- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #35.981
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualariniz için çok sağolun kızlar
cnm o yorgunlukla işe geliyorsun mecbur
ama zamanla bünye alışıyor yapa yapa
evet başbaşa kalmak istiyorum ama olmuyor malesef
eşimin burada 1 tane arkadaşı var onunla da annesi görüşmesini istemiyor.çünkü onlarla görüştüğümüz zaman kv den ayrı zaman geçiriyoruz o da kızıyor buna
eşim de sağolsun annesini hiç kırmaz
benimse hiç arkadaşım yok o yüzden gidip geleceğim kimse yok(eşimin arkadaşından başka)
kv kendi kv sine kızıyor gençliğimizde haftasonları kv ye giderdik diye ama aynısını bize yapıyor
işin kötüsü eşim sadece haftasonu geliyor ve biz başbaşa hiç kalamıyoruz(geceleri hariç)
cuma akşam geldiğinde kvlerde bekliyordum, gitmeyin burda kalın dedi, eşim de iyi gitmeyelim dedi ve ben kızdım.sen kalmak istiyorsan kal ben gidiyorum diye.
Allah var akşam yemeklerini kv yapıyor orada yiyoruz, sağolsun haftasonu akşam yemeği düşünmüyorum sayesinde ama insan başbaşa da kalmak istiyor
yok cnm takılmadım alıştım artık
sadece olanları paylaştım sizinle
nurayım iyi dimi elifimmm:?
kızlar bu arada biz artık normal süte geçtik akşam verdim nil hanıma 200 cc içti maşallah:
Sagol canim simdilik iyi bakalim normale dondu.Geçmiş olsun canim ya umarım birşeyi Yoktur
Sagol canim oyun oynuyo simdi iyi.aman yemezse yemesin:
çok zor gerçekten cnm ya off off:
cnm sibel gelsin sorarız bakalım onne dyiyecek ee onuda görmedim dur bi yazayım ben..
görüşürüz cnm
amann cnm allah korusun baksen kuzucuğa geçmiş olsun..
İyi gorunuyo canim ama cok aglamisti cani yanmis belli simdi unuttu bakalim bana msj yazdirmiyo ama tepemde.canım bi götür bence bakalım ne diyecek bence önemli birşey yoktur ama danışmakta yarar var ya da oktoru ara no.su varsa ...
aman canım geçmiş olsun ilgilen hemen kuzucukla ya. hay aksi inş bi şey olmamıştır
inş canım.
öyle canım ... doğru sibel diş hekimiydi..
aynen cnm, kısmet işte
insan zamanla alışıyor değil mi cnm :)
cnm istersen sibele bir sor
o diş dr u
en iyi o yardımcı olur
geçmiş olsun cnm inşallah bişeyi yoktur
Kızlar bu arada dün efenin dişlerini bakarken üst dişleri sararmış gördum çok üzüldüm neden böyle olduki hem niye sadece üst alt bembeyaz cikolata meyve suyu falanda vermiyorum versemde haftada bir iki gündür efe ağlaya ağlaya dişlerini fircaliyorum mecburen ins geçer bu sarılik diş doktoruna mi gotursem bilemedimki siz ne diyorsunuz bu işe
Sagol canim simdilik iyi bakalim normale dondu.
Sagol canim oyun oynuyo simdi iyi.
İyi gorunuyo canim ama cok aglamisti cani yanmis belli simdi unuttu bakalim bana msj yazdirmiyo ama tepemde.
Sagol canim iyi gibi ama ben yine takipte olucam belki kafasini vurmustur.de
kızlar bu arada biz artık normal süte geçtik akşam verdim nil hanıma 200 cc içti maşallah:
Gecmıs olsun cnm kasla göz arasında oluyo olacak malesef
Takıp edıyosundur yıne bıseycık olmaz ıns
hem de nasıl tatlıydı ya anlatamamayyy fundam o hali canlandı sanki defnenin gözümde
ay ne şeker olmuştur dimi yerim ben onuuuuuu:
Zor senın kv hemde cok zor bırı
Aman cnm evınde olduktan sonra bı kap yemeklede doyar ınsan bu kadar sıze ezıyet etmeye hakkı yok aslında ama yapacak bıseyde yok
Masallah defneye sakızda cıgnermıs:)
Bende bınde bır cıgnersem patlatmayı sever nıda:)
kızlar buarada dün defne beni şok etti
dün akşamüzeri sakız çiğniyordum.defne de uykudan uyandı,yanına gittim giydirmek için.ağzımda sakızı görünce çıldırdı.istiyor sakızı.daha önce hiç vermediğim için boğazına kaçırır diye korkuyorum
daha önce ben sakız çiğnerken görmüştü ama hiç istememişti.hep sakızı şişiriyordum defne de eliyle vurup patlatıyordu.
dün o kadar çok ağladı ki artık dayanamayıp ağzına verdim sakızı(şekerli sakızdı).
sanki kırk yıldır sakız çiğniyormuş gibi başladı sakızı çiğnemeye.o kadar şaşırdım ki anlatamam.
Ben daha halılarımı almadım yaz gelsın daha rahat bakarım dıye tek cocukların odasına aldım ondan daha kolay oluyo herhal:)
Yalnız tasınırken getırdıgım bı sagy halım var salonda evlere senlıkalmayı dusunen varsa unutsun
Diger odada isim vardi erene cizgi film acip koltuga yatirip gitmistim bisure sonra kalkti heralde aradan zaman gecti erenin sesi gelmeye basladi bende bi girdim odaya gulermisin aglarmisin koltuga cikip ordan konsolun ustune cikip oturmus inemiyo tabi bana sesleniyo yardim istiyo ya napicam ben artik bilmiyorum oraya cikmayida ogrendi.
canım benim çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ama bu doktorları anlamıyorum ya hemen beyin kanaması olabilir teşhisini koyuyor dur bakalım bi bekle ne olacak hemen niye en kötüsüne yoruyorsun kigünaydın arkadaşlar
dün akşam songulumun de dediği gibi elif kanepeden düştü inmek isterken düşmüş yegenlerimle çocuk odasında oynuyordu sanırım burun üstü düşmüş yanına gittigimizde çok acı çektiği belliydi ve burnu kaniyordu sonra kusmaya başladı yüzündeki renk falan da gidince biz apar topar hastaneye gittik film çekindik malesef iki defa çünkü elif makinayı görünce korktu ve ilk film titrediği için.ise yaramadı iki defa radyasyon aldı beyin kanaması olabilir dedi dr ikinci defa istedi filmi gene çok agladi yatmak istemedi ama ilkinden daha iyi çıkmış film 24 saat gözetim altında tutun 2 saatte bir uyandırıp bakın diyerek eve gönderdi dr bilinç kaybı hareketsizlik yada tekrar kusma olursa gelin dedi
elif şimdi iyi geceyi güzel geçirdik her zamanki gibi uyandı emdiği uyudu şimdi de oynuyor şu akşam bi olsaydı
Allah kimseye yasatmasin evladinin sıkıntısını göstermesin tirnagini tasa deydirmesin ins
dualarinizi eksik etmeyin ins suan keyfi yerinde kotu bişey yok olmayacak ins
Kızlar bu arada dün efenin dişlerini bakarken üst dişleri sararmış gördum çok üzüldüm neden böyle olduki hem niye sadece üst alt bembeyaz cikolata meyve suyu falanda vermiyorum versemde haftada bir iki gündür efe ağlaya ağlaya dişlerini fircaliyorum mecburen ins geçer bu sarılik diş doktoruna mi gotursem bilemedimki siz ne diyorsunuz bu işe
Tam gecmis okuyodum kut diye bi ses duydum eren basladi aglamaya ya kucuk sehpa vardi ona cikti heralde salincaginin yanindaydi ustenden dusmus heralde ama kafasini falan vurdumu anlamadim ya baya agladi cunku simdi sakinlesti bende cikayim sonra gelirim yine.
iyi canım çok şükür sabah oynadı şimdide uyuttum başındayım
masallah nilime baya içmiş elifte süt içmeye başladı ama sadece kakoolu süt içiyor ve sadece pipetle
Sanada ıyı aksamlar cnm surup yatarken verdım mecbur
Sanada gecmıs olsun anne baba can ama kotu gunde ınsanın en yakını yanındakı allah ayırmasın kımseyı esınden..
Rana yıne formundaymıs bugun masallah:) bende yalnızdım bugun esımın önceden alınmıs mac bıletı vardı ona gıttı
makına bozulmamıstır ıns bızımkıde cok sevıyo kapatmayı
Sulu degıl bızımkı aslında bende ıstıyorum bu sululardan memnunmusunuz songul de kullanıyo sanırım
canım valla shagy ile uğraşmak zor ya benim halıma da şurup dökülü düşün ya allahtan beyaz halı çamaşır suyu çıkarı :)
güldencim maş senin kız yemek yemeyi seviyor ve yarıyor herhalde?
kız eren paşa iyice yaramaz oldu bak sen çıkmış nerelere :)
minam uyandı gözüm aydın :)
iyi canım çok şükür sabah oynadı şimdide uyuttum başındayım
masallah nilime baya içmiş elifte süt içmeye başladı ama sadece kakoolu süt içiyor ve sadece pipetle
Sagol canim simdilik iyi bakalim normale dondu.
Sagol canim oyun oynuyo simdi iyi.
İyi gorunuyo canim ama cok aglamisti cani yanmis belli simdi unuttu bakalim bana msj yazdirmiyo ama tepemde.
Sagol canim iyi gibi ama ben yine takipte olucam belki kafasini vurmustur.de
Diger odada isim vardi erene cizgi film acip koltuga yatirip gitmistim bisure sonra kalkti heralde aradan zaman gecti erenin sesi gelmeye basladi bende bi girdim odaya gulermisin aglarmisin koltuga cikip ordan konsolun ustune cikip oturmus inemiyo tabi bana sesleniyo yardim istiyo ya napicam ben artik bilmiyorum oraya cikmayida ogrendi.
Masallah prof mu soyledı normale gecın dıye?
Bızımde en fazla ıctıgımız o kadarıcıne bebe bıskuvısıyle..
Elıfede masallah pıpetle ıcermıs baksana:) nıda bazen meyve suyunu ıcıyo pıpetle ama %90 ı oyun tabı:)
hem de nasıl tatlıydı ya anlatamam
dün arabada sakız çiğneyerek seyahat etti hanfendi
cnm ben de en son ne zaman çiğnediğii hatırlamıyordum
ama öğrenmiş benim sıpa nereden öğrendiyse
canım valla shagy ile uğraşmak zor ya benim halıma da şurup dökülü düşün ya allahtan beyaz halı çamaşır suyu çıkarı :)
güldencim maş senin kız yemek yemeyi seviyor ve yarıyor herhalde?
kız eren paşa iyice yaramaz oldu bak sen çıkmış nerelere :)
minam uyandı gözüm aydın :)
kızlar songülümün yarın eski komşularla günü varmış ,yoğunluk var sanırım... yazamıomuş ben sölerim dedim
canım benim valla ben memnun değilim çünkü en ufak bişey dökülse hadi hemen süpürgeyi getir süpürelim olayı yok bizde önce suyunu doldurman gerekio süpürdükten sonra illaki boşaltman lazım suyunu yoksa lağam gibi kokuyo eşim ilk evlendiğimizde ben öyle torbalarla uğraşamam dedi gitti bunu aldı eve geldi bozuldu mu diye baktık çalışıyo adam tüh yne bozamadık dedi :)) yani o da aldığına pişman
ohhhh yerim ben onu ya pipetle içio demek aferin elifimeee:
aman neyseki iyi cnm:
cnm nilde bizim odadaki komidinin üzerine çıkmış vve ordanda bizim yatağa çıkıp zıplamaya başladı babası orda olmasa aşağı uça bilirdi bu yaramazları hiç yanlız bırakmamak lazım artıkkk:
evet cnm prof söyledi artık ya inek sütü yada günlük süt dedi:
baksen defne hanıma:
seviyo cnm evet beğendi sütü itiraz etmedi azıcık bal kattım içine okadar:
ohhh günaydın ozaman minacığa:
ohhhhyine gün kimbilir yine neler döktürecek hamarat hatun..
bizimde süpürgemiz sulu bende beğenmiyorum çok güzel çekiyo ama devrilince çok kötü oluyo
roventa bizimki cnm sizinki ne?
Sorma canim git gide herseyi ogreniyo oraya buraya cikmaya merakli pasa istedigi olmayincada basliyo aglamaya napcaz biz bunlarla bilmiyorum valla.bu arada k.bakma canim gunaydin diyemedim sanada sabahki olay yuzunden.
Beni Dilekefem waws sizlerede cvp yazamadim kizlar k.bakmayin gunaydinlar gec oldu biraz ama.
Funda ayy sakiz olayi cok komikmis canim ne tatli olmustur kimbilir.
Gulden nilde sut icmeye baslamis cok sevindim canim ya icsin tabi yarasin kuzuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?