2012 kasım bebekleri büyüyor..

Beklıyoruz balböcugunu:)

Sıbelcım zor olur ama cocugun ıcın katlınıcaksın cnm ıns duzenını kurarsın nısandan sonra
Kp varmı kv sıze gelınce o nerde duracak dıye merak ettım:26:

aynen katılıyorum ve menüyü çok beğendim size akşama yemeğe gelebilir miyiz:)

evet canm ama ben kvle daha rahatım.yani annem doğumda gerçekten çok sıkıntılı geçti belki lohusa olduğum için öle hissettm ama artık mecbur olmadıkça benm bi işim için çağırmam annemi..nasip olurda ikincisi olursa da bi hafta on günde toparlanınca yollarım hemen..

sorun gıderılınce ıstyoruz mutlaka
bencede kendı annemde olsa bırlıkte yasamak zor malesef

evet canm zor gerçekten yani özel hayatın kalmıyo.istediğin gibi hareket edemiyosun biz birlikte kaldık baya kv ile..dediğim gibi akşam erkenden geçer odasına biz yalnız kalalım diye saolsun ama ne de olsa olmuyo...
bakıcı işi de içime sinmiyo ya bakabilecek birisi varken bakalım kısmet
Corba musakka bıde pılav olacak:)
Beyzayı uyuttum yanında yattım kaldım kalkıp pılavımı yapmam lazım

Sende ne var dunku yemegın cok afıllıydı gercekten

saol canm eşimden tam not aldı hatta meryem bile yedi yani:))bende de karışık köfte var.yayla çorbası var salata vazgeçilmez..pilava karar veremedim güya diyetteyiz ya:)))
bu arada evde bekar görümcem var kp yalnız kalmıyo yani hem eltim de alt katta oturuyo..zaten biz evlenmden önce kv hep eşimle kalmış görümce şehir dışında çalışıyodı ama kp evde yalnız kalıyodu yani..şimdi görümcemde tayini ememlekete geldi artık daha rahat
bizde de köfte var ama patates yok:))evet canm zor ya..işte bu yüzden diyorum bazen keşke yakın olsaydık gündüz bakarlardu akşam evimize dönerdikk

Guldencım cok dogru soylemıssın.ıkı tarafta zor gercekten..
Oo menuye bak afıyet olsun sımdıden:)

akşama ne var menünüzde kızlarrrrr
Kiz seni okumasam ocaktaki kuru fasulye aklima gelmicek son anda yetistim. bizdede kuru fasulye pilav salata e yeter zaten.
Nerde kalican konusunda bende kararsiz kaldim canim ama akpye oy vericeksen kal bence.:-D kv. sizde kalicak olmasida kotu bi durummus ama mecbur meryem icin canim hem uzun bi surede degil nasil olsa kisa kadar dimi.

Beysal cok kotu olmus canim eve gidene kadar insan neler hisseder tahmin edebiliyorum gecmis olsun canim.

Waws canim isleri burdan cikabilirsem halledicem eren gec kalkinca yeni uyudu sayilir yarim saat oldu birazdan suratle halledicem isleri.

Songuul bende gormedim yareni ya hem tel.nonu verebiirsen yazarmisin canim.

Minam beni yagmurcandan yasemin gulden funda hepiniz iyisiniz ins. ayrica tel. nonuzu sizlerde verirseniz sevinirim canim.
Ben simdi cikip islerimi halledeyim.

oh afiyet olsun. ne vardı dünki menüde merak ettim

ay beni yazdı ama gerçekten pek afilli yemekti dimi..

aynen katılıyorum ve menüyü çok beğendim size akşama yemeğe gelebilir miyiz:)

gelin vallaha cnm ay nasıl sevinirim hemde tekirdağ köfte
kız sen gelince yaparım size:

Guldencım cok dogru soylemıssın.ıkı tarafta zor gercekten..
Oo menuye bak afıyet olsun sımdıden:)

teşekkür ederim cnm:

senin menüde iyimiş..

canm işte mart sonu en geç beraber kalmaya başlayacaz sonra meryemin kreş yaşı gelinceye kadar(allah sağlık versin)kv ye bişey olmazsa....kısa değil yanii

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm ya hem kv bı zararı yokmus anlattıgına gore
Oh yarasın meryemcıge guvecı begendı demek
Esın demı dıyette ona yaparsın pılavı:)
Ay bız bıde kresten gelınce serme dıyoruz bız bazlama dıger adı:)yaptık nıda da hamurla oynadı yemeye calıstı:)
Sıcak sıcak yedık tereyâglı canınız cekmesın

eşimde diyette sayılır:)))ohhh valla canm çekti bile hemen yarın yapacam..hamuru mayalkı mı yapıyosun normal mi

eşimde diyette sayılır:)))ohhh valla canm çekti bile hemen yarın yapacam..hamuru mayalkı mı yapıyosun normal mi

Dıyette olan bırıne bu yapılırmı desene:)
Mayalı yapıyorum cnm krese gıtmeden yapıyorum gelınce hamurumuz hazır:)
Bıraz sekıl verıp bekletıyorum yumusacık oluyo tavsıye ederım:)

Son düzenleme:

ayy benimde canım istedi
afiyet olsun size..

Dıyette olan bırıne bu yapılırmı desene:)
Mayalı yapıyorum cnm krese gıymeden yapıyorum gelınce hamurumuz hazır:)
Bıraz sekıl verıp bekletıyorum yumusacık oluyo tavsıye ederım:)

bizimde haftasonları kahvakltımızda mutklaka olur bazlama bezdirme:)))pilav yapmaya karar verildi..diyet bugün de delinecek sanırım

canlarr ii akşamlar size ben kaçar köfteleri kızartamaya başlayayım:))öpüldünüz dua edin kuzum eskisi gibi olnasın

ayy benimde canım istedi
afiyet olsun size..

Guldencım sen nılımın buyumesını bekleme gel buralara dogru:) ben sana yaparım:)

Bende kactım kızlar uyanmadan halledeyım ıslerı daha aksama beyza hanıma kostum bakmaya gıdıcez yarın kostumlu gıdeceklermıs krese, sımdıden baslıyo faalıyetler:)

Sıbelcım sanada kolay gelsın , ıns meryem daha ıyı olacak cnm ıyı dusun ıyı olsun:)
Gorusrz arkadaslar ıyı bakın kuzulara:)

Son düzenleme:
annem aradıerdem sabahtamn beri ne yese kusmuş

bakalım akşam ne olucak
bizim bu akşamki menümüz ton balıklı salata :)

çok güzel değilmi onun tarafından öpülmek

bakalım akşam ne olucak

cnm benim allah şifa versin şimdiden
rabbim korusun erdemi

kızlar selamlar,

epey geçmiş birikmiş maş okuyamadım minam bugün biraz iştahsız sevdiği çorbayı bile içmedi, şimdide rahat vermiyor zaten öptüm hepinizi..

offf off kızlarr ya bize yine ayrılık gözüküyo eşimle artıık çok sıkıldım daha ne yapacağımıza karar veremiyoruz bitürlü ve böyle belirsizce yaşamaktan çok yoruldum

ay bencede geleyim cnm :
görüşürüz bende kaçtım:

bakalım akşam ne olucak

ohh ohh iyimiş
betülüm inşallah sorunsuz atlatırsınız nediyeyim..
ee nezaman doktora konturole götüreceksin erdemimi b bidaha cnm?
kızlar bende kaçıyorum öpüyorum bebişleri görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…