2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy oda fenaymıs neysekı cozum bulmussun
alp tuğrada ozamnlar kızartma tencerısnı dokmustıu mutfakta allahan halıya gelmemıstı

elınımı sıkıstrmıstı yıne ay nasıl oldu
bende buzdolbına koyuyorum pısrmek ıcın cıkarmstık esımde bende mutfaktaydık dusun yanı hangı arada yaptı
ay hıc sorma canım hıc ısım yokya zaten evı supurdum bugun sadece toz aldım bukadar yeter ama dımı

meryemcık hastamı oldu canım ya ınsallah sadce burun akmasyla kalır ılerlemz
bı acıklama yapmadan kacmıssın neden oyle dedın

Hayırdır cnm tayın zamanından mı bahsedıyosun yada yenı haberler mı var

ne oldu ki tatlımm

ya şöyle bir durum var eşimin kursu 17 martta istanbulda başlıyo..nisan sonuna kadar istanbuldalar..benm içinde nisanda sınavım olduu için bi de kalacak yer ayarlamak adına nisan sonuna kadar rapor almaya karar verdik..net ıolan tek şey bhu zaten...şimdi seçenekleri sunuyorum.
1.eşim 17sinde istanbula gidecek biz kızımla burda kalacağız sonra eşim seçimlerde geri gelecek oyumuzu kullancaz birlikte arabayla döneceğiz biz konyada kalacaz o istanbula devam edecek.sonra nisan sonu ankarada buluşacaz
2.bende şimdi 17sinde eşimle birlikte gideceğim yine biz konyada kvlerde kalacağız o istanbula gidecek..ben oy kullanmayacağım nşisan sonunda ankarada birleşecez

yani hangisini yapsak bilenedk oy kullanmak istiyorum ne de olsa 1 oy 1 oy değil mi..ama o zamanda burda yalnız kalmış olacağım...

Bende gormedım

ayy oda fenaymıs neysekı cozum bulmussun
alp tuğrada ozamnlar kızartma tencerısnı dokmustıu mutfakta allahan halıya gelmemıstı

ayy kaşla göz arasında götürüyolar..hele ben babasına emanet ettimse mutlaka sonra bi sürü iş çıkartıyolar bana...

cnm ağlıyomu peki?
bi sıkıntısı olmasın ağlıyosa diyecektim..
Yok canim aglamiyo sabah sabah kalkmis odada geziniyo bi uyandim ortalik bile dagilmis hic o saatte uyanmazdi ama aliskanlik olmasinda.
2kilo fazlaniz var bizden canim masallah. bizimki yiyyo en azindan oyle kilo almiyo simdiye kadar hep orta ayarda gitti gelisimi ama bu aralar cok yaramaz hareketli yesede yakiyo ya sipa.ama bende minyon oldugum icin heralde bana cekti yesekte kilo almiyoruz babamizda tam boy kilo normal.ama arada erenin kilosuda kafama takiliyo iste annelik.

Gecmisi okumayada vakit yok bari son sayfalari okuyayim.

Cnm uzun sure yanlıs kalabılecekmısın orda akraban tanıdıgın falanda yok sanırım yıne sen bılırsın ama meryem hasta falan olursa sıkıntı olur dıye dusundum ıns olmazda
Kv yanında da ne kadar rahat olursun bılmıyorum annene gıtme secenegı yokmu

galiba ondan olmuo tatlımm istemiyorum gerçektende . çok hoşuma gidiyo kıvır kıvır hele bide kabarınca çok sevimli oluo...

ay niye annenlerde kalmıosun o sürede tatlımm kv de kalıosun..

he he o bana özeldi:)

canım 12 13 gün yalnız kalcam oy kullanacak olursam sonra kvde olcaz nisan sonuna kadar..geçenlerde kırk gün benm annemlerde kaldım şimdi sıra onlarda ya bi de ankaraya daha yakın arada sınava gidip geleceğim çünkü....

bi de aslın da üzüldüğüm konu eşimle son başbaşa geçireceğimiz zamanlar sonra meryeme kv bakacağı içşin yanımızda olacak kreş yaşına kadar.saolsun sıkıntılı bşr kadın değil ama yine de insan kocasıyla rahat davranamıyo yani....

9 aylık falandı mutfakta yanımdayken hangı ara yaptıysa sıkısmıs parmak bı sure sonra kararmaya basladı ve hepten cıktı
Cok uzulmustum yenı tırnak gelmez dıye ama bı ay sonra eskı halını aldı sukur..

Gercekten kasla goz arasında yapacaklarını yapıyo bunlar:)
Yapmıssın ıste tatlım daha ne olsun cocuklu kadınız bız hergun dıpkose temızlık yapamayız:)

e bıde bız gorsek o kıvır kıvır sacları
aybencede neden annende kalmıyosun o secenek yokmu
ay bi burdaki pc ye teli bağlayabilsem hemen paylaşcamda bi sorun var giderilemedi...

hmmm anladım tatlım. kv ile yaşamak daha doğrusu başka biriyle yaşamak ne kadar ii olurlarsa olsunlar zor kendi annemde olsa bu böle malesef

sorun gıderılınce ıstyoruz mutlaka
bencede kendı annemde olsa bırlıkte yasamak zor malesef

canım bı bakıcı bulsan daha ıyı olmazmı enzandan sabah gelır aksam gıder
nekadarda kv ıle ıyı anlassanz yınede zor

canım ya neysekı yenı tırnak cıkmıs
aynen yapamayız bunada sukur
alp tuğra uyandı buarada ben cıkayım artık yıne gorusuruz kızlar

kızlar selamlar,

epey geçmiş birikmiş maş okuyamadım minam bugün biraz iştahsız sevdiği çorbayı bile içmedi, şimdide rahat vermiyor zaten öptüm hepinizi..

offf off kızlarr ya bize yine ayrılık gözüküyo eşimle artıık çok sıkıldım daha ne yapacağımıza karar veremiyoruz bitürlü ve böyle belirsizce yaşamaktan çok yoruldum

sağol cnm çok fena bunlar çokkkk:

ben şahsen yanlız kalamazdım ama karar senin tabi..

akşama ne var menünüzde kızlarrrrr

tarhana çorba, köfte patatez kızartması, pilav..
ha birde cacık yaparımmmm:

zor şekerim zor gerçekten kendi annen bile olsa zor oluyo kendi annen olunca sen kalıyosun arada
kv olunca eşin arada kalıyo işte öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…