- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.441
canım bazı nedenlerden dolayı foto koyamıyorum kusura bakma olur mu hem ben de seni hiç görmedim:)sızde kestrdınz demek
o ıcının yanmasnı bende yasadım canım ağlıcaktım neredeyse
ama uzulme uzuyo cabucak
değişklık yaptın yanı guzel olmustur emınım ya bız senıhıc gormedk sanrım nasıl olsa sadece arkdslar goruyo eklesene resmnı
bende sacımı ılk defa 26 yasında boyadım oda tek renk ablam boyamstı hamılelkten once bıkere daha boyadım onla kaldı
ayy kapalı olunca hiç uğraşmadım böyle şeylerle ama şu elidoru bi deniycem canım. saçımın en sevdiğim hali banyodan sonra ki hali zaten sonra ne yaparsam yapiim istediğim gibi durmuyor. ben de hep topluyordum ama bu sefer baya kısa kesmiş kuaför toplanmıyor.canım benım saclarımda dalgalı daha doğrusu eskıden kıvırcıktı yaklasık 8 yıldr sac duzlestrıcı kullanyorum oyuzden dalgalı hale geldı artık kabarıyo aynen
dısarı cıkacağım zaman ıllakı bısekıl vermem lazım sacıma yoksa kotu duruyo bazen jole bazen elıdor un sac sekıllendrıcsnı kullanyorum ama sonra yıkamak gerekıyo sacı coğunlukla topluyorum zaten(hos toplasamda bunlardan bırını yıne yapmam gerek enteresan bı sac tıpım var) bazende duzlestryorum enıyısı duzelstrmek zaman alıyo bıraz ama
biberon almıyor canım ama denemediğim bi bu kaldı sanırım uyurken vermek bunu da denersem tamamdır:)
burada sormadık daha canım yaptırmıycaz sanırım içime şüphe düştü bi dr un tavsiye ettiğini diğeri onaylamıyo şaşırdım kaldım ben de
sağol canım benim
gülden siz gülbin gökçaya mı gittiniz canım? onun bebek bakım kitabı var ben de neden gitmiştiniz merak ettim bak
biz de berranın saçını kestirdik kızlarr. ben hiç istemiyordum ama annem toplattıralım falan diye ikna etti beni. ama kesilirken içim yandı diyebilirim gitti kıvır kıvır saçlar
ben de saçımı kestirdim ve ilk defa boyattırdım. çok değişik görünüyorum bu kadar değişikliği kaldıramıycam dedim ama zamanla alışırım heralde:)
hımmm anladımmm yarın biraz bakım yapiim kendime en iyisi:) benim saçım çok kabarıyor songül var mı bunun bildiğin bi çaresi.
tamam canım bu keçi boynuzu aklıma yattı inşallah içer benim bıdık
güzel annecikler merhaba ,
yorgun argın bi şekilde göz attım geçmişe biz de bugün cheesecake yaptık kendim yapmayı ilk defa denedim ok güzel oldu mina bile çok sevdi :) ıspanaklı peynirli böreğim ve tavuklu salatam vardı...
mina zar zor uyudu akşam bütüm salonu dağıttı az kalsın kaynar çaydanlığı indiriyordu aşağı çok korktum...
sibelcim yumurtalara çok güldüm mina da bulsa yumurtayı acımaz aynısını yapar bi de üstüne ağzına götürür :) bu arada belirsizlik kötü,
beni canım geçmiş olsun parmak sıkışmış şimdi de..
katreinur, beni bizim çocukların midesi küçük dert etmeyin :)
songül geçen günkü tavuklu göbek marullu salatayı denedim çok beğendim teşkürr :)
wavvvs biberon yasmin gülden betül ve kafamı toparlayamayıp unuttuğum tüm hanımlar tatlı uykular diliyorum...
bu gece yalnız kaldım
canım bazı nedenlerden dolayı foto koyamıyorum kusura bakma olur mu hem ben de seni hiç görmedim:)
ayy kapalı olunca hiç uğraşmadım böyle şeylerle ama şu elidoru bi deniycem canım. saçımın en sevdiğim hali banyodan sonra ki hali zaten sonra ne yaparsam yapiim istediğim gibi durmuyor. ben de hep topluyordum ama bu sefer baya kısa kesmiş kuaför toplanmıyor.
herkese günaydın kızlarrr
bu arada cheescake yapan arkadaşlardan tarif istiyorummm:))
ayyy keşkeeeeay beni yazdı ama gerçekten pek afilli yemekti dimi..
gelin vallaha cnm ay nasıl sevinirim hemde tekirdağ köfte
kız sen gelince yaparım size:
teşekkür ederim cnm:
senin menüde iyimiş..
inş. ilerlemez cnm rabbim şifa versincanlarr ii akşamlar size ben kaçar köfteleri kızartamaya başlayayım:))öpüldünüz dua edin kuzum eskisi gibi olnasın
cnm çok geçmiş olsun üşütttü mü ki acaba habersiz bırakmaannem aradıerdem sabahtamn beri ne yese kusmuş
bakalım akşam ne olucak
bizim bu akşamki menümüz ton balıklı salata :)
evettttCanim artik 5 teni cikicaksin
oh sıhhatler olsun tatlım... kuaför çok ii gelio insana güle güle kullanın analı kızlı:)biz de berranın saçını kestirdik kızlarr. ben hiç istemiyordum ama annem toplattıralım falan diye ikna etti beni. ama kesilirken içim yandı diyebilirim gitti kıvır kıvır saçlar
ben de saçımı kestirdim ve ilk defa boyattırdım. çok değişik görünüyorum bu kadar değişikliği kaldıramıycam dedim ama zamanla alışırım heralde:)
ayyy bende çok sabitim kazıtmıycam. zaten az daha uzarsa komple toplayabilirim tek tokayla... o zaman babasıda kıyamaz:)Biz yarenin sacini hic kazitmadik bu konuda sabit fikirliyik
ayyy bende saç kestirip boyatınca komple süslenirim adam mecbur anlar:)Ole kuru kuru boyama olmaz az bir makyaj giyim kusam bakim.olcakki sac kendini gostersin
cnm bu tamammen katkisiz pekmezin isi gormemisi
ilac konusunda haklisin cnm yazik kuzuna
tekrar kaçta uyudu çok meraktayımmm. tez zamanda şifa versin rabbim inş.vee berra uyanırbenim saltanatım da burada sona erer. pc tahtına berra geçer
sağol tatlımmm allerine sağlık menü pek bi albenili olmuş...güzel annecikler merhaba ,
yorgun argın bi şekilde göz attım geçmişe biz de bugün cheesecake yaptık kendim yapmayı ilk defa denedim ok güzel oldu mina bile çok sevdi :) ıspanaklı peynirli böreğim ve tavuklu salatam vardı...
mina zar zor uyudu akşam bütüm salonu dağıttı az kalsın kaynar çaydanlığı indiriyordu aşağı çok korktum...
sibelcim yumurtalara çok güldüm mina da bulsa yumurtayı acımaz aynısını yapar bi de üstüne ağzına götürür :) bu arada belirsizlik kötü,
beni canım geçmiş olsun parmak sıkışmış şimdi de..
katreinur, beni bizim çocukların midesi küçük dert etmeyin :)
songül geçen günkü tavuklu göbek marullu salatayı denedim çok beğendim teşkürr :)
wavvvs biberon yasmin gülden betül ve kafamı toparlayamayıp unuttuğum tüm hanımlar tatlı uykular diliyorum...
canım bazı nedenlerden dolayı foto koyamıyorum kusura bakma olur mu hem ben de seni hiç görmedim:)
ayy kapalı olunca hiç uğraşmadım böyle şeylerle ama şu elidoru bi deniycem canım. saçımın en sevdiğim hali banyodan sonra ki hali zaten sonra ne yaparsam yapiim istediğim gibi durmuyor. ben de hep topluyordum ama bu sefer baya kısa kesmiş kuaför toplanmıyor.
herkese günaydın kızlarrr
bu arada cheescake yapan arkadaşlardan tarif istiyorummm:))
ayyy keşkeeee
inş. ilerlemez cnm rabbim şifa versin
cnm çok geçmiş olsun üşütttü mü ki acaba habersiz bırakma
ayyy salatayla doyanlara hayranımmm:)
evetttt
oh sıhhatler olsun tatlım... kuaför çok ii gelio insana güle güle kullanın analı kızlı:)
ayyy bende çok sabitim kazıtmıycam. zaten az daha uzarsa komple toplayabilirim tek tokayla... o zaman babasıda kıyamaz:)
ayyy bende saç kestirip boyatınca komple süslenirim adam mecbur anlar:)
tekrar kaçta uyudu çok meraktayımmm. tez zamanda şifa versin rabbim inş.
sağol tatlımmm allerine sağlık menü pek bi albenili olmuş...
günaydın tatlım erkencisin... nasıl oldu kuzucuk...
herkese günaydın kızlarrr güldenim günaydın...
günaydın kızlar
bu akşam misafirim var dün gittim erdem paşa yemek istemedi emdi biraz sonra onları babayla bıraktım evi süpürdüm hazırlıklara başladım pastamı yaptım böreğimi sardım dolaba koydum bu akşam pişircem sonrada toparladım erdeme zar zor biraz yoğurt yedirdim uyuttum başım çok ağrıyor inş akşama kadar geçer öptümn sizi
günaydın kızlar
bu akşam misafirim var dün gittim erdem paşa yemek istemedi emdi biraz sonra onları babayla bıraktım evi süpürdüm hazırlıklara başladım pastamı yaptım böreğimi sardım dolaba koydum bu akşam pişircem sonrada toparladım erdeme zar zor biraz yoğurt yedirdim uyuttum başım çok ağrıyor inş akşama kadar geçer öptümn sizi
günaydın tatlımmm:
nasıl zeynep kuzum?
ay siz böyle yazdıkça vallaha kendimden utanıyorum
hem erdem im hasta hemde misafir bide pasta yapmışsın helal olsun size yaaa:
ayy ben
yapamıyorumya:
ben iyiyim de canım berra çok mızmız sabrım ne kadar dayanacak bakalım:) 12 gibi uyudu teyzesigünaydın cnm:
nasılsın berracık nasıl uyudumu akşam?
bende tarif istiyorummm:
evet bugün erkenciyiz canım. uyuyakalmışız babamız işe geç kaldı. tel trafiği başladı hemen uyumak mümkün mü? kuzucuk iyi çok şükür canım gece 12 gibi uyudu biraz önce de uyandı.ayyy keşkeeee
inş. ilerlemez cnm rabbim şifa versin
cnm çok geçmiş olsun üşütttü mü ki acaba habersiz bırakma
ayyy salatayla doyanlara hayranımmm:)
evetttt
oh sıhhatler olsun tatlım... kuaför çok ii gelio insana güle güle kullanın analı kızlı:)
ayyy bende çok sabitim kazıtmıycam. zaten az daha uzarsa komple toplayabilirim tek tokayla... o zaman babasıda kıyamaz:)
ayyy bende saç kestirip boyatınca komple süslenirim adam mecbur anlar:)
tekrar kaçta uyudu çok meraktayımmm. tez zamanda şifa versin rabbim inş.
sağol tatlımmm allerine sağlık menü pek bi albenili olmuş...
günaydın tatlım erkencisin... nasıl oldu kuzucuk...
herkese günaydın kızlarrr güldenim günaydın...
ben iyiyim de canım berra çok mızmız sabrım ne kadar dayanacak bakalım:) 12 gibi uyudu teyzesi
evet bugün erkenciyiz canım. uyuyakalmışız babamız işe geç kaldı. tel trafiği başladı hemen uyumak mümkün mü? kuzucuk iyi çok şükür canım gece 12 gibi uyudu biraz önce de uyandı.
ya saç boyatınca ben evde değildim annemlerdeydik ya o yüzden süslenme fırsatım olmadı. ama bugün süsleniim bari heveslendirdiniz beni
günaydın tatlımmm:
nasıl zeynep kuzum?
ay siz böyle yazdıkça vallaha kendimden utanıyorum
hem erdem im hasta hemde misafir bide pasta yapmışsın helal olsun size yaaa:
ayy ben
yapamıyorumya:
günaydın tatlım afiyet olsun paşaya sağlığı nasıl kusması geçti mi... benim kuzu da 3,5 da ananede yemiş bişeyler sonra bişey yemedi emdi bol bol yatarken de az bişey devam sütü içti. uyudu ama gece hep çığlık atarak uyandı diş sancısı giriyor sanırım... rabbbim tüm kuzulara şifa versin inş.
diş sancısı hariç keyfi yerinde teyzesi ... dün akşam devam sütünü içerken bi anda çığlık attı gözünden nasıl yaş aktı içim parçalndı resmen. rabbim tüm kuzulara şifa versin inş. nilim de mamasını içince güzel uyumuş sevindim . rahat bırakın kuzumu içsin mamasını uyusun güzel güzel.
ben iyiyim de canım berra çok mızmız sabrım ne kadar dayanacak bakalım:) 12 gibi uyudu teyzesi
evet bugün erkenciyiz canım. uyuyakalmışız babamız işe geç kaldı. tel trafiği başladı hemen uyumak mümkün mü? kuzucuk iyi çok şükür canım gece 12 gibi uyudu biraz önce de uyandı.
ya saç boyatınca ben evde değildim annemlerdeydik ya o yüzden süslenme fırsatım olmadı. ama bugün süsleniim bari heveslendirdiniz beni
yaptığım pastayı söliyim basit ötesi yani :)
hazır baton kek kakolu pasta kreması vanilyalı bunları birbirine karıştırıp üstüne çikolata sosu döküon harika bi pasta oluyo :)
yaptığım pastayı söliyim basit ötesi yani :)
hazır baton kek kakolu pasta kreması vanilyalı bunları birbirine karıştırıp üstüne çikolata sosu döküon harika bi pasta oluyo :)
biz de berranın saçını kestirdik kızlarr. ben hiç istemiyordum ama annem toplattıralım falan diye ikna etti beni. ama kesilirken içim yandı diyebilirim gitti kıvır kıvır saçlar
erdem nasıl cnm?günaydın kızlar
kıyamam yavrumagünaydın tatlım afiyet olsun paşaya sağlığı nasıl kusması geçti mi... benim kuzu da 3,5 da ananede yemiş bişeyler sonra bişey yemedi emdi bol bol yatarken de az bişey devam sütü içti. uyudu ama gece hep çığlık atarak uyandı diş sancısı giriyor sanırım... rabbbim tüm kuzulara şifa versin inş.
akşam kusturmadık çok şükür ama az yedi hatta bişi yemedi işte emdi biraz uyudugünaydın tatlım afiyet olsun paşaya sağlığı nasıl kusması geçti mi... benim kuzu da 3,5 da ananede yemiş bişeyler sonra bişey yemedi emdi bol bol yatarken de az bişey devam sütü içti. uyudu ama gece hep çığlık atarak uyandı diş sancısı giriyor sanırım... rabbbim tüm kuzulara şifa versin inş.
vaav süpermiş bunuda deneyelim :)o zamannn bi basit tarifde ben vereyimmm... dr oetker creme ole alıosunuz 2 paket. 1 paket de kedi dili büsküvi ve süt... 2 paket creme oleyi 5 bardak sütle üç dk çırpıosunuz.ben daha koyu olmsı için 4 bardakla yapıyorum. sonra kedi dillerini kakaolu sütle ıslatarak borcama diziyorum araya hazırladığımız kremayı sürüp 1 kat daha büsküvi diziyoruz kalan kremayla üstünü kaplıyoruz. en üste bolca kakao döküyoruz. 1 gece dolapta bekletiyoruz... yapımı 10 dk sürmüo ama tadı muhteşem:) afiyet olsun
güle güle kullanın saçları
öben de boyatınca ya da kestirince fön çektiririm,biraz süslenirim ki adam mecbur farkeder
erdem nasıl cnm?
inşallah hemen geçer baş ağrın
misafir için kolay gelsin cnm
kıyamam yavruma
allah kolaylık versin,rahatça diş çıkarır inşallah
günaydın kızlar
sabah yine defnenin sarılması, öpmesi ile baya vakit geçirdik.evden koşarak çıktık valla.sıpaya kıyamıyorum da.güç bela kendimden ayırıp altını değiştirmek için yatırdığımda bu seferde yattığı yerden öpücük fırlatıyor
dün akşam çok kötüydüm.çok fena bir baş ağrım vardı.bu sabah da hafiflemiş bir şekilde var,inşallah akşama kadar geçer.
o zamannn bi basit tarifde ben vereyimmm... dr oetker creme ole alıosunuz 2 paket. 1 paket de kedi dili büsküvi ve süt... 2 paket creme oleyi 5 bardak sütle üç dk çırpıosunuz.ben daha koyu olmsı için 4 bardakla yapıyorum. sonra kedi dillerini kakaolu sütle ıslatarak borcama diziyorum araya hazırladığımız kremayı sürüp 1 kat daha büsküvi diziyoruz kalan kremayla üstünü kaplıyoruz. en üste bolca kakao döküyoruz. 1 gece dolapta bekletiyoruz... yapımı 10 dk sürmüo ama tadı muhteşem:) afiyet olsun
güle güle kullanın saçları
öben de boyatınca ya da kestirince fön çektiririm,biraz süslenirim ki adam mecbur farkeder
erdem nasıl cnm?
kıyamam yavruma
günaydın kızlar
sabah yine defnenin sarılması, öpmesi ile baya vakit geçirdik.evden koşarak çıktık valla.sıpaya kıyamıyorum da.güç bela kendimden ayırıp altını değiştirmek için yatırdığımda bu seferde yattığı yerden öpücük fırlatıyor
dün akşam çok kötüydüm.çok fena bir baş ağrım vardı.bu sabah da hafiflemiş bir şekilde var,inşallah akşama kadar geçer.
kızılımsı bi renk canım:)) yani daha doğrusu çok renk seçeneğim yoktu. shurah diye bi marka var belki duymuşsundur malezyadan getirtiliyor helal sertifikalı. 7 tane renk vardı burgundi kızılı diye bi renk işte onu aldım.ne renge boyattın tatlım. berranın keyfi yerinde mi
sağol canım benim. geçmiş olsun geçer inşallah bir an önce canımgüle güle kullanın saçları
erdem nasıl cnm?
kıyamam yavruma
günaydın kızlar
geçmiş olsun cnm maşallah defneye...güle güle kullanın saçları
erdem nasıl cnm?
kıyamam yavruma
günaydın kızlar
betülüm cidden güzel ve çok pratik bi tarif.. özellikle biz çalışanların hemencecik yapıp dolaba atabileceği bi tarif.ama yaparken büsküvi borcamın dibini tam olarak kaplasın yani boşluk olmamalı yoksa kremayı dökünce kayıyo tecrübeyle sabit:)akşam kusturmadık çok şükür ama az yedi hatta bişi yemedi işte emdi biraz uyudu
vaav süpermiş bunuda deneyelim :)
erdem iyi işte canım uğraşıyoruz seninde baş ağrın geçer inşallah canım
evet tatlım çay süzgeciyle eledim üzerine ... ciddenn çoook basit bi tarif en güzel kısmıda yiyenlerin bu kadar basit olduğunu algılayamaması ... biraz çakma tiramisu gibi:)not edildi şekerim
en üstüne bolca kakooğu döküyoruz derken toz kakaoyumu döküyoruz orayı anlayamadım ben:
yok yok bu defne tam yemelikkkk:
benimkine akşam yatarken dedim nilcim bana sarılırmısın dedim döndü arkasını ıı dedi :
günnaydın bu arada..
kaydedildi şekerimmm. betülüm senin tarifde kaydedildi ay benim adam tatlı hastası resmen... ama resmen gurme gibi:)bense nerdeyse hiç yemem..güzel anneler günaydın,
şimdi kızımla kahvaltı ediyoruz geçmişe göz attım cheesecake tarifi isteyen arkadaşlar olmuş hemen paylaşayım. ben yemek yemeği çok seviyorum bir de birşeyin çok güzel yapıldığı halini yediysem diğerleri hiç beni tatmin etmrz ve o tadı yakalayana kadar defalarca denerim. bu kek de çok severek yediğim tadı tutturduğum bi tarif
. 1 paket labne
. 1 su bardağı süzme yoğurt
. 2 yumurta
. 2 tepeleme yemek kaşığı un
. 1 limon kabuğu
. 1 su bardağı toz şeker
. 1 paket vanilya
. 1,5 paket burçak bisküvi
. 7-8 ceviz
. 2 yemekkaşığı dolusu tereyağı
. 2 yemek kaşığı süt
ceviz ve bisküvi rondodan geçirilir. eritilmiş tereyağı ve süt le ıslatılarak fırın kabına yayılır. en küçük boy yuvarlak borcam ideal. yarım saat buzdolabında bekletilir. (acilse 7-8 dk buzlukta. )
üstteki malzemeler bir kek hamuru yapar gibi sırayla iyice çırpılır. ve soğuyan bisküvi tabanının üzerine dökülerek 180 derecede yarım saat pişirilir. sos olarak istediğinizi kullanabilirsiniz.
mina çok beğendi şap şup yedi tavsiye ederim :)
oy kuzum yaa atlatamadı bizde çok zor atlattık tatlım sizde atlatıcaksınız inş. balık yağı kullanıyorum octamar o bizim iştahımıza biraz ii geldi sanırım cnm dene istersen. yediklerinde toparlanıolar ancak...zeynep ilay dişle uğraşıo bu ara . başka sıkıntımız yok şükür... saçlarında eminim güzel olmuştur güle güle kullan tatlımkızılımsı bi renk canım:)) yani daha doğrusu çok renk seçeneğim yoktu. shurah diye bi marka var belki duymuşsundur malezyadan getirtiliyor helal sertifikalı. 7 tane renk vardı burgundi kızılı diye bi renk işte onu aldım.
berra mızmız nedense teyzesi ne derdi var anlayamıyorum
sen nasılsın canım zeynep nasıl
sağol canım benim. geçmiş olsun geçer inşallah bir an önce canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?