- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.341
kızlar selamlar,
epey geçmiş birikmiş maş okuyamadım minam bugün biraz iştahsız sevdiği çorbayı bile içmedi, şimdide rahat vermiyor zaten öptüm hepinizi..
canm yasemin haklı ya sen yine de yarıladın yolu allah sağlık sıhhet versin..daha bizim çoookkk işimiz var..
eee sende bitirmişsin canm bişey kalmamaış ki:)))
kıızz ben hep erkek çocuğum olsun istiyordum ama kızım doğduktan sonra şimdi diyorum ki iiyi ki kızım olmuş:))))çok şükküürr........
ya bende niyetleniyorum saçını önleri kestireym diye sonra kıyamıyorum babamıza kalsa şimdiye kırk kez kesilmişti:))
songülk abla bende numaranı istiyorummmm....:)))
Kac kac nereyr kadar
Wavs nereye gıttın cıkmıssın cnm
Songul resım bulursan paylas cok sevınırım cnm, bu aralar alınacak esyalarla mesgulum al al bıtmıyoda eksık mubarek:)
Bende kacıcam ufaktan sana ıyı geceler cnm yarın gorusrz ıns
Duuzenide sasmis olabilir dedigun gibi
bende senin gibi gece yatmaz sabah kalkmaz turdenim valla severim sabah uyjusunu cok
Canum aras dun aksamki resimde 11 aylikti 5 ay incesinin resmi
en som kg bakildiginda 12.5oo a yakindi simdi kac bilmiyorum tam olarak
Resimleede mi iri cikiyor acaba anaya yavrucu hep kucuk gelir ya aras bana ufak geliyor
offf off kızlarr ya bize yine ayrılık gözüküyo eşimle artıık çok sıkıldım daha ne yapacağımıza karar veremiyoruz bitürlü ve böyle belirsizce yaşamaktan çok yoruldum
canım dun aksam yıne ıyı geceler dıyemeden cıktım ama yıne tum suclu esımdır,kusura bakma songul sende kusura bakma canım
buarada mutfak halım shagy değil ama sıldım cıkmadı katı olmus halı bugun yıne sılıcem
offf off kızlarr ya bize yine ayrılık gözüküyo eşimle artıık çok sıkıldım daha ne yapacağımıza karar veremiyoruz bitürlü ve böyle belirsizce yaşamaktan çok yoruldum
Merhaba tekrar :13:
Nılay fatma gecmıs alıp basını gıdıyo gelecege bakalım desemde gecmıse bakmadan duramıyorum hızlı bı baktım bende
Hevın hosgeldın cnm ıstersen ben hıc anlatmımbenım kızların arası 2 yas uc ay Allah kolaylıgını da verıyo merak etme:)
Fundacım sagol parmaklar baya acıdı sabah ama akıllanmak yok bı sure sonra yıne mutfakta
Bıde bızım mutfak salonla bırlesık yarı acık engellemek mumkun degıl:)
Nıda sakız cıgnerken defne geldı aklıma ben bıle unuttum ne zaman cıgnedıgımı ama oyle bı cıgnıyokı sıpa sanırsın ögretmısız:)
Sonra aldı elıne bı guzel uzatmaya basladı ve sakız faslı bıttı
Kızlar ıyı dıleklerınız ıcın amın dıyorum,Allah ısteyen herkesi ev sahıbı yapsın..
Bu arada dılekefemde ugramadı efe ıyıdır ıns
Olsun cnm artık ögrenmıs olduk sucluyu:)
Ay alptugra yumurtayı kırmısmıydı ben kırmadan yakaladın sandım bu ıyı olmamıs
günaydın kızlar atraksiyonlu bir gecenin ardından :)
dün akşamüstü annem aradı izin alabilirmisin erdemi hastaneye götürmemiz lazım dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne oldu anne diyorum yanağı ve pipisi şişti kızardı ateş gibi yanıo dedi birden olmuş uyumuş uyanmış bi kalkmış kızarık sonra şişmiş kocaman hemen apar topar gittik bi gittim kuzumun yanağı kıpkırmızı balon gibi olmuş yavrumu hemen götürdük hastaneye altını bi açtı doktor aman allahım göbeği pipinin etrafı balon gibi annem değişik birşey yapmadık diyo yediği herşey aynı giydiğide ne oldu anlamadık doktor kontrol etti alerji gibi değil dedi vücutta mikrop olma ihtimali var dedi bu birşeyin sonucu dedi enfeksiyon olacak olabikir ishale dönebiilir ateşi çıkablir kaldım öyle bi krem verdi birde damla takip edelim dedi eve geldik baktım biraz hafifledi sonra yer değiştirdi başka yerleri şişti sonra ilaçları sürdüm damlasını içirdim uyuttum sabah çok çok azalmıştı şükür ama yaşadığımı bi ben bi Allah bilir nedir bu çalışan annelerin çektiği onu göremedim ya o ana kadar öldüm resmen rabbim kimseyi evladıyla sınamasın öpüyırum sizi bzden haberler böyle
bütün kızlar ve melekleri hepinizi öptük oğlumlaaa
ayy uzuuuuun bı gecmısten gelıyorum yoruldum okumaktan
evet canım bırını kırmıs bırıde elındeydı sukur onu kırmamıstı
nıdayada gecmıs olsun kuzum parmağına bısey olmadı dımı
ayy uzuuuuun bı gecmısten gelıyorum yoruldum okumaktan
evet canım bırını kırmıs bırıde elındeydı sukur onu kırmamıstı
nıdayada gecmıs olsun kuzum parmağına bısey olmadı dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?