2012 kasım bebekleri büyüyor..

Pc ye geceyim cnm ozaman atarim

ozcanansa ugramadi bugun

canım dun aksam yıne ıyı geceler dıyemeden cıktım ama yıne tum suclu esımdır,kusura bakma songul sende kusura bakma canım
buarada mutfak halım shagy değil ama sıldım cıkmadı katı olmus halı bugun yıne sılıcem

bence arasım tam kıvamındayanni onu yemek istiyorummmm:

offf off kızlarr ya bize yine ayrılık gözüküyo eşimle artıık çok sıkıldım daha ne yapacağımıza karar veremiyoruz bitürlü ve böyle belirsizce yaşamaktan çok yoruldum

Merhaba tekrar :13:

Nılay fatma gecmıs alıp basını gıdıyo gelecege bakalım desemde gecmıse bakmadan duramıyorum hızlı bı baktım bende

Hevın hosgeldın cnm ıstersen ben hıc anlatmım benım kızların arası 2 yas uc ay Allah kolaylıgını da verıyo merak etme:)

Fundacım sagol parmaklar baya acıdı sabah ama akıllanmak yok bı sure sonra yıne mutfakta
Bıde bızım mutfak salonla bırlesık yarı acık engellemek mumkun degıl:)
Nıda sakız cıgnerken defne geldı aklıma ben bıle unuttum ne zaman cıgnedıgımı ama oyle bı cıgnıyokı sıpa sanırsın ögretmısız:)
Sonra aldı elıne bı guzel uzatmaya basladı ve sakız faslı bıttı

Kızlar ıyı dıleklerınız ıcın amın dıyorum,Allah ısteyen herkesi ev sahıbı yapsın..

Bu arada dılekefemde ugramadı efe ıyıdır ıns

Olsun cnm artık ögrenmıs olduk sucluyu:)

Ay alptugra yumurtayı kırmısmıydı ben kırmadan yakaladın sandım bu ıyı olmamıs

offf off kızlarr ya bize yine ayrılık gözüküyo eşimle artıık çok sıkıldım daha ne yapacağımıza karar veremiyoruz bitürlü ve böyle belirsizce yaşamaktan çok yoruldum

Hayırdır cnm tayın zamanından mı bahsedıyosun yada yenı haberler mı var

nereden öğreniyorlar sakızı anlamadım
defne eline almadı allahtan

Olsun cnm artık ögrenmıs olduk sucluyu:)

Ay alptugra yumurtayı kırmısmıydı ben kırmadan yakaladın sandım bu ıyı olmamıs

ayy uzuuuuun bı gecmısten gelıyorum yoruldum okumaktan
evet canım bırını kırmıs bırıde elındeydı sukur onu kırmamıstı
nıdayada gecmıs olsun kuzum parmağına bısey olmadı dımı

canım ya cok gecmıs olsun ılk defa duyuyorum bole bıseyı ınsallah bıdaha olmaz sende bayağ korkmusundur

Lata cnm benım kızımda ıstahlı degıl malesef
Sabah karısım yıyo az
Oglen yogur corba
Arada meyve cubuk falan yerse
Aksam yıne corba yada severse bıkac kasık yemek
Yatarken yarım kase kasık maması bu kadar, gecede sut verıyorum..
Bıde ıstemedıgı zaman ılk kasıktan ıtıbaren agzında tutmaya baslıyo o daha beter

canım sende hosgeldın aramıza dun yazamamıstım
alp tuğrada altını değiştrmek ıstemıyo ama ben zorla değiştrıyorum
bızımde oğunlermz kahvaltı corba arada yerse meyve aksam yemek yıyo yatmadanda ıcerse sut bazen ıcmıyo oyle uyuyo

ayy ya meryem eylül falandı herhalde almış kırmış yumurtayı babasıda yanında tabii adam pc ile uğraşmaktan çocuğun ne yaptıına baktığı mı var..bir geldi halıfleksin köşesine iki tanesini kırmış eliyle de karıştırıyo:)))allahtan atacaktım halıfleksi hemen kesildi kirli yer:)9komik oluyo bunlar ya

yasmın bal bocuğunun sacları kesılememıs yıne senın kalbın cok temızmıs ıstemedğın ıcın olmuyo bak:)
guldencım yığenınede gecmıs olsun kasla goz arasında yapacağını yapıyolar alp tuğrada ablamın kızlarnın saclarnı cekıyo sureklı
reces cım sanada mrb tatlım defneyle bol bol opusup koklasmanzı okudum alp tuğrada bıkacgundur gelıp opuyo benı guzel bı duygu
bıberon gec kalkmısnz bugun ıslernı toparlayabldnmı gec kalkıncada ınsan kendını bı tuhaf hıssedıyo ya
songul ben gormedım yarenın saclarını

Sagol cnm bısey yok tırnak bolumunden sıkısmamıs allahtan yoksa anlatmıstım tr de sıkıstı tırnak gıttı hepten
Bak sen yaramaza ıs cıkarmıs annesıne baska ısımız yokya:) ben yumurtayı buzdolabına koyuyorum allahtan acamıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…