- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.401
ohh ohh desene berramın katı kuralları var:
ay bilemedimki cnm yani ne önersem sana
peki uyurken biberonla denesen içmezmi
ben nile öyle ıhlamur içmeye alıştırdım
gerçi nil biberona alışık olduğu için zorlanmadım ama
uyanıkken ıhlamur içmiyodu bende uyutup yerine yatırmadan önce verip öyle yatırdım şimdi daha iyi içiyo..
burada sormadık daha canım yaptırmıycaz sanırım içime şüphe düştü bi dr un tavsiye ettiğini diğeri onaylamıyo şaşırdım kaldım ben deherkese günbaydınnnnn nasılsınız kızlar bebekler nasıl.biz dün gece hiç uyumadık yatıncaya kadar hiçbişey yoktu yattık beş dk sonra b urnu tıkandı uyuyamadı saat başı kalktık..şimdide akıyo burnumuz ayy çok korkuyorum geçenki gibib hastanelik olacağz diye......hemen soğan suyuna başladık ama bakalım..allahım şifa versin..
katrenur canm bizimki deiçmiyo ne süt ne devam sütü....bşsküvyle de denedim kaşıkla da verdim yok imkanı yok akşam anlıyuo süt saatini biberonu görür görmez kaçıyo..ama muhallbi yiyo en azından...şimdi nasıl toparlandı mı biraz deposilin buldunuz mu yaptracak mısınız..ayy ağır geldi bana biraz ama o kadar sıkıntılımıymış ki.....
bizde uzun zamandır nkendisi yiyo çatalla gayet güzel yiyoruz yani canı istediği kadar ama kaşıok henüz yok döküyo hertarafa..bazende kaşııpı çatal gibi kullanmaya çalışıyo çok komik:))elleriyle beslemesi d eçok güzel gerçekten...bi de kalşığı kendi ağzına götürüyo yer gibi yapıyo...sonra bana veriyo:)))
sağol canım benimAaaa ne dedi dr
berrayada fayda etmemis baksana
berracigima gecmis olsun dun atladim
biberon almıyor canım ama denemediğim bi bu kaldı sanırım uyurken vermek bunu da denersem tamamdır:)
burada sormadık daha canım yaptırmıycaz sanırım içime şüphe düştü bi dr un tavsiye ettiğini diğeri onaylamıyo şaşırdım kaldım ben de
sağol canım benim
gülden siz gülbin gökçaya mı gittiniz canım? onun bebek bakım kitabı var ben de neden gitmiştiniz merak ettim bak
biz de berranın saçını kestirdik kızlarr. ben hiç istemiyordum ama annem toplattıralım falan diye ikna etti beni. ama kesilirken içim yandı diyebilirim gitti kıvır kıvır saçlar
ben de saçımı kestirdim ve ilk defa boyattırdım. çok değişik görünüyorum bu kadar değişikliği kaldıramıycam dedim ama zamanla alışırım heralde:)
Simdi nasil cnm fistik
Iyi yapmissiniz cnm.yareninde hep uclarindan toplatirdim
katreinur birsey diyimmi
degisiklik iyidir candir iyi ettin....
berra iyi canım çok şükür ama burnu tıkanık gibi arada öksürük ve hafif bi de hırıltı var balgam kaynaklı sanırım. 15 günü geçti tam olarak iyileşemedik
aras paşa nasıl canım hep söylicem unutuyorum benim kardeşimde de alerjik astım var biliyor musun özellikle bahar ayları çok skıntılı geçiyor
evet canım haklısın:))
Canim benim yavrucak bir atlatamadi bu sene dr ne yorum yapiyor bu konuda hirildi gogsunde yada sirtunda degil degilmi
canim.kardesinede gecmis olsun kac yasinda kac yasindan beri bu dertten muzdarip
Esin begendimi canm farkettimi
ben ayni tonlarda boyaattigimda adamcagiz sac rengimi farmetmese bile bende bir bakim.vb mecbur anlamak zorunda kaliyor
yok canım duymamıştım hiç bi de onu deneyelim yavrum deneme tahtası gibi oldu:)Canim keci boynuzu ozu denedin mi minigine oksurruge de iyi geliyor hem oldukca istah aciuor
yok canım göğsünden değil gibi. bizim burada doğru düzgün bi dr muz yok canım. özel hastanede dr yok devlet hastanesine de mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum. afyonda iyi bi dr a gittik o da bişey demedi bulaşıcı olduğunu düşünüyor evde hastalık geçiren var mı diye sordu sürekli ama kimse geçirmiyordu.
kardeşim 13 yaşında küçüklüğünden beri var ama bilmiyorum ne zaman başlamıştı
ben boyattım diye söyledim zaten canım farketmesine fırsat vermeden:) bilmiyorum beğendi mi ki iyi dedi ama bilemiyorum öyle çok iltifat alamadım anlayacağın:)
yok canım duymamıştım hiç bi de onu deneyelim yavrum deneme tahtası gibi oldu:)
Canim acaba bademciklerinde yada.geniz eti problemi falan mi var benim ablam on gun iyiyse sonra yine hasta olurmus bademcikleri alininca birdaha uyi olmus cok zor buyutmus annrm cok uzullurmus
kardesin insalla ergenlikle atar cnm
bana uygun zamanda kac yasinda tedaviye baslndigini su andane tedavi oldugunu ogrenebilirmisjn
asi tedavisi oldumi kardesin
Him anladim bir reklam yapmali birde o saca:)
canim bir dene derim ibrahim sarac oglu bebek ve cocuklar icin sadece onu onerdi
kaci boynuzu ozu eczanelerde.....
(Reklam gibi oldu)"
bademcikler canım iltihaplanıyor sürekli bizim de sanırım alınmaya kadar gidecek. çünkü geçen 10 gün arayla antibiyotik kullandık durum o kadar fena yani.
kardeşim sanırım bahar döneminde ilaç kullanıyor ama sürekli olan bi tedavi yok canım bildiğim kadarıyla
reklam nasıl yapılcak saça bakiim:)
tamam canım bi eczaneye gidince alayım. dr da multi sanostol diye bi vitamin önerdi iştah için ama eve geleli biraz daha iyi gibi iştahı maşallah o yüzden şimdilik kullanmayı düşünmüyorum zaten demir d vitamini zinco çocuğumun içecek çok ilacı var yazık kuzuma yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?