- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.301
hala aynı songül ya, bi geçti ertesi gün yine başladı burnunu hiç bir şekilde temizletmiyor damlada bırakmıyor burnu hep dolu olduğundan tıkanık ama asla izin vermiyor
hoşbulduk canım biz bebişle iyiyizde abimiz hala hasta
meryeminde başlamış herhalde yanlış okumadıysam? sanada eşinede geçmiş olsun canım, bu grip öyle lanet bişey ki.
ay sorma kara kara dşünür oldum nasıl bırakcak ki emmeyi:)Devam sutu candir.....
sorma o kas nasil kalktiysa artik...
zeynep ilayin yemek iskeriyle pek ilgisi yok annesode ondan
ana sutunun kaynagini nerde bulsa goturur agzina
geldimmmmmmBende kaciyorum xnm bu ufak bir kacamakti ogleden sonra insall
ay bizimde fiks 3-5 çay kaşığı kuşburnu... başka da bişey yok desem yeri. ne kadar zengin kahvaltımız var di mievet canım tek tek yiyor karışımı ağzına sürmüyor. yediği de yumurta bi de bazen zeytin
geçmiş olsun cnm ilerlemez inş. yerim onun o ellrini...herkese günbaydınnnnn nasılsınız kızlar bebekler nasıl.biz dün gece hiç uyumadık yatıncaya kadar hiçbişey yoktu yattık beş dk sonra b urnu tıkandı uyuyamadı saat başı kalktık..şimdide akıyo burnumuz ayy çok korkuyorum geçenki gibib hastanelik olacağz diye......hemen soğan suyuna başladık ama bakalım..allahım şifa versin..
katrenur canm bizimki deiçmiyo ne süt ne devam sütü....bşsküvyle de denedim kaşıkla da verdim yok imkanı yok akşam anlıyuo süt saatini biberonu görür görmez kaçıyo..ama muhallbi yiyo en azından...şimdi nasıl toparlandı mı biraz deposilin buldunuz mu yaptracak mısınız..ayy ağır geldi bana biraz ama o kadar sıkıntılımıymış ki.....
bizde uzun zamandır nkendisi yiyo çatalla gayet güzel yiyoruz yani canı istediği kadar ama kaşıok henüz yok döküyo hertarafa..bazende kaşııpı çatal gibi kullanmaya çalışıyo çok komik:))elleriyle beslemesi d eçok güzel gerçekten...bi de kalşığı kendi ağzına götürüyo yer gibi yapıyo...sonra bana veriyo:)))
ay inş. cnm bakalım yazın görcez artık paylaşırız... hayrlı olsun eviniz cnm.. ay o çekmeceler okuo canlarına kuzuların...Gunaydın kızlargercı bıraz gec oldu ama:)
Gecmıs akmıs gıtmıs hızınıza yetısılmıyor masallah
Benım kuzucuk pek aktıf bu sabah ıkı kez parmagını sıkıstırdı cekmeceye
Cekmeceler ona gore zor acılan mekanızmalı ama artık tuttum mu bırakmıyo tam acamazsa parmak kalıyo arada
Abur cubur cekmecesınden sekerlerı kaldırmak zorunda kaldım gıdıp gıdıp alıyo sıpa:)
Saklambac oynadı sabah nasıl mutlu oluyo bıde hep aynı yere gıdıyo saklanmaya
Betul gecmıs olsun cnm ıns tekrarlamaz
Paylastıgın sıteye baktım allah yardımcıları olsun yurek dayanmayacak hıkayeler..
Funda masallah defneye nıda da oyle gelıp gelıp öpmezarada bı gelıp yuzumu oksayıp cıcı dıyo:)
Cıs konusu konusulmus cocuk hazır oldugunda kendını bellı edıyo zaten
Beyza ıkı yasında hazırdı ama ben hamılelıkten yattıgım ıcın 2,5 ta alıstırdım nıdayıda duruma göre bakıcam
Yasmın annene masallah cnm annenden kacmaz o zaman bence yaza hallader :)
Katreınur mamayı bıberonla verebılırsın dıycektım ama ıcmıyomus senın kuzu
Songul bız gecen sene yenı ev aldık cnm ıcını yavas yavas dosuyoruz %90 bıttı sayılır ama yınede eksık bıtmıyo malesef:)
Sızınkıde baya zor olmustur sokup yapmak ama sımdıkı rahatlıgı herseye degıyodur:)
Kızlar gecmıs yaptım ama hepsı aklımda kalmadı sevıyorum hepınızı
hmmm vakit geldi sinyali verio seninkide sanırım tatllım...canım yaptıktan sonra yanıma gelmek ıstemıyor bende yazın baslmayı dusunuyorum bende
ay umca ben sordum dr önermedi...sağol canm bakalım ama çok mızmız..geri uyudu bu saatte uyumazdı normalde.pış pış diye diye gitti yatağına bende uyuttum burnu fena akıuyo ama hapşurma öksürme yok şimdilik çok şükür..yarında dr a gidelm diyodum şu umcamıydı kızlr bişey diyodu onu sorayım olmazsa
lata canm hoşgeldin aramıza..bnm kızımda 27 kasım doğumlu:))bir gün varmş aralarında..yeme problemi bizde de ar canm o yüzden neyazaym bilmiyorum
nuurrr beni unuttunnn
maşallah benim nilime afiyet olsun. öpülesi tombik eller... ay sıkışmasın eller yaaagünaydın cnm pöf ya bu sene
bizim kuzular iyleşemiyecek bi türlü..
iyi vermişsin aslında...
cnm sabah kahvaltı, öyle çorba, akşam üstü yoğurt ve meyve, akşam biz neyersek:
daha sonra yine bazen bizimle meyve yatarkende süt yada devam sütü..
sende vermişsin bayağ şekerimmm:
günaydın cnm ohh kıyamam kuzuya ya nilde artık başladı eli sıkıştırmaya bide öp diye geliyo sonra öpüyoruz geçio..
Ay oda fena olur uyku uyamaz uzun guzel beslenemez tih tuh
aynen geceleri halimi düşün artık bi yandan kaan uyumuyor diğer yandan bebiş tekmeliyor anneleride sabaha kadar hortlak gibi dolanıyor
ay sorma kara kara dşünür oldum nasıl bırakcak ki emmeyi:)
geldimmmmmm
ay bizimde fiks 3-5 çay kaşığı kuşburnu... başka da bişey yok desem yeri. ne kadar zengin kahvaltımız var di mi
geçmiş olsun cnm ilerlemez inş. yerim onun o ellrini...
ay inş. cnm bakalım yazın görcez artık paylaşırız... hayrlı olsun eviniz cnm.. ay o çekmeceler okuo canlarına kuzuların...
hmmm vakit geldi sinyali verio seninkide sanırım tatllım...
ay umca ben sordum dr önermedi...
maşallah benim nilime afiyet olsun. öpülesi tombik eller... ay sıkışmasın eller yaaa
aynen geceleri halimi düşün artık bi yandan kaan uyumuyor diğer yandan bebiş tekmeliyor anneleride sabaha kadar hortlak gibi dolanıyor
allah yardımcın olsun cnm yaa işin zor. gerçi bi de şöyle düşünmek gerek sen yolun bi çok kısmını atlattın biz 2.yi düşünenler daha yola çıkmadık bile:)
Daha iyi ginlerin desemmm...
Aaaa ne dedi dr
berrayada fayda etmemis baksana
berracigima gecmis olsun dun atladim
ya songül yapma yaaa fotoda çok güzel görünüo kuzular:)Daha iyi ginlerin desemmm...
yasminim öylede bunun bide bebek doğduktan sonraki kısmı var 3 ay sonra bizim çocuklar uykuya alışmış olcaklar sorunsuz uyucaklar inşallah sabaha kadar ama biz yine saatlerce uykusuz kalcaz geceleri ayyy :18:
bide nedense bebek halleri beni korkutmaya başladı yine yavaştan, oysaki tecrübe var artık ama ne bilim gazdı emmeydi oydu şuydu buydu tırsmıyor değilim valla :18:
tabi işin şakası bu sağlıklı olsunlarda o günlerde geçecek elbet,
hem siz ne zaman düşünüyosunuz bakalım
omca diye bi ilaç varmış dedim zeynep ilay bu ara çok sık hasta oluo bağışıklık güçlendiriciymiş sanırım dedim daha cümleyi tamamlamadan önermiyorum dedi. neden dedim o kadar çabuk verilebilecek bir ilaç değil ama eczaneye git hemen övüp satarlar dedi. ben kullnmnız tarftarı değilim dedi. ki zeynebin düzgün beslenmediğini fiilanda bilio yani ona rağmen önermedi. dün iş çıkışı görüştüm buarada.berra kuzuya tekrardan geçmiş olsun
geçmiş olsun nidaya cnmGunaydın kızlargercı bıraz gec oldu ama:)
Gecmıs akmıs gıtmıs hızınıza yetısılmıyor masallah
Benım kuzucuk pek aktıf bu sabah ıkı kez parmagını sıkıstırdı cekmeceye
Cekmeceler ona gore zor acılan mekanızmalı ama artık tuttum mu bırakmıyo tam acamazsa parmak kalıyo arada
Abur cubur cekmecesınden sekerlerı kaldırmak zorunda kaldım gıdıp gıdıp alıyo sıpa:)
Saklambac oynadı sabah nasıl mutlu oluyo bıde hep aynı yere gıdıyo saklanmaya
Betul gecmıs olsun cnm ıns tekrarlamaz
Paylastıgın sıteye baktım allah yardımcıları olsun yurek dayanmayacak hıkayeler..
Funda masallah defneye nıda da oyle gelıp gelıp öpmezarada bı gelıp yuzumu oksayıp cıcı dıyo:)
Cıs konusu konusulmus cocuk hazır oldugunda kendını bellı edıyo zaten
Beyza ıkı yasında hazırdı ama ben hamılelıkten yattıgım ıcın 2,5 ta alıstırdım nıdayıda duruma göre bakıcam
Yasmın annene masallah cnm annenden kacmaz o zaman bence yaza hallader :)
Katreınur mamayı bıberonla verebılırsın dıycektım ama ıcmıyomus senın kuzu
Songul bız gecen sene yenı ev aldık cnm ıcını yavas yavas dosuyoruz %90 bıttı sayılır ama yınede eksık bıtmıyo malesef:)
Sızınkıde baya zor olmustur sokup yapmak ama sımdıkı rahatlıgı herseye degıyodur:)
Kızlar gecmıs yaptım ama hepsı aklımda kalmadı sevıyorum hepınızı
ya songül yapma yaaa fotoda çok güzel görünüo kuzular:)
seneye inş cnm. üç yaş fark olsun diorum nasipse daha erken olursada başımın tacı hayırlısı...
Him anladim canim
simsi nasil bal bocegi toparladimi kendini
eczaneler zaten varya bayiliyorlar medela bir gun israrla bana vitamin vermek ustediler dedim oglum alerjik biz dr a danismadan kullanmuyiruz dedim dr umuza sordum arasin kullanmamais gerekirmis cunku yumurta dolu varmis ondada
cnm hamileyken 11 kilo ile tamamladım onda sorun yokta hamile kalmadan önce ilaç kullanıyordum ilacı bırakınca 1 ay içinde 10 kg aldım,zaten ilacı hamile kalmak için bırakmıştımgünaydın cnm pöf ya bu sene
bizim kuzular iyleşemiyecek bi türlü..
iyi vermişsin aslında...
cnm sabah kahvaltı, öyle çorba, akşam üstü yoğurt ve meyve, akşam biz neyersek:
daha sonra yine bazen bizimle meyve yatarkende süt yada devam sütü..
sende vermişsin bayağ şekerimmm:
günaydın cnm ohh kıyamam kuzuya ya nilde artık başladı eli sıkıştırmaya bide öp diye geliyo sonra öpüyoruz geçio..
Benimkiler mi canim
he onlar ole kuzum
Onlarin ikiside bebek ya ondan dedim ne guzel moral dimi
yarenim koca kiz kucuk anne
ilk cocugun kiz olmasi buyik avantaj dogustan anac
iyiyiz teyzesi çok şükür bi diş sıkıntımız var onada razıyız zaten. valla onlar da esnaf işte songülüm senin ilacı aldıktan sonra nasıl etkileneceğinle ilgilenmiolar malesef. arasım nasıl ayyy yarenin saçlarına bayıldım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?