- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.241
Herkeze gunaydin kizlar
nasiliz keyfimiz nasil bakalim...
Betulcum cok gecmis olsun nasil kuzucuk simdi neden ole oldu ki
reces arasta uzun suredit kendi yiyor cok keyof aliyor sonunda kaseyo kafaya geciriyor
cis olayina gelince ben zaman belirlrmedim kizlar aras ne xaman hazursa o zaman baslucam yaren gibi kendi soylemesini beklucem
ayyy güldenim bi an o macerda ne beklediğini düşündümde, sonra düşünmek istemediğime karar verdim he heayy mıncıklaya bilir hiç bi mahsuru yok aksine çok mutlu eder gülden teyzesini fıstık..
bu arada cnm nilde kendi yemek istiyo biz masaya oturunca oda benim kucağıma geliyo
bizdede heryer batıyo ama bende engel olmuyorum
helede çorba varsa onun üzeri benim üzerim üstelik onun saçları heryeri çorba oluyo yinede enngelllemiyorum sonra hop duşaaa:
suyun temizlemiyeceği hiç bişey yok
benim kızımın istekleri önemli olan.
doğru yapmışsın..
inşallah tatlım sorunsuz atlatırız..
aynen şekerim bakalım neler bekliyo bizi o maceradada..
yaparız teyzesi :)aynen onların hazır olması çok önemli tatlım bakalım zamanı gelince tepkileri ne olcak...
amin cnm... bende istiyorum o mıncıklamalardannn:)
ben henüz kaseyi kafasına geçirmesine izin vermedimHerkeze gunaydin kizlar
nasiliz keyfimiz nasil bakalim...
Betulcum cok gecmis olsun nasil kuzucuk simdi neden ole oldu ki
reces arasta uzun suredit kendi yiyor cok keyof aliyor sonunda kaseyo kafaya geciriyor
cis olayina gelince ben zaman belirlrmedim kizlar aras ne xaman hazursa o zaman baslucam yaren gibi kendi soylemesini beklucem
nasıl affettireceğini biliyor tabi akıllı bıdıkgünaydın kızlarr
beysal geçmiş olsun canım korkutmuş seni erdem paşa.
minam sana da geçmiş olsun canım ne ilacı kullanıyordun
berra da öpmeyi çok seviyo kızlarr beni babasını sürekli öpüyor. bi de kötü bişey yaptığında hemen öpücük gönderip kendini affettirmeye çalışıyor:) geçen gün sandalyeyi düşürdü ben korktum tabi biyerine bişey olacak diye ayyy naptın kızım diye tepki verdim berra hemen öpücük gönderiyo:) bütün yaptığı zararlı şeylerde bu şekilde affettiriyor kuzum kendini:)
çiş konusunda biz daha hazır değiliz bilmiyorum yaza kadar nasıl olur ama şu an için hiç umrunda değil yaptığında bile değişirtmemek için kaçıp duruyo.
ayyy güldenim bi an o macerda ne beklediğini düşündümde, sonra düşünmek istemediğime karar verdim he he
günaydın kızlarr
berra da öpmeyi çok seviyo kızlarr beni babasını sürekli öpüyor. bi de kötü bişey yaptığında hemen öpücük gönderip kendini affettirmeye çalışıyor:) geçen gün sandalyeyi düşürdü ben korktum tabi biyerine bişey olacak diye ayyy naptın kızım diye tepki verdim berra hemen öpücük gönderiyo:) bütün yaptığı zararlı şeylerde bu şekilde affettiriyor kuzum kendini:)
çiş konusunda biz daha hazır değiliz bilmiyorum yaza kadar nasıl olur ama şu an için hiç umrunda değil yaptığında bile değişirtmemek için kaçıp duruyo.
kızlar size bişey sormak istiyorum berra artık kesinlikle mama muhallebi tarzı şeyler yemiyor. bi kaşık alıp yüzünü buruşturuyor ve bi daha kesinlikle ağzını açmıyor. gece yatmadan önce ne verebilirim. bi de babası iki paket milupanın kaşık mamasını almış ikisini de denedik yemedi. onları nasıl değerlendirebilirim. mesela biri şekersiz gece tahılları onu çorbalarına falan katsam olur mu ki
günnaydın şekerim nasılsın bakalım?
keyifler yerindemi aras paşamda
bu arada yarenin okul nasıl gidiyo birdaha sorun olmadı dimi öğretmenle hep sorucam
heheheh:
bende bendeeee:
günaydın cnm baksen akılllı bıdığaaaa:
cnm 1 kaşık katmayı dene ye bilirsin ama tadı dyişti deyip çorbadanda soğumasın
geceleride normal süt içerse normal süt devam sütü içerse devam sütü vere bilirsin
hatta biberonun içine içtiği neyse 1 kaşık koyup çalkalayıp öylede değerlendire bilirsin..
yaparız teyzesi :)
ben henüz kaseyi kafasına geçirmesine izin vermedim
temi boş kaselerle oynuyor ama yemek yediğine izin vermedim henüz
nasıl affettireceğini biliyor tabi akıllı bıdık
Iyiyim cnm benim
fakat aras pasa mizirdak oldukca;(
Yarenime gelince gerekli uyarilardan sonra sukur ayni halleri tekrarlamadi
kuzum.okumayi yazmayi ogrendi herseyi okuyor yaziyir
Ogretmen velilere diyormuski kimsenin sacinin teline dokunmam birinin sacini hafif cektim cok.ustume geldi hahah adam iyi etkilenmis
benim yaramaz bıdığım hiçbişey içmiyo teyzesiama başka şeylerin içine koyduğumda bişey olmaz di mi dün sütlü çorba yapmıştım bi kaşık içine koydum güzel yedi ama tereddüt ettim böyle koymamda bi sakınca var mı ki diye
oyy maşallah demek aras paşa kaşıkla yemeye de başladı ha. berra çatalla yiyor. dün kiviyi doğrayıp önüne koydum çatalı da verdim eline. birz çatalla yedi. baktı böyle zor bıraktı çatalı eliyle yemeye başladı:) ama kaşıkla daha yiyemiyor yani doldursa bile ağzına gidesiye kadar dökülüyor:)Bizimde kafaya geciyor derken mesela.yigurdu kasikla yiyor bakiyor biticek gibi degil kaseyi dikiyor bardak gibi iciyor:)
Ama cok keyifki yemesi artik dolu kaselere gecebilirsiniz:)
önce kuzumu tebrik ederim cnm:
aras paşam neden mızırdak peki dişmi geliyo?
öğretmene gelince iyi olmuş
iyiki üzerine gitmişsiniz öyle akıllı olsunnn:
neymiş o minnakların saçını çekmek biz onların gözüne bakıyoruz..
hımm anladım canım bunu öğrendiğim iyi olduKoyabilirsin cnm
yogurduna meyve pureai yiuorsa ona biberon mamasi olarakta kullanabilirsin
oyy maşallah demek aras paşa kaşıkla yemeye de başladı ha. berra çatalla yiyor. dün kiviyi doğrayıp önüne koydum çatalı da verdim eline. birz çatalla yedi. baktı böyle zor bıraktı çatalı eliyle yemeye başladı:) ama kaşıkla daha yiyemiyor yani doldursa bile ağzına gidesiye kadar dökülüyor:)
aa aras niye mızırdaak durumdaki?Iyiyim cnm benim
Ogretmen velilere diyormuski kimsenin sacinin teline dokunmam birinin sacini hafif cektim cok.ustume geldi hahah adam iyi etkilenmis
Bizimde kafaya geciyor derken mesela.yigurdu kasikla yiyor bakiyor biticek gibi degil kaseyi dikiyor bardak gibi iciyor:)
benim yaramaz bıdığım hiçbişey içmiyo teyzesiama başka şeylerin içine koyduğumda bişey olmaz di mi dün sütlü çorba yapmıştım bi kaşık içine koydum güzel yedi ama tereddüt ettim böyle koymamda bi sakınca var mı ki diye
Bizimde kafaya geciyor derken mesela.yigurdu kasikla yiyor bakiyor biticek gibi degil kaseyi dikiyor bardak gibi iciyor:)
oyy maşallah demek aras paşa kaşıkla yemeye de başladı ha. berra çatalla yiyor. dün kiviyi doğrayıp önüne koydum çatalı da verdim eline. birz çatalla yedi. baktı böyle zor bıraktı çatalı eliyle yemeye başladı:) ama kaşıkla daha yiyemiyor yani doldursa bile ağzına gidesiye kadar dökülüyor:)
Dun aksam ole mutluyduko bu sabah mizirdak
sabahlari daha ckk yapiyor babamiza nazliyiz hemeb hemen her sabah babasinin tepesine dikikiyir kalkmasi icin ahliyor bsbamiz kiyamiyor sonra kucaginda tum evi gezdirmesini istiyor ufak bebek gibi gezdiriyor adamcagiz bir bardak cayo zor iciyor tabi babamiz bu duskunlukten pel bir mutlu
günaydın kızlarr
cnm zeynep ilay uzun zamandır muhallebi filan yemio devam sütü içine büsküvi içio 100 cc civarı. sende devamsütü fialn dene istersen. onun içine de katabilirsin sanırım.kızlar size bişey sormak istiyorum berra artık kesinlikle mama muhallebi tarzı şeyler yemiyor. bi kaşık alıp yüzünü buruşturuyor ve bi daha kesinlikle ağzını açmıyor. gece yatmadan önce ne verebilirim. bi de babası iki paket milupanın kaşık mamasını almış ikisini de denedik yemedi. onları nasıl değerlendirebilirim. mesela biri şekersiz gece tahılları onu çorbalarına falan katsam olur mu ki
maşallah yarenime....Iyiyim cnm benim
ay yok ağzına götürmüo ki hiç bi kez götürse heryeri batırsın razıyım ...Bizimde kafaya geciyor derken mesela.yigurdu kasikla yiyor bakiyor biticek gibi degil kaseyi dikiyor bardak gibi iciyor:)
en azından denio annesi benimki direkt saçmaya başlıo etrafa...oyy maşallah demek aras paşa kaşıkla yemeye de başladı ha. berra çatalla yiyor. dün kiviyi doğrayıp önüne koydum çatalı da verdim eline. birz çatalla yedi. baktı böyle zor bıraktı çatalı eliyle yemeye başladı:) ama kaşıkla daha yiyemiyor yani doldursa bile ağzına gidesiye kadar dökülüyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?