2012 kasım bebekleri büyüyor..

biberon almıyor canım ama denemediğim bi bu kaldı sanırım uyurken vermek bunu da denersem tamamdır:)

burada sormadık daha canım yaptırmıycaz sanırım içime şüphe düştü bi dr un tavsiye ettiğini diğeri onaylamıyo şaşırdım kaldım ben de
Aaaa ne dedi dr
berrayada fayda etmemis baksana

berracigima gecmis olsun dun atladim
sağol canım benim

gülden siz gülbin gökçaya mı gittiniz canım? onun bebek bakım kitabı var ben de neden gitmiştiniz merak ettim bak

Simdi nasil cnm fistik

biz de berranın saçını kestirdik kızlarr. ben hiç istemiyordum ama annem toplattıralım falan diye ikna etti beni. ama kesilirken içim yandı diyebilirim gitti kıvır kıvır saçlar

ben de saçımı kestirdim ve ilk defa boyattırdım. çok değişik görünüyorum bu kadar değişikliği kaldıramıycam dedim ama zamanla alışırım heralde:)

Iyi yapmissiniz cnm.yareninde hep uclarindan toplatirdim

katreinur birsey diyimmi

degisiklik iyidir candir iyi ettin....

Simdi nasil cnm fistik

berra iyi canım çok şükür ama burnu tıkanık gibi arada öksürük ve hafif bi de hırıltı var balgam kaynaklı sanırım. 15 günü geçti tam olarak iyileşemedik

aras paşa nasıl canım hep söylicem unutuyorum benim kardeşimde de alerjik astım var biliyor musun özellikle bahar ayları çok skıntılı geçiyor

Canim benim yavrucak bir atlatamadi bu sene dr ne yorum yapiyor bu konuda hirildi gogsunde yada sirtunda degil degilmi

canim.kardesinede gecmis olsun kac yasinda kac yasindan beri bu dertten muzdarip

Canim benim yavrucak bir atlatamadi bu sene dr ne yorum yapiyor bu konuda hirildi gogsunde yada sirtunda degil degilmi

canim.kardesinede gecmis olsun kac yasinda kac yasindan beri bu dertten muzdarip

yok canım göğsünden değil gibi. bizim burada doğru düzgün bi dr muz yok canım. özel hastanede dr yok devlet hastanesine de mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum. afyonda iyi bi dr a gittik o da bişey demedi bulaşıcı olduğunu düşünüyor evde hastalık geçiren var mı diye sordu sürekli ama kimse geçirmiyordu.
kardeşim 13 yaşında küçüklüğünden beri var ama bilmiyorum ne zaman başlamıştı

Esin begendimi canm farkettimi

ben ayni tonlarda boyaattigimda adamcagiz sac rengimi farmetmese bile bende bir bakim.vb mecbur anlamak zorunda kaliyor

ben boyattım diye söyledim zaten canım farketmesine fırsat vermeden:) bilmiyorum beğendi mi ki iyi dedi ama bilemiyorum öyle çok iltifat alamadım anlayacağın:)
Canim keci boynuzu ozu denedin mi minigine oksurruge de iyi geliyor hem oldukca istah aciuor
yok canım duymamıştım hiç bi de onu deneyelim yavrum deneme tahtası gibi oldu:)

Canim acaba bademciklerinde yada.geniz eti problemi falan mi var benim ablam on gun iyiyse sonra yine hasta olurmus bademcikleri alininca birdaha uyi olmus cok zor buyutmus annrm cok uzullurmus

kardesin insalla ergenlikle atar cnm
bana uygun zamanda kac yasinda tedaviye baslndigini su andane tedavi oldugunu ogrenebilirmisjn

asi tedavisi oldumi kardesin

Him anladim bir reklam yapmali birde o saca:)

canim bir dene derim ibrahim sarac oglu bebek ve cocuklar icin sadece onu onerdi
kaci boynuzu ozu eczanelerde.....
(Reklam gibi oldu)"

bademcikler canım iltihaplanıyor sürekli bizim de sanırım alınmaya kadar gidecek. çünkü geçen 10 gün arayla antibiyotik kullandık durum o kadar fena yani.

kardeşim sanırım bahar döneminde ilaç kullanıyor ama sürekli olan bi tedavi yok canım bildiğim kadarıyla

Him anladim bir reklam yapmali birde o saca:)

canim bir dene derim ibrahim sarac oglu bebek ve cocuklar icin sadece onu onerdi
kaci boynuzu ozu eczanelerde.....
(Reklam gibi oldu)"

reklam nasıl yapılcak saça bakiim:)

tamam canım bi eczaneye gidince alayım. dr da multi sanostol diye bi vitamin önerdi iştah için ama eve geleli biraz daha iyi gibi iştahı maşallah o yüzden şimdilik kullanmayı düşünmüyorum zaten demir d vitamini zinco çocuğumun içecek çok ilacı var yazık kuzuma yaa

Ah canim benim kiyamam kuzuma tabi istahzilik ta yapiyor bu durum

insalla kardesinde tez zamanda sifa bulur

Ole kuru kuru boyama olmaz az bir makyaj giyim kusam bakim.olcakki sac kendini gostersin

cnm bu tamammen katkisiz pekmezin isi gormemisi

ilac konusunda haklisin cnm yazik kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…