2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ah canim benim kiyamam kuzuma tabi istahzilik ta yapiyor bu durum

insalla kardesinde tez zamanda sifa bulur

evet canım tam iştahı düzeldi derken yeni bi hastalıkla daha karşılaşıyoruz sar baştan oluyor herşey.

songül berra uyudu biliyor musun sabaha kadar gider mi bilmem ama gündüz yarım saat uyumuştu çok ağladı dayanamadım uyuttum uyanırsa yandım valla

Ole kuru kuru boyama olmaz az bir makyaj giyim kusam bakim.olcakki sac kendini gostersin

cnm bu tamammen katkisiz pekmezin isi gormemisi

ilac konusunda haklisin cnm yazik kuzuna

hımmm anladımmm yarın biraz bakım yapiim kendime en iyisi:) benim saçım çok kabarıyor songül var mı bunun bildiğin bi çaresi.

tamam canım bu keçi boynuzu aklıma yattı inşallah içer benim bıdık

songül usandı benim kızın hastalığından iştahsızlığından çareyi kaçmakta buldu:))

ayşegül nerelerdesin sen kaç gündür merak ettim sorcam kızlara unutuyorum

Son düzenleme:
Aaa hadi ya ya bu grce cok dinleniceksin yada uykusuz kalicaksin
Kivircikmi canim.sacin kabariyor acaba
songül usandı benim kızın hastalığından iştahsızlığından çareyi kaçmakta buldu:))

ayşegül nerelerdesin sen kaç gündür merak ettim sorcam kızlara unutuyorum

Ask olsun olurmu ole sey bdt de bir koniya takildim da:)

Aaa hadi ya ya bu grce cok dinleniceksin yada uykusuz kalicaksin

Kivircikmi canim.sacin kabariyor acaba

Ask olsun olurmu ole sey bdt de bir koniya takildim da:)

evet bakalım hangi ihtimal gerçekleşecek. neyse şu an anın tadını çıkarıyorum:)

kıvırcık değil de dalgalı ve gür canım gerçi kestirirken kuaför ara makas atayım rahatlarsın dedi azıcık kaldı saçım ama yine de kabarıyor

hımm bdv ye girdi mi çıkamıyo insan zaten:)

Bu segerde sarjim.bitti yazamadim
aslinda ara makas rahatlatirdi
bu sac icin yatistiricular var cnm onlarda kullansan

telefonun ne durumda canım sorun yaşıyordun sanırım şimdi ne durumda memnun musun. bana da d.günümde hediye gelecekti bir ay gecikmeli alıcam sanırım hediyemi:)

ayy bayılırım ben sermeye cok canım cektı sıcak sıcak tereyağlı

sızde kestrdınz demek
o ıcının yanmasnı bende yasadım canım ağlıcaktım neredeyse
ama uzulme uzuyo cabucak
değişklık yaptın yanı guzel olmustur emınım ya bız senıhıc gormedk sanrım nasıl olsa sadece arkdslar goruyo eklesene resmnı
bende sacımı ılk defa 26 yasında boyadım oda tek renk ablam boyamstı hamılelkten once bıkere daha boyadım onla kaldı

güzel annecikler merhaba ,
yorgun argın bi şekilde göz attım geçmişe biz de bugün cheesecake yaptık kendim yapmayı ilk defa denedim ok güzel oldu mina bile çok sevdi :) ıspanaklı peynirli böreğim ve tavuklu salatam vardı...

mina zar zor uyudu akşam bütüm salonu dağıttı az kalsın kaynar çaydanlığı indiriyordu aşağı çok korktum...

sibelcim yumurtalara çok güldüm mina da bulsa yumurtayı acımaz aynısını yapar bi de üstüne ağzına götürür :) bu arada belirsizlik kötü,

beni canım geçmiş olsun parmak sıkışmış şimdi de..

katreinur, beni bizim çocukların midesi küçük dert etmeyin :)

songül geçen günkü tavuklu göbek marullu salatayı denedim çok beğendim teşkürr :)

wavvvs biberon yasmin gülden betül ve kafamı toparlayamayıp unuttuğum tüm hanımlar tatlı uykular diliyorum...

Iyı aksamlar cnm
Oh afıyet olsun borekler cheesecake ler kılo sorunu sızde de yok galıba:)
Mına yordu annesını desene:) aman allah korusun sıcak caydanlıga cok dıkkat..
Bızım parmak vukuatımız cok alıstı artık sanırım:)
Benımde yorgunluk ustumde erken yatmaya calısıcam sana ıyı geceler cnm

Son düzenleme:

afıyet olsun canım bugunkı menun guzelmıs
ıyıkı kaynar su gelmemıs kuzuma ayy cok kotu valla

aaa erkenden kacmısın ama olmadı

canım benım saclarımda dalgalı daha doğrusu eskıden kıvırcıktı yaklasık 8 yıldr sac duzlestrıcı kullanyorum oyuzden dalgalı hale geldı artık kabarıyo aynen
dısarı cıkacağım zaman ıllakı bısekıl vermem lazım sacıma yoksa kotu duruyo bazen jole bazen elıdor un sac sekıllendrıcsnı kullanyorum ama sonra yıkamak gerekıyo sacı coğunlukla topluyorum zaten(hos toplasamda bunlardan bırını yıne yapmam gerek enteresan bı sac tıpım var) bazende duzlestryorum enıyısı duzelstrmek zaman alıyo bıraz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…