2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay oda fena olur uyku uyamaz uzun guzel beslenemez tih tuh

Devam sutu candir.....

sorma o kas nasil kalktiysa artik...

zeynep ilayin yemek iskeriyle pek ilgisi yok annesode ondan
ana sutunun kaynagini nerde bulsa goturur agzina
ay sorma kara kara dşünür oldum nasıl bırakcak ki emmeyi:)

Bende kaciyorum xnm bu ufak bir kacamakti ogleden sonra insall
geldimmmmmm

evet canım tek tek yiyor karışımı ağzına sürmüyor. yediği de yumurta bi de bazen zeytin
ay bizimde fiks 3-5 çay kaşığı kuşburnu... başka da bişey yok desem yeri. ne kadar zengin kahvaltımız var di mi

geçmiş olsun cnm ilerlemez inş. yerim onun o ellrini...

ay inş. cnm bakalım yazın görcez artık paylaşırız... hayrlı olsun eviniz cnm.. ay o çekmeceler okuo canlarına kuzuların...

canım yaptıktan sonra yanıma gelmek ıstemıyor bende yazın baslmayı dusunuyorum bende
hmmm vakit geldi sinyali verio seninkide sanırım tatllım...

ay umca ben sordum dr önermedi...

maşallah benim nilime afiyet olsun. öpülesi tombik eller... ay sıkışmasın eller yaaa

aynen geceleri halimi düşün artık bi yandan kaan uyumuyor diğer yandan bebiş tekmeliyor anneleride sabaha kadar hortlak gibi dolanıyor

allah yardımcın olsun cnm yaa işin zor. gerçi bi de şöyle düşünmek gerek sen yolun bi çok kısmını atlattın biz 2.yi düşünenler daha yola çıkmadık bile:)

Aaaa ne dedi dr
berrayada fayda etmemis baksana

berracigima gecmis olsun dun atladim

allah yardımcın olsun cnm yaa işin zor. gerçi bi de şöyle düşünmek gerek sen yolun bi çok kısmını atlattın biz 2.yi düşünenler daha yola çıkmadık bile:)

yasminim öylede bunun bide bebek doğduktan sonraki kısmı var 3 ay sonra bizim çocuklar uykuya alışmış olcaklar sorunsuz uyucaklar inşallah sabaha kadar ama biz yine saatlerce uykusuz kalcaz geceleri ayyy :18:
bide nedense bebek halleri beni korkutmaya başladı yine yavaştan, oysaki tecrübe var artık ama ne bilim gazdı emmeydi oydu şuydu buydu tırsmıyor değilim valla :18:
tabi işin şakası bu sağlıklı olsunlarda o günlerde geçecek elbet,
hem siz ne zaman düşünüyosunuz bakalım

Aaaa ne dedi dr
berrayada fayda etmemis baksana

berracigima gecmis olsun dun atladim

omca diye bi ilaç varmış dedim zeynep ilay bu ara çok sık hasta oluo bağışıklık güçlendiriciymiş sanırım dedim daha cümleyi tamamlamadan önermiyorum dedi. neden dedim o kadar çabuk verilebilecek bir ilaç değil ama eczaneye git hemen övüp satarlar dedi. ben kullnmnız tarftarı değilim dedi. ki zeynebin düzgün beslenmediğini fiilanda bilio yani ona rağmen önermedi. dün iş çıkışı görüştüm buarada.berra kuzuya tekrardan geçmiş olsun

Daha iyi ginlerin desemmm...
ya songül yapma yaaa fotoda çok güzel görünüo kuzular:)

seneye inş cnm. üç yaş fark olsun diorum nasipse daha erken olursada başımın tacı hayırlısı...

Him anladim canim
simsi nasil bal bocegi toparladimi kendini
eczaneler zaten varya bayiliyorlar medela bir gun israrla bana vitamin vermek ustediler dedim oglum alerjik biz dr a danismadan kullanmuyiruz dedim dr umuza sordum arasin kullanmamais gerekirmis cunku yumurta dolu varmis ondada

geçmiş olsun nidaya cnm
parmakları nasıl acımıştır

ya songül yapma yaaa fotoda çok güzel görünüo kuzular:)

seneye inş cnm. üç yaş fark olsun diorum nasipse daha erken olursada başımın tacı hayırlısı...

Benimkiler mi canim
he onlar ole kuzum
Onlarin ikiside bebek ya ondan dedim ne guzel moral dimi
yarenim koca kiz kucuk anne
ilk cocugun kiz olmasi buyik avantaj dogustan anac

iyiyiz teyzesi çok şükür bi diş sıkıntımız var onada razıyız zaten. valla onlar da esnaf işte songülüm senin ilacı aldıktan sonra nasıl etkileneceğinle ilgilenmiolar malesef. arasım nasıl ayyy yarenin saçlarına bayıldım maşallah

cnm hamileyken 11 kilo ile tamamladım onda sorun yokta hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum ilacı bırakınca 1 ay içinde 10 kg aldım,zaten ilacı hamile kalmak için bırakmıştım
yani 21 kilo dan 4 kilo kaldı

Canim.cok gevmis olsin nasilda cani yandi kimbilir yavrumun
kiyamam
Yarende cise alistiginda 26 aylikti kendi soylemeye basladi bende arasin hazir hissetmesinu beklicem

eviniz hayirli olsun nm
ama en buyik sans bos iken olmasi sizinde ole degilmi

Benimkiler mi canim
he onlar ole kuzum
Onlarin ikiside bebek ya ondan dedim ne guzel moral dimi
yarenim koca kiz kucuk anne
ilk cocugun kiz olmasi buyik avantaj dogustan anac

hmmm bak knedimi şanslı hissettim birden:) 2. yide erkek tutturduk mu tamamdır:) şaka bi yana rabbim sağlıklı nasip etsin inş.

Biraz gec oldu ama gunaydin herkese ya erende sabah sabah uyandi 6bucukta falan biturlu uyumadi heralde dunde erken kalkip uyumadigi icin oyle oldu ama bende gec yattim bituru kafam kalkmadi ya 10u geciyodu saat ikimiz cizgi film izlerken erende bende uyuyakalmisiz ya 12de kalktik kahvalti yaptik daha kendime bile gelemedim ya gecmiste ne birikmis oyle nasil okucam bakalim herkes iyidir ins.

Olr cnm
burda yazdimmi bilmiyorum ama bana es deger diye aras icin farkli marka ilac verdi eczaci bende gittim dr a sordum iceriginden dolayi istemedi eczane geri gittim baktim tek caliyor arason dr u haha eczaciyi istedi demediguni birakmadi benik kas kalkti yine tabi
yarenunin sackari cok guzel oldu kucukken ole cansiz diki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…