2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyy negüzel anlatıyosun cnm sanki gözümde canlanıyo defnemmm:
mıncıkla nili ama defneciğe söyle bana da öptürsün kendini bende onu mıncıklaya bileyim şekerim..

gülden cnm yeğenine geçmiş olsun
çocuk işte bilmeden yapıyor
yaramaz nile bak sen

sağol cnm
ay hemde ne yaramaz..
geçen beni almaya gelmişlerdi burdan bi abla görmüş senin kız galiba çok haraketli dedi bana düşünsene sadece 1 dakika bile görmedi:
nasıl anlıyosa artıkkk:
cadı benim kız cadıııı:

ayy sen anlattıkça gözümde canlandı resmen defnecik... özlüo kuzular akşama kadar akşamda suyunu çıkarana kadar uğraşıolar:) eşimde dio ne enerji var nasıl bu kadar uğraşabiliosun tahammül ediosun dio bende diorum, eee bosuna biz anne siz baba olmadınız :)

cadı deme kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım tsk ederım cok aglıyo cok anlatılmaz sekılde altına kaka yaptımı yanıma bıle gelmiyor doktorumuz gecıcı bır durum dedı ıns bugünlerde geçer...

aynen katılıyorummmm:

cadı deme kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaa

cadı ama heheheh:

canım tsk ederım cok aglıyo cok anlatılmaz sekılde altına kaka yaptımı yanıma bıle gelmiyor doktorumuz gecıcı bır durum dedı ıns bugünlerde geçer...

cnm belki senin prenses kakasını söyliyecek artık
ağlıyo derken hepmi ağlıyo biraz anlatırmısın..

hoşgeldin tatlım. yaparken mi ağlıo yoksa yaptıktan sonra yanına gelmemek için mi......eğer yanına gelmemek içinse çiş eğitimi vakti gelmiş olabilir cnm. bizde nasip olursa yaza bezi bırakmayı düşünüyoruz...köşeye çekilip yapıo kuzum belli edio yaptığını...

bende yaza düşünüyorumm bakalım hazır hissedersen hanfendi kendini şimdi pek meraklı amaaa:

sana nispet yapıyordur annesi:)
kıyamam yaa ama ikside cocuk işte yapacak bişey yok malesef
bizimki de addaaa deyip duruyo can atıyo ayakk giymek için :) ayakkabıya ayakk diyoruz:)
ayakk diyen dillerini yerim ben onun
Allahim sevgi.pitircigi resmen ya sana çekmiş kizin sevgisini gostermeyi çok sevecek annesini hep bol bol opsun bizimkilere de örnek olsun
ozaman kocaman bi alkışşşşşşşşşşş:
elifimeeeee:
evet alkış kizima üç gündür takla atmadığmı kqlmisti resmen çok şükür Allahima
caakdeme kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok tatlı ama o annesi cadi deme

ins geçer canım çocuklar hiç sevmiyor giyisin altı baglansin sıkıya gelemiyorlqr

bende yaza düşünüyorumm bakalım hazır hissedersen hanfendi kendini şimdi pek meraklı amaaa:

zamanı gelmiş olur inş. cnm havalar iice ısınsın öyle yapalım dio annem. suyla filan çok oynuolar ya hasta olmasın diye allah korusun. annem ablamın kızını 3 günde alıştırdı ona güveniyorum vallahi:)

bende yaza düşünüyorum ama iki yaşında diyor uzmanlar erken değil.dimi kızlar

bizimki de koseye cekiliyor kakasini yaparken

ee nediyeyim ozaman söyleyin bakalım benim cadıyaaaa:

cnm evet zamanı çok önemli bende yaza düşünüyorum aynen:
ama onlar hazır hissetmeden başlamamak lazımmış
benim ilk yeğenimide annem alıştırdı 1 buçuk yaşındaydı 3 günde alıştı dediğin gibi ama 2. yeğenim 3 buçuk yaşında alıştı hehe:
biraz bizimkilerinde istemesi lazım:
hoş bizim bakıcıya kalsa şimdiye çoktan alıştırmıştı ama ben izin vermedimmm:

yaptırır teyzesi ben söylerim
hatta defne senin yanaklarını mınmcıklarsa hiç şaşırma çünkü defne benim yanaklarımı mıncıklıyor bende mıncık mıncık mı yapıyorsun annem diyorum kafa sallıyor

aynen cnm sırf defne mutlu olsun diye ayrı bir enerji depoluyorum
zaten eşim de sen defneyi çok şımartıyorsun diyor

oleyyyyy elif kahvaltısını yedi
aferim fıstığa
alkışlar bizden elife
bu arada sizinkiler de yapıyor mu bilmiyorum ama buaralar defne kendi yemeye çalışıyor
mesela haftasonu yumurtalı ekmek yaptım defne kendi çatalla batırıp ,dün akşam da bulgur pilavı yemeye çalıştı ama kaşığı tam kullanamadığı için biraz yedi biraz döktü ama engellemedim çünkü kendisi yediği zaman daha çok mutlu oluyor ve daha istekli oluyor

amin cnm bütün bebişler annesini öpücüklere boğsun

ay inşallah zeynep te 3 günde alışır

18 ayda hazır olurmuş diye biliyorum bende. z.s. paktunaydı yanlış hatırlamıosam söyleyen. annemde hep 1,5 da alıştırmış tatlım. bakalım benim kuzu ne zaman alışcak.annem kış olmasa şimdi bile alışır gibi dio. ama bakalım ne olcak

ay bu uzmanlar yine her konuda olduğu gibi bu konudada çelişşiyolar cnm:
kimisi 18 aydan sonra diyo kimiside 2 yaş diyo ben anlamadım
bizim gitiiğimiz dr de 2 yaşı savunnanlardan
ama bizim kuzular 2 yaşında olunca yine kış gelicek..
işşte baktık yaza onlar hazır hissediyolar deniyecez..

aynen onların hazır olması çok önemli tatlım bakalım zamanı gelince tepkileri ne olcak...

amin cnm... bende istiyorum o mıncıklamalardannn:)

aynen tatlım ,bu zamana kadar annemin elinden kurtulan olamaış ama bakalım bizim kuzu ne yapcak:)

ayy mıncıklaya bilir hiç bi mahsuru yok aksine çok mutlu eder gülden teyzesini fıstık..
bu arada cnm nilde kendi yemek istiyo biz masaya oturunca oda benim kucağıma geliyo
bizdede heryer batıyo ama bende engel olmuyorum
helede çorba varsa onun üzeri benim üzerim üstelik onun saçları heryeri çorba oluyo yinede enngelllemiyorum sonra hop duşaaa:
suyun temizlemiyeceği hiç bişey yok
benim kızımın istekleri önemli olan.
doğru yapmışsın..

inşallah tatlım sorunsuz atlatırız..

aynen onların hazır olması çok önemli tatlım bakalım zamanı gelince tepkileri ne olcak...

amin cnm... bende istiyorum o mıncıklamalardannn:)

aynen şekerim bakalım neler bekliyo bizi o maceradada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…