2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım bazı nedenlerden dolayı foto koyamıyorum kusura bakma olur mu hem ben de seni hiç görmedim:)

ayy kapalı olunca hiç uğraşmadım böyle şeylerle ama şu elidoru bi deniycem canım. saçımın en sevdiğim hali banyodan sonra ki hali zaten sonra ne yaparsam yapiim istediğim gibi durmuyor. ben de hep topluyordum ama bu sefer baya kısa kesmiş kuaför toplanmıyor.

herkese günaydın kızlarrr

bu arada cheescake yapan arkadaşlardan tarif istiyorummm:))

cnm dene bakalım:
bu arada evet gülbin gökçaya gittik cnm:
nil havale geçirdiya hem onun için henmde sık hastalandığı için götürdük cnmmm:

cnm güle güle kullan hem sen hemde brram cnm:

bende kıyamıyorum cnm:kestirmeye..

cnm şanpuan^+ saç kıremide kullana bilirsin bide köpük tabi kullana bilirsin..

günaydın cnm ohh afiyet olsun..

bu gece yalnız kaldım

oyyyyy sen gündüz gel şekerim::

kızlar herkese günaydın umarım keyigfler iyidir:
biz iyiyiz nil akşam daha iyi uyudu:

günaydın cnm:
nasılsın berracık nasıl uyudumu akşam?
bende tarif istiyorummm:

ay beni yazdı ama gerçekten pek afilli yemekti dimi..

gelin vallaha cnm ay nasıl sevinirim hemde tekirdağ köfte
kız sen gelince yaparım size:

teşekkür ederim cnm:

senin menüde iyimiş..
ayyy keşkeeee

canlarr ii akşamlar size ben kaçar köfteleri kızartamaya başlayayım:))öpüldünüz dua edin kuzum eskisi gibi olnasın
inş. ilerlemez cnm rabbim şifa versin
annem aradıerdem sabahtamn beri ne yese kusmuş

bakalım akşam ne olucak
bizim bu akşamki menümüz ton balıklı salata :)
cnm çok geçmiş olsun üşütttü mü ki acaba habersiz bırakma
ayyy salatayla doyanlara hayranımmm:)

Canim artik 5 teni cikicaksin
evetttt

oh sıhhatler olsun tatlım... kuaför çok ii gelio insana güle güle kullanın analı kızlı:)

Biz yarenin sacini hic kazitmadik bu konuda sabit fikirliyik
ayyy bende çok sabitim kazıtmıycam. zaten az daha uzarsa komple toplayabilirim tek tokayla... o zaman babasıda kıyamaz:)

Ole kuru kuru boyama olmaz az bir makyaj giyim kusam bakim.olcakki sac kendini gostersin

cnm bu tamammen katkisiz pekmezin isi gormemisi

ilac konusunda haklisin cnm yazik kuzuna
ayyy bende saç kestirip boyatınca komple süslenirim adam mecbur anlar:)

vee berra uyanır benim saltanatım da burada sona erer. pc tahtına berra geçer
tekrar kaçta uyudu çok meraktayımmm. tez zamanda şifa versin rabbim inş.

sağol tatlımmm allerine sağlık menü pek bi albenili olmuş...

günaydın tatlım erkencisin... nasıl oldu kuzucuk...
herkese günaydın kızlarrr güldenim günaydın...

günaydın kızlar
bu akşam misafirim var dün gittim erdem paşa yemek istemedi emdi biraz sonra onları babayla bıraktım evi süpürdüm hazırlıklara başladım pastamı yaptım böreğimi sardım dolaba koydum bu akşam pişircem sonrada toparladım erdeme zar zor biraz yoğurt yedirdim uyuttum başım çok ağrıyor inş akşama kadar geçer öptümn sizi

günaydın tatlımmm:
nasıl zeynep kuzum?

ay siz böyle yazdıkça vallaha kendimden utanıyorum
hem erdem im hasta hemde misafir bide pasta yapmışsın helal olsun size yaaa:
ayy ben
yapamıyorumya:

günaydın tatlım afiyet olsun paşaya sağlığı nasıl kusması geçti mi... benim kuzu da 3,5 da ananede yemiş bişeyler sonra bişey yemedi emdi bol bol yatarken de az bişey devam sütü içti. uyudu ama gece hep çığlık atarak uyandı diş sancısı giriyor sanırım... rabbbim tüm kuzulara şifa versin inş.

günaydın tatlımmm:
nasıl zeynep kuzum?

ayy ben
yapamıyorumya:

diş sancısı hariç keyfi yerinde teyzesi ... dün akşam devam sütünü içerken bi anda çığlık attı gözünden nasıl yaş aktı içim parçalndı resmen. rabbim tüm kuzulara şifa versin inş. nilim de mamasını içince güzel uyumuş sevindim . rahat bırakın kuzumu içsin mamasını uyusun güzel güzel.

günaydın cnm:
nasılsın berracık nasıl uyudumu akşam?
bende tarif istiyorummm:
ben iyiyim de canım berra çok mızmız sabrım ne kadar dayanacak bakalım:) 12 gibi uyudu teyzesi
evet bugün erkenciyiz canım. uyuyakalmışız babamız işe geç kaldı. tel trafiği başladı hemen uyumak mümkün mü? kuzucuk iyi çok şükür canım gece 12 gibi uyudu biraz önce de uyandı.
ya saç boyatınca ben evde değildim annemlerdeydik ya o yüzden süslenme fırsatım olmadı. ama bugün süsleniim bari heveslendirdiniz beni

ne renge boyattın tatlım. berranın keyfi yerinde mi

günaydın tatlımmm:
nasıl zeynep kuzum?

ayy ben
yapamıyorumya:

yaptığım pastayı söliyim basit ötesi yani :)
hazır baton kek kakolu pasta kreması vanilyalı bunları birbirine karıştırıp üstüne çikolata sosu döküon harika bi pasta oluyo :)

ohhohh kıyamam ben kuzuma ya:
pöf şu dişler çıksada rahat etsek:

bıraktık şekerim bıraktık:

evet evet şekerim güzel 1 elbise bir makaj güzel olur bence:

hazır baton kek kakolu pasta kreması vanilyalı bunları birbirine karıştırıp üstüne çikolata sosu döküon harika bi pasta oluyo :)

kız bunu yapmakta bi marfet öyle deme bunu yapamıyanlarda var şekil a bennnn:
,

o zamannn bi basit tarifde ben vereyimmm... dr oetker creme ole alıosunuz 2 paket. 1 paket de kedi dili büsküvi ve süt... 2 paket creme oleyi 5 bardak sütle üç dk çırpıosunuz.ben daha koyu olmsı için 4 bardakla yapıyorum. sonra kedi dillerini kakaolu sütle ıslatarak borcama diziyorum araya hazırladığımız kremayı sürüp 1 kat daha büsküvi diziyoruz kalan kremayla üstünü kaplıyoruz. en üste bolca kakao döküyoruz. 1 gece dolapta bekletiyoruz... yapımı 10 dk sürmüo ama tadı muhteşem:) afiyet olsun

güle güle kullanın saçları
öben de boyatınca ya da kestirince fön çektiririm,biraz süslenirim ki adam mecbur farkeder
erdem nasıl cnm?
inşallah hemen geçer baş ağrın
misafir için kolay gelsin cnm
kıyamam yavruma
allah kolaylık versin,rahatça diş çıkarır inşallah

günaydın kızlar
sabah yine defnenin sarılması, öpmesi ile baya vakit geçirdik.evden koşarak çıktık valla.sıpaya kıyamıyorum da.güç bela kendimden ayırıp altını değiştirmek için yatırdığımda bu seferde yattığı yerden öpücük fırlatıyor
dün akşam çok kötüydüm.çok fena bir baş ağrım vardı.bu sabah da hafiflemiş bir şekilde var,inşallah akşama kadar geçer.

akşam kusturmadık çok şükür ama az yedi hatta bişi yemedi işte emdi biraz uyudu
vaav süpermiş bunuda deneyelim :)

erdem iyi işte canım uğraşıyoruz seninde baş ağrın geçer inşallah canım

Son düzenleme:

not edildi şekerim
en üstüne bolca kakooğu döküyoruz derken toz kakaoyumu döküyoruz orayı anlayamadım ben:

yok yok bu defne tam yemelikkkk:
benimkine akşam yatarken dedim nilcim bana sarılırmısın dedim döndü arkasını ıı dedi :
günnaydın bu arada..

güzel anneler günaydın,
şimdi kızımla kahvaltı ediyoruz geçmişe göz attım cheesecake tarifi isteyen arkadaşlar olmuş hemen paylaşayım. ben yemek yemeği çok seviyorum bir de birşeyin çok güzel yapıldığı halini yediysem diğerleri hiç beni tatmin etmrz ve o tadı yakalayana kadar defalarca denerim. bu kek de çok severek yediğim tadı tutturduğum bi tarif

. 1 paket labne
. 1 su bardağı süzme yoğurt
. 2 yumurta
. 2 tepeleme yemek kaşığı un
. 1 limon kabuğu
. 1 su bardağı toz şeker
. 1 paket vanilya

. 1,5 paket burçak bisküvi
. 7-8 ceviz
. 2 yemekkaşığı dolusu tereyağı
. 2 yemek kaşığı süt

ceviz ve bisküvi rondodan geçirilir. eritilmiş tereyağı ve süt le ıslatılarak fırın kabına yayılır. en küçük boy yuvarlak borcam ideal. yarım saat buzdolabında bekletilir. (acilse 7-8 dk buzlukta. )
üstteki malzemeler bir kek hamuru yapar gibi sırayla iyice çırpılır. ve soğuyan bisküvi tabanının üzerine dökülerek 180 derecede yarım saat pişirilir. sos olarak istediğinizi kullanabilirsiniz.

mina çok beğendi şap şup yedi tavsiye ederim :)

ne renge boyattın tatlım. berranın keyfi yerinde mi
kızılımsı bi renk canım:)) yani daha doğrusu çok renk seçeneğim yoktu. shurah diye bi marka var belki duymuşsundur malezyadan getirtiliyor helal sertifikalı. 7 tane renk vardı burgundi kızılı diye bi renk işte onu aldım.

berra mızmız nedense teyzesi ne derdi var anlayamıyorum
sen nasılsın canım zeynep nasıl

sağol canım benim. geçmiş olsun geçer inşallah bir an önce canım

geçmiş olsun cnm maşallah defneye...

betülüm cidden güzel ve çok pratik bi tarif.. özellikle biz çalışanların hemencecik yapıp dolaba atabileceği bi tarif.ama yaparken büsküvi borcamın dibini tam olarak kaplasın yani boşluk olmamalı yoksa kremayı dökünce kayıyo tecrübeyle sabit:)

evet tatlım çay süzgeciyle eledim üzerine ... ciddenn çoook basit bi tarif en güzel kısmıda yiyenlerin bu kadar basit olduğunu algılayamaması ... biraz çakma tiramisu gibi:)

kaydedildi şekerimmm. betülüm senin tarifde kaydedildi ay benim adam tatlı hastası resmen... ama resmen gurme gibi:)bense nerdeyse hiç yemem..
buarada afiyet olsun minama yarasın
.
oy kuzum yaa atlatamadı bizde çok zor atlattık tatlım sizde atlatıcaksınız inş. balık yağı kullanıyorum octamar o bizim iştahımıza biraz ii geldi sanırım cnm dene istersen. yediklerinde toparlanıolar ancak...zeynep ilay dişle uğraşıo bu ara . başka sıkıntımız yok şükür... saçlarında eminim güzel olmuştur güle güle kullan tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…