- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.181
yaramaz kız:)
aras mar eksını bızdolaba doktu bırde farketmeısım soğumuş hepten ne ettimse çıkmadı
neysekı buharlı temızleyııcı yetıstı ımdata
Ay sen degısmıstın demı nasıl bısey aldın?
Gecen gordum pıerre cardın ın cok guzel modellerı vardı ıncelerdı bıde mobılya ısım tam otursun o zaman bakıcam bende yaza dogru..
Cvr sende kendıne kızma cnm hepımız goruntuye kanıp aldık yalnız degılsın:)
Wavs nereye gıttın cıkmıssın cnm
Songul resım bulursan paylas cok sevınırım cnm, bu aralar alınacak esyalarla mesgulum al al bıtmıyoda eksık mubarek:)
Bende kacıcam ufaktan sana ıyı geceler cnm yarın gorusrz ıns
Azıcık gorunsede senın kahve kreme guzel uymustur kesın:)
Benım sımdıkı sagyde de yuvarlak asımetrık toplar var sıyah beyaz grı..
Yıne bu tarz bısey bakabılırım, acık renkler var bıde aklımda beyaz agırlıklı temızlıgınden usenmesem oyle alıcam ama ıkı cocuklu eve gıtmez dıye dusunuyorum..
He bıde halının ustundekı tam yemelık masallah
cok keyıflı ılser cnm bunlar degılmı
bende kacıcam canım bırseyler atıstrıp
sanada ıyı geceler dılıyorum
Alma tarafı cok keyıflı karar verme kısmı sıkıntı:)
Mutfagımı secerken neler cektımesım en son dedı magazada bu aksam sectın sectın yoksa ben senle bı daha hıc bıyere gıtmıyorum ne yaparsan yap adam da bıktı benden ama napım bı kere oluyo dıye bende hemen karar veremıyorum..
yenı evı dosuyoruz bıtıremedık bı senede ama tecrebelı olanlar dıyo bıtmeezz dıye:)
Wavs songul ıyı geceler kızlar ben kactım
canım arkadaşım benım hosbulduk kızlar bebegımın doğum tarıhı 26 11 2012 dıs çıkarıyoruz bıraz tembel tam anlamıyla yurumeye cıkamdık kısa mesafelı yerlerı tercıh edıyoruz :)alt açtırmama problemımız var gece uykumuz yok bana cok düşkün cok yoruluyorum ama kuzum ıste sabırla nazı ıle uğraşıyorum fırsat buldukça aranızda kalmaya calısacagım sızlerlerı tanımak ısterımn
canım sağlklı olsunlar da kilo çok da önemli değil gerçekten mina da kilo konusunda max 25-50 aralığına gelmiştir ve neredeyse 9 aydır da %10 diliminde ama herşeyi iyi ya gerisi boş..
canım çiğ olarak yeni veriyorsan bünye alışana kadar gaz yapabilir ...
canım maş senin kızın seni çok seviyor ne tatlı..
geçmiş olsun canım ya tüh... gerçekten kusuyor canım çok komik kendimi gülmeten alamıyorum . geçen gece mina hiç uyumadı ben de haliyle o nedenle sabah eşim 6 dan sonra uyanına minayı aldı ben uyudum mina kaka yapmış öğürerek gelip beni kaldırdı sonra banyoyas koştu düşün :)
hoşgeldin canım..
canım çok sevindim kuzunun iyi olmasına...
geçmiş olsun anım ya hastalık zor iş iyileşin hemen..
canım herhalde korkmuştur oğulcuğun düştü ya..
tüm arkadaşlar selamlar,
bütün gün yoktum çünkü sabahtan beri doktor işleriyle uğraşıyorum sabah kan verdim 3 koca tüp... sonra öğleden sonra doktora gidip gösterdim tahlilileri ilacı düşürdük bu seferde değerler fazla düşmüş... mina da gece pek uyumadı günlerdir sabah 6.10da ayakta ... dişlerin olduğu yerler kıpkırmızı acıyor sanırım..
Selam kizlar okudum ama alinti yapamiyorum gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederiz.
Malesef emirin atesi dün geceden beri hep yuksek. Sürüp veriyorum düşüyor ama etkisi geçince yine yükseliyor. Y
Bugun hsstanedeydik gribal enfeskyon dedi antibiyotik vermedi. Umca verdi. Soğukalgknligi icin olacak birde zinco verdi. Çinko ilacıymis. Umcayi 8gun kullanicakmisiz.
Birde kani 12.3 cikti sizce nasil dusuk biraz dedi ferrum verdi. Kan ilacıni halen kullanıyormusunuz sizler.
Ökadar yemesine de dkkkat ediyoruz hefgun pekmezinide yer ama niye hala dusuk anlamadim.
Dün gece sadece 2 saat uyuyabildim. Simdi ayagimda salliyorum sadece bady var üstünde dolven verdim bakalım bu gece ne yapicaz. Zor bir gece olacak gibi yine .hepinizi öpüyorum.
Kizlar gecmis cok uzun olmus bajarsam gecemi alir nasilsiniz
hasta bebislerimiz nasil.oldu
biri bana ozet gecse ne iyi olurnhe
Iyı aksamlar arkadaslarım
Gecmıs yaptım ama coklu slıntı yapamıyorum en son yazdıgım gorunuyo sadece gecmıs de dunden buyana baya bırıkmıs aklımda kaldıgınca yazıcam kusura bakmayın olur mu:)
Nuraycım elıfın daha ıyı olmasına cok sevındım rabbım hep korusun onları
Cvr gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır emır
Guldencım yazdıgın lıste ıcın tesekkur kopyaladım sakın kafayla okuyacam ıns:)
Sut hazımsızlık mı yaptı acaba nıle bu gece daha ıyı olur ıns annesıde uyutur:)
Oyununuz cok guzelmıs yarın bızde denıyelım:)
Lata hosgeldın cnm herzaman paylasımlarını beklerız:)
Sıbel gecmıs olsun cnm bende merak etmıstım kac gundur nerde bu kız dıye:)
Baskalarının ne dedıgını takma cnm densız cok ne yazık kı..
Nılay sana da tekrar gecmıs olsun cnm yenı bır tedavıye baslıycaksınız sanırım..
Fatmacım eren dusmus gecmıs olsun sıze de, nıye huysuzdu kı gece dıslerden mı acaba dustugu ıcınde panık olmussundur ıns bu gece rahat uyur..
Katreınur ozcanan wavs songul yasmın betul funda kızlar sız ve kuzularınızda ıyıdır ıns
Songul nasılsın cnm
gecmısı özetleyebıldımmı bılmıyorum
Bıze gelınce dun ogleden sonra bugun baya yogundum:)
Dun hava cok guzeldı bahcede baya vakıt gecırdık kızlarla yaz gunu dıktıgım ıkı lahanam vardı onları topladım dolma(sarma)yaptım
Yemek falan derken gece yarısı oldu gıremedım, esımlede tartıstık bı guzel bı taraftan yemek hazırla bı yandan kızlarla ugras beyfendı ısten geldı kardesıyle dısarda ıkı saat sohbetbana da geldıler tabı:)
Bugun de kresten sonra kv deye gıttım bahceye cıktık baya lahanası var dolma yapalım mı dondurucuya koyarız dedı:) ıyı hadı toplayalım dedım, eltımle onları hallettık bes poset sarmısız ıkımız:) ıkı posetı bana verdıler acıl zamanlarda cok ıyı oluyo:)
Ikı gundur ıcım dısım lahana oldu anlıycanız:)
Nıda uzdu bıde ustunecocuk karanlık olmayınca uyumuyo mahvettı bugun benı bır saatten fazla ugrastım uyutamadım yatırıyorum kalkıyo oturuyo konusuyo:) uykusu var uyumuyo allahım ayagımda sallamak ıstedım mumkun degıl:) pıs pıs yapıyorum oda benle pıs pıs yapıyo sıpa alısık degıl cunku:) en sonunda kızdım bagırdım uyu artık dıye(asagıda ısler beklıyo dıye)yavrum nasıl alındı ıclı ıclı agladı kıyamam sonunda ben pes ettım uyutamadım:) aksama kadar dayandı gelırken arabada uyudu kaldı:)
aynen canım eğlence ve ıskence bırarada
mesela bugun alp tuğra bıze yumurta yapmak ıstemıs kuzum ama tavayı bulamadı heralde halıda ypıyodukı yakaladım
Aa nıye cıkmadıkı
Buharlı cok ıyı olmus, memnunsun ne guzel bende cıkaramadıklarımı onunla halledıyorum..
günaydın kızlar nasılsınız
herkes için güzel bi gün olsun ins
Iyı aksamlar arkadaslarım
Gecmıs yaptım ama coklu slıntı yapamıyorum en son yazdıgım gorunuyo sadece gecmıs de dunden buyana baya bırıkmıs aklımda kaldıgınca yazıcam kusura bakmayın olur mu:)
Nuraycım elıfın daha ıyı olmasına cok sevındım rabbım hep korusun onları
Cvr gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır emır
Guldencım yazdıgın lıste ıcın tesekkur kopyaladım sakın kafayla okuyacam ıns:)
Sut hazımsızlık mı yaptı acaba nıle bu gece daha ıyı olur ıns annesıde uyutur:)
Oyununuz cok guzelmıs yarın bızde denıyelım:)
Lata hosgeldın cnm herzaman paylasımlarını beklerız:)
Sıbel gecmıs olsun cnm bende merak etmıstım kac gundur nerde bu kız dıye:)
Baskalarının ne dedıgını takma cnm densız cok ne yazık kı..
Nılay sana da tekrar gecmıs olsun cnm yenı bır tedavıye baslıycaksınız sanırım..
Fatmacım eren dusmus gecmıs olsun sıze de, nıye huysuzdu kı gece dıslerden mı acaba dustugu ıcınde panık olmussundur ıns bu gece rahat uyur..
Katreınur ozcanan wavs songul yasmın betul funda kızlar sız ve kuzularınızda ıyıdır ıns
Gecmis olsin cnm desene bu seferde cok dusmus
Ay uyjusuzluk fena insala bu gece uyur
Ay masallah pasaya
Onların keyıflerı yerınde oldukca bız daha mutlu oluyoruz:)
Fıstıklar ıyı kısa(!)bı özet gectım az önce
Gerce beyza tarafı var daha:) bugun kreste yuzunu boyamıslar karnaval var bu aralar burda aksama banyo yaparız demıstım kv den gelme saatız uyku saatıydı zaten nıda da yolda uyudu geldık ılla nıdayla banyo yapıcam dıye aglıyo e cocuk uyudu uyanmaz:) kızım senı yıkayam yok:) uykusu var bıde tam cadı oluyo o zaman:)neyse zor bela sakınlestırdım yıkanmadı nıdasız sutunu ıctı uyudu:)
aynen canım eğlence ve ıskence bırarada
mesela bugun alp tuğra bıze yumurta yapmak ıstemıs kuzum ama tavayı bulamadı heralde halıda ypıyodukı yakaladım
Ay cıkarmı onun lekesı hele bıde sagy deyse
Bızımkıde acamadıgı mutfak cekmecelerını acıyo artık dun baharat cekmecesını acmıs nar eksısını almıs ufaktan dokmeye baslamıs yakaladım:)
aynen öyle canım ya bu hormon hastalıkları sıkıntı işte... uyuttu biraz şükür.. sen nasılsın nil nasıl canım?tekrar hoşgeldin cnm fırsat buldukça gel buraya:
cnm çok geçmiş olsun bu değerler çok kötü bi yükselip bi düşmesi dimi ..
minacıkta inşallah uyutmuştur bu gece annesini..
tatlım kan değeri iyi bence nilin 11.7 yada 8di
doktor kesti kan ilacını gerek yok dedi.
karar senin tabi:
inşallah akşamınız sorunsuz geçmiştir emirimin ateşi yükselmemiştir..
tekrar geçmiş olsun gelişmeleri yaz bize olurmu merakta bırakma..
şekerim özlletme kendini bugün uğra biraz gündüzcüler olarak özlüyoruz seni dimi ama?
cnm rica ederim ndemek elimde olanları paylaştım..
oyunuda oynayıp beğenirsiniz umarım..
maşallah ay siz nekadar hamaratsınız ya siz böyle olunca ben kendimi çok beceriksiz hissediyorummmm:
hahaah ayyy ne yapsın tavayı bulamamamış alpçik annesi..
bende alıcam buharlı kızlar citi citi düşümüyorum artıkkkk:
kızlar herkese kocaman bi günaydın umarım herkes iyidir.
biz iyi sayılırız ama nil akşam yine 2 saat mız mızdı neyseki 3ten sonra uyudu bende biraz uyumuşum ama sabah uyanmak çok zor geldi..
aynen öyle canım ya bu hormon hastalıkları sıkıntı işte... uyuttu biraz şükür.. sen nasılsın nil nasıl canım?
geçmiş olsun cnm... kzular ne çekio bu dilerden kim bilir...canım sağlklı olsunlar da kilo çok da önemli değil gerçekten mina da kilo konusunda max 25-50 aralığına gelmiştir ve neredeyse 9 aydır da %10 diliminde ama herşeyi iyi ya gerisi boş..
canım çiğ olarak yeni veriyorsan bünye alışana kadar gaz yapabilir ...
canım maş senin kızın seni çok seviyor ne tatlı..
geçmiş olsun canım ya tüh... gerçekten kusuyor canım çok komik kendimi gülmeten alamıyorum . geçen gece mina hiç uyumadı ben de haliyle o nedenle sabah eşim 6 dan sonra uyanına minayı aldı ben uyudum mina kaka yapmış öğürerek gelip beni kaldırdı sonra banyoyas koştu düşün :)
hoşgeldin canım..
canım çok sevindim kuzunun iyi olmasına...
geçmiş olsun anım ya hastalık zor iş iyileşin hemen..
canım herhalde korkmuştur oğulcuğun düştü ya..
tüm arkadaşlar selamlar,
bütün gün yoktum çünkü sabahtan beri doktor işleriyle uğraşıyorum sabah kan verdim 3 koca tüp... sonra öğleden sonra doktora gidip gösterdim tahlilileri ilacı düşürdük bu seferde değerler fazla düşmüş... mina da gece pek uyumadı günlerdir sabah 6.10da ayakta ... dişlerin olduğu yerler kıpkırmızı acıyor sanırım..
cnm çok geçmiş olasun. bizde 3 gün 39 civarı ateşi düşürememiştik. herşey denendi ama olmadı. en sonunda dayanamayıp 1 çay kaşaığı sirke içirdim 1 saat sonra filan düştü ateşi. antibiyotik filan kullandık tabi arkasında. sirke doğru mu bilemiyorum ama işime yaradı açıkçası...Selam kizlar okudum ama alinti yapamiyorum gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederiz.
Malesef emirin atesi dün geceden beri hep yuksek. Sürüp veriyorum düşüyor ama etkisi geçince yine yükseliyor. Y
Bugun hsstanedeydik gribal enfeskyon dedi antibiyotik vermedi. Umca verdi. Soğukalgknligi icin olacak birde zinco verdi. Çinko ilacıymis. Umcayi 8gun kullanicakmisiz.
Birde kani 12.3 cikti sizce nasil dusuk biraz dedi ferrum verdi. Kan ilacıni halen kullanıyormusunuz sizler.
Ökadar yemesine de dkkkat ediyoruz hefgun pekmezinide yer ama niye hala dusuk anlamadim.
Dün gece sadece 2 saat uyuyabildim. Simdi ayagimda salliyorum sadece bady var üstünde dolven verdim bakalım bu gece ne yapicaz. Zor bir gece olacak gibi yine .hepinizi öpüyorum.
çok koalycı gördüm seni ...Kizlar gecmis cok uzun olmus bajarsam gecemi alir nasilsiniz
hasta bebislerimiz nasil.oldu
biri bana ozet gecse ne iyi olurnhe
oyyyy herşey üstüste gelmişşş.Songul nasılsın cnm
gecmısı özetleyebıldımmı bılmıyorum
Bıze gelınce dun ogleden sonra bugun baya yogundum:)
Dun hava cok guzeldı bahcede baya vakıt gecırdık kızlarla yaz gunu dıktıgım ıkı lahanam vardı onları topladım dolma(sarma)yaptım
Yemek falan derken gece yarısı oldu gıremedım, esımlede tartıstık bı guzel bı taraftan yemek hazırla bı yandan kızlarla ugras beyfendı ısten geldı kardesıyle dısarda ıkı saat sohbetbana da geldıler tabı:)
Bugun de kresten sonra kv deye gıttım bahceye cıktık baya lahanası var dolma yapalım mı dondurucuya koyarız dedı:) ıyı hadı toplayalım dedım, eltımle onları hallettık bes poset sarmısız ıkımız:) ıkı posetı bana verdıler acıl zamanlarda cok ıyı oluyo:)
Ikı gundur ıcım dısım lahana oldu anlıycanız:)
Nıda uzdu bıde ustunecocuk karanlık olmayınca uyumuyo mahvettı bugun benı bır saatten fazla ugrastım uyutamadım yatırıyorum kalkıyo oturuyo konusuyo:) uykusu var uyumuyo allahım ayagımda sallamak ıstedım mumkun degıl:) pıs pıs yapıyorum oda benle pıs pıs yapıyo sıpa alısık degıl cunku:) en sonunda kızdım bagırdım uyu artık dıye(asagıda ısler beklıyo dıye)yavrum nasıl alındı ıclı ıclı agladı kıyamam sonunda ben pes ettım uyutamadım:) aksama kadar dayandı gelırken arabada uyudu kaldı:)
songül senin kaş efsane oldu heee:)Ozetledin canim sagolasin
ay ne kadar yogun ve lahana dolmali bir gunmus ole kafamda ampukker yandi dolma ici hafif haslanmis bir lahananij icinde yemek
beni yazinca ole kotu oldum ki rahmetli annecegizimde bize posetle dolma verirdi
birde ben hic lahana dolma sarmasdim annem yapar bizi cagirirdi
ole cok ozledim ki beni simdi burnumda tuttu seneler gecicek ben bir daha annemi hic goremucem ay fena oldum ben ya off
minik kizina gelince uykuya iyi direbmis gozumde canlandi tatli tatlu
esine gelince o kas kalktimi bakim arada lqzom
bizi anladın o zamannnn:)Iyi cnm valla hazirlik temizlik derken ole gevti gunum
sabah erken kalkmak disinda hersey yolundaydi ay arasim uyurken uyanmak zorubda olmak cok sinir bir durumdu
maceralarınız süper yaa çok hoşuma gidyo tabi sen yaşarken ne alemdesin o mechul...Ay masallah pasaya
Onların keyıflerı yerınde oldukca bız daha mutlu oluyoruz:)
Fıstıklar ıyı kısa(!)bı özet gectım az önce
Gerce beyza tarafı var daha:) bugun kreste yuzunu boyamıslar karnaval var bu aralar burda aksama banyo yaparız demıstım kv den gelme saatız uyku saatıydı zaten nıda da yolda uyudu geldık ılla nıdayla banyo yapıcam dıye aglıyo e cocuk uyudu uyanmaz:) kızım senı yıkayam yok:) uykusu var bıde tam cadı oluyo o zaman:)neyse zor bela sakınlestırdım yıkanmadı nıdasız sutunu ıctı uyudu:)
çok korkuyorum sevdiklerimi kaybetmekten...Yok uzme canim
cok sll yasiyorum bu durumu yedigim bir corba yemek bir anda hatirlatiyor bogaxima lokmalar dugumlenuyor sonra gozyasi ama ne fayda yokki.....
Ay o durumi bende sevmiyirum mrcburi konusma oysaki o kas kolay inermi
heyttt alp tuğra iş başında:)aynen canım eğlence ve ıskence bırarada
çok kıskanıyorummmmmmmmmmmmmCanim biz gec kalkiyoruz ondan zor geldi aaat 8.3o ta kalkmak
arasin en erken kalktugu saat 9 dur
Ay sabah uykusu en tatli
sanada günaydın tatlım. tez zmanda şifa bulursun inş.canım ben de anlamadım bu oynak değerleri dur bakalım görezartık..
öyle canım ya bi düzene girse rahatlayacağım. allahtan dinlendim bu gece biraz ya yine 7 de ayaktayız..
iki çocuk ne zor oluyor dimi canım yya ben tek minama zor bakıyorum maş sana yaa.
bizimkide sürekli birşeyler pişirme derdinde, babası da tencere takımı almış karıştırıp duruyor :)
kız çok fena bunlar ya mina da nar ekşisi ile sirkeye kafayı takmış durumda. en sonunda tüm dolaplara kilit taktım :)
canım maş aras paşaya koca delikanlı olmuş :)
tüm güzel hanımlara günaydın yasmin, yağmurcandan, funda, biberon, nutraks, ktreinur, lata, cvr, özcanan...
oyy büyümüşte ablayı haklıo nillll... kıyamam yazık yaaaaynen umarım herşey yoluna girer cnm:
nil iyi çok şükür cnm ama uyku dersen eh işte idare ediyoruz..
minam nasıl?
bu arada nil akşam kapıyı bir kapattı kapı yeğenimin yani eylülün yanağına çarptı morardı resmen çocuğun yanağı çok ağladı yavrum ama anlamıyoki işte bizimki..
ayyy kabus gibi olmuş betülcüm yaa haberi aldığın andan görene kadar ki halini tahmin edebiliyorum. çalışan annelerin işi gerçekten çok daha zor görememk insanı çıldırtıo... çok geçmiş olsunnngünaydın kızlar atraksiyonlu bir gecenin ardından :)
dün akşamüstü annem aradı izin alabilirmisin erdemi hastaneye götürmemiz lazım dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne oldu anne diyorum yanağı ve pipisi şişti kızardı ateş gibi yanıo dedi birden olmuş uyumuş uyanmış bi kalkmış kızarık sonra şişmiş kocaman hemen apar topar gittik bi gittim kuzumun yanağı kıpkırmızı balon gibi olmuş yavrumu hemen götürdük hastaneye altını bi açtı doktor aman allahım göbeği pipinin etrafı balon gibi annem değişik birşey yapmadık diyo yediği herşey aynı giydiğide ne oldu anlamadık doktor kontrol etti alerji gibi değil dedi vücutta mikrop olma ihtimali var dedi bu birşeyin sonucu dedi enfeksiyon olacak olabikir ishale dönebiilir ateşi çıkablir kaldım öyle bi krem verdi birde damla takip edelim dedi eve geldik baktım biraz hafifledi sonra yer değiştirdi başka yerleri şişti sonra ilaçları sürdüm damlasını içirdim uyuttum sabah çok çok azalmıştı şükür ama yaşadığımı bi ben bi Allah bilir nedir bu çalışan annelerin çektiği onu göremedim ya o ana kadar öldüm resmen rabbim kimseyi evladıyla sınamasın öpüyırum sizi bzden haberler böyle
bütün kızlar ve melekleri hepinizi öptük oğlumlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?