- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.261
aa aras niye mızırdaak durumdaki?
ben yanlış anlamışım :)
Huhu yaseminnnnnnnn
bak işte bezden rahatsız annesi...
cnm zeynep ilay uzun zamandır muhallebi filan yemio devam sütü içine büsküvi içio 100 cc civarı. sende devamsütü fialn dene istersen. onun içine de katabilirsin sanırım.
maşallah yarenime....
eee songülün kaş kalktı öğretmen korktu yazık adama
ay yok ağzına götürmüo ki hiç bi kez götürse heryeri batırsın razıyım ...
en azından denio annesi benimki direkt saçmaya başlıo etrafa...
ben çıkıom sen gelion olmaskiii. şimdi çıkıyorum... öğleden sonra 5 e kadar burdayımmmm kaçma bi yere öpüldün...
hiç bi sakınca yok cnm ne yiyosa öyle ver
sabah tek tekmi kahvaltı yiyo berracık?
aferin aras paşama nilde tam olrak yiyo diyemeyiz
döküyo kaşığı ters tutuyo ama beni çatallla çok güzel besliyo biliyomusunuz.
artık ben onu deil o beni besliyooo:
nilde öyle heheh:
oyyy aras paşamada baksen:
maşallah ona babaya rahat yok desene..
defne de öyle sayılırhiç bi sakınca yok cnm ne yiyosa öyle ver
nilde öyle heheh:
naz yani :)Aslimda ben yanlis anlatmisim:)
Canum arasin sabah sendromu babaya ozel....
evet canım tek tek yiyor karışımı ağzına sürmüyor. yediği de yumurta bi de bazen zeytinhiç bi sakınca yok cnm ne yiyosa öyle ver
nilde öyle heheh:
Haha bende rahat kahvalti yapiyorum
ben simduluk kacar canim
canım malesef devam sütünü de içmiyoruz denemdiğim şey kalmadı sanırım ama yok. yemek konusunda çok keskin çizgilerimiz sevmediyse eğer mümkün değil azıcık da olsa yedirip içirebilmek. sütü bi tek sütlü çorbada yedirebiliyorumbak işte bezden rahatsız annesi...
cnm zeynep ilay uzun zamandır muhallebi filan yemio devam sütü içine büsküvi içio 100 cc civarı. sende devamsütü fialn dene istersen. onun içine de katabilirsin sanırım.
maşallah yarenime....
eee songülün kaş kalktı öğretmen korktu yazık adama
ay yok ağzına götürmüo ki hiç bi kez götürse heryeri batırsın razıyım ...
en azından denio annesi benimki direkt saçmaya başlıo etrafa...
Haha bende rahat kahvalti yapiyorum
ben simduluk kacar canim
evet canım tek tek yiyor karışımı ağzına sürmüyor. yediği de yumurta bi de bazen zeytin
bende nerde o şans
defne illa benim kucağıma oturacak ve benim yiyeceklerimi etrafa saçacak:)
iki arada bir derede yemek yiyorum ve nereme yediğimi anlamıyorum
canım malesef devam sütünü de içmiyoruz denemdiğim şey kalmadı sanırım ama yok. yemek konusunda çok keskin çizgilerimiz sevmediyse eğer mümkün değil azıcık da olsa yedirip içirebilmek. sütü bi tek sütlü çorbada yedirebiliyorum
aynen katılıyorummmm:
Cadı ama heheheh:
Cnm belki senin prenses kakasını söyliyecek artık
ağlıyo derken hepmi ağlıyo biraz anlatırmısın..
cnm ben de hamile kaldığım kilonun altındayım :)bekliyorum şekerimmmmm:
ohhh bak annesi tk tk yio berram negüzel zaten yumurta çok önemliymiş özellikle hastalıkta..
hahaha bende bende
şekerim
hatta geçen bi arkadaşımız geldi bana dediki gülden zayıflamışsın hayırdır hehe dedim normaldir ama sevindimde o ayrı
artık hamile kaldığım kilomun bile altına düşmüşüm yaşasınnn:
herkese günbaydınnnnn nasılsınız kızlar bebekler nasıl.biz dün gece hiç uyumadık yatıncaya kadar hiçbişey yoktu yattık beş dk sonra b urnu tıkandı uyuyamadı saat başı kalktık..şimdide akıyo burnumuz ayy çok korkuyorum geçenki gibib hastanelik olacağz diye......hemen soğan suyuna başladık ama bakalım..allahım şifa versin..
katrenur canm bizimki deiçmiyo ne süt ne devam sütü....bşsküvyle de denedim kaşıkla da verdim yok imkanı yok akşam anlıyuo süt saatini biberonu görür görmez kaçıyo..ama muhallbi yiyo en azından...şimdi nasıl toparlandı mı biraz deposilin buldunuz mu yaptracak mısınız..ayy ağır geldi bana biraz ama o kadar sıkıntılımıymış ki.....
bizde uzun zamandır nkendisi yiyo çatalla gayet güzel yiyoruz yani canı istediği kadar ama kaşıok henüz yok döküyo hertarafa..bazende kaşııpı çatal gibi kullanmaya çalışıyo çok komik:))elleriyle beslemesi d eçok güzel gerçekten...bi de kalşığı kendi ağzına götürüyo yer gibi yapıyo...sonra bana veriyo:)))
hoşgeldin tatlım. Yaparken mi ağlıo yoksa yaptıktan sonra yanına gelmemek için mi......eğer yanına gelmemek içinse çiş eğitimi vakti gelmiş olabilir cnm. Bizde nasip olursa yaza bezi bırakmayı düşünüyoruz...köşeye çekilip yapıo kuzum belli edio yaptığını...
cnm ben de hamile kaldığım kilonun altındayım :)
ama hamile kalmadan aldığım bi 10 kilo var onu vermem lazım(bu 10 kilonun da 6 sı gitti kaldı 4 kilo)
geçmiş olsun cnm benim
inşallah hasta olmazsınız
herkese günbaydınnnnn nasılsınız kızlar bebekler nasıl.biz dün gece hiç uyumadık yatıncaya kadar hiçbişey yoktu yattık beş dk sonra b urnu tıkandı uyuyamadı saat başı kalktık..şimdide akıyo burnumuz ayy çok korkuyorum geçenki gibib hastanelik olacağz diye......hemen soğan suyuna başladık ama bakalım..allahım şifa versin..
katrenur canm bizimki deiçmiyo ne süt ne devam sütü....bşsküvyle de denedim kaşıkla da verdim yok imkanı yok akşam anlıyuo süt saatini biberonu görür görmez kaçıyo..ama muhallbi yiyo en azından...şimdi nasıl toparlandı mı biraz deposilin buldunuz mu yaptracak mısınız..ayy ağır geldi bana biraz ama o kadar sıkıntılımıymış ki.....
bizde uzun zamandır nkendisi yiyo çatalla gayet güzel yiyoruz yani canı istediği kadar ama kaşıok henüz yok döküyo hertarafa..bazende kaşııpı çatal gibi kullanmaya çalışıyo çok komik:))elleriyle beslemesi d eçok güzel gerçekten...bi de kalşığı kendi ağzına götürüyo yer gibi yapıyo...sonra bana veriyo:)))
güldennnn kıızz yaa n egüzel özeniyorum valla bu kilo işine ha....bnm diyet yalan oldu tabii.sporda:)))ama 1,5 kg verdim en azından:)ama hala 2 kilom var...
çiş işine gelince yaaa bnm gözüm basmıyo hiç..bnenm yeğenm de iki günde öğrendi ama bizim kız nasıl olur bilmiyorum.babaannesine güvenyorum valla..yaza düşünüyorum artık yeter ya..ama bizimki dehiçö rahatsız olmuyo ki.henüz köşeye geçtiği de söylenemez....halinden memnun bşzim sıpa...
evet altını actıgım an baslıyo actırmak ıstemıyor resmn bazen gecıyor tekrar baslıyo yememe oroblemımızde var sızın bebeklerın gunluk menusu nedır anlatırmısınız
cnm ben de hamile kaldığım kilonun altındayım :)
ama hamile kalmadan aldığım bi 10 kilo var onu vermem lazım(bu 10 kilonun da 6 sı gitti kaldı 4 kilo)
geçmiş olsun cnm benim
inşallah hasta olmazsınız
Gunaydın kızlargercı bıraz gec oldu ama:)
Gecmıs akmıs gıtmıs hızınıza yetısılmıyor masallah
Benım kuzucuk pek aktıf bu sabah ıkı kez parmagını sıkıstırdı cekmeceye
Cekmeceler ona gore zor acılan mekanızmalı ama artık tuttum mu bırakmıyo tam acamazsa parmak kalıyo arada
Abur cubur cekmecesınden sekerlerı kaldırmak zorunda kaldım gıdıp gıdıp alıyo sıpa:)
Saklambac oynadı sabah nasıl mutlu oluyo bıde hep aynı yere gıdıyo saklanmaya
Betul gecmıs olsun cnm ıns tekrarlamaz
Paylastıgın sıteye baktım allah yardımcıları olsun yurek dayanmayacak hıkayeler..
Funda masallah defneye nıda da oyle gelıp gelıp öpmezarada bı gelıp yuzumu oksayıp cıcı dıyo:)
Cıs konusu konusulmus cocuk hazır oldugunda kendını bellı edıyo zaten
Beyza ıkı yasında hazırdı ama ben hamılelıkten yattıgım ıcın 2,5 ta alıstırdım nıdayıda duruma göre bakıcam
Yasmın annene masallah cnm annenden kacmaz o zaman bence yaza hallader :)
Katreınur mamayı bıberonla verebılırsın dıycektım ama ıcmıyomus senın kuzu
Songul bız gecen sene yenı ev aldık cnm ıcını yavas yavas dosuyoruz %90 bıttı sayılır ama yınede eksık bıtmıyo malesef:)
Sızınkıde baya zor olmustur sokup yapmak ama sımdıkı rahatlıgı herseye degıyodur:)
Kızlar gecmıs yaptım ama hepsı aklımda kalmadı sevıyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?