- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.281
günaydın cnm pöf ya bu sene
bizim kuzular iyleşemiyecek bi türlü..
iyi vermişsin aslında...
cnm sabah kahvaltı, öyle çorba, akşam üstü yoğurt ve meyve, akşam biz neyersek:
daha sonra yine bazen bizimle meyve yatarkende süt yada devam sütü..
sende vermişsin bayağ şekerimmm:
günaydın cnm ohh kıyamam kuzuya ya nilde artık başladı eli sıkıştırmaya bide öp diye geliyo sonra öpüyoruz geçio..
Canım benım affet
Dun merak ettıgımı yazmıstım amaaa
Meryem yıne mı hasta oluyo ya ıns ılerlemez..
sağol canm bakalım ama çok mızmız..geri uyudu bu saatte uyumazdı normalde.pış pış diye diye gitti yatağına bende uyuttum burnu fena akıuyo ama hapşurma öksürme yok şimdilik çok şükür..yarında dr a gidelm diyodum şu umcamıydı kızlr bişey diyodu onu sorayım olmazsa
lata canm hoşgeldin aramıza..bnm kızımda 27 kasım doğumlu:))bir gün varmş aralarında..yeme problemi bizde de ar canm o yüzden neyazaym bilmiyorum
nuurrr beni unuttunnn
sorma cnm ya bi de ne olduunu anşlamadım akşam banyo yaptrdımfalan o zaman mı üşüttü bilmioyrım..bi de akşam hiç bişeyi yoktu uyuttum on dk sobnra uyandı bi gittim burnu tıkanmış jet hızında oldu yani herşey...kilo işi cnm sen çok az almışsın zaten ya ben dana gibi hatta oburiks desem daha doğru sanırım tam 20 kilo aldığm için;:Ç)))
takılıyorum öle şekerim:))))yyaa korkuyorum ama akıyo burnu bakalım bide 10da kalktı zaten şi,mdi yine uyudu normalde 3 e kadar uyumazdı..bakalım bekliyorum aferin ve soğğan suyuna başladım inşallah ilerlemez...ayy benm cadı ıhlamur falanda içmiyo ki....napsam bilemedmm
size de afiyetolsun lahana dolmaları hazırlanmış:))
günaydın cnm pöf ya bu sene
bizim kuzular iyleşemiyecek bi türlü..
iyi vermişsin aslında...
cnm sabah kahvaltı, öyle çorba, akşam üstü yoğurt ve meyve, akşam biz neyersek:
daha sonra yine bazen bizimle meyve yatarkende süt yada devam sütü..
sende vermişsin bayağ şekerimmm:
günaydın cnm ohh kıyamam kuzuya ya nilde artık başladı eli sıkıştırmaya bide öp diye geliyo sonra öpüyoruz geçio..
ateşi konturol et sık sık cnm :
bu arada meryem biberon kullanıyosa eğer uyurken denesene ıhlamuru
ben geçende kuş burnu ıhlamur karıştırdım birde limon sıkıp verdim ama uyurken normalde içmiyo sıpa..
sağol canm bakalım ama çok mızmız..geri uyudu bu saatte uyumazdı normalde.pış pış diye diye gitti yatağına bende uyuttum burnu fena akıuyo ama hapşurma öksürme yok şimdilik çok şükür..yarında dr a gidelm diyodum şu umcamıydı kızlr bişey diyodu onu sorayım olmazsa
lata canm hoşgeldin aramıza..bnm kızımda 27 kasım doğumlu:))bir gün varmş aralarında..yeme problemi bizde de ar canm o yüzden neyazaym bilmiyorum
nuurrr beni unuttunnn
evet unka cnm bencede sor hatta hastalanmaya başladığında hemen başlıyosun..
ayy zaten hemen hasta oluyo kuzular tatlım
ay kız yok sendede benim doktorum gibi takıntılı bi doktor olaydı almazdın sende
hem vermişsin bayağı bence kendine haksızlık etme...
evet unka cnm bencede sor hatta hastalanmaya başladığında hemen başlıyosun..
ayy zaten hemen hasta oluyo kuzular tatlım
ay kız yok sendede benim doktorum gibi takıntılı bi doktor olaydı almazdın sende
hem vermişsin bayağı bence kendine haksızlık etme...
Bızım de opunce gecıyo:)
Yanlız cok fena oldu kız sabahtan berı cekmeceden sekerlerı aldım sadece onları alıyo dıye sımdı sakız bulmus acmıs cıgnıyo resmen
Pakette elınde almayam dıye nasıl kacıyo:) belkı karnı acıkırda yemek yer bıraz :)
Canim iki gin once sizin bukundigunuz sehirde olan arkadasimla konustum arasin rahatsizligindan bahsettim
oda bizim buranin hastaligi dedi havasi kuru toz cok fazla oranda dedi
ordaki cocuklar hep astim oluyormus hatta onunkilerinde oksurugu hic bitmiyormus hep otuyot cocuklar diyor
buedaya gidince iyi bir dr a goturcem dedi
antibuyotik verip yolluyorlar sadece dedi
ayy yerim ben bunları ya sakız çiğniyo demek..benmki de çekmeceyi açtığımı görsün elinde ne varsa atıp koşuyo ve resmen saldırıyo çekmeceye:))
ayy bilmiyorum ya..dün de çok fena rüzgar esiyodu gece de yağmur yağdı ama evet çok berbat toz.ilk geldiğimde ilk yağmurda daha doğrusu nefes alamamıştım benmde allerjm var...akşam benmde aklıma tozlardan mı oldu diye geldi ama hala akıyo..neşesi ii şükür..biz merkezdeyz drmuz çok ii ya saolsun çok ilaç taraftarı değil..geçen buharlık olduumuzda bile vermedi antibiyotk bi bakalım boşuna kullanmayalım dedi..onlar kime gidiyo ki acaba ahmet bey var söylersin çok ii bir dr...merkezdelerse tabii
takılıyorum öle şekerim:))))yyaa korkuyorum ama akıyo burnu bakalım bide 10da kalktı zaten şi,mdi yine uyudu normalde 3 e kadar uyumazdı..bakalım bekliyorum aferin ve soğğan suyuna başladım inşallah ilerlemez...ayy benm cadı ıhlamur falanda içmiyo ki....napsam bilemedmm
size de afiyetolsun lahana dolmaları hazırlanmış:))
Benımkılerde ıcmıyodu ayva kabugu lımon falan tadını degıstırdı herhalde ıcıyolar
Nılay elma kabugu demıstı o daha cok degıstırdı tadını deneyebılırsın..
Ins ılerlemez..
Tesekkur ederım tatlım dolmalar stoklandı:)
Gelın beraber yıyelım dıycem ama
Aslinda dogru olan o canim arasta bronsiylerinde antibuyotik kullanmiyor
canim polis lojmanlarindalar ama nerde bilememki
selam kızlar nasılsınız?
bugün geçmiş yapamıcam malesef kusuruma bakmayın olurmu
kaan uyumuşken hemen bi bakayım size dedim umarım herkes iyidir
selam kızlar nasılsınız?
bugün geçmiş yapamıcam malesef kusuruma bakmayın olurmu
kaan uyumuşken hemen bi bakayım size dedim umarım herkes iyidir
Nasil.oldu kaan
ii yaptın canm hoşgeldin..nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?