- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.421
Ah canim benim kiyamam kuzuma tabi istahzilik ta yapiyor bu durum
insalla kardesinde tez zamanda sifa bulur
Ole kuru kuru boyama olmaz az bir makyaj giyim kusam bakim.olcakki sac kendini gostersin
cnm bu tamammen katkisiz pekmezin isi gormemisi
ilac konusunda haklisin cnm yazik kuzuna
Aaa hadi ya ya bu grce cok dinleniceksin yada uykusuz kalicaksinevet canım tam iştahı düzeldi derken yeni bi hastalıkla daha karşılaşıyoruz sar baştan oluyor herşey.
songül berra uyudu biliyor musun sabaha kadar gider mi bilmem ama gündüz yarım saat uyumuştu çok ağladı dayanamadım uyuttum uyanırsa yandım valla
Kivircikmi canim.sacin kabariyor acabahımmm anladımmm yarın biraz bakım yapiim kendime en iyisi:) benim saçım çok kabarıyor songül var mı bunun bildiğin bi çaresi.
tamam canım bu keçi boynuzu aklıma yattı inşallah içer benim bıdık
songül usandı benim kızın hastalığından iştahsızlığından çareyi kaçmakta buldu:))
ayşegül nerelerdesin sen kaç gündür merak ettim sorcam kızlara unutuyorum
Aaa hadi ya ya bu grce cok dinleniceksin yada uykusuz kalicaksin
Kivircikmi canim.sacin kabariyor acaba
Ask olsun olurmu ole sey bdt de bir koniya takildim da:)
evet bakalım hangi ihtimal gerçekleşecek. neyse şu an anın tadını çıkarıyorum:)
kıvırcık değil de dalgalı ve gür canım gerçi kestirirken kuaför ara makas atayım rahatlarsın dedi azıcık kaldı saçım ama yine de kabarıyor
hımm bdv ye girdi mi çıkamıyo insan zaten:)
Bu segerde sarjim.bitti yazamadim
aslinda ara makas rahatlatirdi
bu sac icin yatistiricular var cnm onlarda kullansan
hım ben cahilim bu konularda nereden bulabilirim acaba bu yatıştırıcıları
Canim marjetlerde elidorun var mesela kabariklanmayi elektruklenmeyi aliyor ablam kullanmisti memnundu
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm ya hem kv bı zararı yokmus anlattıgına gore
Oh yarasın meryemcıge guvecı begendı demek
Esın demı dıyette ona yaparsın pılavı:)
Ay bız bıde kresten gelınce serme dıyoruz bız bazlama dıger adı:)yaptık nıda da hamurla oynadı yemeye calıstı:)
Sıcak sıcak yedık tereyâglı canınız cekmesın
Canim.tahmin ettim istem disi oldugunu
hatta bende bugun ayni sekilde ansizin ciktim
biz de berranın saçını kestirdik kızlarr. ben hiç istemiyordum ama annem toplattıralım falan diye ikna etti beni. ama kesilirken içim yandı diyebilirim gitti kıvır kıvır saçlar
ben de saçımı kestirdim ve ilk defa boyattırdım. çok değişik görünüyorum bu kadar değişikliği kaldıramıycam dedim ama zamanla alışırım heralde:)
Iyı aksamlar cnmgüzel annecikler merhaba ,
yorgun argın bi şekilde göz attım geçmişe biz de bugün cheesecake yaptık kendim yapmayı ilk defa denedim ok güzel oldu mina bile çok sevdi :) ıspanaklı peynirli böreğim ve tavuklu salatam vardı...
mina zar zor uyudu akşam bütüm salonu dağıttı az kalsın kaynar çaydanlığı indiriyordu aşağı çok korktum...
sibelcim yumurtalara çok güldüm mina da bulsa yumurtayı acımaz aynısını yapar bi de üstüne ağzına götürür :) bu arada belirsizlik kötü,
beni canım geçmiş olsun parmak sıkışmış şimdi de..
katreinur, beni bizim çocukların midesi küçük dert etmeyin :)
songül geçen günkü tavuklu göbek marullu salatayı denedim çok beğendim teşkürr :)
wavvvs biberon yasmin gülden betül ve kafamı toparlayamayıp unuttuğum tüm hanımlar tatlı uykular diliyorum...
güzel annecikler merhaba ,
yorgun argın bi şekilde göz attım geçmişe biz de bugün cheesecake yaptık kendim yapmayı ilk defa denedim ok güzel oldu mina bile çok sevdi :) ıspanaklı peynirli böreğim ve tavuklu salatam vardı...
mina zar zor uyudu akşam bütüm salonu dağıttı az kalsın kaynar çaydanlığı indiriyordu aşağı çok korktum...
sibelcim yumurtalara çok güldüm mina da bulsa yumurtayı acımaz aynısını yapar bi de üstüne ağzına götürür :) bu arada belirsizlik kötü,
beni canım geçmiş olsun parmak sıkışmış şimdi de..
katreinur, beni bizim çocukların midesi küçük dert etmeyin :)
songül geçen günkü tavuklu göbek marullu salatayı denedim çok beğendim teşkürr :)
wavvvs biberon yasmin gülden betül ve kafamı toparlayamayıp unuttuğum tüm hanımlar tatlı uykular diliyorum...
Iyı aksamlar cnm
Oh afıyet olsun borekler cheesecake ler kılo sorunu sızde de yok galıba:)
Mına yordu annesını desene:) aman allah korusun sıcak caydanlıga cok dıkkat..
Bızım parmak vukuatımız cok alıstı artık sanırım:)
Benımde yorgunluk ustumde erken yatmaya calısıcam sana ıyı geceler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?