istiyo ya napicam ben artik bilmiyorum oraya cikmayida ogrendi.

nurayım iyi dimi elifimmm:?

kızlar bu arada biz artık normal süte geçtik akşam verdim nil hanıma 200 cc içti maşallah:

Masallah prof mu soyledı normale gecın dıye?
Bızımde en fazla ıctıgımız o kadar ıcıne bebe bıskuvısıyle..

Elıfede masallah pıpetle ıcermıs baksana:) nıda bazen meyve suyunu ıcıyo pıpetle ama %90 ı oyun tabı:)

Gecmıs olsun cnm kasla göz arasında oluyo olacak malesef
Takıp edıyosundur yıne bıseycık olmaz ıns

Oluyo iste canim malesef ama artik napicam onu bilmiyorum ordan duserse cok kotu olur herzamanda ben yaninda degilimki napcam bilmem. Dusmeden once gecmisi okurken senin kizin yaptigi cok hosuma gitti ya anne sonra sarilirizmi diyo sen sarilmak isteyince bunlar buyuyunce boylemi dicekler bize.

ayyy fundam o hali canlandı sanki defnenin gözümde
ay ne şeker olmuştur dimi yerim ben onuuuuuu:
hem de nasıl tatlıydı ya anlatamam
dün arabada sakız çiğneyerek seyahat etti hanfendi

cnm ben de en son ne zaman çiğnediğii hatırlamıyordum
ama öğrenmiş benim sıpa nereden öğrendiyse

çok güldüm ya ne tatlılar :)
bizimki de taklidini yapıyo skız çiğnerken :)

canım valla shagy ile uğraşmak zor ya benim halıma da şurup dökülü düşün ya allahtan beyaz halı çamaşır suyu çıkarı :)

nurayım iyi dimi elifimmm:?

kızlar bu arada biz artık normal süte geçtik akşam verdim nil hanıma 200 cc içti maşallah:

güldencim maş senin kız yemek yemeyi seviyor ve yarıyor herhalde?

kız eren paşa iyice yaramaz oldu bak sen çıkmış nerelere :)

minam uyandı gözüm aydın :)

canım benim çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ama bu doktorları anlamıyorum ya hemen beyin kanaması olabilir teşhisini koyuyor dur bakalım bi bekle ne olacak hemen niye en kötüsüne yoruyorsun ki Allaha şükür bu zamana kadar bişey olmamış akşama kadar da hiç bişey olmaz Allahın izniyle.. Rabbim korumuştur meleği merak etme sen

dilekciim benim rananın da sanki hafif sararmış gibi ya ben hiç fırçalamadım hiç denemedim yani florsüz diş macunları gördüm alsam mı acaba ama ranayla nasıl olur bilmem ki ya her yerimiz macun olur ya da tüpün hepsini yemeye kalkar cadı :)

canım benim çok geçmiş olsun bebeklerin herhalde tam acaba nereye tırmansak ne kırsak ne düşürsek zamanları:)) rana çıkmıyo öyle tepelere falan çok şükür daha düşünmüyo :)) ama illa bi yere takılıp düşecek tab düş kızım benim her seferinde de bi yeri kızarıyo şişiyo şişen bir yerini görürsen margarin sür soğuk soğuk morartmıyor

iyi canım çok şükür sabah oynadı şimdide uyuttum başındayım
masallah nilime baya içmiş elifte süt içmeye başladı ama sadece kakoolu süt içiyor ve sadece pipetle

hanfendiye bak ağzının tadını da biliyo afiyet olsun kuzuya :))

kızlar songülümün yarın eski komşularla günü varmış ,yoğunluk var sanırım... yazamıomuş ben sölerim dedim

canım benim valla ben memnun değilim çünkü en ufak bişey dökülse hadi hemen süpürgeyi getir süpürelim olayı yok bizde önce suyunu doldurman gerekio süpürdükten sonra illaki boşaltman lazım suyunu yoksa lağam gibi kokuyo eşim ilk evlendiğimizde ben öyle torbalarla uğraşamam dedi gitti bunu aldı eve geldi bozuldu mu diye baktık çalışıyo adam tüh yne bozamadık dedi :)) yani o da aldığına pişman

Sorma canim git gide herseyi ogreniyo oraya buraya cikmaya merakli pasa istedigi olmayincada basliyo aglamaya napcaz biz bunlarla bilmiyorum valla.bu arada k.bakma canim gunaydin diyemedim sanada sabahki olay yuzunden.

Beni Dilekefem waws sizlerede cvp yazamadim kizlar k.bakmayin gunaydinlar gec oldu biraz ama.

Funda ayy sakiz olayi cok komikmis canim ne tatli olmustur kimbilir.

Gulden nilde sut icmeye baslamis cok sevindim canim ya icsin tabi yarasin kuzuma.

iyi canım çok şükür sabah oynadı şimdide uyuttum başındayım
masallah nilime baya içmiş elifte süt içmeye başladı ama sadece kakoolu süt içiyor ve sadece pipetle

ohhhh yerim ben onu ya pipetle içio demek aferin elifimeee:

aman neyseki iyi cnm:

cnm nilde bizim odadaki komidinin üzerine çıkmış vve ordanda bizim yatağa çıkıp zıplamaya başladı babası orda olmasa aşağı uça bilirdi bu yaramazları hiç yanlız bırakmamak lazım artıkkk:

evet cnm prof söyledi artık ya inek sütü yada günlük süt dedi:

hem de nasıl tatlıydı ya anlatamam
dün arabada sakız çiğneyerek seyahat etti hanfendi

cnm ben de en son ne zaman çiğnediğii hatırlamıyordum
ama öğrenmiş benim sıpa nereden öğrendiyse

baksen defne hanıma:

seviyo cnm evet beğendi sütü itiraz etmedi azıcık bal kattım içine okadar:
ohhh günaydın ozaman minacığa:

kızlar songülümün yarın eski komşularla günü varmış ,yoğunluk var sanırım... yazamıomuş ben sölerim dedim

ohhhhyine gün kimbilir yine neler döktürecek hamarat hatun..

bizimde süpürgemiz sulu bende beğenmiyorum çok güzel çekiyo ama devrilince çok kötü oluyo
roventa bizimki cnm sizinki ne?

beko bizim canım ama ilk defa devirdik o da rana yüzünden dedim ya ama çalışıyo adamlar ona göre ayarlamış herhalde bozulmuyo:)) 3 yıldır kullanıyorum bakalmı ne kadar dayanacak

sağol cnm içiyo çok şükür ama daha ilk denememizdi bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…