2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkeze gunaydin kizlar
nasiliz keyfimiz nasil bakalim...
Betulcum cok gecmis olsun nasil kuzucuk simdi neden ole oldu ki
reces arasta uzun suredit kendi yiyor cok keyof aliyor sonunda kaseyo kafaya geciriyor

cis olayina gelince ben zaman belirlrmedim kizlar aras ne xaman hazursa o zaman baslucam yaren gibi kendi soylemesini beklucem

günnaydın şekerim nasılsın bakalım?
keyifler yerindemi aras paşamda
bu arada yarenin okul nasıl gidiyo birdaha sorun olmadı dimi öğretmenle hep sorucam

ayyy güldenim bi an o macerda ne beklediğini düşündümde, sonra düşünmek istemediğime karar verdim he he

günaydın kızlarr

beysal geçmiş olsun canım korkutmuş seni erdem paşa.

minam sana da geçmiş olsun canım ne ilacı kullanıyordun

berra da öpmeyi çok seviyo kızlarr beni babasını sürekli öpüyor. bi de kötü bişey yaptığında hemen öpücük gönderip kendini affettirmeye çalışıyor:) geçen gün sandalyeyi düşürdü ben korktum tabi biyerine bişey olacak diye ayyy naptın kızım diye tepki verdim berra hemen öpücük gönderiyo:) bütün yaptığı zararlı şeylerde bu şekilde affettiriyor kuzum kendini:)

çiş konusunda biz daha hazır değiliz bilmiyorum yaza kadar nasıl olur ama şu an için hiç umrunda değil yaptığında bile değişirtmemek için kaçıp duruyo.

kızlar size bişey sormak istiyorum berra artık kesinlikle mama muhallebi tarzı şeyler yemiyor. bi kaşık alıp yüzünü buruşturuyor ve bi daha kesinlikle ağzını açmıyor. gece yatmadan önce ne verebilirim. bi de babası iki paket milupanın kaşık mamasını almış ikisini de denedik yemedi. onları nasıl değerlendirebilirim. mesela biri şekersiz gece tahılları onu çorbalarına falan katsam olur mu ki

aynen onların hazır olması çok önemli tatlım bakalım zamanı gelince tepkileri ne olcak...

amin cnm... bende istiyorum o mıncıklamalardannn:)
yaparız teyzesi :)

ben henüz kaseyi kafasına geçirmesine izin vermedim
temi boş kaselerle oynuyor ama yemek yediğine izin vermedim henüz
nasıl affettireceğini biliyor tabi akıllı bıdık

ayyy güldenim bi an o macerda ne beklediğini düşündümde, sonra düşünmek istemediğime karar verdim he he

heheheh:
bende bendeeee:

günaydın cnm baksen akılllı bıdığaaaa:

cnm 1 kaşık katmayı dene ye bilirsin ama tadı dyişti deyip çorbadanda soğumasın
geceleride normal süt içerse normal süt devam sütü içerse devam sütü vere bilirsin
hatta biberonun içine içtiği neyse 1 kaşık koyup çalkalayıp öylede değerlendire bilirsin..

günnaydın şekerim nasılsın bakalım?
keyifler yerindemi aras paşamda
bu arada yarenin okul nasıl gidiyo birdaha sorun olmadı dimi öğretmenle hep sorucam

Iyiyim cnm benim
fakat aras pasa mizirdak oldukca;(
Yarenime gelince gerekli uyarilardan sonra sukur ayni halleri tekrarlamadi
kuzum.okumayi yazmayi ogrendi herseyi okuyor yaziyir
Ogretmen velilere diyormuski kimsenin sacinin teline dokunmam birinin sacini hafif cektim cok.ustume geldi hahah adam iyi etkilenmis

benim yaramaz bıdığım hiçbişey içmiyo teyzesi ama başka şeylerin içine koyduğumda bişey olmaz di mi dün sütlü çorba yapmıştım bi kaşık içine koydum güzel yedi ama tereddüt ettim böyle koymamda bi sakınca var mı ki diye

yaparız teyzesi :)

ben henüz kaseyi kafasına geçirmesine izin vermedim
temi boş kaselerle oynuyor ama yemek yediğine izin vermedim henüz

nasıl affettireceğini biliyor tabi akıllı bıdık

Bizimde kafaya geciyor derken mesela.yigurdu kasikla yiyor bakiyor biticek gibi degil kaseyi dikiyor bardak gibi iciyor:)
Ama cok keyifki yemesi artik dolu kaselere gecebilirsiniz:)

önce kuzumu tebrik ederim cnm:
aras paşam neden mızırdak peki dişmi geliyo?
öğretmene gelince iyi olmuş
iyiki üzerine gitmişsiniz öyle akıllı olsunnn:
neymiş o minnakların saçını çekmek biz onların gözüne bakıyoruz..

Koyabilirsin cnm
yogurduna meyve pureai yiuorsa ona biberon mamasi olarakta kullanabilirsin

Bizimde kafaya geciyor derken mesela.yigurdu kasikla yiyor bakiyor biticek gibi degil kaseyi dikiyor bardak gibi iciyor:)
oyy maşallah demek aras paşa kaşıkla yemeye de başladı ha. berra çatalla yiyor. dün kiviyi doğrayıp önüne koydum çatalı da verdim eline. birz çatalla yedi. baktı böyle zor bıraktı çatalı eliyle yemeye başladı:) ama kaşıkla daha yiyemiyor yani doldursa bile ağzına gidesiye kadar dökülüyor:)

Dun aksam ole mutluyduko bu sabah mizirdak
sabahlari daha ckk yapiyor babamiza nazliyiz hemeb hemen her sabah babasinin tepesine dikikiyir kalkmasi icin ahliyor bsbamiz kiyamiyor sonra kucaginda tum evi gezdirmesini istiyor ufak bebek gibi gezdiriyor adamcagiz bir bardak cayo zor iciyor tabi babamiz bu duskunlukten pel bir mutlu

Cnm bizimde ayni bir kasik bir catal bir eli olnadi dikiyor
ben wee slikon kasik veriyorum eline cukur ve tutan bir malzeme oldugunda agzina goturne sansi oluyir ama oldukca batiyor heryer

aa aras niye mızırdaak durumdaki?

ben yanlış anlamışım :)

hiç bi sakınca yok cnm ne yiyosa öyle ver
sabah tek tekmi kahvaltı yiyo berracık?

aferin aras paşama nilde tam olrak yiyo diyemeyiz
döküyo kaşığı ters tutuyo ama beni çatallla çok güzel besliyo biliyomusunuz.
artık ben onu deil o beni besliyooo:

nilde öyle heheh:

oyyy aras paşamada baksen:
maşallah ona babaya rahat yok desene..

bak işte bezden rahatsız annesi...

cnm zeynep ilay uzun zamandır muhallebi filan yemio devam sütü içine büsküvi içio 100 cc civarı. sende devamsütü fialn dene istersen. onun içine de katabilirsin sanırım.

maşallah yarenime....
eee songülün kaş kalktı öğretmen korktu yazık adama

ay yok ağzına götürmüo ki hiç bi kez götürse heryeri batırsın razıyım ...

en azından denio annesi benimki direkt saçmaya başlıo etrafa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…