2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaramaz kız:)
aras mar eksını bızdolaba doktu bırde farketmeısım soğumuş hepten ne ettimse çıkmadı
neysekı buharlı temızleyııcı yetıstı ımdata

Aa nıye cıkmadıkı
Buharlı cok ıyı olmus, memnunsun ne guzel bende cıkaramadıklarımı onunla halledıyorum..

evet cnm aras a yasak olduğu ıcın tuğlu unlu halı kalmadı evımızde dur resım bulursam atarım
oturdugım odadaki halının yıne aynısından getırttım
dedıgın gıbı pek bır ınce

Wavs nereye gıttın cıkmıssın cnm

Songul resım bulursan paylas cok sevınırım cnm, bu aralar alınacak esyalarla mesgulum al al bıtmıyoda eksık mubarek:)

Bende kacıcam ufaktan sana ıyı geceler cnm yarın gorusrz ıns

Son düzenleme:

cok keyıflı ılser cnm bunlar degılmı
bende kacıcam canım bırseyler atıstrıp
sanada ıyı geceler dılıyorum

Azıcık gorunsede senın kahve kreme guzel uymustur kesın:)
Benım sımdıkı sagyde de yuvarlak asımetrık toplar var sıyah beyaz grı..
Yıne bu tarz bısey bakabılırım, acık renkler var bıde aklımda beyaz agırlıklı temızlıgınden usenmesem oyle alıcam ama ıkı cocuklu eve gıtmez dıye dusunuyorum..

He bıde halının ustundekı tam yemelık masallah

bızım evın tatamını kahve krem sutlu kahve hakım dusun arasın park yatağı bıle kahve:)
senınde dedıgın renkle daa uygun olur sana
ay acık renk cok zor ıkı çocukla haklısın

ay arasım orda cok kucuk

cok keyıflı ılser cnm bunlar degılmı
bende kacıcam canım bırseyler atıstrıp
sanada ıyı geceler dılıyorum

Alma tarafı cok keyıflı karar verme kısmı sıkıntı:)
Mutfagımı secerken neler cektım esım en son dedı magazada bu aksam sectın sectın yoksa ben senle bı daha hıc bıyere gıtmıyorum ne yaparsan yap adam da bıktı benden ama napım bı kere oluyo dıye bende hemen karar veremıyorum..
yenı evı dosuyoruz bıtıremedık bı senede ama tecrebelı olanlar dıyo bıtmeezz dıye:)

ole cnm ya hergun olan sey degıl bız de bbu ev ıcın az dolaşmadık aldığımızda esı bır evdı komple degıstık dusun durumu
sız oturduğunuz evımı yenılıyorsunuz yenı bır evmı aldınız ou anlayamadı songul:44::44::44::44:

tekrar hoşgeldin cnm fırsat buldukça gel buraya:

cnm çok geçmiş olsun bu değerler çok kötü bi yükselip bi düşmesi dimi ..
minacıkta inşallah uyutmuştur bu gece annesini..

tatlım kan değeri iyi bence nilin 11.7 yada 8di
doktor kesti kan ilacını gerek yok dedi.
karar senin tabi:
inşallah akşamınız sorunsuz geçmiştir emirimin ateşi yükselmemiştir..
tekrar geçmiş olsun gelişmeleri yaz bize olurmu merakta bırakma..

Kizlar gecmis cok uzun olmus bajarsam gecemi alir nasilsiniz
hasta bebislerimiz nasil.oldu
biri bana ozet gecse ne iyi olurnhe

şekerim özlletme kendini bugün uğra biraz gündüzcüler olarak özlüyoruz seni dimi ama?

cnm rica ederim ndemek elimde olanları paylaştım..
oyunuda oynayıp beğenirsiniz umarım..

maşallah ay siz nekadar hamaratsınız ya siz böyle olunca ben kendimi çok beceriksiz hissediyorummmm:

aynen canım eğlence ve ıskence bırarada
mesela bugun alp tuğra bıze yumurta yapmak ıstemıs kuzum ama tavayı bulamadı heralde halıda ypıyodukı yakaladım

hahaah ayyy ne yapsın tavayı bulamamamış alpçik annesi..

Aa nıye cıkmadıkı
Buharlı cok ıyı olmus, memnunsun ne guzel bende cıkaramadıklarımı onunla halledıyorum..

bende alıcam buharlı kızlar citi citi düşümüyorum artıkkkk:

kızlar herkese kocaman bi günaydın umarım herkes iyidir.
biz iyi sayılırız ama nil akşam yine 2 saat mız mızdı neyseki 3ten sonra uyudu bende biraz uyumuşum ama sabah uyanmak çok zor geldi..

canım ben de anlamadım bu oynak değerleri dur bakalım görezartık..

Gecmis olsin cnm desene bu seferde cok dusmus
Ay uyjusuzluk fena insala bu gece uyur

öyle canım ya bi düzene girse rahatlayacağım. allahtan dinlendim bu gece biraz ya yine 7 de ayaktayız..

iki çocuk ne zor oluyor dimi canım yya ben tek minama zor bakıyorum maş sana yaa.
mesela bugun alp tuğra bıze yumurta yapmak ıstemıs kuzum ama tavayı bulamadı heralde halıda ypıyodukı yakaladım

bizimkide sürekli birşeyler pişirme derdinde, babası da tencere takımı almış karıştırıp duruyor :)

kız çok fena bunlar ya mina da nar ekşisi ile sirkeye kafayı takmış durumda. en sonunda tüm dolaplara kilit taktım :)

canım maş aras paşaya koca delikanlı olmuş :)

tüm güzel hanımlara günaydın yasmin, yağmurcandan, funda, biberon, nutraks, ktreinur, lata, cvr, özcanan...

aynen öyle canım ya bu hormon hastalıkları sıkıntı işte... uyuttu biraz şükür.. sen nasılsın nil nasıl canım?

aynen öyle canım ya bu hormon hastalıkları sıkıntı işte... uyuttu biraz şükür.. sen nasılsın nil nasıl canım?

aynen umarım herşey yoluna girer cnm:
nil iyi çok şükür cnm ama uyku dersen eh işte idare ediyoruz..
minam nasıl?

bu arada nil akşam kapıyı bir kapattı kapı yeğenimin yani eylülün yanağına çarptı morardı resmen çocuğun yanağı çok ağladı yavrum ama anlamıyoki işte bizimki..

geçmiş olsun cnm... kzular ne çekio bu dilerden kim bilir...

cnm çok geçmiş olasun. bizde 3 gün 39 civarı ateşi düşürememiştik. herşey denendi ama olmadı. en sonunda dayanamayıp 1 çay kaşaığı sirke içirdim 1 saat sonra filan düştü ateşi. antibiyotik filan kullandık tabi arkasında. sirke doğru mu bilemiyorum ama işime yaradı açıkçası...
çok geçmiş olsun tekrardan ateş çok zor...

Kizlar gecmis cok uzun olmus bajarsam gecemi alir nasilsiniz
hasta bebislerimiz nasil.oldu
biri bana ozet gecse ne iyi olurnhe
çok koalycı gördüm seni ...

oyyyy herşey üstüste gelmişşş.

songül senin kaş efsane oldu heee:)

Iyi cnm valla hazirlik temizlik derken ole gevti gunum
sabah erken kalkmak disinda hersey yolundaydi ay arasim uyurken uyanmak zorubda olmak cok sinir bir durumdu
bizi anladın o zamannnn:)

maceralarınız süper yaa çok hoşuma gidyo tabi sen yaşarken ne alemdesin o mechul...

Yok uzme canim
cok sll yasiyorum bu durumu yedigim bir corba yemek bir anda hatirlatiyor bogaxima lokmalar dugumlenuyor sonra gozyasi ama ne fayda yokki.....

Ay o durumi bende sevmiyirum mrcburi konusma oysaki o kas kolay inermi
çok korkuyorum sevdiklerimi kaybetmekten...

heyttt alp tuğra iş başında:)

Canim biz gec kalkiyoruz ondan zor geldi aaat 8.3o ta kalkmak
arasin en erken kalktugu saat 9 dur
Ay sabah uykusu en tatli
çok kıskanıyorummmmmmmmmmmmm

sanada günaydın tatlım. tez zmanda şifa bulursun inş.

oyy büyümüşte ablayı haklıo nillll... kıyamam yazık yaaa

günaydın kızlar atraksiyonlu bir gecenin ardından :)

dün akşamüstü annem aradı izin alabilirmisin erdemi hastaneye götürmemiz lazım dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne oldu anne diyorum yanağı ve pipisi şişti kızardı ateş gibi yanıo dedi birden olmuş uyumuş uyanmış bi kalkmış kızarık sonra şişmiş kocaman hemen apar topar gittik bi gittim kuzumun yanağı kıpkırmızı balon gibi olmuş yavrumu hemen götürdük hastaneye altını bi açtı doktor aman allahım göbeği pipinin etrafı balon gibi annem değişik birşey yapmadık diyo yediği herşey aynı giydiğide ne oldu anlamadık doktor kontrol etti alerji gibi değil dedi vücutta mikrop olma ihtimali var dedi bu birşeyin sonucu dedi enfeksiyon olacak olabikir ishale dönebiilir ateşi çıkablir kaldım öyle bi krem verdi birde damla takip edelim dedi eve geldik baktım biraz hafifledi sonra yer değiştirdi başka yerleri şişti sonra ilaçları sürdüm damlasını içirdim uyuttum sabah çok çok azalmıştı şükür ama yaşadığımı bi ben bi Allah bilir nedir bu çalışan annelerin çektiği onu göremedim ya o ana kadar öldüm resmen rabbim kimseyi evladıyla sınamasın öpüyırum sizi bzden haberler böyle

bütün kızlar ve melekleri hepinizi öptük oğlumlaaa

ayyy kabus gibi olmuş betülcüm yaa haberi aldığın andan görene kadar ki halini tahmin edebiliyorum. çalışan annelerin işi gerçekten çok daha zor görememk insanı çıldırtıo... çok geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…