- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.201
günaydın canım ah ya niye böyle yapıyor acaba nil ama sıkıntısı olmasa yavrum niye uyansin da.uyumasin dişi zorluyordur tatlımtekrar hoşgeldin cnm fırsat buldukça gel buraya:
cnm çok geçmiş olsun bu değerler çok kötü bi yükselip bi düşmesi dimi ..
minacıkta inşallah uyutmuştur bu gece annesini..
tatlım kan değeri iyi bence nilin 11.7 yada 8di
doktor kesti kan ilacını gerek yok dedi.
karar senin tabi:
inşallah akşamınız sorunsuz geçmiştir emirimin ateşi yükselmemiştir..
tekrar geçmiş olsun gelişmeleri yaz bize olurmu merakta bırakma..
şekerim özlletme kendini bugün uğra biraz gündüzcüler olarak özlüyoruz seni dimi ama?
cnm rica ederim ndemek elimde olanları paylaştım..
oyunuda oynayıp beğenirsiniz umarım..
maşallah ay siz nekadar hamaratsınız ya siz böyle olunca ben kendimi çok beceriksiz hissediyorummmm:
hahaah ayyy ne yapsın tavayı bulamamamış alpçik annesi..
bende alıcam buharlı kızlar citi citi düşümüyorum artıkkkk:
kızlar herkese kocaman bi günaydın umarım herkes iyidir.
biz iyi sayılırız ama nil akşam yine 2 saat mız mızdı neyseki 3ten sonra uyudu bende biraz uyumuşum ama sabah uyanmak çok zor geldi..
gunaydin canım biraz uyumussunuz ne.güzel gece de iyi uyudiysa ohh bugün senden iyisi yokcanım ben de anlamadım bu oynak değerleri dur bakalım görezartık..
öyle canım ya bi düzene girse rahatlayacağım. allahtan dinlendim bu gece biraz ya yine 7 de ayaktayız..
iki çocuk ne zor oluyor dimi canım yya ben tek minama zor bakıyorum maş sana yaa.bizimkide sürekli birşeyler pişirme derdinde, babası da tencere takımı almış karıştırıp duruyor :)kız çok fena bunlar ya mina da nar ekşisi ile sirkeye kafayı takmış durumda. en sonunda tüm dolaplara kilit taktım :)
canım maş aras paşaya koca delikanlı olmuş :)
tüm güzel hanımlara günaydın yasmin, yağmurcandan, funda, biberon, nutraks, ktreinur, lata, cvr, özcanan...
canım anlicak yaşta değiller daha ne zarar verir bilmiyorlar kiaynen umarım herşey yoluna girer cnm:
nil iyi çok şükür cnm ama uyku dersen eh işte idare ediyoruz..
minam nasıl?
bu arada nil akşam kapıyı bir kapattı kapı yeğenimin yani eylülün yanağına çarptı morardı resmen çocuğun yanağı çok ağladı yavrum ama anlamıyoki işte bizimki..
geçmiş olsun cnm... kzular ne çekio bu dilerden kim bilir...
cnm çok geçmiş olasun. bizde 3 gün39 civarı ateşi düşürememiştik. herşey denendi ama olmadı. en sonunda dayanamayıp 1 çay kaşaığı sirkeiçirdim 1 saat sonra filan düştü ateşi. antibiyotik filan kullandık tabi arkasında. sirke doğru mu bilemiyorum ama işime yaradı açıkçası...
çok geçmiş olsun tekrardan ateş çok zor...
çok koalycı gördüm seni ...
oyyyy herşey üstüste gelmişşş.
songül senin kaş efsane oldu heee:)
bizi anladın o zamannnn:)
maceralarınız süper yaa çok hoşuma gidyo tabi sen yaşarken ne alemdesin o mechul...
çok korkuyorum sevdiklerimi kaybetmekten...
heyttt alp tuğra iş başında:)
çok kıskanıyorummmmmmmmmmmmm
sanada günaydın tatlım. tez zmanda şifa bulursun inş.
oyy büyümüşte ablayı haklıo nillll... kıyamam yazık yaaa
cnm çok geçmiş olasun. bizde 3 gün 39 civarı ateşi düşürememiştik. herşey denendi ama olmadı. en sonunda dayanamayıp 1 çay kaşaığı sirke içirdim 1 saat sonra filan düştü ateşi. antibiyotik filan kullandık tabi arkasında. sirke doğru mu bilemiyorum ama işime yaradı açıkçası...
maceralarınız süper yaa çok hoşuma gidyo tabi sen yaşarken ne alemdesin o mechul...
günaydın kızlar atraksiyonlu bir gecenin ardından :)
dün akşamüstü annem aradı izin alabilirmisin erdemi hastaneye götürmemiz lazım dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne oldu anne diyorum yanağı ve pipisi şişti kızardı ateş gibi yanıo dedi birden olmuş uyumuş uyanmış bi kalkmış kızarık sonra şişmiş kocaman hemen apar topar gittik bi gittim kuzumun yanağı kıpkırmızı balon gibi olmuş yavrumu hemen götürdük hastaneye altını bi açtı doktor aman allahım göbeği pipinin etrafı balon gibi annem değişik birşey yapmadık diyo yediği herşey aynı giydiğide ne oldu anlamadık doktor kontrol etti alerji gibi değil dedi vücutta mikrop olma ihtimali var dedi bu birşeyin sonucu dedi enfeksiyon olacak olabikir ishale dönebiilir ateşi çıkablir kaldım öyle bi krem verdi birde damla takip edelim dedi eve geldik baktım biraz hafifledi sonra yer değiştirdi başka yerleri şişti sonra ilaçları sürdüm damlasını içirdim uyuttum sabah çok çok azalmıştı şükür ama yaşadığımı bi ben bi Allah bilir nedir bu çalışan annelerin çektiği onu göremedim ya o ana kadar öldüm resmen rabbim kimseyi evladıyla sınamasın öpüyırum sizi bzden haberler böyle
bütün kızlar ve melekleri hepinizi öptük oğlumlaaa
günaydın canım ah ya niye böyle yapıyor acaba nil ama sıkıntısı olmasa yavrum niye uyansin da.uyumasin dişi zorluyordur tatlım
gunaydin canım biraz uyumussunuz ne.güzel gece de iyi uyudiysa ohh bugün senden iyisi yok
canım anlicak yaşta değiller daha ne zarar verir bilmiyorlar ki
günaydın.canım bal bocegin nasil sen nasilsin
yavrum kiyamam ya canım gerçekten bişey olduğunda yanında olamamak çok çok.zor sanki orda olsan olmayacakmis gibi hissediyo insangünaydın kızlar atraksiyonlu bir gecenin ardından :)
dün akşamüstü annem aradı izin alabilirmisin erdemi hastaneye götürmemiz lazım dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne oldu anne diyorum yanağı ve pipisi şişti kızardı ateş gibi yanıo dedi birden olmuş uyumuş uyanmış bi kalkmış kızarık sonra şişmiş kocaman hemen apar topar gittik bi gittim kuzumun yanağı kıpkırmızı balon gibi olmuş yavrumu hemen götürdük hastaneye altını bi açtı doktor aman allahım göbeği pipinin etrafı balon gibi annem değişik birşey yapmadık diyo yediği herşey aynı giydiğide ne oldu anlamadık doktor kontrol etti alerji gibi değil dedi vücutta mikrop olma ihtimali var dedi bu birşeyin sonucu dedi enfeksiyon olacak olabikir ishale dönebiilir ateşi çıkablir kaldım öyle bi krem verdi birde damla takip edelim dedi eve geldik baktım biraz hafifledi sonra yer değiştirdi başka yerleri şişti sonra ilaçları sürdüm damlasını içirdim uyuttum sabah çok çok azalmıştı şükür ama yaşadığımı bi ben bi Allah bilir nedir bu çalışan annelerin çektiği onu göremedim ya o ana kadar öldüm resmen rabbim kimseyi evladıyla sınamasın öpüyırum sizi bzden haberler böyle
günaydın canım ah ya niye böyle yapıyor acaba nil ama sıkıntısı olmasa yavrum niye uyansin da.uyumasin dişi zorluyordur tatlım
gunaydin canım biraz uyumussunuz ne.güzel gece de iyi uyudiysa ohh bugün senden iyisi yok
toplantıdan yazıorum canlı canlı:) çaktırma... elifim nasıl
toplantıdan yazıorum canlı canlı:) çaktırma... elifim nasıl
günaydın cnm çok geçmiş olsun,şimdi nasıl emir?Selam kizlar okudum ama alinti yapamiyorum gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederiz.
Malesef emirin atesi dün geceden beri hep yuksek. Sürüp veriyorum düşüyor ama etkisi geçince yine yükseliyor. Y
Bugun hsstanedeydik gribal enfeskyon dedi antibiyotik vermedi. Umca verdi. Soğukalgknligi icin olacak birde zinco verdi. Çinko ilacıymis. Umcayi 8gun kullanicakmisiz.
Birde kani 12.3 cikti sizce nasil dusuk biraz dedi ferrum verdi. Kan ilacıni halen kullanıyormusunuz sizler.
Ökadar yemesine de dkkkat ediyoruz hefgun pekmezinide yer ama niye hala dusuk anlamadim.
Dün gece sadece 2 saat uyuyabildim. Simdi ayagimda salliyorum sadece bady var üstünde dolven verdim bakalım bu gece ne yapicaz. Zor bir gece olacak gibi yine .hepinizi öpüyorum.
ay cnm allah kolaylık versin seni baya bi üzmüşlerSongul nasılsın cnm
gecmısı özetleyebıldımmı bılmıyorum
Bıze gelınce dun ogleden sonra bugun baya yogundum:)
Dun hava cok guzeldı bahcede baya vakıt gecırdık kızlarla yaz gunu dıktıgım ıkı lahanam vardı onları topladım dolma(sarma)yaptım
Yemek falan derken gece yarısı oldu gıremedım, esımlede tartıstık bı guzel bı taraftan yemek hazırla bı yandan kızlarla ugras beyfendı ısten geldı kardesıyle dısarda ıkı saat sohbetbana da geldıler tabı:)
Bugun de kresten sonra kv deye gıttım bahceye cıktık baya lahanası var dolma yapalım mı dondurucuya koyarız dedı:) ıyı hadı toplayalım dedım, eltımle onları hallettık bes poset sarmısız ıkımız:) ıkı posetı bana verdıler acıl zamanlarda cok ıyı oluyo:)
Ikı gundur ıcım dısım lahana oldu anlıycanız:)
Nıda uzdu bıde ustunecocuk karanlık olmayınca uyumuyo mahvettı bugun benı bır saatten fazla ugrastım uyutamadım yatırıyorum kalkıyo oturuyo konusuyo:) uykusu var uyumuyo allahım ayagımda sallamak ıstedım mumkun degıl:) pıs pıs yapıyorum oda benle pıs pıs yapıyo sıpa alısık degıl cunku:) en sonunda kızdım bagırdım uyu artık dıye(asagıda ısler beklıyo dıye)yavrum nasıl alındı ıclı ıclı agladı kıyamam sonunda ben pes ettım uyutamadım:) aksama kadar dayandı gelırken arabada uyudu kaldı:)
ya çocuğu özgür bıraksana bak annem yorulmasın akşama yumurta yapıyım demiş ama çocuğun hevesini kursağında koymuşsun :)aynen canım eğlence ve ıskence bırarada
mesela bugun alp tuğra bıze yumurta yapmak ıstemıs kuzum ama tavayı bulamadı heralde halıda ypıyodukı yakaladım
cnm benim ne kadar üzülmüşsündürgünaydın kızlar atraksiyonlu bir gecenin ardından :)
aycnm var bi sıkıntı ama galiba mama vermediğim için uyumuyo sonra mamasını yiyo uykuya devam etti..
anlamıyo tatlım evet ..
yasemin ben şu memurluk sınavlarına girsem diorum sonra kazansam mesela tayin istesem sizin oraya gelsem nasıl olur:
senin müdürü çok sevdim ben:).)
aycnm var bi sıkıntı ama galiba mama vermediğim için uyumuyo sonra mamasını yiyo uykuya devam etti..
anlamıyo tatlım evet ..
yasemin ben şu memurluk sınavlarına girsem diorum sonra kazansam mesela tayin istesem sizin oraya gelsem nasıl olur:
senin müdürü çok sevdim ben:).)
günaydın cnm çok geçmiş olsun,şimdi nasıl emir?
kan bence düşük değil
ay cnm allah kolaylık versin seni baya bi üzmüşler
yazık yavruma başkası yüzünden kızmışsın
bende genelde ya eşime ya da kv ye kızdığım zaman defneye bağırıyorum
çok kötü ama öyle malesef
ya çocuğu özgür bıraksana bak annem yorulmasın akşama yumurta yapıyım demiş ama çocuğun hevesini kursağında koymuşsun :)
cnm benim ne kadar üzülmüşsündür
kalpten gidebilir insan böyle durumlarda
geçmiş olsun erdfemime
şimdi nasıl, ne zamna kadar o ilaçları kullanacaksın?
herkese kocaman bi günaydın
hepinizi kocaman öpüyorum kızlar
haha hadi ya kız cakmasinlar sonra
elif iyi canım anayi opmez oyuncak bardak var ordekli onu dudaklarından öpüyor
günaydın fundam nasılsınız defnem nasıl
aynen umarım herşey yoluna girer cnm:
nil iyi çok şükür cnm ama uyku dersen eh işte idare ediyoruz..
minam nasıl?
bu arada nil akşam kapıyı bir kapattı kapı yeğenimin yani eylülün yanağına çarptı morardı resmen çocuğun yanağı çok ağladı yavrum ama anlamıyoki işte bizimki..
cnm çok geçmiş olasun. bizde 3 gün 39 civarı ateşi düşürememiştik. herşey denendi ama olmadı. en sonunda dayanamayıp 1 çay kaşaığı sirke içirdim 1 saat sonra filan düştü ateşi. antibiyotik filan kullandık tabi arkasında. sirke doğru mu bilemiyorum ama işime yaradı açıkçası...
günaydın kızlar atraksiyonlu bir gecenin ardından :)
günaydın cnm çok geçmiş olsun,şimdi nasıl emir?
kan bence düşük değil
ay cnm allah kolaylık versin seni baya bi üzmüşler
yazık yavruma başkası yüzünden kızmışsın
bende genelde ya eşime ya da kv ye kızdığım zaman defneye bağırıyorum
çok kötü ama öyle malesef
ya çocuğu özgür bıraksana bak annem yorulmasın akşama yumurta yapıyım demiş ama çocuğun hevesini kursağında koymuşsun :)
cnm benim ne kadar üzülmüşsündür
kalpten gidebilir insan böyle durumlarda
geçmiş olsun erdfemime
şimdi nasıl, ne zamna kadar o ilaçları kullanacaksın?
herkese kocaman bi günaydın
hepinizi kocaman öpüyorum kızlar
ee vermemeye mi alistirmaya calisiyorsun canım bi.kaç gecedir böyle çünkü karnı acikiyor demekki
annesi bol bol elifi öpünce o da annesini öper
dün akşam defne beni öpeceğim diye telefonda konuşturmadı, ama ben şikayetçi değilim
elif opturmeyi de sevmez canım ya ben.gerçi her fırsatta opuyorum ama elif çok nadir öper beni günde belki iki.üç defa anca ama cenemi isirmayi çok seviyor hafif dişlerini deydiriyor ayy yapıyorum gülüyor daha çok.hoşuna gidiyorannesi bol bol elifi öpünce o da annesini öper
dün akşam defne beni öpeceğim diye telefonda konuşturmadı, ama ben şikayetçi değilim
bütün gün özlüyor annesini ayrilik zamanlarini ertelemeye çalışıyor demek annesi hafta sonu sabah elifte kucagimdan inmek istemiyor ben.gizlice kaçıyorum sonra bütün evi anne diye.dolasip beni ariyormus kuzum napcan canım katlanmak gerek çalışmaya mecburuzbiz iyiyiz cnm siz nasılsınız elifle?
sabah yine defne kalkmamak için direndi
ben ayakkabısını giydiriyorum o çıkarıyor
sıpa sabah sabah aksiyon yaşattı bana
sana nispet yapıyordur annesi:)haha hadi ya kız cakmasinlar sonra
elif iyi canım anayi opmez oyuncak bardak var ordekli onu dudaklarından öpüyor
kıyamam yaa ama ikside cocuk işte yapacak bişey yok malesefyaseminim günaydın
ben sana bişey sööyliyeyimmi nili kıreşten atarlar hehe ay çok fena bizimki ya tam bi cadı ama öyle böyle değil :
bide okadar kuvetliki anlatamam:
ablamı aradım sabah şişmiş yanağı eylülün..
oyyy kıyamam ya çok geçmiş olsun cnm:
pöfff ya evet şu çalışmak gerçekten çok kötü ya keşke imkanlar olsada çalışmasak..
evde kuzularla ilgilene bilsek
bizde erdem paşayı öpüyoruz cnm:
umarım tekrar etmez..
biz iyiyiz cnm siz nasılsınız elifle?
sabah yine defne kalkmamak için direndi
ben ayakkabısını giydiriyorum o çıkarıyor
sıpa sabah sabah aksiyon yaşattı bana
mina iyi canım işte naz niyaz her zamanki gibi bu sabah bi uyandı çılgın gibi acıkmış odasının kapısını açtığımda meme diyevbağırıyordu :)
kıyamam ya çok acımıştır, napacaksın canım kuzu da bilerek yapmamıştır ki anlamaz....
öyle canımbbizim bi dişimiz ağrıyorhemen ilaca sarılıyoruz doktora koşuyoruz ne yapıcaz diye kuzular napsın...
canım çoookkk geçmiş olsun nasıl üzülmüşsündür ya öyle görünce...
öyle valla canım biraz uyusam o güne mutlu başlıyorum :)
sana nispet yapıyordur annesi:)
kıyamam yaa ama ikside cocuk işte yapacak bişey yok malesef
bizimki de addaaa deyip duruyo can atıyo ayakk giymek için :) ayakkabıya ayakk diyoruz:)
olur seve seve getiririmgünaydın cnm:
azaltayım dedim ama pek mümkün olmadı tatlım..
fundam sen defnemi bize getirsene biraz nile ben beni öp desem öpüyo yoksa kendi aklına hiç gelmiyo öpmek ya çok istiyorum bende gelsin beni öpsün..
ay bizimkicadılıktan nerdeee:
demekki elif de oyun oynamayı seviyorelif opturmeyi de sevmez canım ya ben.gerçi her fırsatta opuyorum ama elif çok nadir öper beni günde belki iki.üç defa anca ama cenemi isirmayi çok seviyor hafif dişlerini deydiriyor ayy yapıyorum gülüyor daha çok.hoşuna gidiyor
bütün gün özlüyor annesini ayrilik zamanlarini ertelemeye çalışıyor demek annesi hafta sonu sabah elifte kucagimdan inmek istemiyor ben.gizlice kaçıyorum sonra bütün evi anne diye.dolasip beni ariyormus kuzum napcan canım katlanmak gerek çalışmaya mecburuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?