- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.221
olur seve seve getiririm
bu bahaneyle nili mıncıklarım
defneye söylememe gerek yok kendiliğinden öper
dün altını değiştiriyorum beni öpemedi ya hemen öpücük atmaya başladı
defne de öpme konusunda bana çekmiş.bende sevdiğimi öpmeye, onun tarafından öpülmeye, sarılmaya bayılırım.sabah defneyi bırakırken onu öpücüklere boğup öyle bırakıyorum,çocuğu bunaltıyorum resmen ama defne sesini çıkarmıyor bana allahtan
annem hep çocuğu öldürecek gibi seviyorsun der
sevgimi göstermeye bayılıyorum
altını açınca poposundan bile öpüyorum,defne de sevildiğini bildiği için hoşuna gidiyor
son günlerde en çok güldüğü şey:elinden başlayıp tüm kolunu öpüp en son yanağından öpmek ya da ayağından başlayıp tüm bacağını öpüp göbüşünde öpücüklere son vermek
demekki elif de oyun oynamayı seviyor
defne de başkasına öptürmeyi sevmez ama bana iltimas geçiyor
aynen cnm mecburuz
bütün gün çok özlüyor, akşam gittiğimde görmen lazım hemen boynuma sarılır,öper
dün akşam mesela yemekten sonra sarıldı bana, kucağımda dans ettik sonra oturduk sarılarak bi yarım saat kadar
kucağımdan indi dedesine gitti ama dedesinin elinde çay var diye babaannesi kucaına almak istedi ama defne direkt bana geldi koşarak çıktı kucağıma sarıldı tekrar
her akşam evde kovalamaca oynarız,
aradaki farkı böyle kapatmaya çalışıyoruz ne yapalım
gülden cnm yeğenine geçmiş olsun
çocuk işte bilmeden yapıyor
yaramaz nile bak sen
olur seve seve getiririm
defne de öpme konusunda bana çekmiş.bende sevdiğimi öpmeye, onun tarafından öpülmeye, sarılmaya bayılırım.sabah defneyi bırakırken onu öpücüklere boğup öyle bırakıyorum,çocuğu bunaltıyorum resmen ama defne sesini çıkarmıyor bana allahtan
altını açınca poposundan bile öpüyorum,defne de sevildiğini bildiği için hoşuna gidiyor
son günlerde en çok güldüğü şey:elinden başlayıp tüm kolunu öpüp en son yanağından öpmek ya da ayağından başlayıp tüm bacağını öpüp göbüşünde öpücüklere son vermek
aynen cnm mecburuz
dün akşam mesela yemekten sonra sarıldı bana, kucağımda dans ettik sonra oturduk sarılarak bi yarım saat kadar
kucağımdan indi dedesine gitti ama dedesinin elinde çay var diye babaannesi kucaına almak istedi ama defne direkt bana geldi koşarak çıktı kucağıma sarıldı tekrar
oleyyyyy elif kahvaltısını yedi
ayyy negüzel anlatıyosun cnm sanki gözümde canlanıyo defnemmm:
mıncıkla nili ama defneciğe söyle bana da öptürsün kendini bende onu mıncıklaya bileyim şekerim..
sağol cnm
ay hemde ne yaramaz..
geçen beni almaya gelmişlerdi burdan bi abla görmüş senin kız galiba çok haraketli dedi bana düşünsene sadece 1 dakika bile görmedi:
nasıl anlıyosa artıkkk:
cadı benim kız cadıııı:
Hosgeldin canim aramiza ay bu gece uykulari uyumayinca nekadar zor oluyo ya bizim eskiye gore duzeldi ins. sizinde duzelir.ben kaka yaptiginda bezini degistirirken ayaklarimla kollarini tutuyorum hareket edemiyo benim icin buyuk kolaylik tavsiye ederim.
Cok gecmis olsun canim ya bugece bari atesi yukselmez ins.biz demir ilacini bir yasinda biraktik canim.disari falanmi cikmistiniz canim usuttumu acaba nasil olduki iste hep dikkat istiyolarya Allah kolaylik versin butun annelere.
oleyyyyy elif kahvaltısını yedi
ayy sen anlattıkça gözümde canlandı resmen defnecik... özlüo kuzular akşama kadar akşamda suyunu çıkarana kadar uğraşıolar:) eşimde dio ne enerji var nasıl bu kadar uğraşabiliosun tahammül ediosun dio bende diorum, eee bosuna biz anne siz baba olmadınız :)
cadı deme kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım tsk ederım cok aglıyo cok anlatılmaz sekılde altına kaka yaptımı yanıma bıle gelmiyor doktorumuz gecıcı bır durum dedı ıns bugünlerde geçer...
canım tsk ederım cok aglıyo cok anlatılmaz sekılde altına kaka yaptımı yanıma bıle gelmiyor doktorumuz gecıcı bır durum dedı ıns bugünlerde geçer...
hoşgeldin tatlım. yaparken mi ağlıo yoksa yaptıktan sonra yanına gelmemek için mi......eğer yanına gelmemek içinse çiş eğitimi vakti gelmiş olabilir cnm. bizde nasip olursa yaza bezi bırakmayı düşünüyoruz...köşeye çekilip yapıo kuzum belli edio yaptığını...
ayakk diyen dillerini yerim ben onunsana nispet yapıyordur annesi:)
kıyamam yaa ama ikside cocuk işte yapacak bişey yok malesef
bizimki de addaaa deyip duruyo can atıyo ayakk giymek için :) ayakkabıya ayakk diyoruz:)
Allahim sevgi.pitircigi resmen ya sana çekmiş kizin sevgisini gostermeyi çok sevecek annesini hep bol bol opsun bizimkilere de örnek olsunolur seve seve getiririm
aynen cnm mecburuz
evet alkış kizima üç gündür takla atmadığmı kqlmisti resmen çok şükür Allahimaozaman kocaman bi alkışşşşşşşşşşş:
elifimeeeee:
çok tatlı ama o annesi cadi demecaakdeme kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende yaza düşünüyorumm bakalım hazır hissedersen hanfendi kendini şimdi pek meraklı amaaa:
bende yaza düşünüyorum ama iki yaşında diyor uzmanlar erken değil.dimi kızlarbende yaza düşünüyorumm bakalım hazır hissedersen hanfendi kendini şimdi pek meraklı amaaa:
hoşgeldin tatlım. yaparken mi ağlıo yoksa yaptıktan sonra yanına gelmemek için mi......eğer yanına gelmemek içinse çiş eğitimi vakti gelmiş olabilir cnm. bizde nasip olursa yaza bezi bırakmayı düşünüyoruz...köşeye çekilip yapıo kuzum belli edio yaptığını...
ayakk diyen dillerini yerim ben onun
Allahim sevgi.pitircigi resmen ya sana çekmiş kizin sevgisini gostermeyi çok sevecek annesini hep bol bol opsun bizimkilere de örnek olsun
evet alkış kizima üç gündür takla atmadığmı kqlmisti resmen çok şükür Allahima
çok tatlı ama o annesi cadi deme
ins geçer canım çocuklar hiç sevmiyor giyisin altı baglansin sıkıya gelemiyorlqr
zamanı gelmiş olur inş. cnm havalar iice ısınsın öyle yapalım dio annem. suyla filan çok oynuolar ya hasta olmasın diye allah korusun. annem ablamın kızını 3 günde alıştırdı ona güveniyorum vallahi:)
yaptırır teyzesi ben söylerimayyy negüzel anlatıyosun cnm sanki gözümde canlanıyo defnemmm:
mıncıkla nili ama defneciğe söyle bana da öptürsün kendini bende onu mıncıklaya bileyim şekerim..
sağol cnm
ay hemde ne yaramaz..
geçen beni almaya gelmişlerdi burdan bi abla görmüş senin kız galiba çok haraketli dedi bana düşünsene sadece 1 dakika bile görmedi:
nasıl anlıyosa artıkkk:
cadı benim kız cadıııı:
aynen cnm sırf defne mutlu olsun diye ayrı bir enerji depoluyorumayy sen anlattıkça gözümde canlandı resmen defnecik... özlüo kuzular akşama kadar akşamda suyunu çıkarana kadar uğraşıolar:) eşimde dio ne enerji var nasıl bu kadar uğraşabiliosun tahammül ediosun dio bende diorum, eee bosuna biz anne siz baba olmadınız :)
aferim fıstığaoleyyyyy elif kahvaltısını yedi
ayakk diyen dillerini yerim ben onun
Allahim sevgi.pitircigi resmen ya sana çekmiş kizin sevgisini gostermeyi çok sevecek annesini hep bol bol opsun bizimkilere de örnek olsun
evet alkış kizima üç gündür takla atmadığmı kqlmisti resmen çok şükür Allahima
çok tatlı ama o annesi cadi deme
ins geçer canım çocuklar hiç sevmiyor giyisin altı baglansin sıkıya gelemiyorlqr
ay inşallah zeynep te 3 günde alışırzamanı gelmiş olur inş. cnm havalar iice ısınsın öyle yapalım dio annem. suyla filan çok oynuolar ya hasta olmasın diye allah korusun. annem ablamın kızını 3 günde alıştırdı ona güveniyorum vallahi:)
bende yaza düşünüyorum ama iki yaşında diyor uzmanlar erken değil.dimi kızlar
bizimki de koseye cekiliyor kakasini yaparken
bende yaza düşünüyorum ama iki yaşında diyor uzmanlar erken değil.dimi kızlar
bizimki de koseye cekiliyor kakasini yaparken
aynen onların hazır olması çok önemli tatlım bakalım zamanı gelince tepkileri ne olcak...ee nediyeyim ozaman söyleyin bakalım benim cadıyaaaa:
cnm evet zamanı çok önemli bende yaza düşünüyorum aynen:
ama onlar hazır hissetmeden başlamamak lazımmış
benim ilk yeğenimide annem alıştırdı 1 buçuk yaşındaydı 3 günde alıştı dediğin gibi ama 2. yeğenim 3 buçuk yaşında alıştı hehe:
biraz bizimkilerinde istemesi lazım:
hoş bizim bakıcıya kalsa şimdiye çoktan alıştırmıştı ama ben izin vermedimmm:
amin cnm... bende istiyorum o mıncıklamalardannn:)yaptırır teyzesi ben söylerim
hatta defne senin yanaklarını mınmcıklarsa hiç şaşırma çünkü defne benim yanaklarımı mıncıklıyor bende mıncık mıncık mı yapıyorsun annem diyorum kafa sallıyor
aynen cnm sırf defne mutlu olsun diye ayrı bir enerji depoluyorum
zaten eşim de sen defneyi çok şımartıyorsun diyor
aferim fıstığa
alkışlar bizden elife
bu arada sizinkiler de yapıyor mu bilmiyorum ama buaralar defne kendi yemeye çalışıyor
mesela haftasonu yumurtalı ekmek yaptım defne kendi çatalla batırıp ,dün akşam da bulgur pilavı yemeye çalıştı ama kaşığı tam kullanamadığı için biraz yedi biraz döktü ama engellemedim çünkü kendisi yediği zaman daha çok mutlu oluyor ve daha istekli oluyor
amin cnm bütün bebişler annesini öpücüklere boğsun
ay inşallah zeynep te 3 günde alışır
ay bu uzmanlar yine her konuda olduğu gibi bu konudada çelişşiyolar cnm:
kimisi 18 aydan sonra diyo kimiside 2 yaş diyo ben anlamadım
bizim gitiiğimiz dr de 2 yaşı savunnanlardan
ama bizim kuzular 2 yaşında olunca yine kış gelicek..
işşte baktık yaza onlar hazır hissediyolar deniyecez..
yaptırır teyzesi ben söylerim
hatta defne senin yanaklarını mınmcıklarsa hiç şaşırma çünkü defne benim yanaklarımı mıncıklıyor bende mıncık mıncık mı yapıyorsun annem diyorum kafa sallıyor
aynen cnm sırf defne mutlu olsun diye ayrı bir enerji depoluyorum
zaten eşim de sen defneyi çok şımartıyorsun diyor
aferim fıstığa
alkışlar bizden elife
bu arada sizinkiler de yapıyor mu bilmiyorum ama buaralar defne kendi yemeye çalışıyor
mesela haftasonu yumurtalı ekmek yaptım defne kendi çatalla batırıp ,dün akşam da bulgur pilavı yemeye çalıştı ama kaşığı tam kullanamadığı için biraz yedi biraz döktü ama engellemedim çünkü kendisi yediği zaman daha çok mutlu oluyor ve daha istekli oluyor
amin cnm bütün bebişler annesini öpücüklere boğsun
ay inşallah zeynep te 3 günde alışır
18 ayda hazır olurmuş diye biliyorum bende. z.s. paktunaydı yanlış hatırlamıosam söyleyen. annemde hep 1,5 da alıştırmış tatlım. bakalım benim kuzu ne zaman alışcak.annem kış olmasa şimdi bile alışır gibi dio. ama bakalım ne olcak
aynen onların hazır olması çok önemli tatlım bakalım zamanı gelince tepkileri ne olcak...
amin cnm... bende istiyorum o mıncıklamalardannn:)
aynen tatlım ,bu zamana kadar annemin elinden kurtulan olamaış ama bakalım bizim kuzu ne yapcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?