2012 kasım bebekleri büyüyor..

Devam sutu candir.....

sorma o kas nasil kalktiysa artik...

zeynep ilayin yemek iskeriyle pek ilgisi yok annesode ondan
ana sutunun kaynagini nerde bulsa goturur agzina

Haha bende rahat kahvalti yapiyorum
ben simduluk kacar canim

defne de öyle sayılır
elindekilerden mutlaka bana da yedirecek
hatta pilav yerken bir kendine bir bana veriyor :)

Aslimda ben yanlis anlatmisim:)
Canum arasin sabah sendromu babaya ozel....
naz yani :)

evet canım tek tek yiyor karışımı ağzına sürmüyor. yediği de yumurta bi de bazen zeytin

ben simduluk kacar canim

bende nerde o şans
defne illa benim kucağıma oturacak ve benim yiyeceklerimi etrafa saçacak:)
iki arada bir derede yemek yiyorum ve nereme yediğimi anlamıyorum

canım malesef devam sütünü de içmiyoruz denemdiğim şey kalmadı sanırım ama yok. yemek konusunda çok keskin çizgilerimiz sevmediyse eğer mümkün değil azıcık da olsa yedirip içirebilmek. sütü bi tek sütlü çorbada yedirebiliyorum

ben simduluk kacar canim

bekliyorum şekerimmmmm:

evet canım tek tek yiyor karışımı ağzına sürmüyor. yediği de yumurta bi de bazen zeytin

ohhh bak annesi tk tk yio berram negüzel zaten yumurta çok önemliymiş özellikle hastalıkta..

bende nerde o şans
defne illa benim kucağıma oturacak ve benim yiyeceklerimi etrafa saçacak:)
iki arada bir derede yemek yiyorum ve nereme yediğimi anlamıyorum

hahaha bende bende
şekerim
hatta geçen bi arkadaşımız geldi bana dediki gülden zayıflamışsın hayırdır hehe dedim normaldir ama sevindimde o ayrı
artık hamile kaldığım kilomun bile altına düşmüşüm yaşasınnn:

ohh ohh desene berramın katı kuralları var:
ay bilemedimki cnm yani ne önersem sana
peki uyurken biberonla denesen içmezmi
ben nile öyle ıhlamur içmeye alıştırdım
gerçi nil biberona alışık olduğu için zorlanmadım ama
uyanıkken ıhlamur içmiyodu bende uyutup yerine yatırmadan önce verip öyle yatırdım şimdi daha iyi içiyo..

herkese günbaydınnnnn nasılsınız kızlar bebekler nasıl.biz dün gece hiç uyumadık yatıncaya kadar hiçbişey yoktu yattık beş dk sonra b urnu tıkandı uyuyamadı saat başı kalktık..şimdide akıyo burnumuz ayy çok korkuyorum geçenki gibib hastanelik olacağz diye......hemen soğan suyuna başladık ama bakalım..allahım şifa versin..

katrenur canm bizimki deiçmiyo ne süt ne devam sütü....bşsküvyle de denedim kaşıkla da verdim yok imkanı yok akşam anlıyuo süt saatini biberonu görür görmez kaçıyo..ama muhallbi yiyo en azından...şimdi nasıl toparlandı mı biraz deposilin buldunuz mu yaptracak mısınız..ayy ağır geldi bana biraz ama o kadar sıkıntılımıymış ki.....

bizde uzun zamandır nkendisi yiyo çatalla gayet güzel yiyoruz yani canı istediği kadar ama kaşıok henüz yok döküyo hertarafa..bazende kaşııpı çatal gibi kullanmaya çalışıyo çok komik:))elleriyle beslemesi d eçok güzel gerçekten...bi de kalşığı kendi ağzına götürüyo yer gibi yapıyo...sonra bana veriyo:)))

güldennnn kıızz yaa n egüzel özeniyorum valla bu kilo işine ha....bnm diyet yalan oldu tabii.sporda:)))ama 1,5 kg verdim en azından:)ama hala 2 kilom var...

çiş işine gelince yaaa bnm gözüm basmıyo hiç..bnenm yeğenm de iki günde öğrendi ama bizim kız nasıl olur bilmiyorum.babaannesine güvenyorum valla..yaza düşünüyorum artık yeter ya..ama bizimki dehiçö rahatsız olmuyo ki.henüz köşeye geçtiği de söylenemez....halinden memnun bşzim sıpa...

aynen katılıyorummmm:

Cadı ama heheheh:

Cnm belki senin prenses kakasını söyliyecek artık
ağlıyo derken hepmi ağlıyo biraz anlatırmısın..

evet altını actıgım an baslıyo actırmak ıstemıyor resmn bazen gecıyor tekrar baslıyo yememe oroblemımızde var sızın bebeklerın gunluk menusu nedır anlatırmısınız

cnm ben de hamile kaldığım kilonun altındayım :)
ama hamile kalmadan aldığım bi 10 kilo var onu vermem lazım(bu 10 kilonun da 6 sı gitti kaldı 4 kilo)

geçmiş olsun cnm benim
inşallah hasta olmazsınız

Gunaydın kızlar gercı bıraz gec oldu ama:)
Gecmıs akmıs gıtmıs hızınıza yetısılmıyor masallah

Benım kuzucuk pek aktıf bu sabah ıkı kez parmagını sıkıstırdı cekmeceye
Cekmeceler ona gore zor acılan mekanızmalı ama artık tuttum mu bırakmıyo tam acamazsa parmak kalıyo arada
Abur cubur cekmecesınden sekerlerı kaldırmak zorunda kaldım gıdıp gıdıp alıyo sıpa:)
Saklambac oynadı sabah nasıl mutlu oluyo bıde hep aynı yere gıdıyo saklanmaya

Betul gecmıs olsun cnm ıns tekrarlamaz
Paylastıgın sıteye baktım allah yardımcıları olsun yurek dayanmayacak hıkayeler..

Funda masallah defneye nıda da oyle gelıp gelıp öpmez arada bı gelıp yuzumu oksayıp cıcı dıyo:)

Cıs konusu konusulmus cocuk hazır oldugunda kendını bellı edıyo zaten
Beyza ıkı yasında hazırdı ama ben hamılelıkten yattıgım ıcın 2,5 ta alıstırdım nıdayıda duruma göre bakıcam
Yasmın annene masallah cnm annenden kacmaz o zaman bence yaza hallader :)

Katreınur mamayı bıberonla verebılırsın dıycektım ama ıcmıyomus senın kuzu

Songul bız gecen sene yenı ev aldık cnm ıcını yavas yavas dosuyoruz %90 bıttı sayılır ama yınede eksık bıtmıyo malesef:)
Sızınkıde baya zor olmustur sokup yapmak ama sımdıkı rahatlıgı herseye degıyodur:)

Kızlar gecmıs yaptım ama hepsı aklımda kalmadı sevıyorum hepınızı

canım yaptıktan sonra yanıma gelmek ıstemıyor bende yazın baslmayı dusunuyorum bende

sağol canm bakalım ama çok mızmız..geri uyudu bu saatte uyumazdı normalde.pış pış diye diye gitti yatağına bende uyuttum burnu fena akıuyo ama hapşurma öksürme yok şimdilik çok şükür..yarında dr a gidelm diyodum şu umcamıydı kızlr bişey diyodu onu sorayım olmazsa

lata canm hoşgeldin aramıza..bnm kızımda 27 kasım doğumlu:))bir gün varmş aralarında..yeme problemi bizde de ar canm o yüzden neyazaym bilmiyorum

nuurrr beni unuttunnn

günaydın cnm pöf ya bu sene
bizim kuzular iyleşemiyecek bi türlü..

iyi vermişsin aslında...

evet altını actıgım an baslıyo actırmak ıstemıyor resmn bazen gecıyor tekrar baslıyo yememe oroblemımızde var sızın bebeklerın gunluk menusu nedır anlatırmısınız

cnm sabah kahvaltı, öyle çorba, akşam üstü yoğurt ve meyve, akşam biz neyersek:
daha sonra yine bazen bizimle meyve yatarkende süt yada devam sütü..

sende vermişsin bayağ şekerimmm:

günaydın cnm ohh kıyamam kuzuya ya nilde artık başladı eli sıkıştırmaya bide öp diye geliyo sonra öpüyoruz geçio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…